- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.781
saolasın canım bende oyle deneyım barı.duru su gıbı corbaları zaten sevmem ama boyle renk gelır hıc olmazsa.anneanen ınegolluymus canım az once okudum.benımde esımın aılesı orda.kıulturpark ı dıyosun heralde.en son nısanlıyken gıtmısdım dusun.evden pek dısarı cıkmıyorum gıdınce.en fazla akrana zıyaretı yapıyoruzcanım bulyon çorbanın olduğu bazı günler kabak haşlama da oluyor.
işte o günler çorbanın çine kabağı rendeledim ikisi bir pişti.
sonrasından rondodan geçirdim içteim.
fena olmadı kabak olduğu günler dene canım.
bulyon çorba da iğrenç olmuyor tuzlu tavuk suyu içer gibi bişey:roflol:
canım ya ben hem kabagı rendeleyım hemde sehrıye atayım ıcıne en ıyısıcedricim hoşgeldin bulyon orbanın içine suyu kaynatırken bulyon atıyorsun ben içine bir tatlı kaşığıda tel şehriye katıyorum su içemiyorum :))
kallıstem zaten hala pıjamalıyım bugun eklemıyelım sende yogunsun olmadı ben profılıme eklerım canımmersacığım çok teşekkür ederim hayatım ayrıca tebrik ederim tabiki güel bir yazı oldu sağol hemen cevap verdiğin için canım bende bugün fırsat bulur bulmaz analiz cevabını toparlayıp vereyim...
cedricim bugün ekleyecekmisin foto canım şu an değilse ortalama bir saat yada başka gün söyle ben seve seve yardımcı olurum biliyorsun sen yeterki iste..
chocalatem sabah 6 da kalkıyoruz.eve hoca gelıyor sabahları.9 a kadar cok acıkırım yanı.ben aralara bıseyler koymayı dusunuyorum.ufak bır sandvıc mesela spora gıdınce yıycem.yuzuyorum cunku cok acıkıyorum sonra.canım bu arada kallıste nın lınk verdıgı vıdeo yu ızledım.sesın zaten cok guzel ama ben fızıgıne de bayıldım.aynı boylardayız sanırım.evlendıgımde 81 83 arası gıdıp gelıyordum.ısde senden daha topluydum ama yakındık.o gunlerı oyle cok ozluyorum kı.senı gorunce bı kez daha anladım.esıne de aldırma ya.o kadar kılo verdım hala bısey anlamadı.ıkı kılo alsam hemen anlar ama... erkek ısdecedric canım kahvaltını 7 de yapma,9 gibi yap, 7 den 12 ye kadar beklerken 5 saat çok fazla beklersin canım.
öğün aralarını çok uzun tutma ve bence çok çok acıkırsan domates salatalık ye..bunların kalorisi zaten çok düşük
mersa cıgım tebrık ederım canım.bıze de faydalı olcak seyler yazmısın elllerıne saglıka.s.kızlar aklıma gelenleri yazmaya çalıştım kalliste kısaca demiş ama ben biraz abarttım galiba .kalistem canım eğer uzun olmuşsa sen kafana göre kısalt canım.
saol çikolatam. evet ya annem şimdiden çıksa yol gene gelir buraya:)mehalimin diktiği güzel ceketi gördüm,ellerine sağlık çok güzel olmuş
reyhan ablam maşallah sen hakikaten mehalimin dediği gibi,o adımları türkiyeye doğru ataydın,gelmiştin şimdiye kaydirigubbakcemile3 azmine hayranım...
sabah görüşürz,öpüyorum hepinizi
evet be asyam kadın dediğin azcıl albenili olacak değilmi . kendine bakacak süslenecem değilmi şekerim . hem bak ne güzel övgüler duymuşun kendinin ne kadar iii hissetmişin süpersin canımiyi geceler guzeller guzeli takimim bu hafta moralim guzel insallah daha iyi olur bende bir kiloya raziyim haftada bir kilo gitse gobek atarim
mehalimcim caniim ne guzel ellerine saglik bu ceket harika olmus
reyhan ablam bir tane takimin gulu o
onda olan kimsede yok dedimya mehalimlen bu reyhan abladan baana guzel bisiy bulasti koko$luk cok guzelim bugunlerde ayy ayyy yine oyle citipiti hanim hanimcik
Günaydın güzeller, dün hiç uğrayamadım, İstanbula gitmeden önce bitirip teslim etmem gereken sipariş kurdele nakışlarım vardı onları çabucak halletmeye çalışıyorum o yüzden bugün ve yarında ara ara gelebileceğim..
ösledik vallaha şekerim amam işleri halletmen önemli onlardan kurtul biii
[
sanada günaydın canımbu arada günaydın takımcım......
Kallisim sanada günaydın dün tüm gün yattım acayip başım ağrıdı ama bu sabah fena değilim çok şükür .evet okuldayım öğleden sonrada bebek görmeye gideceğiz . sonrada gebelik testi yaptıracam duruma görede doktora gidecem bakalım artık
chocalatem sabah 6 da kalkıyoruz.eve hoca gelıyor sabahları.9 a kadar cok acıkırım yanı.ben aralara bıseyler koymayı dusunuyorum.ufak bır sandvıc mesela spora gıdınce yıycem.yuzuyorum cunku cok acıkıyorum sonra.canım bu arada kallıste nın lınk verdıgı vıdeo yu ızledım.sesın zaten cok guzel ama ben fızıgıne de bayıldım.aynı boylardayız sanırım.evlendıgımde 81 83 arası gıdıp gelıyordum.ısde senden daha topluydum ama yakındık.o gunlerı oyle cok ozluyorum kı.senı gorunce bı kez daha anladım.esıne de aldırma ya.o kadar kılo verdım hala bısey anlamadı.ıkı kılo alsam hemen anlar ama... erkek ısde
yaff kallisim benim her ay şüpem oluyordaa işte bebek olmuyor hahahah bu ay rüyada gördüm ya pek bi heveslendim .
tıss dün evdeydim ya hakketin bek bi aradım seni pazar diyede telden aramadım eşinin yanında diye:))9
aa görmeden çıkmışım kallisim bileydim afyon yoluna doğru değil eskişehir yoluna doğru yürürdüm :roflol::roflol:banada uğrayacanmı bak kahve suyu koyacam ona göre :roflol:
olsun bu da bişeydir çikolatam, benimki hiçbişey demiyor sadece arada incelerken yakalıyorum :roflol:bijom ben her yerimden kilolu olduğum için şuanda çok farkedilmiyor,başkaları farkediyor ama eşim hergün gördüğü için olsa gerek,sadece "göbeğin azalıyor" dedi sadece... kaydirigubbakcemile3
aa ben de hamile kaldığım ay görmüştüm rüyamda :kedi: erkekti adı da Burak tı. hadi bakalım mehalim umarım vardır yoksa da boşver dedim ya beraber doğururuz sırnaşık şeyyaff kallisim benim her ay şüpem oluyordaa işte bebek olmuyor hahahah bu ay rüyada gördüm ya pek bi heveslendim .
tıss dün evdeydim ya hakketin bek bi aradım seni pazar diyede telden aramadım eşinin yanında diye:))9
hoşbulduk canım çokkkkk güzel vakit geçirdim deniz anasından korktum denize tedirgin girdim ama olsun hiç rastlamadım yinede süperdi canımcanzicim hoşgeldin şekerim sende.. iyi vakit geçirdin inşallah tekirdağlarda, orası benim annemin memleketi :))
canım benim eşim 2 haftadır orda tırı var nakliye işi ile uğraşıyor istanbulda lunapark götürdü tekirdağa orda da ona bir oyunun ortaklığını teklif etmişler geçen senede biz o işin güzel olduğunu görmüştük kabul etti bu hafta denicek bakalım olursa sezon bitene kadar kalıcak olmazsa kafasına yatmazsa gelicek canım yani hep ayrı değiliz allaha şükürler olsun eğer kalırsa bende hafta sonları gidip azcıkkk tatil yapmış olurum manayla zemuszemus zemuszemuscanzicim hoşgelidin yaa sen eşinin yanında değilmisin neden ayrı yerdesiniz ben ne zaman kaçındım bu olayı:)
çikolatam vallaha aynen öyle biz yaptığımız herşeyi kendimiz için yapırız gerisi teferruat .kolay temizlikle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?