- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.461
evlendiğimde 95 kiloydum hamileliğe 100 gibi başladım galibasukker kendini bizim kollarımıza bırakkk,direnç göstermee,o kilolar teker ikişer üçer gidecek merak etmee
6 ayda doğum öncesi kilona döneceksin benden söylemesi
IYI masallah ne diyim belki bende kopya çekerimühüüüüüü
geçicemm seni dagyolu
yarın saf protein günü yapacağım nihahaha
masallah maşallah300 canm
canım 71,2 idim bakalım cuma ya kaç olacak
sana lafımın hiç bir yerinde diyete yüklen demedim sukker cim diyet yapda demedim sadece biraz dikkat et dedim o kadar hatırlarsın ilk takıma geldiğin zman da senin diyet yapamayacağını söyleyen lohusa olduğunu söyleyen de bendim ama üzgünüm sen bu şekilde devam edersen dediğin gibi ancak 2-3 senede verirsin sadece sağlıklı beslen diyorum ben diyet lafından dikkatle kaçınıyorum haa
bu arada mezgit nasıl bir balık olduğunu da biliyorum canım balık düşkünü birisi olarak
teşekkürler canım.6lı rakamlaarr şuan hayal gibii :)Hoşgeldin ipekcim aramıza. Merak etme biz aramıza katılanları bırakmıyoruz:)hayırlısıyla 6li rakamlari görürsün inşallah canım:)
yavaş yavaş düş
mesela 1 hafta boyunca 5 bardak
sonraki 1-2 hafta boyunca 4 bardak gibi
seni en iyi ben anlıyorum.gebeliğe kadar kahve içmediğim bir gün bile yoktu...
Kahveee guzeldir aekadaslarrrr
Amaaaaa mutlaka has olacak.
Ya Turkkahvesi olacak ya filtre ya cekirdek cekirdek...
Cok da sagliklidir.. insaellah masama gidip toto koyacak vaktim olursa..digesttan yayinlari da fotolarim size.
Ben cok severim Hollanda dogumluyum..varin siz dusunun.
Cay icilmez bizde kahve icilir.
Kizima hamile kaldigimda biraktim...
Kizimda hic icmedim.
Bulanti kusma ve birsuru seyler..doguma kadar. Ama kahveyi kizimin beslenmesi etkilenmesin diye icmedim.
Sonra emzirirken icmedim falan 2.yilinda ictim emzirdim de.
Ogluma hamile kaldim..yi e biraktim.. 4.ayda Turkkahvesinin kokusunun bulantimi hafifleettigini farkettim.. kokla kokla nireye kadar hehhe.
Ictim sonrasinda..sadece Turkkahvesi ve gunde birkere.
Dogumdan sonra filtre Turkkahvesi hepsini ictim..
Ama bazen cokkk arttiriyorum.. arada molalar veriyorum.
Molam yeni bitti..gomulecegim
evet kızlar herkes BMI sını tekrar yazsın,önceki listeyle kıyaslayacağım
http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html
günaydınlarrr
canım geçmiş olsun ilaçlarını falan düzenli al aman haa
ooo sayın rakibem kolay gelsin
yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem de
maşallah sana
yaa arada öyle deşarj olmak gerekir emine cim
haırlı olsun canım
callen cim alıntılamıştım ama çıkmamış istersen şu BMİ leri cumadan sonra yap tatlım cuma malum büyük gün
o zamana kadar biraz daha düşebilir
bana gelince bu sabah dayanamadım tartıldım fazla değil daha 500 gr veröişim yaa ben daha çok gider sanıyordum bakalım cumaya ne çıkacak
hepinize güzel bir gün olsun bu arada sizin yüzünüzden dün bende akşam menümde olmamasına rağmen cennet meyvesi yedim baktım herkesin menüsünde var bende çok severim akşam yemekten sonra 1 tane hüplettim maalesef sabah yeseydim daha iyi olurdu ama
before after
Eki Görüntüle 1330967
hello my name is beth
this year me three years ago at 14, then at 15, then 16 and the last photo is me now at my year 12 formal. In the first photo I am extremely over weight and if you calculated my BMI I would have been in the obese category. I was bullied and I was not happy. I ate my feelings and emotions away and if you ask any of my family They would tell you “I never stopped eating.” In the second photo I had started being conscious of what she ate. It felt good losing weight and from there i continues focusing on my health.
I am not proud of most things but I can tell you I am happy and proud of what I’ve achieve the past three years- i have lost over 35kgs and I decided I’d not only focus on losing weight healthily and my fitness but also focus on being positive and being happy with myself. i have an a health food Instagram called “healthfoodfreak” where you can follow my daily eating routines and where i post recipes or follow my tumblr for general fitness information.
if anyone would like advice or a general fitness buddy feel free to message me and ill be happy to help! :) weight loss is a personal journey but knowing you have support and guidance can help just that bit extra! stay motivated! xox
kısaca bu hatun obezmiş ve ailesine sorarssanız durmadan yediğini size söylermiş.son 3 yılda 35in üstünde kilo vermiş.sadece kilo vermeye değil ; fit olmaya,kendisiyle barısık ve mutlu olmaya da odaklanmış.sağlıklı gıdalar tüketmiş.motive kalın falan filan demiş
Çooook geçmiş olsun berilim yaherkeze gecikmeli bir selammmmmmmm
hizlica gecmisi okudum
sitemler var gibi....
SELIN int sorunu varmis dun mesaj yollamis bugun hallolursa gelecekmis ondan gelemiyor sebep beril degil biline
bende elif oyun grubunda dusmus kasi yarilmis iki gundur onunla ugrasiyorum aslinda daha cok okulla ugrastik.
aksam girecektim esim sinirliydi elif olayindan dolayi bir de ben tuz biber olmayim dedim
2 dikislik bir yara ama bizim icin baska
ögretmenin ihmali sanirim babamiz bugunde gitti bir suru olay vs..........
sukker ben varkende cok uzun zamanlar gelmiyordu
ayrica toplightim yazina biraz uzuldum canim
ben kimseyi sahsi tanimiyorum gelmemeleri belki tesaduftu benlik bir durum degil
hem sen hala kaptansin canim
dagyolu paylasimlari var strese dayali kesinlikle katiliyorum
callen keske bir ay sonra yapsaydik su listemizi aylik karsilama olurdu
servey beren cok hos silememisinnnnnnnnnnnnnn
yuzey sen nasilsin kuzum
haaa unutmadan gunes mezuniyetine kadar gelemeyecekmis cok yogunmus
emine iyidir umarim fis fis kayikci eminenin 100 dakikadir gunluk kuregi...
sukker bu sira diyeti saldinmi sen 90 lara gidip bir baktim haberin olsun
cimcime is konusundaki stresine cok uzuldum ama belki daha hayirli ir isin olcak yeni yil yeni umutlara gebedir unutma
guzel haber spor salonuna kaydoldum
ama 1 ocak itibariyle üyeligim baslayacak
kucuk bir seycanim yaÇooook geçmiş olsun berilim ya
Sagol berilim. Cocuklarda bişey olunca ister istemez can sıkılıyor canım ya.kucuk bir seycanim ya
ama gider ayak olmasi canimizi yakti
haberlerini okudum o ne guzel kilo oyle
cok sevindim senin adina canim
aynen birde pazartesi yolcuyuz elifle ikimizSagol berilim. Cocuklarda bişey olunca ister istemez can sıkılıyor canım ya.
Gecmiş olsun gıstıga nazar degdııııaynen birde pazartesi yolcuyuz elifle ikimiz
dunden beri babamiz bir hafta daha bekleyin deyip duruyor
biletler alindi
kardesim gun sayiyor
planlar yapildi
hic sesimi cikarmiyom hatta yaninda kedi pozisyonundayim miyavvvvvvv
siniri gecsin diye
ay kahrolurum gidemezsem 4 aydir gun sayiyorum ya
Bence de ben olayım kayın validesıselin senin gelinin kasi yarildi sen nerdesin bakiyim
bu nasil kv ya hic ilgilenmiyor
Hiç ses etme boşver git sen berilim ya herşey planlı bide nasıl bekliycen :) hem bu adamların huyudur ya böyle yapmaları :)aynen birde pazartesi yolcuyuz elifle ikimiz
dunden beri babamiz bir hafta daha bekleyin deyip duruyor
biletler alindi
kardesim gun sayiyor
planlar yapildi
hic sesimi cikarmiyom hatta yaninda kedi pozisyonundayim miyavvvvvvv
siniri gecsin diye
ay kahrolurum gidemezsem 4 aydir gun sayiyorum ya
akacak kan damarda durmaz derlar ya o isteGecmiş olsun gıstıga nazar degdıııı
Foto ekleyıp sılememek bızım ısımız ustaaaa
boyle kv olmaz degilmi yaBence de ben olayım kayın validesı
ay evet önceleri biz döserdik sayfalari bulusamaz olduk be yaÖzLedım berus ıkı muhabbetın belini kıramadık yahuuuu
susuyom hayriye hatta tek el amuda bile kalkarim gidebilmek icinHiç ses etme boşver git sen berilim ya herşey planlı bide nasıl bekliycen :) hem bu adamların huyudur ya böyle yapmaları :)
ikinci üniye gidiyorum dediKizlar meltem neden hiç girmiyor bilginiz var mi? ben döndüğümden beri hiç göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?