- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.841
Aileme planlarımdan bahsettim. Onlar da bana güveniyor ve destekliyorlar. Bütün giderlerimi de kendim karşılayacak şekilde proje yaptım. Bakalımailen filan nediyorlar canm bu zor birkarr olsa gerke :/
bende aynı durumdayımm canm 3 gnüm filan var aa kendmi tutamam diye korkyorm özellikle akşamlrı dönüyorbu arada canım sürekli kötü şeyler istiyor sanırım regl zamanım geldi ;(
canm koyabliyoruz snrm ama ben beceremedim..birşey sormak istiyorum artık profile imza koyamıyormuyuz?
süpersin canmbizde senin yanındayız sonuna kadar:)Aileme planlarımdan bahsettim. Onlar da bana güveniyor ve destekliyorlar. Bütün giderlerimi de kendim karşılayacak şekilde proje yaptım. Bakalım
test yapcanmıı:)35 dk yurudum callan oldu mu bakalımmm
Teşekkür ederim canım benimmmmm :)süpersin canmbizde senin yanındayız sonuna kadar:)
Afiyet olsun canım. Kaç kilosun sen?sporumu yaptım geldm menmü yazıym
sabah domateli lorpeyirli tost çay kırmzıı biber turşusu 2 çatal
ara 1 elm 3 çatal yoğurt
öğlen 1 porsyon tazefasulye yoğurt
akşam et döner li ev yapımı iskendr 1 dilm ekmekli domts sos ve yoğutlu..
2.5 lt su 45 dk tempolu yürüyüş..
evet süper bir fikirherkesde bu ara bir sorun var
ya takım olarak çöküyoruz ya da takım olarak cosuyoruz
cok sımardık
kaçamak yapana ceza verelim artıkk
bir de spor yapmayana
boyun la kilon arasında 10sayı var tebrikler benimde hedefimtabiki tatlım buyur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/olculerimizle-konusalim.724181/
bu arada bmi mdede değişiklik olmuştur hemen bakıyorum
suan 59,2 yim boy 170 bmı 20,4
güzellll
Hayırrrr cesaretım yok selincannnntest yapcanmıı:)
cua 80 dim canm bakalm nolack bugn biraz fazla gldim ama biTeşekkür ederim canım benimmmmm :)
Afiyet olsun canım. Kaç kilosun sen?
yaa nasıl dayanıyorsunuz ben hayatta duramam yaprdım nolursa olsn :)Hayırrrr cesaretım yok selincannnn
Kızlarrrr
Çok olaylı bir gün geçirdimm
Ancak güzel sonuçlandı yarın itibari ile yeni projemiz başlayana kadar ücretli izindeyim oleyyyy
Uzun zamandır bosu bosuna sirkete geldiğimemi yanayım neye yanayımm
Her ne kadar arka planda işler döönsede güzel sonuçlandı çok şükür
Hayirli olsun.cok sükür be yavrumm 2 aydır bunun için ugrasıyorduk ama benimde bir üstüm var ve onun basının altından cıkıyor bunlar
neyseki bugün aracı koymadan kendim konuştum herşeyi göze alarakk
Senin de hakkinda hayirlisi.Aileme planlarımdan bahsettim. Onlar da bana güveniyor ve destekliyorlar. Bütün giderlerimi de kendim karşılayacak şekilde proje yaptım. Bakalım
Ahhh oyle bazen kostur kostur... ac birskiyoruz kendimizi..seker tik tak...baagrisi. sonra onu dindirmej icin ne yesek yetersiz kaliyor.İyi akşamlar hepinize kızlar eve yeni geldim açlıktan başım ağrımıştı yemek yedim üstüne bir de kivi soydum hala başımın ağrısı geçmedi
Senddn once 70lerde olacagim biliyorsun di miicua 80 dim canm bakalm nolack bugn biraz fazla gldim ama bi70lere inemedim deliriyoumm fancyyy :)
Temammmemine emineee banada gösterr kenidini lütfen bi ben kaldım
emine ben senle nasıl yarışırm sen mezun olur doğurup Bidaha gelirsn ben daha burdaHayirli olsun.
cok da iyi yapmissin.
Senin de hakkinda hayirlisi.
insaellah muvaffak olursun.
Ahhh oyle bazen kostur kostur... ac birskiyoruz kendimizi..seker tik tak...baagrisi. sonra onu dindirmej icin ne yesek yetersiz kaliyor.
Senddn once 70lerde olacagim biliyorsun di mii
Hatta gordum mu aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?