- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.281
Bence superrrrkızlar menümü yazayım yatıyorum,mesajlarınızı sabah erken saatlerde okuyacağım
sabah kayısı 10 zeytin 2kk peynir 1 yumurta bol yeşillik filan
öğlen 1 porsiyon haşlanmış brokoli ve 200gr kadar sardalya
aksam 4 kaşık tavuk sote 3/4 kase yoğurt bol yeşillik
kızlar sonradan nedendir cok acıktım,3 ya da 4 mandalina yedim,o an en masum onlar geldi
şimdi humana içip yatacağım
öptüm hepinizi
bu arada 4. lt suya basladım
ve bugun level 1 jillian michael yaptım
sen süper bir şeysin yaaaa yummy yummy
Kizlar ben kaçar kendinize iyi bakin öpüyorum:) iyi geceler tatli ruyalar beni manken gibi olarak görün ruyanizda emi :) selini görürseniz beklesin geliyorum cumaya :)))
Yarın cok guzel bır gun olacak
Iyu geceler
Sahıp oldugumuz hersey ıcın sukurler olsunnnnn
Callancım, inan utanırım geçen senin görsem inanmam dediğinden sonra kaçamak yapmaya.
Ben bir burger delisiyimdir.
Bugün salata yedim düşün.
bunu öyle bir anda soyledinki gizliden benimi takip ediyon dedim icimdenYarın cok guzel bır gun olacak
Iyu geceler
Sahıp oldugumuz hersey ıcın sukurler olsunnnnn
Aynısından bende var ona uydam morbıd obez olurum meyva kek cerez içim gıdıyor ama yemıyorum bazen gece 12 de tost yer mısın dıyor hayır deyıp o kokuya mucadele vermeyı hayal edınnnn tam işkencee
ii ge5cler kizlarr
bir burger deliside benim tatlim
bravo sana salata icin
olurrr kızlar her hafta bmı yapıyoruz o vakit
herkes yeni BMIlarını yazsın lütfen
http://www.zayiflamaiksiri.com/p/vucut-kitle-indeksi-hesaplama.html
Ahh Zeynepcim, inan her öğünde yiyebilecek durumdayım ama öyle bir gaza geldim ki yemedim.
Callan saolsun, tek kelimesi ile durdurdu beni.
ben laborantım.Uyku laboratuarında çalışıp hiç uyumayanlardanım :) horlama,uyku bozuklukları falan onların testini yapıyorum.İşte bu yüzden çok düzenli bi hayatım olamıyor maalesef.(yemek-uyku)
Hm bunu hiç beğenmedi. Sonuçlar ile yüzleşmeye korkuyor ama yine de çok iyi olur şekerim.isterseniz her hafta kalça ve bel ölçüp de liste yapabilirim
aç karnı ölçün yazın kızlar
sonuçta ölçüler daha önemlii
o zaman 2 kat tebrik ediyorum tatlim
inan bende cok severim ah suan bile olsa yerim yani ama yememmm
o zaman callabada bi alkiss
Haftasonu mutlaka balık yapmalıyım 1kg alayım da aılecek yerızişte kılcık kuruk kafa derken fazla mı olur ya 1 kg emine??? Yeminle cipuradann sogudummm
dediğin gibi öyle kötü değilKızlar menumu yazayım ama hıc begenmedım dun proteın gunuydu dıye kıtlıktan cıktım sanki bir de uretım yetısmeyecek dıye stres yaptım cok yorgunum ama spor yaparak telafı etcem inş
Sabah sutlu nescafe,2kk peynır,10 zeytın,10 fındık,yarım sımıt,2 mandalin
2b yesılcay
Öğlen turlü,2kasık bulgur,ezogelin c,ayran
Aksam
3köfte,1bıftek,az yoğurt,salata
3lt su
Üretımde 4saat bedenen calışma
evet birazdan dambıl siparişi vereceğim, bu arada eşim de beni destekliyor zayıflama konusunda cok hoşuma gidiyor,zayıflamamdan cok mutlu gözüküyorevet istikrara kilomu daayanır teşekkürler
evet doğru olanı yapıyorsun canım teşekkür
inş temennim bu benimde
evet haklısın hem şenlik hemde biraz merhametli olmak lazım
tebrikler
hepsiburadan yeni aldım çok uygun istersen bak
bml 23.13 çıktı cancağizim
helal olsun sukkerimeiyi geceler hanımlar yatılı misafirim var haftasonu pek giremeyebilirm. bugünkü menüm
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim peynir,yarım çay bardağı çiğ fıstık,yarım kk kara lahana,1 kase yoğurt
akşam:1 kase mercimek çorbası, 2 porsiyon ekşişi köfte,yoğurtlu kara lahana, yarım soğan, 1 çb sütlü kahve
45 dk zumba
15 dk kondisyon bisikleti
2.5 litre su
canım bence iştah olmayınca bunu kullanıp kilo vermek ve yemek için kendini zorlamamak lazım.benim bir haftadır iştahım acık,inan nefsimi terbiye ediyorum,çok zor..iştahın kapalıysa bırak yeme,yediğin zaman protein tüket,nasıl olsa bir noktada acılacak,bu sefer de yememek için direneceksincanm bugn canm hiçbişy istemedi iyi yapmadm farkndaym yarn çok güzel bi menü yazıcam inş bide midem çok bulanıyor bugn onunda etkisi var sanrm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?