Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

callan nerdesin he kuzum bizi merakta bıraktınnn inş kötü birşey yoktur gel bu hafta sen beni yenecen korkmada gel

dagyolu..
bugun oglumu emzırırken aklımda ıdın..
bandı ne sıklıkla kullanıyorusn
en dusuk "uf be bunun da altında kullanmam" dedıgın hız?
en yuksek kaca cıktın?
en yuksekte ne kadar kalmıstın?
sprınt seven mı?
egım kullanma

callan nerdesin he kuzum bizi merakta bıraktınnn inş kötü birşey yoktur gel bu hafta sen beni yenecen korkmada gel
dagyolcum geldim
Allah a sükür ben de bir sorun yok ama cevremde bir sürü sorunu olan insan var..herkes hayatından mutsuz,iyi şeyleri görmekten kaçıyor..beni de hayatındaki sıkıntıları anlatmak için arayıp duruyorlar..ben de insanım patladım artık..telefonumu kapattım, bilgisayarı kapattım,kafamı dinlemeye çalışıyorum
dagyolcum bunaldım cidden..ya inanırmısın,başım ağrıyor açmıyorum teli,üstüste kaçkere arıyorlar..ben bu davranışı saygısızlık olarak görüyorum..
bu arada özledim seni dagyolcum
özledim sizi kızlar
toplightım beni dürtmüşsün
şu baş ağrıları geçmiş,biraz sessizliğin tadını çıkarayım gel,yorum
öptüm hepinizi

yüzeycim sporu akşama göre şimdi yapsam yine çok tartıda fazlalık olurmu

cok yuklenmedigin surece sanmiyorum canim ama sen riake atma tatlim yarin tartidan sonra yaparsin
bugun duzenli beslen bol u ic aksam hafif ye
biz eskiden pers gunleri oyle yapardikk :))

vay vay sporcu eminem aklına gelmem hoşuma gitti
bandı günde akşamları sadece 45dkkullanıyorum 5 in altında kullanmıyorum en yüksek 7 çıkarım eğimdede 3 çıkarım sprint ne yahu

çok şükür rahatladım seni gördük ya
insan bakışına nazarına göre hayatını şekillendiriyor biz ancak yardım almak isteyenlere yol gösterirz gerisi onlara kalmış

takma akılla akıl olmuyor ki konuş konuş fayda çok sağlamıyor birkere kafa fenerini değiştirecen seni biri dinledi yol gösterdi tamam daha ne yapsın bu sefer sürekli başini ağırtıyor
karşi taraf üzülmesin patlamasın ney etsin sen fazla dinlemişsin kapıyı çok açmışsın kafanı çok rahatsız etmişler o yüzden ben akrabalar arasında çok samimi olmaya karşiyım vasat orta şeker yoksa insanın olduğu heryerde sorun var sorunlarla kalırız

cok yuklenmedigin surece sanmiyorum canim ama sen riake atma tatlim yarin tartidan sonra yaparsin
bugun duzenli beslen bol u ic aksam hafif ye
biz eskiden pers gunleri oyle yapardikk :))
evet seni dinliyorum ve bugun spor yok ya bu emine nasıl edir ondan daha fazla spor yapan biri varmı acaba

callancım hasret gideremeden gittin yahu bende eyi durdum gidim bari emine sende bana yazmadın zorla ağzindan laf alırem olsun yine söylirsen ya

Slm arkadaşlar naber?
sizi çok özledim ben ya iç evim sessiz kaldı wallahi...
Zayıflama durumları nasıl gidiyor?
ben eşimle spor salonuna gidiyorum akşamları ve yaklaşık 2 saat spor yapıyoruz...
ya arkadaşlar ben sınava hazırlanıyordum ama galiba olmucak çünkü iş yüzünden yurt dışı gözüktü bize...
Ama eşim beni 6 ay falan götüremicekmiş yerleşmesi vs vs
Karışığım...

günaydın herkese.
dünkü menüm:
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim turp,3 ceviz,4 yeşil zeytin, yarım kase yoğurt
akşam:4 kepçe tarhana çorbası,1 porsiyon yumurtalı ıspanak,1 porsiyon yeşil salata, 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası,1 bardak sütlü kahve

Günaydın kızlaaarr

Dünkü menüm ;

sabah:
buğday ekmeği- beyaz peynir sandviç

Öğlen:
brokoli
yoğurt

Akşam:
çorba
yoğurt

Spor: yok
Su : 1,5 lt

Aşamları kahve çok tok tutuyor aslında ya, ama gün içinde zaten 2 tane kahve içiyorum diye akşam içemiyorum.
Menü süper bence

Gunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum

Ayy bende çok korkuyoum bu hafta hiç spor yapmadım, bozma moralini ya, günler çöpe mi gitti daha 2 ayımız var havalar ısınana kadar hatta üç

yaa bizim evin orda da var bende bir gidip görüşsem aslında, ama gidiş saatleri sınırlıymış sanırım, öyle mi ?

Kızlar telefonda alıntılar gitmiş servey hamiş olmuş aaaay çok mutlu oldum senin adına sağlıklı mutlu yıllar dilerim sanaaa

canım merakta bıraktın kaç gündür gelmeyince bari ses soluk yok bende dürteyim dedim açınca görür nasıl olsa aklımdasın diye )
hayırlısı olsun tatlım yaa allah kolaylık versin peki uzun süreliğine mi gidiyorusun? 3-5 yıl sonra dönecek misin bende ne çok sordum 2. üniversiteyi açıköğretimde de okuyabilirsin istediğin bölümler varsa eğer tatlım madem okul işi yattı seni bekleriz sık sık buraya o zaman
sukker cim menün güzel ama sabah yediğin o turp gaz yapmasın çok sağlıklı bir sebze hatta alabaş turbu var ben onu elma gibi yerim ama acaip gaz yapar aman sen emziriyorsun bebeye dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…