Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın mesacım a.s. ben görene kadar kallisim yetişmiş yardımına.. kaydirigubbakcemile3 yalnız bana da artık iltifatlar başladı nasıl mutlu oluyor insan di mi kaydirigubbakcemile3

evet kallisim haklısın. çok teşekkür ederim a.s. ben yine eski düzen devam edeyim bu hafta da o zaman. zaten yürüyüş de yapıcam kaydirigubbakcemile2

günaydın takımcık...
kolay gelsin kallisim..
bijom ne güzel eve dönünce insan istediği gibi yiyp içip sporunu yapabiliyor değil mi.
[/I]
evet canım valla evimi temizledim düzenledim döndüm yine eski düzenime.. herşeyimin saati çok düzenli evimde opuyorumnanaktan sen nasılsın ne yaptın canım trt işini sormayı unuttum.. ha bir de merak ettiğim birşey var, o kadar kilo verdin heralde artık belli oluyordur? eşinin bir yorumu var mı bu konuda?

çikolatçımm bijom sordu iyi oldu TRT işini merak ediyordum bende.. haa birde senin konu mutluuktan uçtuğumuz haberlere taşınmış canım bulamazsan diye şettim ...

bhk tamam canım bir bakim şimdi vay be bu günleridemi görecektim sabah yine yürüyüşten gelirken bir site sakini beni tanımadı o kadar hoşuma gittiki keyfim yerine geldi

süper :lepi:

bhk günaydın tatlım opuyorumnanaktan

sana da günaydın çikolatam Şeniz

yaşa sen :lepi:
listeler baya faydalı oluyor.. insan disipline oluyor.
hadi başla bakalım canımcım bugün...
a.s.

ŞenizŞeniz

a.s.

günaydın şekerim... kendime bir :mymeka: hatırlatma ben hala sana bir şey yazacağım mutfakta bekliyor ama pc başına gelirken unutuyorum bir dahakine söz sositososito

aa neymiş ki ,
merak ettim fisfisfis

bugün hızlısınız
bir yandan denetimin işlerini yapıyoruz
bir yandan da size yazıyorum
ayrılamıyorum sizden :)

gunaydın herkese.kızlar bugun lıstelı dıyete basladım.ya ben sımdıden acıkdım.sabah 7 de yapdım kahvaltımı.bıde tecrubelı arkadaslar bu bulyon corbası ıgrenc bısey olmuyormu ya.tadı nasıl.1 kaseyemı atıp karısdırıyosunuz yoksa kaynatıyomusunuz.bıde cococugum sendın heralde ıcıne kabak rendeleyen.bı tarıf edebılırmısın lutfen

ay kızlar bu yazıyı yazmaktan çok mutluyum .önce kadınlar kulübünü bulmam ve sonrada sizlerle tanışmam sayesinde bu işi başardığımı daha doğrusu başaracağımı düşünüyorum .ben bu yola nisan 15 te çıktım asıl beni güdüleyen kızım oldu onunda kilo sorunu var kızımı diyetisyene götürdüm .diyetisyen dediki sizler destek olacaksınız kızınıza yeme düzenini değiştireceksiniz dedi ve ogün bütün yemek düzenini bütün alışkanlıklarımızı bıraktık yepyeni bir sayfa açtık hayatımızda artık sağlıklı beslenmeye başladık diyet sözünüde hiç kullanmıyoruz .ben diyabet hastayım ve hipoglesimi var sık sık şekerim düşerdi ve ben tatlıya saldırırdım sık yemek kuralıyla bu işi çözdüm çok acıkmadan küçük öğünler yemeye başladım güne muhakkak su ve yeşil çayla başlıyorum ardından en az 1 saat yürüyüş yapıyorum bide daha bilinçlendim eskiden et yemeyen biriydim proteinin vücutta kas oranını arttırdığını ve kas artıncada daha çok yağ yakıldığını öğrendim daha çok protein almaya başladım akşam yemeklerini yatmadan en az 5 saat önce yemeye özen gösterdim lifli gıdaları arttırdım .ama sürekli az yemedim arada abarttığımda oldu fakat baktımki bu daha çok işe yarıyor galiba metabolizmayı şaşırtıyorum .önceleri su içmeyen biriydim şimdi su elimden düşmüyor .bide kuru meyveler kuru kayısı ve kuru incir tatlı krizlerinide onlarla aştım .işte arkadaşlar 15 kilo böyle gitti şimdi hedefim bir 15 kilo daha inşallah yazdıklarımın sizlerede faydası olur.

çikolatçımm bijom sordu iyi oldu TRT işini merak ediyordum bende.. haa birde senin konu mutluuktan uçtuğumuz haberlere taşınmış canım bulamazsan diye şettim ...

ben de bir bakayım demiştim konuma,sabahtan beri acısıyla tatlısıyla bölümüne baktım bulamamıştım,sağol kallisim...

kızlar trt işi şöyle, o iş başka bir arkadaşıma ait,devamlı olarak o gidiyor. (bugün 20-21 arası açarsanız trt2 yi görürsünüz onu da,adı simge,aynı zamanda serdar ortaç ın vokalisti) kendisinin işi olduğu zaman,benim gitmemi rica ediyor,tabii ben de uygun olursam. o şekilde yani...

bijom ben her yerimden kilolu olduğum için şuanda çok farkedilmiyor,başkaları farkediyor ama eşim hergün gördüğü için olsa gerek,sadece "göbeğin azalıyor" dedi sadece... kaydirigubbakcemile3

canım bulyon çorbanın olduğu bazı günler kabak haşlama da oluyor.
işte o günler çorbanın çine kabağı rendeledim ikisi bir pişti.
sonrasından rondodan geçirdim içteim.
fena olmadı kabak olduğu günler dene canım.
bulyon çorba da iğrenç olmuyor tuzlu tavuk suyu içer gibi bişey:roflol:

mersacığım kocamaaaan tebrikler alkisalkisalkis

inşallah 15 kiloyu da çok sağlıklı bir şekilde verirsin canım..darısı başımıza

cedricim hoşgeldin bulyon orbanın içine suyu kaynatırken bulyon atıyorsun ben içine bir tatlı kaşığıda tel şehriye katıyorum su içemiyorum :))

mersacığım çok teşekkür ederim hayatım ayrıca tebrik ederim tabiki güel bir yazı oldu sağol hemen cevap verdiğin için canım bende bugün fırsat bulur bulmaz analiz cevabını toparlayıp vereyim...

cedricim bugün ekleyecekmisin foto canım şu an değilse ortalama bir saat yada başka gün söyle ben seve seve yardımcı olurum biliyorsun sen yeterki iste..

cedric canım kahvaltını 7 de yapma,9 gibi yap, 7 den 12 ye kadar beklerken 5 saat çok fazla beklersin canım.
öğün aralarını çok uzun tutma ve bence çok çok acıkırsan domates salatalık ye..bunların kalorisi zaten çok düşük

kızlar aklıma gelenleri yazmaya çalıştım kalliste kısaca demiş ama ben biraz abarttım galiba .kalistem canım eğer uzun olmuşsa sen kafana göre kısalt canım.

işte başarının sırrı:lepi:

mersacığım kocamaaaan tebrikler alkisalkisalkis

inşallah 15 kiloyu da çok sağlıklı bir şekilde verirsin canım..darısı başımıza

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum benim acil çıkmam lazım sonra tekrar uğrarım hepinizi kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…