- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.221
Gogelı suan dogal halı koyu kahve
Buraya takıldığımdan beri ,sayenizde bende kendime güveniyorum, bugün o kadar çok kaloriyi reddettim ki anlatamam,
ve bu her zamankinden daha kolay oldu, çünkü artık inanıyorum, başarabilirim
Bu arada regl olcam gibi
Tesekkurler zeynepcimmnkoyu rengi daha cok begendim ben tatlim
ama bu renkte yakismis sana
Aynen ama hamileyım dıye dusunmustummmtabiki basarabilirsin tatlimm
burasi insana daha fazla ve farkli bi sorumluluk veriyor
regl olacagina ragmen verdigin kilo gayet ii sekerim regln bittikten sonra daha bi gider senden
Yok ya ne testı berus daha reglye 2-3 gun vardı demek bugunku agır kaldırmadan erken olcam degılımm demekkkk gecıkmedı kı test yapıyımmmkiz servey hani hamileyim diyordun regl diyon
kiz bir test yap bende rahat edeyim
Aynen ama hamileyım dıye dusunmustummm
Kilo olarak evet buna ragmen ıyı oldu ama bu hafta cok vermeyı planlamıyorummm 70,9 olsam yeterrrAynen ama hamileyım dıye dusunmustummm
Servey ftgrafdaki sen misinIyı fıstık sen menun superrrr
Benzıyor evet ama daha gecıkmedı kı sabaha olurum bencebildigim kadariyla regl belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine benziyor test falan yaap mutlaka tabi gecikme olursa
6yıl önce evet sekerımmmServey ftgrafdaki sen misin
Çoooook guzelsin bebegim masallah6yıl önce evet sekerımmm
Sagol ama 6 yıl önce simdi guzellik kalmadı kiiiiÇoooook guzelsin bebegim masallah
Olur mu ya hiç öyle kalmiştir hertürlü cnmSagol ama 6 yıl önce simdi guzellik kalmadı kiiii
selini alsana hayriyecimBenimlede biri bu hafta yarişsın :)heyecanlaştıralım biraz
Sen de oyledın hayatımmOlur mu ya hiç öyle kalmiştir hertürlü cnm
Tmm yavrum alayim dur sen :) ben ona cok guzel eş olurum merak etmesin :)selini alsana hayriyecim
oda ortada essiz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?