- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.081
canim sen ilk dafa u kadar kilo verdin degilmiKizlar birsuru alinti yaptm hepsi gitti kiricam bu telefonu en sonunda varyaherkese masllah dedm gercekten super kilolar gitti super super her hafta boyle salmak yok bende bu sabah wc ye neettysem cikamadm belki 79 lu yazicaktm bu sevnci yasiyamadm ama olsn buralara indmya cok skur :) callanm bende yuryus yapmadgmda o u yapabilirm kv demler gelicek bu yakinlarda gorumcemler filan ev kalabalk olucak o ara bandi cikartmam sanrm ama geceleri bunu yaparim :)
bende kuzumm gecen haftalarda 1.2 de vermstm sanrmmm :)) hangi gun gidiyorsun bebisiim :)canim sen ilk dafa u kadar kilo verdin degilmi
1 kilo cok cok sevindim
pztesibende kuzumm gecen haftalarda 1.2 de vermstm sanrmmm :)) hangi gun gidiyorsun bebisiim :)
aynen benim de cam ve 1 lt lik şişem var,böylesi daha sağlıklısu içemeyen arkadaşlara öneri de bulunmak istiyorum, hergün mutlaka 3 lt su içen biri olarak. 1 adet 1 lt'lik su şişesi edinin. ama cam olmasına dikkat edin, hem suyun tadı güzel oluyor, hem de sağlıklı oluyor. bu şişeyi günde 3 kere doldurup bitiriyorsunuz. bardakla unutuluyor su içmek (ben unutuyorum). o yüzden şişe en güzeliii:))))
canım excel de 0,69 bulup buraya 0,64 yazmışım neyse ki farketmişsin gerçi toplam doğru idi ama hata hatadır :)hayriyenin sonuc duzeltildi minik bir hata varmis
liste kontrol edildi ettirildi
paylasildi
herkezin emegine saglik
maşallah bende yürüyüşe çıkmıştım 3,5 km de yağmur bastırdı 5 e tamamlayamadım taksiye atlayıp geri döndümkızlar şuna bakın
jillian michaelimi yaptım ama çok zorlandım
bir iki güne kolaylaşır heralde
duşumu da aldım harika hissediyorum
çok güzell hayriyecimKizlr gunaydin :) kilom 76 :)
tatlım bence bu kalça bel ölçülerini haftalık değil aylık yapalım hadi bmi le düşebilir de kalça bel için kendini fazla yorma hemde bizim için daha belirgin sonuçlar oluristerseniz her hafta kalça ve bel ölçüp de liste yapabilirim
aç karnı ölçün yazın kızlar
sonuçta ölçüler daha önemlii
Onu yapınca moralim bozuluyor ben yapmasammmmisterseniz her hafta kalça ve bel ölçüp de liste yapabilirim
aç karnı ölçün yazın kızlar
sonuçta ölçüler daha önemlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?