Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzlar 10 gun sonra merkez fabrıkamızda yılı degerlendırme toplantımız var sadece bızım fabrıkada mudur katılcaktı toplantıya patron demiş ki servey de katılsın yanı 10 gun falan var önumde 70 lerden kurtulabılır mıyım sızce çok motıve gıderım o zaman

bence kurtulursun protein ağırlıklı bir diyet yaparak kaç kg verdin yaz bakalım şekerim bugüne kadar gayet istikrarlı gidiyorsun sevgili rakibem

Rakibbimsin ama seni taktır etmeden kendımı alıkoyamıyorum gel bır opeyım seniiii
Coğu dedıgın doğru sevıyorum kız seniiiiSukker için aynı seylerı dusunuyoruz karatay soorla desteklenmezse kilo aldırır kendı soylüyor ztn karatay mantıgında az beslenmeli
Ayrıca hayrıye az beslenıyor amac olumune vermek değil

O yuzden senle rakibim toplight heee
Ben de muhendısler için aynı seyı dusunuyorum ben de asgarı ucretle baslamıştım mudurum cay servısı yapmamı ıstedıgınde duvara toslamış gıbı oldumo zaman dedım hosgeldın ozel sektore şimdi 8yıllık muhendısım artık duzeldı bızzat mavı yaka gıbı cok calıştım hala da calışıyorum ben de ısg uzmanıyım 1200 e baslayan arkadasım var muh o da Sonucta gerkes sıkıntılı sıkayet edıyor tabı ınsan pozıtıf dusunup onune bakıcan kesın duzelirrr

Topliight ben 81 den snr tartılmamıştım 83 hakgetırmişti bence suan 72,5 yanı 10 kilo gıtmiş o zaman proteın agırlıklı besleneyım yarından sonra bakalım nasıl farketcekkkk

bende seni seviyorum sevreyim

Topliight ben 81 den snr tartılmamıştım 83 hakgetırmişti bence suan 72,5 yanı 10 kilo gıtmiş o zaman proteın agırlıklı besleneyım yarından sonra bakalım nasıl farketcekkkk
sana verirsin proteinle diyorum bak beni yeneceğini bile bile ama ne yapayım ben böyleyim işte

mezgit ya mezgit hani şu hamsiden bi tık daha büyük olan balık 350 gr kadardı 13 mezgit 7 kilo etmiyo ben böyle böyle VERİYORUM. bu kiloyu iki ayda mı aldım ki hurra diyete yükleneyim.. 1 senelik plan var en az belki 2-3 sene..

Sen bu sabah kac kg dun toplightım
canım 71,2 idim bakalım cuma ya kaç olacak
sana lafımın hiç bir yerinde diyete yüklen demedim sukker cim diyet yapda demedim sadece biraz dikkat et dedim o kadar hatırlarsın ilk takıma geldiğin zman da senin diyet yapamayacağını söyleyen lohusa olduğunu söyleyen de bendim ama üzgünüm sen bu şekilde devam edersen dediğin gibi ancak 2-3 senede verirsin sadece sağlıklı beslen diyorum ben diyet lafından dikkatle kaçınıyorum haa
bu arada mezgit nasıl bir balık olduğunu da biliyorum canım balık düşkünü birisi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…