- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.801
hosgeldin canim duzenli beslenerek hergun burda paylasimda bulunarak spor yaparak saglikli bi sekilde zayiflayabilirsinmerhabalar bayanlar, bebek yemeklerini dolasirken bu siteye inis yaptim ve birden aklima benimde diyet yapmam gerektigi geldi:):) benim oglusumda 1,5 yasinda ve kilolarim gala duruyor, hicte diyet filan yapmayi dusunmedim aslinda simdiye degin ama vakti geldi sanirim su gobecigi ertimenin. bana anlaticak birisi varmi nasil yuruyor burda isler:vereliniortak hadi bir el atinda su kizcagizda zayiflasin:):)
aklın bizde kalmasın şeker sen yoksun diye konuşmayız bizdekaydirigubbakcemile3 uyu bakalım uyuda büyütakımcım,
bugün pek yazamıcam ben galiba,
öyle anlaşılıyor.
gece kız uyutmadı beni.
1 veya 1.5 saat alan uyudum.
şimdi öğle uykusuna yatırdım,
yemek yapmam lazım ama asla gücüm yok.
ben de yatıyorum...
aklım sizde kalıcak ..
öperim hepiciğinizi......
galetanın tadı hıcbu kadar guzel gelmemısdıkaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versin cedriccim açolıktan insana ne kadar tatlı geliyor değil mi aman sen bozma bak biliyosun kendini 2 günü atlattın mı gerisi geliyor ha gayret canımcım ver kilolaları sonrada bebeişlerimizi alalım kucağımıza opuyorumnanaktan:CüvCüv:kızlar az daha dıyetı bozuyodum ama...kaldım dus aldım ve galetamı ayranımı salatalıgımı aldım.dıyete uygun yemegımı yıyorum.galetanın tadı hıcbu kadar guzel gelmemısdı.ıns dayanabılırım ya.uff yarından ıtıbaren haftada 4 gun spora gıdıcem hemde 12 5 arası.bıde dıyetımı bozmazsam yaz bıtmeden 80 lere ınmek ıstıyorum
bebeğim ne azim böyle sen bu gisişle iğne iplik olacaksın senin kocada bidaha aşık olacak sana şakkıdı vallaha süper devam böyle baya sıkılaştın sen sanırım Şenizselam guzeller takimi bu haftaniz cok guzel baslasin ve guzel devam etsin insallah
gobu$ takimima olculerimi bildirmeye geldim yine gubekten 1cm incelmisim ayol ne guzel
sofra oylece duruyo koca yesil cay istedi onu hazirlayip ise gonderem cocuklarida okula goturcem sofrayida toplayip efeyi uyutup yenu kupelerimi takinip gelcem bekleyin beni canlarim hadi optum doncem ben sizeopuyorumnanaktan
vallaha çok iyiz canım hoşgeldin diyeyim a.s.sen nasılsın kilo durumu ne alemdeMerhaba güzel hanımlar;
Nasılsınız diye görmeye geldim.Fırsattan istifade birde hepiniziŞenizŞeniz diye düşündüm.opuyorumnanaktan:1hug:
canım hoşgeldin öncelikle bir takıma katılmak istiyorsan cuma zayıflama yarışması başvuru topiğimiz var bu sayfanın üst kısmında oraya kilonu falan yazıp katılmak istediğini söylersin boş olan bir takımdan teklif gelincede katılırsın . yaza şuanda takımımızda boş yer varmı bilmiyorum ama bizlerlede paylaşım yapabilirsiniz kapımız herkese açıktır yeterki destek olalım sıkıntıları yüklei hemen atalım .merhabalar bayanlar, bebek yemeklerini dolasirken bu siteye inis yaptim ve birden aklima benimde diyet yapmam gerektigi geldi:):) benim oglusumda 1,5 yasinda ve kilolarim hala duruyor, hicte diyet filan yapmayi dusunmedim aslinda simdiye degin ama vakti geldi sanirim su gobecigi ertimenin. bana anlaticak birisi varmi nasil yuruyor burda isler:vereliniortak hadi bir el atinda su kizcagizda zayiflasin
turkbayragi hayırlı yolculuklar canımcım ya şimdi senden uzak mı kalacaz biz mafoldumben ne kadar sürecek tatiliniz ahh ne heyecanlısındır sen şimdi.kimseler yok ben cikiyorum kizlaaar aksama gorusuruz ben izin yolculugu icin hazirlik yapayim malum 3 gun yol tepicez ortu falan kucuk tupumuz vardi onu cikarem dolumu bosmu neler lazim onlari derleyip toparliyem herseyi songune birakmiyem
optum hepinizi gorusuruz
annem sen azmet vallaha dere tepe düz gelir sana yaaadelikafaduldenselammmmmm keyifler nasil?
beni sormayin iste isten geldim gecmisi okudum. simdi gidip yemegi ocaga koyayim. kizim gelincede yürüyüse gidecegim kismetse. valla ben bugün yola ciksam kac ay sonra kapikulede olurum milletgünde ortalama 6km yürüyorum. iki gün önce 9du ama
bizim evinde iki haftadir bireyseldeki birincisi o
aklın bizde kalmasın şeker sen yoksun diye konuşmayız bizdekaydirigubbakcemile3 uyu bakalım uyuda büyükızının ağrırı bir yeri yoktur umarım neden uyutmadı ki seni bu arada ne kadarlık minik bebeğimiz
oyy bhc cim yerim ben onu nasıl datludur o şimdi varya en sevilesi zamanları oyyy oyy yanımda aolsa ben neler etmem ona. bebek manyağıyım ben daha doğrusu ailece öyeyiz babam annem kızkardşim bir bebek görsek kucağımızdan düşmez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?