- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.261
Simdi senze yer cumaya kdr bıkar carsamba persembe salar sen depar atarsınnnnnAbovvvv ispanak falan sebze besleniyo selin galiba yandik desene servey :) sporda yapiyo galip gelmesin :)
Kaybetti demekki yazık sana :) bencee bu hafta siki çalış. Toplight yerle bir et :))Oyle bır ıhtımal yokkkk
Bu arada selinimi de cok severım pıtırıma da guvenıyorum sma tarsf olmaysn bertaraf olur bu hafts toplight benı ezdı gectı,bel agrım ondan aslında haftaya alıcam asagıyaaa
Yaa oyle mı ben 3-4 hafta burdaydım hıc duymayınca topşight onerdım kabul ettı oyle basladık neyse bır koca kafalık yapmışımdır mutlakaaayok bebisim gruo ici yaris taa eskiden vardi kendine hakaret etme
taaamm iste gecikinceeee yapp
:))) supersin yaa serveySimdi senze yer cumaya kdr bıkar carsamba persembe salar sen depar atarsınnnnn(bu ne ya erol tas gıbı servey )
Yuzey sen kimi tutuyon arkadaşımmmm
gayet güzelkızlar hm uğradımı bugn benmi görmediim :)
menumude yazıyım hemen :) ,
sabah yarm dlim ekmek peynir 2 çatal omlet çay
ara yeşilçay
öğlen tavuksuyu çorba 1 kase
,ara 1 mandalin
akşam ton balıklı salata
spor daha yapmadm 2 lt su su anlık
Callan hoş geldin beybi :)gayet güzel
Kuzum yerle bır o zaten 3-1 dı ama bu hafta 1kilo verdım regl haftama ragmen o bır sayıyı da bucudum kendını korumaya aldıgı hafta verdım yanı mutemadıyen ezıyorum ztnnnKaybetti demekki yazık sana :) bencee bu hafta siki çalış. Toplight yerle bir et :))
Yaa oyle mı ben 3-4 hafta burdaydım hıc duymayınca topşight onerdım kabul ettı oyle basladık neyse bır koca kafalık yapmışımdır mutlakaaa
Sagollll canimmmm benimmmm :))))tamamen verilen kilolara gore cevao vermek istiyorum suann :)
hayriye ve selin ikilisinden hayriye diyorum
nedeni : fazla kilo fazla dusus demek sen bayaa istikrarli gittin baze kisilerin verdigi kilolar cokta yuksek olamyabilir ve az az verebilir bu nedenden dolayi senin yenebilecegini dusunuyorum
kaptan ve servey ikilisindense servey diyorum bununda nedeni kaptanin is nedeniyle fazla dikkat edemedigi zamanlar oluyor ve fazla rakamlar vererek degil az az vererek ilerliyor ancak servey haftalik olarak daha ii kilo veriyor bu nedenden dolayi servey yener diye dusunuyorum
amaaaa taraf tutmuyorum sadece bunlar sahsi fikirlerim herkesin verdigi kilo ayni olmayabiliyor her diyet listesi her duzen herkese uymayabiliyor
herkes hedefine saglikla ulassin tek temennim bu geriye kalan biedaki guzel dostluklar ve paylasimlarr
6 yıl önce obırakunca sekil b olmuşummmmservey fıstık fotonu gördümmmm
ya sen bırak rejimi zayıfsın zaten :)
Haklısın canım işin sakası tabı toplight bana tavsıyelerde bulunuyor amac renk katmak yoksa hepimiz aynı gemideyızxztamamen verilen kilolara gore cevao vermek istiyorum suann :)
hayriye ve selin ikilisinden hayriye diyorum
nedeni : fazla kilo fazla dusus demek sen bayaa istikrarli gittin baze kisilerin verdigi kilolar cokta yuksek olamyabilir ve az az verebilir bu nedenden dolayi senin yenebilecegini dusunuyorum
kaptan ve servey ikilisindense servey diyorum bununda nedeni kaptanin is nedeniyle fazla dikkat edemedigi zamanlar oluyor ve fazla rakamlar vererek degil az az vererek ilerliyor ancak servey haftalik olarak daha ii kilo veriyor bu nedenden dolayi servey yener diye dusunuyorum
amaaaa taraf tutmuyorum sadece bunlar sahsi fikirlerim herkesin verdigi kilo ayni olmayabiliyor her diyet listesi her duzen herkese uymayabiliyor
herkes hedefine saglikla ulassin tek temennim bu geriye kalan biedaki guzel dostluklar ve paylasimlarr
Super devam etmiş oldukkkkiz bahsettigim o kadar yakin degil subat ve haziran arasi bende gruptaydim bizde yaris yapiyordukk herkes birbiri ile yarisirdi kaptan hatirlar gayet guzel oluyordu :)
Sagollll canimmmm benimmmm :))))
Haklısın canım işin sakası tabı toplight bana tavsıyelerde bulunuyor amac renk katmak yoksa hepimiz aynı gemideyızxz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?