- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.281
acima bana yoksa sallarim yaaaaaaaa
dukan karatay yada baskasi bana gore degil bacim cok denedim
ben herseyden ama ölcülü yeme taraftariyim
ama sporda yarisalim senle
ayyyyyyyyyy kendimize spor hediye aldik
benim yer biraz kapsamliAynen rakip oluruzz
Ben haftada 2 gün 2ser saat gidicem, havalar ısınınca da yürüş ip atlama falan yaparız
tamam canım zaten benim 12 gibi çıkmam lazım öğleden sonra da 2 gibi geleceğim söylemesi ayıp altın günüm var bu ay da bana gelecek paralar o yüzden gideyim paralanıp geleyim:)toplight canimin ici
yeni arkadaslar bir hafta daha beklesin
sükker izinli olsun gelince konusalim gelirse bilemedim simdi yoksa gelirdi o coktan
sanemide bekle 12 ye kadar ona gore yaz ama izinli yazinca kizarmi bilmiyorum cunku o her cuma bildirimi aksatmadi mezuniyetinede cok kalmadi
sen hala burdamısın sana fırçayı kayacam şimdi git çalış bakayımKaptanım, bu hafta menülerimi atladığım günler oldu sanırım.
Akşam yazayım deyip giremeyince, ertesi gün unuttum ama tabi ki hepsini atlamadım.
Biraz fazla konuşmuşum galiba, arada kaynamıştır.
Tarzcım, istersen sen bize kendini tanıt. Sohbete katıl.
Katılım konusunda cevap verilecektir.
Bıraktım gitti o zaman Gözdecim.
Öpüldün.
Evet evet bu son mesajım. Kaçıyorum kızlar.
Serveycim, dukan olunca cesaret edememiştim hele perşembe akşamı olunca.
Teşekkür ediyorum Zeynepcim. Bence de iyi olacak. Saat 16'ya kadar ufak ufak kaçamak yapayım ben o zaman.
Eminee, bak sana yeni rakip buldum.
canim gecmis olsuntamam canım zaten benim 12 gibi çıkmam lazım öğleden sonra da 2 gibi geleceğim söylemesi ayıp altın günüm var bu ay da bana gelecek paralar o yüzden gideyim paralanıp geleyim:)
bu arada kızlar ben öçarşamba gün kolonoskopi yaptıracağım yaa gecen ayın 24 ünde regli olmuştum her ay 3-4 gün önce gelirdi bugün yarın regli olmam lazım ama hadi olamadım şak o gün regli oldum ne yapacam ben tampon kullanayım demiştim ama bi arkadaşım da narkozda falan bi sorun olursa tamponun uzun süre durması zehirler dedi sizin bu konuda tecrübeleriniz var mı?
haa sabah kolonoskopiyi yapacak olan hastaneyi arayıp hemşireyle konuştum regli olmanız sorun değil öyle hastalarımızda oluyor siz gelin o gün yaparız dedi endeskopi olsa sadece neyse de kolonoskopi olunca işte tırstım birden
sukker canım geçmiş i okuyıormusun senle ilgili bazı sorunlarımız var okuyup ona göre bize cevap yazarsan sevinirim yazmazsan da senin bileceğin bir iş tatlım ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüzgünaydın
107/106.1/-900/%0.84
Emineee bende 2.2 verdim yanlış mı hesapladık
Berill seni görmek ne güzel hoşgeldin
hayır okumadım. çok vaktim yok. sıkıntı nedirsukker canım geçmiş i okuyıormusun senle ilgili bazı sorunlarımız var okuyup ona göre bize cevap yazarsan sevinirim yazmazsan da senin bileceğin bir iş tatlım ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz
tatlim verdigin kiloyu bir onceki kilona boluyorsun dolayisiyla senin ve eminenin eski kilolari bir dedil onun icin yuzdeler farkli cikar
benim yer biraz kapsamli
zumbasi
platesi vs....... hepsi var ama satleri var
aletlerden 23.00 kadar faydalaniyorda
ben totisi kaldirip bir baslasam olacak
sende beni gaza getir gozde
tamam canım zaten benim 12 gibi çıkmam lazım öğleden sonra da 2 gibi geleceğim söylemesi ayıp altın günüm var bu ay da bana gelecek paralar o yüzden gideyim paralanıp geleyim:)
bu arada kızlar ben öçarşamba gün kolonoskopi yaptıracağım yaa gecen ayın 24 ünde regli olmuştum her ay 3-4 gün önce gelirdi bugün yarın regli olmam lazım ama hadi olamadım şak o gün regli oldum ne yapacam ben tampon kullanayım demiştim ama bi arkadaşım da narkozda falan bi sorun olursa tamponun uzun süre durması zehirler dedi sizin bu konuda tecrübeleriniz var mı?
haa sabah kolonoskopiyi yapacak olan hastaneyi arayıp hemşireyle konuştum regli olmanız sorun değil öyle hastalarımızda oluyor siz gelin o gün yaparız dedi endeskopi olsa sadece neyse de kolonoskopi olunca işte tırstım birden
sen dönene kadar ben çıtır olup,sporun zirvesine varmış olurmuyum,olurum inşallah :)Tesekkurler callancım 71,5 ile aranızdan ayrılıyorum ama donuşum muhtesem olacak inşşşş
tebrikler canımmm
bu hafta listedesin
Canım şunu dener misin sabah ac karna içebildipin kadar agzını yakmayacak sıcaklıkta 2fıncan su içer msn
beril cevap yazmışCanım yaşım 30 boyum 1.63 kilom 64 vallah tatlım psikolojim bozuldu bu kiloyu bir an önce vermek istiyorum
ühüüüüüüBen seni tutuyordum zatennnn
sen dönene kadar ben çıtır olup,sporun zirvesine varmış olurmuyum,olurum inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?