Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence superrrr

Kizlar ben kaçar kendinize iyi bakin öpüyorum:) iyi geceler tatli ruyalar beni manken gibi olarak görün ruyanizda emi :) selini görürseniz beklesin geliyorum cumaya :)))

Yarın cok guzel bır gun olacak
Iyu geceler
Sahıp oldugumuz hersey ıcın sukurler olsunnnnn

ii ge5cler kizlarr

Callancım, inan utanırım geçen senin görsem inanmam dediğinden sonra kaçamak yapmaya.
Ben bir burger delisiyimdir.
Bugün salata yedim düşün.

bir burger deliside benim tatlim

bravo sana salata icin

Aynısından bende var ona uydam morbıd obez olurum meyva kek cerez içim gıdıyor ama yemıyorum bazen gece 12 de tost yer mısın dıyor hayır deyıp o kokuya mucadele vermeyı hayal edınnnn tam işkencee

Al bir tane daha benimkinden.
Hiç saat sınırı yoktur.
Gece hiç üşenmez kalkar onu bunu yapar, bana da ısrar eder.
Hoş, ben diyete başladığımdan beri yemek bile yemiyor doğru dürüst. Öyle olunca ben de kendimi kötü hissediyorum ama ortasını bulmaya çalışıyoruz.

Ahh Zeynepcim, inan her öğünde yiyebilecek durumdayım ama öyle bir gaza geldim ki yemedim.
Callan saolsun, tek kelimesi ile durdurdu beni.

o zaman 2 kat tebrik ediyorum tatlim
inan bende cok severim ah suan bile olsa yerim yani ama yememmm
o zaman callabada bi alkiss

ben laborantım.Uyku laboratuarında çalışıp hiç uyumayanlardanım :) horlama,uyku bozuklukları falan onların testini yapıyorum.İşte bu yüzden çok düzenli bi hayatım olamıyor maalesef.(yemek-uyku)

Ayy ne güzelmiş Gözde.
Benim bu uyku konuları ilgimi çok çekiyor.
Uyurken yapılan psikolojik testler vs.

o zaman 2 kat tebrik ediyorum tatlim
inan bende cok severim ah suan bile olsa yerim yani ama yememmm
o zaman callabada bi alkiss

Teşekkür ediyorum Zeynepcim.
Bir şey daha ekleyeyim hemen.
Sinemada mısır yemedim. Onun yerine 2 fincan kahve içtim..

iyi geceler hanımlar yatılı misafirim var haftasonu pek giremeyebilirm. bugünkü menüm
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim peynir,yarım çay bardağı çiğ fıstık,yarım kk kara lahana,1 kase yoğurt
akşam:1 kase mercimek çorbası, 2 porsiyon ekşişi köfte,yoğurtlu kara lahana, yarım soğan, 1 çb sütlü kahve
45 dk zumba
15 dk kondisyon bisikleti
2.5 litre su

Selin benim rakibimdi ama ..
Rakibimi başkasına vermişler bak gördünüz mü hiç.
Şekerim, yeni rakibine git öpüldün şekerim.

dediğin gibi öyle kötü değil
illa fazla kalori alınacaksa,bence o da proteinden olmalı

evet birazdan dambıl siparişi vereceğim, bu arada eşim de beni destekliyor zayıflama konusunda cok hoşuma gidiyor,zayıflamamdan cok mutlu gözüküyor eee çıtır oluyoruz değil miii
yine BMI beni geçti,niye böyle yapıyorsun dagyolu,azcık seni geçmenin zevkini yaşasaydım

helal olsun sukkerime
yalnız suyu daha da arttır.malum su olmadan süt olmuyor,bundan ben doğumdan beri en az 3lt su hedefi koymuştum
3 ltyi gün içinde,1 ltye yakın gece içiyorum
bir de humana iiçiyormusun,süt konusunda acayip yardımcı
menün protein acısından zengin,süt kalitende bu oranda güzel olacak

canm bugn canm hiçbişy istemedi iyi yapmadm farkndaym yarn çok güzel bi menü yazıcam inş bide midem çok bulanıyor bugn onunda etkisi var sanrm :/
canım bence iştah olmayınca bunu kullanıp kilo vermek ve yemek için kendini zorlamamak lazım.benim bir haftadır iştahım acık,inan nefsimi terbiye ediyorum,çok zor..iştahın kapalıysa bırak yeme,yediğin zaman protein tüket,nasıl olsa bir noktada acılacak,bu sefer de yememek için direneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…