- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.081
dagyolcum geldimcallan nerdesin he kuzum bizi merakta bıraktınnn inş kötü birşey yoktur gel bu hafta sen beni yenecen korkmada gel
yüzeycim sporu akşama göre şimdi yapsam yine çok tartıda fazlalık olurmu
vay vay sporcu eminem aklına gelmem hoşuma gittidagyolu..
bugun oglumu emzırırken aklımda ıdın..
bandı ne sıklıkla kullanıyorusn
en dusuk "uf be bunun da altında kullanmam" dedıgın hız?
en yuksek kaca cıktın?
en yuksekte ne kadar kalmıstın?
sprınt seven mı?
egım kullanma
çok şükür rahatladım seni gördük yadagyolcum geldim
Allah a sükür ben de bir sorun yok ama cevremde bir sürü sorunu olan insan var..herkes hayatından mutsuz,iyi şeyleri görmekten kaçıyor..beni de hayatındaki sıkıntıları anlatmak için arayıp duruyorlar..ben de insanım patladım artık..telefonumu kapattım, bilgisayarı kapattım,kafamı dinlemeye çalışıyorum
dagyolcum bunaldım cidden..ya inanırmısın,başım ağrıyor açmıyorum teli,üstüste kaçkere arıyorlar..ben bu davranışı saygısızlık olarak görüyorum..
bu arada özledim seni dagyolcum
özledim sizi kızlar
toplightım beni dürtmüşsün
şu baş ağrıları geçmiş,biraz sessizliğin tadını çıkarayım gel,yorum
öptüm hepinizi
evet seni dinliyorum ve bugun spor yok ya bu emine nasıl edir ondan daha fazla spor yapan biri varmı acabacok yuklenmedigin surece sanmiyorum canim ama sen riake atma tatlim yarin tartidan sonra yaparsin
bugun duzenli beslen bol u ic aksam hafif ye
biz eskiden pers gunleri oyle yapardikk :))
evet seni dinliyorum ve bugun spor yok ya bu emine nasıl edir ondan daha fazla spor yapan biri varmı acaba
günaydın herkese.
dünkü menüm:
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim turp,3 ceviz,4 yeşil zeytin, yarım kase yoğurt
akşam:4 kepçe tarhana çorbası,1 porsiyon yumurtalı ıspanak,1 porsiyon yeşil salata, 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası,1 bardak sütlü kahve
Gunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum
Bu arada gunaydin kizlarr
dunki 2 saat sporun ardindan heryerim agriyor ama durmak yok yola devamm
dun forumda bfitle ilgili bi arkadas cok guzel seyler yazmis bi kac soru sordum sagolsun cevaplamis
birde bfitin suan avea kampanyasi varmis 3 aylik 225 tl tabi ilden ile degisirmi bilmem bugun gorusmeye gidecegim
sizlerede bilgi vereyim dedim
canım merakta bıraktın kaç gündür gelmeyince bari ses soluk yok bende dürteyim dedim açınca görür nasıl olsa aklımdasın diye )dagyolcum geldim
Allah a sükür ben de bir sorun yok ama cevremde bir sürü sorunu olan insan var..herkes hayatından mutsuz,iyi şeyleri görmekten kaçıyor..beni de hayatındaki sıkıntıları anlatmak için arayıp duruyorlar..ben de insanım patladım artık..telefonumu kapattım, bilgisayarı kapattım,kafamı dinlemeye çalışıyorum
dagyolcum bunaldım cidden..ya inanırmısın,başım ağrıyor açmıyorum teli,üstüste kaçkere arıyorlar..ben bu davranışı saygısızlık olarak görüyorum..
bu arada özledim seni dagyolcum
özledim sizi kızlar
toplightım beni dürtmüşsün
şu baş ağrıları geçmiş,biraz sessizliğin tadını çıkarayım gel,yorum
öptüm hepinizi
hayırlısı olsun tatlım yaa allah kolaylık versin peki uzun süreliğine mi gidiyorusun? 3-5 yıl sonra dönecek misin bende ne çok sordum 2. üniversiteyi açıköğretimde de okuyabilirsin istediğin bölümler varsa eğer tatlım madem okul işi yattı seni bekleriz sık sık buraya o zamanSlm arkadaşlar naber?
sizi çok özledim ben ya iç evim sessiz kaldı wallahi...
Zayıflama durumları nasıl gidiyor?
ben eşimle spor salonuna gidiyorum akşamları ve yaklaşık 2 saat spor yapıyoruz...
ya arkadaşlar ben sınava hazırlanıyordum ama galiba olmucak çünkü iş yüzünden yurt dışı gözüktü bize...
Ama eşim beni 6 ay falan götüremicekmiş yerleşmesi vs vs
Karışığım...
sukker cim menün güzel ama sabah yediğin o turp gaz yapmasın çok sağlıklı bir sebze hatta alabaş turbu var ben onu elma gibi yerim ama acaip gaz yapar aman sen emziriyorsun bebeye dikkat etgünaydın herkese.
dünkü menüm:
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim turp,3 ceviz,4 yeşil zeytin, yarım kase yoğurt
akşam:4 kepçe tarhana çorbası,1 porsiyon yumurtalı ıspanak,1 porsiyon yeşil salata, 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası,1 bardak sütlü kahve
fancy cim seni daha sık buralarda görmek istiyoruz tatlımMisafirlikte olduğum için menümü yazamadım eve geçince yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?