- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.801
Kaptan yaaa rakibimi nıye sevıyorsun dımı soruyorlar bı deee dur bakalım olunca simdi değil zaten ayrıca suan bıle dıyet yapmıyorum kı kontrollu gıderım uyarırsınız benı saglıklı yasam ıcın ztn 4.aya kdr normal gıtmeli snr listeden cıkarım ama buralarda olurummmtatlım sen bilirsin istersen ilk günler malum bulantıdan felan kg kaybedersin kg artışı başlayana kadar kalabilirsin ama o dönem kesinlikle diyet yapmıyorsun sadece ve sadece sağlıklı besleniyorsun o kaaa
zeynep başlık için teşekkürler ben de oraya takılacağım,çok güzel kızlar var maşallah
Kızlar reglime daha var ama hala içimde bır ses hamileyım dıyor ne sesmiş be kardesım susmadı gıttılisteden cıkarmıyım o zamann???
Koruyorsaaaa sen de diret "bakalim nereye kadar gucun yetecek"canım naber nasılsın
ben dün protein diyeti yaptım
4 yumurta, 200gr kadar peynir ve 1 lt yarım yağlı süt içtim ama sabah yine aynı kilodayım..benim vucut korumaya aldı diye korkuyorum
sende durumlar nasıl
Cogu zaman ben de.niye öyle dedin kuzu
ben eski msjlardan okumaya baslıyorum,bazen yeni olanlar aşığıda gözüküyor onları da yorumluyorum ama genelde en sonsayfaya gelmeden pes ediyorum,bundan muhabbetleri kaçırıyorum
Ama sen kendjni iyi hissetmissin. Cok guzel. Hersey agirlik demek degil.protein bende de hep işe yarar hm cim
sabah dedim oo süper kilo vereceğim,baktım kii sabittt
neyse bakacağız bir çaresine,cumaya daha ili gün var
Ya seni reklamina koysunlarHallettim kuzum aslında dün işim falan kalmamıştı akşama.
Yemek yedik, sonra oturduk scrable oynadık derken ben diziyi açıp eşimin dizine uzanıvermiştim. Keyifli keyifli dizi izleyecektim. Ne olduğunu anlamadan uyuyup kalmışım.
Hep mistik çayın etkisi. İçince öyle bir gevşiyorum ki uyuyorum.
Sen de yappp sana da helal.olsunspor yapmış spor , helal olsun
Ya sormaaacanım biraz daha sık buralara gelmelisin malum deneme aşamasındasın ben mi menülerini göremiyorum ya da mesajlarını her ne kadar berilden torpilli olsandatakıma girmenin şartları var günlük menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj
canım telden olmuyor eğer telden deniyorsan
Keh keh keh rakibemmmKizlar gunaydın çooook morelim bozuk yaa yarim kilo fazla çıkmışımyürüyüş yapmanın zamanı geldi galiba yaa offfff offfffff fazla cikinca morel sifir
24 cok.oda ısısını düşüreceğim bakalım
gerçi babası da aşırı terliyor..baba kız su içinde kalıyor..
oda ısısını hep 24 derece tutmaya calışıyordum ama bugun 19 derecede tutacağım bakalım neler olacak
eğer hala devam ederse nedenini yönelik tahliller yaptırırız artık
kansızlık da olabilir tabi
Kos kosss git kapinin onunu sil.Kızlar ben kaçtım, sizi okumaya dalıp işleri sallıyorum.
Öpüldünüz.
Bu cok guzelllkesinlikle tatlım
belki hatırlarsın daha önce bi topik açmıştık ölçülerimizle konuşalım diye bizim eski ekip vardı
o topiğe devam ediyoruz şimdi hala yazanlar varmıs başlamak isteyenlerde olunca başladım bakalım bu defa olacakk
yavv ben 168 diye diye geçiniyordumm
dün bi ölçtüm 170 miş =))
Aynen ben de araogunci degilim.serveycim geçen haftalarda bir zayıflama hikayesi paylaşmıştınn
çok uzun olduğu için okuyamamıştım word dosyasına kaydetmiştim dün okuyabildim
gerçekten mantıklı seyler yazmış begendim paylaşımın için tesekkürler
ben her yöntemin herkes için yararlı olacagını kesinlikle düşünmüyorum
eski ekipteki arkadaşlarıda düşünüyorum mezun olanlarıda hepisinin kendisine özgü durumları vardı
herkesin listesi herekese yaramıyor
mesela bana ara öğün yaramıyor yada kabızlığma kayısı yerine muz işe yarıyor
o nedenle deneme yanılma yöntemiyle doğru bulunabilir diye düşünüyorum
HerhaldeAnam hala bekliyor musun
Ben niyetliyim.. yasim elverdigince.. nasipse..yaa emine o oğlunla kızını ısırabilirmiyim yaaa bende uslanmam zar zor büyüuttüm bebeyi şimdi küçük bebe gördüm mü deli oluyom yaşım genç olsa doğuracam bi daha
ben de dedimki bu hatunun bile vucudu böyle olabildiyse kendimden umudu kesemem
biraz değişik bölgelerde yağlanması varmış
işteee spor mucizesi
kesinlikle tatlım
belki hatırlarsın daha önce bi topik açmıştık ölçülerimizle konuşalım diye bizim eski ekip vardı
o topiğe devam ediyoruz şimdi hala yazanlar varmıs başlamak isteyenlerde olunca başladım bakalım bu defa olacakk
yavv ben 168 diye diye geçiniyordumm
dün bi ölçtüm 170 miş =))
spor konusunda tembel olanların şifası lesliyle walk at home kesinlikleee
ben de eskiden öyleydim,beni leslie spora ısındırdı
aklıma geldikçe sana eklerim böyle püf noktalarını
eskiden oluyordu şimdi olmuyor ya da en azından benim telde olmuyor iphone benimkii
dikkat et kendine mideni bastıracak şeyleri ye nane limon falan da bulantını alabilir
canım 24 derece biraz fazla tatlım yaaa ben gündüz 21-22 arası gece 19 a düşürüyorum 18 diyorlarda sağlıklı olmak için o çok az gibi geliyor bana
tamam şekerim cezalar başlasın o zaman
bende sendenim serveyim yaa tatlı rakibem
bu arada kızlar işler yoğun ama bizim işyerinin interneti bi felaket kk yı çok zor açıyor neyse buna da şükür çoğu site yasaklı çünkü sabahtan beri anca açabildim
jillian beni öldürdü
arada nefes nefese kalıp duruyorum
ben cokkk antremansız kalmışım kızlar
ünide cok rahat yapardım ben bunu
hayırlısı
bu arada ölçülerim düzelmiş
18 ekimden bu yana
belim 4 cm, kalçam 2 cm, uyluk(üst bacak) 2,5 cm kol:1 cm incelmiş
mutlu oldum ama hala belim cok kalın
biliyorsunuz kadınlarda bel 85 geçmemeli,bunun üstü hastalıklara kucak açıyor
benim suan belim 82
ama aynada üstümden cok rahatsız değilim
rahatsız görünen:kocaman kalça ve kalın uyluklarım++ selülit
Kahvem geldı buyrun bırlikte olsunnn
Kızlar reglime daha var ama hala içimde bır ses hamileyım dıyor ne sesmiş be kardesım susmadı gıttılisteden cıkarmıyım o zamann???
Fir dir dir dirr ne ettiniz boyle..
bu arada ben telften giriyorum (Samsung)
Koruyorsaaaa sen de diret "bakalim nereye kadar gucun yetecek"
Cogu zaman ben de.
Ama sen kendjni iyi hissetmissin. Cok guzel. Hersey agirlik demek degil.
Ya seni reklamina koysunlar
Sen de yappp sana da helal.olsun
Ya sormaaa
bana neler.ettiniz...
Ustelik ben giriyordum.
yaziyordum.
Iki kere bikac gun az yazdim diye abbbovvv topa tuttunuz.
bir gun adliye onunde arabadan inmek icin Beril'den izin almistim
Keh keh keh rakibemmm
kalk kalkkk..
24 cok.
benim 21lerdedir.
hoc degistirmem.
kizim (yatakta degil ama pusette-yanmaz ozellikli yapiyorlar ya) terlerdi hicccc degistirmezdim.
temas ettikleri pamuktur.. dikkat etmissindir
Kos kosss git kapinin onunu sil.
mazaellah
Bu cok guzelll
Aynen ben de araogunci degilim.
Bana da kayisi bisey etmez.
Muz kabiz etmez.
Tolere intolere meselesi biraz da.
Kızlarrrr
Çok olaylı bir gün geçirdimm
Ancak güzel sonuçlandı yarın itibari ile yeni projemiz başlayana kadar ücretli izindeyim oleyyyy
Uzun zamandır bosu bosuna sirkete geldiğimemi yanayım neye yanayımm
Her ne kadar arka planda işler döönsede güzel sonuçlandı çok şükür
Ohh Zeynepcim çok sevindim duruma.
Hayırlı olsun kuzum.
Zaman belli mi aşağı yukarı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?