Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sukker cim menün güzel ama sabah yediğin o turp gaz yapmasın çok sağlıklı bir sebze hatta alabaş turbu var ben onu elma gibi yerim ama acaip gaz yapar aman sen emziriyorsun bebeye dikkat et
hadi ya biraz gazı artmıştı sanki ondanmış demek ki. ben kimyonu dayıyım en iyisi

aman dikkat sen zayıflayacan diye bebeyi gazdan öldürme :)
rezene de gaza iyi gelir hem sütün kalitesini de artırır
aman Allah korusun zayıflamaktan değil de normalde çok yerim turp salata niyetine içiyorum haftada bi kaç fincan rezene ama iştah arttırıyo bi de poşet çay var çok güzel olmuyo o, aktar bulabilirsem daha iyi olcak

haftada değil tatlım günde 1-2 fincan iç rezeneyi

Bebişin yaramazdı en son Callancım. Ondan bakamadın zannetmiştim ben.
Aynen, hiç sevmem çok acil bir şey olmadıkça 1 kereden fazla aramayı ve aranmayı.

Kızlar, benim acil bitirmem gereken bir iş geldi dün.
O yüzden bugün giremeyecek gibiyim. Şimdiden haber vereyim dedim.
Yarın kilo bildirme saatinde buradayım.

Kızlar ben surekli telden gırıyorum zararlı surekli elimde olması daha az gırerım haberınız olsun ama cumaları kilo bıldırcem benı kontrol edersınızzz

kaptancım teşekkür ederim rusyaya gidiyoruz.işte bakıcaz uzun da olabilir kısa da olabilir ama en fazla 5 yıl durmak isterim ben çünkü çocugumun türkiyede okumasını isterim veya almanya çünkü ordan belki almanya olabilir.zaten almanya veya rusya arasındaydık... Kısmet ya benim için bambaşka bir hayat olucak...
Açık öğretim okumak istemem kaptancım zaten güzel bir mesleğim var ama değişiklik istemiştim olmucak gibi...
Tamam sık sık gelicem ama çok geri kaldım 200 sayfa yazılmış waw.

Listede yoksam menude yazmıyım o zaman bu arada hamileyken canım sunu ıstedı bunu ıstedı dıyenden degılım naz da yapmam hıc
ben azcık yapıyorum ne yalan söyliym başka zaman nazım geçmiyor çünküm :)

zor geçmiş hamileliklern canm ya benm bi bulantı ve uyku oldu grisi normal bide göbeğimn büyüklüğü

bencede doğm sonrası daha dikkatli olmak lazm ben ikisndede 10 12 kilo arası aldm ama sonrasıı....süt olsun ye ye al ssana ye
güldürmedi kuzum napcm bilmniyorm ya vallhi moram çok bozuk zaten feci yorgnum

eğim niye olmasın canm bende var aa pek sık kullandığım söylenemez
meltemciim hayırlısı olsun diyelim yeni bir hayat olucak siziniçin desene :)

Günaydın kızlaaarr

Dünkü menüm ;

sabah:
buğday ekmeği- beyaz peynir sandviç

Öğlen:
brokoli
yoğurt

Akşam:
çorba
yoğurt

Spor: yok
Su : 1,5 lt
canm çok az gib geldi bana acıkmadınmıı

Ayy ne çabuk cumaa geldi be
ya sorma ben bugnu çarşamba sanıyordumm buya girene kadar yerlere yatıp yuvarlanasm geldiii oof off

Kızlar ben surekli telden gırıyorum zararlı surekli elimde olması daha az gırerım haberınız olsun ama cumaları kilo bıldırcem benı kontrol edersınızzz
kuzuumhaberdar- et bizi ama doktora filan gidersen tamamı :)

Serveycim hamile misin yoksaaa
evet meltemcim biş geliyr bebiş :)

kızlar bugn o kdar yoruldum o kadar yorldumki anlatamamm bir iki haftada böyle gidicek sanrm çocuklar uyusn direk vurp kafayı uyucamayakta zor duruyorumm

A selincim sen neler yapıosun?

kızlar bugn o kdar yoruldum o kadar yorldumki anlatamamm bir iki haftada böyle gidicek sanrm çocuklar uyusn direk vurp kafayı uyucamayakta zor duruyorumm

ayyy canım yaa, vur kafayı yat, bende çok yoruldum bugün çok koşturdum, öğle yemeğimi bile az önce yiyebildim , bende eve geçince direk yatıcam…

yaa bizim evin orda da var bende bir gidip görüşsem aslında, ama gidiş saatleri sınırlıymış sanırım, öyle mi ?

tatlim simdi ciktim görüşmeden
gaye ilgililer hafta ici aksam 9da kapatiliyor en gec 20.15te giris yapabilabilirmis.
haftasonu ise ctesi yani 6da kapanis 17.15 giris yapabilirsin. ben bilginalirken spor yapan bayanlar vardi ter icindelerdi.
kadin acikca bana diyetsiz sadece buraya gelirsen kilo veremezsin diyet yaparsanda buyuk kilolar vermeyi bekleme buradaki amac tamamen fiziksel ama hem yediklerine dikkat eder hem buradan yararlanirsan hem kilo verir hemde sikilasirsin dedi
avea kamp. dan yararlandim 3 ay 245 tl
kredi kartiyla 3 taksit 255 tl

Haftada kaç gün gidebiliyoruz peki ?
bu arada hayırlı olsun canım, bende gidicem sanırım ya

ben bugün tamgün çalışıyoruum.Çocukları eve bırakmışken menüyü yazıp kaçayım.Sabah:küçücük bir tost(ayaküstü)--öğlen 1tabak nohut-1kase yoğurt-salata-1-2kaşık pilav(Hastanede yediğim menünün düzgünlüğünden belli :) )akaşam:sahanda yumurta-yoğurt

Haftada kaç gün gidebiliyoruz peki ?
bu arada hayırlı olsun canım, bende gidicem sanırım ya

oyle bi sinirlama yokmus canim ama kadin haftanin en az 3 gunu gelki fayda gor dedi.
yarim saat seni spor icin birebir calistiriyorlar istersen spor sonrasi ip atlayip bolgesel calisabilirsin dedi. ip mantikli geldi cunku evde atlayamiyorum

gözdeee kız sen nerdsin ?
bu hafta rakibim olsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…