- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.821
günaydın güzel bayanlar
ilk iş size yazayım sonra denetime az kaldı harı lharıl çalışayım :)
ama sık sık uğrayıp bakarım size...
oyyyy çalışan çalışana bende dün geceye dek işlerimle uğraştım:kedi: arkadaşlar yarın öğlen yoldayım kısmetse :gitme: aldım biletimi...:lepi:
Günaydın millet
Kallisim ya şimdi sen ablanın yanına gidiyosunya,görüşemiyecekmiyiz
oralardan da yaz bize
özlerim ben senii:gitme:
Günaydın millet
Kallisim ya şimdi sen ablanın yanına gidiyosunya,görüşemiyecekmiyiz
saolasın bijoux canım ufak eklemeler yapdım ama bozmadım bugunde spora gıtcem bakalım nasıl olacakaman cedric canım dikkattt. sakınn bozma, spora gidince eminim kendini daha iyi hissedeceksin kaydirigubbakcemile5
kıyamam canım yorucu ve heyecanlı gunler baslıyor desene.ben de bu yıl tatıl ıcın cok heyecanlıyım ama gec kaldık rezervasyon ıcın.bayramda gıdıcez heraldekimseler yok ben cikiyorum kizlaaar aksama gorusuruz ben izin yolculugu icin hazirlik yapayim malum 3 gun yol tepicez ortu falan kucuk tupumuz vardi onu cikarem dolumu bosmu neler lazim onlari derleyip toparliyem herseyi songune birakmiyem
optum hepinizi gorusuruz
ınsallah mehalım.bazen bebek kokusu gelıyor burnuma.yada aynada hamıle olsam nasıl olur dıye kendımı ıncelerken buluyorum.annem vaktı gelınce vucut ıster derdı de ınanmazdım.benkı bebek fıkrıne bu kadar sıcak degılken bırden ne oldu anlamadım.aklıma bebegımı getırıyorum ve kendımı tutuyorum.ıns bu defa sonuna kadar yuruyebılırım.allah ım ıns sanada kısa zamanda bebegını kısmet eder canım.ben bebeklerın annelerını secdıgıne ınanıyorum.ıns bızı ısterler ve gelırlerselam millet ben geldim bebek görmeye gitmiştim bebekleri gördüm daha bi gaza geldimsonra çarşıya çıktım kendime nevresimlik kumaş aldım oh oh pek sevdim ben bu dikiş işiniopuyorumnanaktan
galetanın tadı hıcbu kadar guzel gelmemısdıkaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versin cedriccim açolıktan insana ne kadar tatlı geliyor değil mi aman sen bozma bak biliyosun kendini 2 günü atlattın mı gerisi geliyor ha gayret canımcım ver kilolaları sonrada bebeişlerimizi alalım kucağımıza opuyorumnanaktan:CüvCüv:
ablacıgım gorusemıyoruz bu aralar.ne guzel yuruyusler yapıyorsun.ben yuruyusu kısa bırakdım.yaz boyu yuzmek ıstıyorum ama senın adımlarını gordukce heveslenıyorum.ben yatiyorum güzellerim hayirli geceler size. bugün 10bin adimi kosu bandinda yaptim yürüyüse gidemedim kizimin isi cikti yarina artik kismetse. öptüm hepinizi
aaa kallıstecıgım ben senı cok ozlerım ama.ya sen bıseye ıhtıyacın oldugunda bana haber ver kosa kosa geleyım olurmu:1hug:Canlarım bende sizi özleyeceğim yaaamafoldumben ama orada net imkanı yok çünkü tadilat tadilat dedimde otel yıllar önce hayalet konumunda bırakılmıştı su borusu ve içindeki tabaklara kadar değiştirilmek üzere atılmıştı desem anlarsınız herhalde yaa inşaat halinde desek yine benzetmiş oluruz, bahçesinde bir ev var ama şu an net yok malesef işte belki kaçıp normal evlerine gidersek oradan ancak girip yazma imkanım olabilir yoksa yok :sinifsinif:
aaa kallıstecıgım ben senı cok ozlerım ama.ya sen bıseye ıhtıyacın oldugunda bana haber ver kosa kosa geleyım olurmu:1hug:
günaydınnnn güzlleer nasılsınız bir selam vereyim dedim
hepinizi öptüm kendinize çok iyi bakınn emii mucuk Şeniz
:roflol::roflol::roflol:normal şeyler derken sen çoğunlukla çok az miktarda ve yoğurt tahta ikilisine takılıyorsun ya ne bileyim salata makarna yap sebze salata ye et salata ye seni normal insan konumuna sokmamışım anormal yediğini düşünüyorum hep çünkü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?