Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzel bayanlar
ilk iş size yazayım sonra denetime az kaldı harı lharıl çalışayım :)
ama sık sık uğrayıp bakarım size...

oralardan da yaz bize
özlerim ben senii:gitme:

Günaydın millet
Kallisim ya şimdi sen ablanın yanına gidiyosunya,görüşemiyecekmiyiz

Canlarım bende sizi özleyeceğim yaaamafoldumben ama orada net imkanı yok çünkü tadilat tadilat dedimde otel yıllar önce hayalet konumunda bırakılmıştı su borusu ve içindeki tabaklara kadar değiştirilmek üzere atılmıştı desem anlarsınız herhalde yaa inşaat halinde desek yine benzetmiş oluruz, bahçesinde bir ev var ama şu an net yok malesef işte belki kaçıp normal evlerine gidersek oradan ancak girip yazma imkanım olabilir yoksa yok :sinifsinif:

gunaydın herkese.nıhayet sabah oldu ve kahvaltı yapdım ya.oldum aclıkdan resmen.basagrım oldu cok dun gece.ama sabah ıyı uyandım.en azından vıcdan azabı yok.gecmıse bakıym

aman cedric canım dikkattt. sakınn bozma, spora gidince eminim kendini daha iyi hissedeceksin kaydirigubbakcemile5
saolasın bijoux canım ufak eklemeler yapdım ama bozmadım bugunde spora gıtcem bakalım nasıl olacak

kıyamam canım yorucu ve heyecanlı gunler baslıyor desene.ben de bu yıl tatıl ıcın cok heyecanlıyım ama gec kaldık rezervasyon ıcın.bayramda gıdıcez heralde
ınsallah mehalım.bazen bebek kokusu gelıyor burnuma.yada aynada hamıle olsam nasıl olur dıye kendımı ıncelerken buluyorum.annem vaktı gelınce vucut ıster derdı de ınanmazdım.benkı bebek fıkrıne bu kadar sıcak degılken bırden ne oldu anlamadım.aklıma bebegımı getırıyorum ve kendımı tutuyorum.ıns bu defa sonuna kadar yuruyebılırım.allah ım ıns sanada kısa zamanda bebegını kısmet eder canım.ben bebeklerın annelerını secdıgıne ınanıyorum.ıns bızı ısterler ve gelırler
ben yatiyorum güzellerim hayirli geceler size. bugün 10bin adimi kosu bandinda yaptim yürüyüse gidemedim kizimin isi cikti yarina artik kismetse. öptüm hepinizi
ablacıgım gorusemıyoruz bu aralar.ne guzel yuruyusler yapıyorsun.ben yuruyusu kısa bırakdım.yaz boyu yuzmek ıstıyorum ama senın adımlarını gordukce heveslenıyorum.
aaa kallıstecıgım ben senı cok ozlerım ama.ya sen bıseye ıhtıyacın oldugunda bana haber ver kosa kosa geleyım olurmu:1hug:

günaydın güzel ve başarılı takımım
kalliste canım hayırlı yolculuklar seniz özleyeceğiz inşallah girme fırsatın olurda girersin canım giremesende olsun dönünce görüşürüz artık güle güle git güle güle gel canım kaydirigubbakcemile3 :gitme: :gitme: :a015: :a015: :a015:

günaydın herkesee a.s.
bugün az önce kalktım dışarı bir baktım yanıyorrrr :1shok: o yüzden yürüyüşümü ya akşam yapıcam ya da evde nivea body cd sini yapıcam bilmiyorum. arkadaşlar 4 gündür aynı kilodayım bu da demektir ki takıldım..yerleşik kilolarıma geldim çünkü kafamçokkarıştı neyse ben yeme düzenimi değiştirmicem elbet sökülecek di mi

kallisim yola mı çıkıyorsunnn yolun açık olsun.. özlicez seni ne kadar kalıcaksın? bi de avatarından ve rütbenden korktum görür görmez :1ninca:

takım bebiş isteyenlerle doluymuş da haberim yokmuşşş ha gayret bayanlar hep beraber zayıfladıktan sonra da beraber hamile kalır paylaşım yaparız inşallah opuyorumnanaktan

aaa kallıstecıgım ben senı cok ozlerım ama.ya sen bıseye ıhtıyacın oldugunda bana haber ver kosa kosa geleyım olurmu:1hug:

Canım benim hoşgeldin günün aydın olsun, tabiki sizi arayacağım İstanbul ablam ve siz arkadaşlarımdan ibaret başka kimim var ki:1hug:

Bebekleriniz için allah uzun ömür ve sağlıklı ömür versin inşallah sağlıkla doğum huzurl büyüsünler canım benim çok istiyorsunuz bebekler tabiki en uygun zamanda size koşacaklardır, birde bebek topiclerinde gezeceğiz allahım delikafadulden ne helecandelikafadulden, sizin gibi mükemmel anneler ilk seçilenler olsun inşallah..a.s.

canzicim canım çok sağol, fırsat olurda gelmezmiyim :)) tüm azarları göze alarak hemde; kırk yılda bir yüzünü görüyoruz da sen yine nete gir bak filan gibi net sevmeyen kullanmayan bir abladan derlemelere karşılık gelirim canım...

bijocum çok sıcak cidden sıcak ve kurak...sen bu takılma dönemini rahatlıkla atlatırsı sakın moral bozma bence bir gün normal bir şeyler yemeye çalış metabolizman şaşırsın yemek yemekkk derken kesersin patır patır gider ilolar yine..

evet kallisim ben de az önce radyodan duydum. allah uzun ömür versinü, analı babalı büyütsün. tv de görmüştüm ben karnı acayip şişti zaten 7.5 aylık doğmuşlar..

normal şeyler derken ne gibi kallisim?

normal şeyler derken sen çoğunlukla çok az miktarda ve yoğurt tahta ikilisine takılıyorsun ya ne bileyim salata makarna yap sebze salata ye et salata ye seni normal insan konumuna sokmamışım anormal yediğini düşünüyorum hep çünkü :)))

günaydınnnn güzlleer nasılsınız bir selam vereyim dedim
hepinizi öptüm kendinize çok iyi bakınn emii mucuk Şeniz

:roflol::roflol::roflol:
kallisim neden öyle kaldım ki aklında allah allah kaydirigubbakcemile3
bak kısaca dün yediklerim:
sabah: domates, yumurta, ekmek, zeytin,peynir
ara: süt, keten tohumlu bisküvi
öğlen: bol çeşitli salata+yoğurt
ara: tarcınlı süt

ondan önceki gün zeytinyaglı fasulye yemiştim.. ondan önceki gün köfte vsvs..
arada sunta da yiyorum ama yaşam şeklim olmadı yaaa :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…