- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.481
Allah onları başımızdan eksik etmesin tatlım
biliyorum belki bir çok kişi aynı seyi söylüyordur ama ben eşimden başkasıyla bu hayatı düşünemiyorum o bana yasadığım kötü bir geçmişin en güzel hediyesi
Kızlarrrrrr Günaydınnnn
Yeni bir güne baş ağrsıyla uyanmak ... berbatt
Dün ki spor salonu tam bir fiyasko Allahtan 1 aylık denemek için kayıt olmuşusuz
Pilates grup dersi için erken çıkmama rağmen o nasıl bir kalabalıktı giremedim
aletler için o kadar cok sıra bekliyorsun ki anlatamam
15 dk bekledikten sonra eliptik bisiklete bindim ve 30 dk interval antereman yaptım çok terledim ve kalktım eve geldimn
Yarım saatte kendim yürüdüm 1 saat sporu tamamladım
azıcık bizi de ziyarete gel
berilin yakında yolculuk var,ondan yoğun canım
senin BMI kaç bakalım
bugun bmı günü,madem geldin,hemen sorguya cekelim seni
iki hafta 3,5 kilo zor degil ama sagliklimi dersinToplantımızın gunu belli oldu 26 aralık o zamana 69 olmalıyımmmmm 16 gunum var gecen hafta 72,5 dum mumkun mudurr
Kesınlikle haklısın ancak cumaya kdr az bıraz vermişimdir belkı ayrıca 69,9 olsa da kabulumm yoksa hızlı vermek ıyı degıllliki hafta 3,5 kilo zor degil ama sagliklimi dersin
hopppp verip pehhhhhhhh geri aldim demyecek bir yolla zayifla
gerci sen istesen 4 bile olur da
Toplantımızın gunu belli oldu 26 aralık o zamana 69 olmalıyımmmmm 16 gunum var gecen hafta 72,5 dum mumkun mudurr
berilcim öncelikle seni merak ettik şekerim bu kadar ayrı kalmazdın bizden paylaşımda bişeye cevap verdim fırsatın olursa bakarsınherkeze gecikmeli bir selammmmmmmm
hizlica gecmisi okudum
sitemler var gibi....
SELIN int sorunu varmis dun mesaj yollamis bugun hallolursa gelecekmis ondan gelemiyor sebep beril degil biline
bende elif oyun grubunda dusmus kasi yarilmis iki gundur onunla ugrasiyorum aslinda daha cok okulla ugrastik.
aksam girecektim esim sinirliydi elif olayindan dolayi bir de ben tuz biber olmayim dedim
2 dikislik bir yara ama bizim icin baska
ögretmenin ihmali sanirim babamiz bugunde gitti bir suru olay vs..........
sukker ben varkende cok uzun zamanlar gelmiyordu
ayrica toplightim yazina biraz uzuldum canim
ben kimseyi sahsi tanimiyorum gelmemeleri belki tesaduftu benlik bir durum degil
hem sen hala kaptansin canim
dagyolu paylasimlari var strese dayali kesinlikle katiliyorum
callen keske bir ay sonra yapsaydik su listemizi aylik karsilama olurdu
servey beren cok hos silememisinnnnnnnnnnnnnn
yuzey sen nasilsin kuzum
haaa unutmadan gunes mezuniyetine kadar gelemeyecekmis cok yogunmus
emine iyidir umarim fis fis kayikci eminenin 100 dakikadir gunluk kuregi...
sukker bu sira diyeti saldinmi sen 90 lara gidip bir baktim haberin olsun
cimcime is konusundaki stresine cok uzuldum ama belki daha hayirli ir isin olcak yeni yil yeni umutlara gebedir unutma
guzel haber spor salonuna kaydoldum
ama 1 ocak itibariyle üyeligim baslayacak
bu arada inan senin gitme heyecanın o kadar güzel ki boş ver eşini git sen bi yerlerde yazmıştın sanırım en son görüştüğün zamanı hatırlayamadım kusura bakma bende annemleri en son bayramda görmüştüm daha 1 sene olmadı bile ama şimdi eşime çaktırmadan acaba sömestr de 1 hafta izin alıp gitsem mi hayali kuruyorum gurbette olmak zor bi duygu 18 yaşından beri gurbette yaşayan birisi olarak bu duyguları iyi bilirim canım yaaaynen birde pazartesi yolcuyuz elifle ikimiz
dunden beri babamiz bir hafta daha bekleyin deyip duruyor
biletler alindi
kardesim gun sayiyor
planlar yapildi
hic sesimi cikarmiyom hatta yaninda kedi pozisyonundayim miyavvvvvvv
siniri gecsin diye
ay kahrolurum gidemezsem 4 aydir gun sayiyorum ya
canım 16 gün varmış 3 kg bile değil tatlım 2,6 kg versen ki verilmeyecek şey değil halledersin istersen şu rus diyetini uygula uyabilirsen ben sonucu 1 haftada fazlasıyla alabiliyormuşsun haa bana dermisin ben mümkün değil yapamam çok katı bir diyetToplantımızın gunu belli oldu 26 aralık o zamana 69 olmalıyımmmmm 16 gunum var gecen hafta 72,5 dum mumkun mudurr
canım senin gecen hafta da böyle olmuştu tasvip etmediğini kendinde söylemişsin çok sık yapma bunu ne olurKızlar, anlamadım bugün 1 kilo fazla çıktım.
Ben de yalnızca ayran ve süt içip bugünü atlatacağım.
Elbette ki tasvip etmiyorum ama cumaya da az kaldı.
canım senin gecen hafta da böyle olmuştu tasvip etmediğini kendinde söylemişsin çok sık yapma bunu ne olur
Ne güzel canım, birer hediyesiniz işte birbirinize.
Ben de şöyle bir bakıyorum da her anımda o var.
Heralde onu tanımadan önce bahçede top oynadığım zamanlardı.
Hoş hala oynarım da neyse ..
Kötü olmuş Zeynepcim ya. Saat kaça kadar açık ki? En azından aletli egzersizler için daha geç gidersen belki daha uygun olur ortam.
@ Allah dirliğinizi bozmasın canım
@ saat 11e kadar açık ama çok geç gitmekte olmaz ki
Niye ki Zeynepcim? Yemeğinizi yersiniz, dinlenirsiniz. Hem yemek sindirilir. 10 gibi gider 1 saat durur gelince de duş alır yatar uyursunuz. Ohh mis .
tatlım bizim ev benim iş yerime yakın servisle 10 (ama tek vesayt yok :) )evden spora giddeceğimiz yerde yürüme 1 saat ama tek vesayt yok işten 7 de çıkıyorum bütün akşamımızı orda geçirmek istemiyorum
kaldıki 11 e kadar da o doluluk bitecek gibi değil
aman zaten 1 ay dan sonra yenilemicem bana uygun olmayan sekilde spor yapacagımı evde kendime uydurup spor yaparım daha ii
cd ler var baktinmi hic canimtatlım bizim ev benim iş yerime yakın servisle 10 (ama tek vesayt yok :) )evden spora giddeceğimiz yerde yürüme 1 saat ama tek vesayt yok işten 7 de çıkıyorum bütün akşamımızı orda geçirmek istemiyorum
kaldıki 11 e kadar da o doluluk bitecek gibi değil
aman zaten 1 ay dan sonra yenilemicem bana uygun olmayan sekilde spor yapacagımı evde kendime uydurup spor yaparım daha ii
Yer çok tersmiş, anladım Zeynepcim.
Neyse, deneyim olmuş olur diyelim o zaman
Sonra evde güzel güzel yapar ya da kendine uygun farklı bir yer bulursun.
cd ler var baktinmi hic canim
ben bir ara ebruyla platese yapiyordum sonra kadinin nefes almasina gicik oldum biraktim
selin evde zumba yapiyordu cok memnundu
hatta callende callen diye bir programdan bahsetmisti
yok tatlım aşkolsun ama akşam fazla yazma lütfen okuması zor oluyortoplightim yok canim bende senin gibi dusunuyorum takim ruhu cok daha onemli
seni kirmadim umarim
akssama gelirim sohbet ederiz
sen gelemezsen bende giciklina sayfalari doldururum bol bol okuyasin diye
arada bir gelirler bizimkine canm ya niye bilmem gunduz yemez gece cani ister :)yaa ama doğru değil,o saatte tatlılar,sonradan hastalık olarak acısı çıkar..hepimiz hata yapıyoruz ama önemli olan birbirimizi uyarmak,doğruya yöneltmek..sen de eşini uyarmalısın bence..sevdiklerimizi kollamalıyız
gerçi bir seferse sorun olmaz
bende gordum nasil o hale gelmis ama ama operasyon var ben tasvip etmedm tabi gorunus guzel ama saglik boyutu...isin karaca tv de 40 kilo vermis
ay bu ne yawwwwwwww bel kopacak gibi
gercekten baya bir farketmiss ins geri almaz ve saglig i etkilemez masallah...benm 29.8 cikti smdik canm ..
before afterleri ozlemisiiim super hani melekleer :)) super kilo gercekten ne kadrda guzellemis :)before after
Eki Görüntüle 1330967
hello my name is beth
this year me three years ago at 14, then at 15, then 16 and the last photo is me now at my year 12 formal. In the first photo I am extremely over weight and if you calculated my BMI I would have been in the obese category. I was bullied and I was not happy. I ate my feelings and emotions away and if you ask any of my family They would tell you “I never stopped eating.” In the second photo I had started being conscious of what she ate. It felt good losing weight and from there i continues focusing on my health.
I am not proud of most things but I can tell you I am happy and proud of what I’ve achieve the past three years- i have lost over 35kgs and I decided I’d not only focus on losing weight healthily and my fitness but also focus on being positive and being happy with myself. i have an a health food Instagram called “healthfoodfreak” where you can follow my daily eating routines and where i post recipes or follow my tumblr for general fitness information.
if anyone would like advice or a general fitness buddy feel free to message me and ill be happy to help! :) weight loss is a personal journey but knowing you have support and guidance can help just that bit extra! stay motivated! xox
kısaca bu hatun obezmiş ve ailesine sorarssanız durmadan yediğini size söylermiş.son 3 yılda 35in üstünde kilo vermiş.sadece kilo vermeye değil ; fit olmaya,kendisiyle barısık ve mutlu olmaya da odaklanmış.sağlıklı gıdalar tüketmiş.motive kalın falan filan demiş
Ben napaym ben resmen obezim ya oof off saglik ocagndan adimsayar istedim o obezite olanlara veriliyor dedi vermedii banaa :/Hakaret eder gıbı kiloluuu dedı yaaaa
Kuzum aciklamami yapacagm birazdan geldim simdikhadi beril yolcu
meltem ikinci üniversite için hazırlanıyor
selin nerdeeee
aşkolsun selinn
bizim sende hiç hatrımız yokmuş ki,beril yoksa sen de yoksun
küstüm
Canm elife nolduu dustumu biri bisylemi vurdu cok merak ettm hemn aydnlat beni lutfen onemli bisy yok dimi dikis attilarmii...kzum ya ogretmen nerdeymis niye bakmamis bakamiyorsa niye bu meslekte imiss acaba...kuzum spor isine cok sevndm ayrica bide durumumu takima bildirdign icin teskkur ederm cnm :) ocaga kdr spor yokmu simdiii...herkeze gecikmeli bir selammmmmmmm
hizlica gecmisi okudum
sitemler var gibi....
SELIN int sorunu varmis dun mesaj yollamis bugun hallolursa gelecekmis ondan gelemiyor sebep beril degil biline
bende elif oyun grubunda dusmus kasi yarilmis iki gundur onunla ugrasiyorum aslinda daha cok okulla ugrastik.
aksam girecektim esim sinirliydi elif olayindan dolayi bir de ben tuz biber olmayim dedim
2 dikislik bir yara ama bizim icin baska
ögretmenin ihmali sanirim babamiz bugunde gitti bir suru olay vs..........
sukker ben varkende cok uzun zamanlar gelmiyordu
ayrica toplightim yazina biraz uzuldum canim
ben kimseyi sahsi tanimiyorum gelmemeleri belki tesaduftu benlik bir durum degil
hem sen hala kaptansin canim
dagyolu paylasimlari var strese dayali kesinlikle katiliyorum
callen keske bir ay sonra yapsaydik su listemizi aylik karsilama olurdu
servey beren cok hos silememisinnnnnnnnnnnnnn
yuzey sen nasilsin kuzum
haaa unutmadan gunes mezuniyetine kadar gelemeyecekmis cok yogunmus
emine iyidir umarim fis fis kayikci eminenin 100 dakikadir gunluk kuregi...
sukker bu sira diyeti saldinmi sen 90 lara gidip bir baktim haberin olsun
cimcime is konusundaki stresine cok uzuldum ama belki daha hayirli ir isin olcak yeni yil yeni umutlara gebedir unutma
guzel haber spor salonuna kaydoldum
ama 1 ocak itibariyle üyeligim baslayacak
Ayy kiyamam ya eniste yapmaz oyle bisiyy bak gor heleki heyecanini hissediyorsa hic yapmaz korkma sen kuzum benm :)aynen birde pazartesi yolcuyuz elifle ikimiz
dunden beri babamiz bir hafta daha bekleyin deyip duruyor
biletler alindi
kardesim gun sayiyor
planlar yapildi
hic sesimi cikarmiyom hatta yaninda kedi pozisyonundayim miyavvvvvvv
siniri gecsin diye
ay kahrolurum gidemezsem 4 aydir gun sayiyorum ya
Geldimbebegm nasil uzuldm bilemeZsn ve cok kizdm ya uufselin senin gelinin kasi yarildi sen nerdesin bakiyim
bu nasil kv ya hic ilgilenmiyor
evett zumba cok severek yaptm ama yuruyuse basladgmdan beri hic yapmadm ne yazkki ..daha sonralari callan yapmayida dusunuyorm amaa..cd ler var baktinmi hic canim
ben bir ara ebruyla platese yapiyordum sonra kadinin nefes almasina gicik oldum biraktim
selin evde zumba yapiyordu cok
memnundu
hatta callende callen diye bir programdan bahsetmisti
bakalım canım 1 aya kendimi alıştırısam dışarıda aramıcam dermanımı
olmazmı berilim ebrunun en son çıkan skinny jean videosu bile var
callenics egzersizi var ama ufff eve gidince yemek yap kaldır saat 9 u geçiyor sonra bana ağırlık çöküyor
sabah yapayım istiyorum saati 6 ya kuruyorum psikolojik ya kalkamıyorumm
sanırım bu dönemlere özel olsa gerek kafamın içinde bin tilki dolanıyor çözümlenemeyen seyler var.
iş sıkıntımın üstüne birde ailesel sorunlarda eklendi o nedenle biraz zor oluyor sanırım
yazama zaten esim birseyler icecek mutfakta ugrasiyor kendinceyok tatlım aşkolsun ama akşam fazla yazma lütfen okuması zor oluyor
elif nasıl tatlım nasıl oldu
arada bir gelirler bizimkine canm ya niye bilmem gunduz yemez gece cani ister :)
bende gordum nasil o hale gelmis ama ama operasyon var ben tasvip etmedm tabi gorunus guzel ama saglik boyutu...
gercekten baya bir farketmiss ins geri almaz ve saglig i etkilemez masallah...benm 29.8 cikti smdik canm ..
before afterleri ozlemisiiim super hani melekleer :)) super kilo gercekten ne kadrda guzellemis :)
Ben napaym ben resmen obezim ya oof off saglik ocagndan adimsayar istedim o obezite olanlara veriliyor dedi vermedii banaa :/
Kuzum aciklamami yapacagm birazdan geldim simdikancak gecmisi bitirdim zaten oglenden beri
Canm elife nolduu dustumu biri bisylemi vurdu cok merak ettm hemn aydnlat beni lutfen onemli bisy yok dimi dikis attilarmii...kzum ya ogretmen nerdeymis niye bakmamis bakamiyorsa niye bu meslekte imiss acaba...kuzum spor isine cok sevndm ayrica bide durumumu takima bildirdign icin teskkur ederm cnm :) ocaga kdr spor yokmu simdiii...
Ayy kiyamam ya eniste yapmaz oyle bisiyy bak gor heleki heyecanini hissediyorsa hic yapmaz korkma sen kuzum benm :)
Geldimbebegm nasil uzuldm bilemeZsn ve cok kizdm ya uuf(
evett zumba cok severek yaptm ama yuruyuse basladgmdan beri hic yapmadm ne yazkki ..daha sonralari callan yapmayida dusunuyorm amaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?