Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dediğin gibi keşke cumadan sonra olsaydı,neyse şimdi konu açılmışken böyle olsun,2 hafta sonra cuma günü yapayım en iyisi
bu arada 500 cokk iyi,beni gururlandırdın
serveyy bakkk toplightaaa,seni geçecek
Innnnn ınnnnn durumu sezıyorum callan
Ben ıstersem gecer yoksa zorrrr
Sabah tartıldım baskulun pili bıtmış eee o da tukendı tabı

aynen bendee yaa,sonra hesap vermesi var

Paylasım süper dagyolu tesekkurlerrrr

maalesef öyle canım senin şansına karşına çıkan mühendisler iyi imiş çok zor durumda olanlar var hatta isg uzmanı olup o kadar sorumluluğun altında 1000-1500 tl ye çalışan çok fazla mühendis var

mümkün değil kızım sadece anne sütü alıyo.
sukker cim eğer takımda isen biraz dikkat etmen lazım tatlım yediklerine tamam emziriyorsun ama ben senin menüyü gördüğümde 13 mezgit bu ne yaa dedim bi de bunun üstüne tahin helvası tamam karatay yapıyorsun ama karatayda her ikisine de müsade ediliyorda bu kadar abartmaman lazım hele ki emzirdiğin için çok az bir dikkatle çok daha fazla kg vermen gerekli senden 4 kg değil de 200-300 gr kadar da az vermeni istemiyoruz
hadi beril yolcu
meltem ikinci üniversite için hazırlanıyor
selin nerdeeee
aşkolsun selinn
bizim sende hiç hatrımız yokmuş ki,beril yoksa sen de yoksun
küstüm
callan cım sana katılıyorum burası 5. takım tamam kaptanımız beril ama o yok diye takıma uğramamazlık etmemesi lazım arkadaşların bir mazereti varsa belirtmeleri gerekir yeni gelen arkadaşlar siz belki bilmiyorsunuz
bundan önce yaklaşık 1-1,5 sene 5. takım kaptanı bendim işlerim yoğun olduğu için takımla fazla ilgilenemiyorum diye sağolsun beril devraldı ama açıkcası bu tarz yazıları gördüğüm zaman çok üzülüyorum kaptan a endeksli olmaması lazım takımın eskiler bilir sürekli seyahatlerim olduğu zaman takıma uğrayamadığım zamanlarda bile diğer takım üyeleri kaptan yok bizde gelmeyelim demediler şimdiye kadar hiç
ayrıca beril seyahate gidecek yaklaşık 2-3 hafta upğramayacak bu arkadaşlar o süre içinde de beril yok diye takıma uğramayacaklar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…