- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.101
kızım benim durumum senden kötü ben yapacaksam sen haydi haydi yap tatlımOnu yapınca moralim bozuluyor ben yapmasammmm
valla serveyim iyi ki varsın tatlım bee bu kapışma hakkaten çok iyi oluyor bu haftasonu inş cozutmam oteldeToplightım canımın içi tebrıklerrrrrr
İyi ki varım dımı
3-2
Haftaya seni ezmeliyimmmmm
tahmin edebiliyorum canım yaa bende malum erkek ağırlıklı bir iş yapıyorumCalışanlarımın hepsi erkek.bayan olmamdan kaynaklı sıkıntılar oluyor tabı.emir almaktan hoslanmıyorlarrr
Dun bırı ara olmadıgı halde gecmiş oturuyor uyardım dıye cektı gıttı işi bıraktı bugun eksık personel kaynaklı iş basa dustu acayıp yoruldummm içimden hep sunu gecırdım hep agır kaldırdım 10 kilo 15 kilo allahım bebek varsa sen koru dedımm bır de 10 kilo agırlıkta mazlzeme kaldırınca kendıme dedım ki 3 ay öncesı bunu tasıyarak yasıyordun artı daha ustunde tasıdıgım 8-9 kilo var
afiyet olsun tatlım boşver o 1 çatal nefsini körlemiştirÖğlen nasıl guzel kaxandıbı vardı anlatamam 1catal aldımmmm
isterseniz her hafta kalça ve bel ölçüp de liste yapabilirim
aç karnı ölçün yazın kızlar
sonuçta ölçüler daha önemlii
isterseniz her hafta kalça ve bel ölçüp de liste yapabilirim
biliyorum bebeğim yksa ben bunalıma girerdim zaten :))gelnm ağladımı pansumandapztesi
su paylasim isi bitsin sana yazacaktim son iki saati okumadim hic
selin gitsemde mesajlasacaz ki canim
bendede 1.5 var 2 ker bitiriyorum tamamdr yoksa içmk aklıma gelmez :)aynen benim de cam ve 1 lt lik şişem var,böylesi daha sağlıklı
ayy süpertam benm istediğim yerleri düzeltiyor:)napam ben şimdik ya biraz daha zayıfayıp bunamı başlaasm :)kızlar şuna bakın
jillian michaelimi yaptım ama çok zorlandım
bir iki güne kolaylaşır heralde
duşumu da aldım harika hissediyorum
benm metrem yook vardı ama çocklar halletti hemen temin etmem lazınm ama bencede aylık olsn tatlım ayy ben szi çook seviyorum yaa hepinizi öpesim var kocaman :)isterseniz her hafta kalça ve bel ölçüp de liste yapabilirim
onun cıkası varmış çıkş kuzum boşver eğer istiyorsan o kadr ağırkaldırma tatlm ya diyene bak ben doğuma gidene kadr merdivenlerden hppidi hoğppidi iniyordumCalışanlarımın hepsi erkek.bayan olmamdan kaynaklı sıkıntılar oluyor tabı.emir almaktan hoslanmıyorlarrr
Dun bırı ara olmadıgı halde gecmiş oturuyor uyardım dıye cektı gıttı işi bıraktı bugun eksık personel kaynaklı iş basa dustu acayıp yoruldummm içimden hep sunu gecırdım hep agır kaldırdım 10 kilo 15 kilo allahım bebek varsa sen koru dedımm bır de 10 kilo agırlıkta mazlzeme kaldırınca kendıme dedım ki 3 ay öncesı bunu tasıyarak yasıyordun artı daha ustunde tasıdıgım 8-9 kilo var
ben geldiim :)Nerdesınız milletttttt
Tadını cıkar eglenmene bakkkkızlar ben çıkıyorum haftasonu ne kadar girme fırsatım olur bilmiyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Çok mu kötu selinnnnKızlar menumu yazayım ama hıc begenmedım dun proteın gunuydu dıye kıtlıktan cıktım sanki bir de uretım yetısmeyecek dıye stres yaptım cok yorgunum ama spor yaparak telafı etcem inş
Sabah sutlu nescafe,2kk peynır,10 zeytın,10 fındık,yarım sımıt,2 mandalin
2b yesılcay
Öğlen turlü,2kasık bulgur,ezogelin c,ayran
Aksam
3köfte,1bıftek,az yoğurt,salata
3lt su
Üretımde 4saat bedenen calışma
Fındık lah ile bır catal kazandıbını unutmamalıÇok mu kötu selinnnn
kuzum 10 zeytin bence iyi olmamıiş çünkü yeni öğrendmki diyette zeytin tüketilmesi iyi değilmis bide simit onun dışı bana güzel geldi tatlm bide spor yapsan süper olur :)Çok mu kötu selinnnn
kuzum 1 çatal sadece onu yememş olsaydn belki su an tatlı krizinde olucaktn nasıldı o hikaye hatırlasana sen paylşmıştn zaten dimi bu bize mantıklı geldi onu 1 çatalla bıraktın bravo sana :)Fındık lah ile bır catal kazandıbını unutmamalıoldurun benı
evet istikrara kilomu daayanır teşekkürlerdagyolu kilon durmadan gidiyor ne guzel
evet doğru olanı yapıyorsun canım teşekkürSen toplightı tutarsın heeee callan ben de dağyolunu tutuyorumm
Helallll sana bu arada önerı süper ben de rakibime onersem mi cunkü en son 3-1 di artık doymadı lazımmmmmpeşin konusalım alınmaca yok cok guzel bır gun olcakkkkk
inş temennim bu benimdeBu kdr emin olma bence ya 3-1olursa
evet haklısın hem şenlik hemde biraz merhametli olmak lazımOlsun dağyolu ben de bır sayı verdım maksat skor senlensın bır taraf hep 0 olursa tadı kalmazzzzz
Bu arada menune sasırmıştımmm gayet guzelmişşşş
tebriklerServey iftiharla sunarrrrr
Gecen hafta:72,5
Bu hafta:71,5
Fark:1kilo
Yüzde:% 1,38
hepsiburadan yeni aldım çok uygun istersen bakdumbellım yok ama onun yerine su şişelerimi kullanacağım
bml 23.13 çıktı cancağizimevet kızlarrr isteyenlerin her hafta BMIlaını rapor edeceğim
bu haftaki sonuçlar
1. gunnesh 21
2. zeynep 21.3
3. sanem 21,6
4. beril 22,9
5. callan 24,1.....23,3.....23.2 fark:0,9
6. dagyolu 23,8.....23,4
7. servey 26.3.....26.0.....25,64 fark:0,66
8. hytsvncgzl 27,4
9. toplight 28,8.....28,4
10. hm 29,8.....29
11. selin 30,1.....29,38 fark: o,72
12. ipeksena 29,8
13. zeynett 30.04.
14. emine 32,3.....31,9 fark:0,4
15. sukker 40,5.....39,8 fark:0,7
Selin menun az bence kuzum nasıl dayanıyonnkızlar hm uğradımı bugn benmi görmediim :)
menumude yazıyım hemen :) ,
sabah yarm dlim ekmek peynir 2 çatal omlet çay
ara yeşilçay
öğlen tavuksuyu çorba 1 kase
,ara 1 mandalin
akşam ton balıklı salata
spor daha yapmadm 2 lt su su anlık
Emine ya emine yaaaakızlar sonuçlar açıklandıı 3. cü olmuşuuz emineee bireyselde 3.cü olmussn canm kutlarmm senii :)
Ben oyle dusunmuyorum selincan zeytın ve yagı tam bır mucıze onu engellemem ama sımıtte haklısın ama yarısını bırakmayı ögrendım artıkkkkuzum 10 zeytin bence iyi olmamıiş çünkü yeni öğrendmki diyette zeytin tüketilmesi iyi değilmis bide simit onun dışı bana güzel geldi tatlm bide spor yapsan süper olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?