- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.241
Benzıyor evet ama daha gecıkmedı kı sabaha olurum bencekısmet degılmişşş
1983 luyum keske 90 lı olsamServey 90lı misin sen yavrum dogum tarihin
Kilolar da yakın sayılırrrrselini alsana hayriyecim
oda ortada essiz sanirim
eti senin kemigi benim canimTmm yavrum alayim dur sen :) ben ona cok guzel eş olurum merak etmesin :)
Bır de grup ıcı yarısma modası cıkardım koca kafa serveyyyKilolar da yakın sayılırrrr
Kiyamam ya bu kadar düşünme canm vakti zamani vardir elbet bi tane mi var cocuk sende. Benimde 2senedir olmuyo artik üstüne dusmuyorun zaten zayifliycam diye korunuyomSen de oyledın hayatımm
Mor en sevdıgım renk yakıdmıs sana
Kosarak wc ye gıttım olmsmışım henuz
Sagol :))))eti senin kemigi benim canim
selini verdim sana
Iyu de daha gecıkmedı kı aaaayav sen ters psikolojimi uyguluyorsun kendine yahuu olmayacaka kendini hazirlayip olunca mutlu oluyor olmayinca zaten olmayacaktimi diyorsun
kiz nerden cikardin simdi kismet degilmis falan aaaa
bi test yap ondan sonra
herseyin hayirlisi
Sagol canm senin sayende oluyo :)Bır de grup ıcı yarısma modası cıkardım koca kafa serveyyy
Ben seni tutuyorummmSELINNNNNN SELINNNNNNN NERELERDESINNNN GEL CABUK BEYBİİ :)) BENIMSIN BENIM YIYCEM SENI :))))
Sagol bebegim kazanirsam çaylar benden. yüzünü kara cikarmiycam :))))Ben seni tutuyorummm
Abovvvv ispanak falan sebze besleniyo selin galiba yandik desene servey :) sporda yapiyo galip gelmesin :)Selin ıspanak yapıyorrrr
Bır de grup ıcı yarısma modası cıkardım koca kafa serveyyy
taaamm iste gecikinceeee yappIyu de daha gecıkmedı kı aaaa
Yuzey sen kimi tutuyon arkadaşımmmmyok bebisim gruo ici yaris taa eskiden vardi kendine hakaret etme
taaamm iste gecikinceeee yapp
Oyle bır ıhtımal yokkkkSagol bebegim kazanirsam çaylar benden. yüzünü kara cikarmiycam :))))
canım benim ya kıyamamCalışanlarımın hepsi erkek.bayan olmamdan kaynaklı sıkıntılar oluyor tabı.emir almaktan hoslanmıyorlarrr
Dun bırı ara olmadıgı halde gecmiş oturuyor uyardım dıye cektı gıttı işi bıraktı bugun eksık personel kaynaklı iş basa dustu acayıp yoruldummm içimden hep sunu gecırdım hep agır kaldırdım 10 kilo 15 kilo allahım bebek varsa sen koru dedımm bır de 10 kilo agırlıkta mazlzeme kaldırınca kendıme dedım ki 3 ay öncesı bunu tasıyarak yasıyordun artı daha ustunde tasıdıgım 8-9 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?