Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight canimin ici
yeni arkadaslar bir hafta daha beklesin
sükker izinli olsun gelince konusalim gelirse bilemedim simdi yoksa gelirdi o coktan
sanemide bekle 12 ye kadar ona gore yaz ama izinli yazinca kizarmi bilmiyorum cunku o her cuma bildirimi aksatmadi mezuniyetinede cok kalmadi

acima bana yoksa sallarim yaaaaaaaa
dukan karatay yada baskasi bana gore degil bacim cok denedim
ben herseyden ama ölcülü yeme taraftariyim
ama sporda yarisalim senle
ayyyyyyyyyy kendimize spor hediye aldik

Aynen rakip oluruzz
Ben haftada 2 gün 2ser saat gidicem, havalar ısınınca da yürüş ip atlama falan yaparız

Aynen rakip oluruzz
Ben haftada 2 gün 2ser saat gidicem, havalar ısınınca da yürüş ip atlama falan yaparız
benim yer biraz kapsamli
zumbasi
platesi vs....... hepsi var ama satleri var
aletlerden 23.00 kadar faydalaniyorda
ben totisi kaldirip bir baslasam olacak
sende beni gaza getir gozde

tamam canım zaten benim 12 gibi çıkmam lazım öğleden sonra da 2 gibi geleceğim söylemesi ayıp altın günüm var bu ay da bana gelecek paralar o yüzden gideyim paralanıp geleyim:)

bu arada kızlar ben öçarşamba gün kolonoskopi yaptıracağım yaa gecen ayın 24 ünde regli olmuştum her ay 3-4 gün önce gelirdi bugün yarın regli olmam lazım ama hadi olamadım şak o gün regli oldum ne yapacam ben tampon kullanayım demiştim ama bi arkadaşım da narkozda falan bi sorun olursa tamponun uzun süre durması zehirler dedi sizin bu konuda tecrübeleriniz var mı?
haa sabah kolonoskopiyi yapacak olan hastaneyi arayıp hemşireyle konuştum regli olmanız sorun değil öyle hastalarımızda oluyor siz gelin o gün yaparız dedi endeskopi olsa sadece neyse de kolonoskopi olunca işte tırstım birden

Kaptanım, bu hafta menülerimi atladığım günler oldu sanırım.
Akşam yazayım deyip giremeyince, ertesi gün unuttum ama tabi ki hepsini atlamadım.
Biraz fazla konuşmuşum galiba, arada kaynamıştır.
sen hala burdamısın sana fırçayı kayacam şimdi git çalış bakayım

abartmadannn

canim gecmis olsun
altin konusunda kiz sen iste kaybedersin bana birakta saklayim onlari

sükker suan 90 larda yaziyor
ay cok uzuldum ya
bir selami ben hakediyordum dedim icimden
orda liste zorunlulugu yokken
belkide hata bende kiza burayi sevdiremedim ama citirik anne olsun diye ben cok sevmistim onu

Emineee bende 2.2 verdim yanlış mı hesapladık
Berill seni görmek ne güzel hoşgeldin

tatlim verdigin kiloyu bir onceki kilona boluyorsun dolayisiyla senin ve eminenin eski kilolari bir dedil onun icin yuzdeler farkli cikar

hayır okumadım. çok vaktim yok. sıkıntı nedir

hm kız sakın abartma bak
Yani kalori al ama az al yani , porsiyon büyüt, özellikle büyük posiyon sebze tavsiye ederim

benim yer biraz kapsamli
zumbasi
platesi vs....... hepsi var ama satleri var
aletlerden 23.00 kadar faydalaniyorda
ben totisi kaldirip bir baslasam olacak
sende beni gaza getir gozde

ah o saatlerin uyumsuzluguuu ..

swnin adina cok sevindim berilcim spor iidir spor candir
bende b_fite yazildim gordunmu bilmiyorum

kaptancimm bu ayki gun parasida bende :))
tokusturalimmiii

saglik sorunununla ilgili bilgim olmadigi icin yardimci olamayacagim hastaneden bilgi alamazmisinki doktorundan falan

tebrikler canımmm
bu hafta listedesin

teşekkür ederim, ama hala takımda değilimmm

Canım şunu dener misin sabah ac karna içebildipin kadar agzını yakmayacak sıcaklıkta 2fıncan su içer msn

canım yeni okudum mesajını, ama yeşil çay içtim yaseminli, çıktım çok şükür ooohhhh, dünya varmış, çatlıycakmışımmm sağol yine de, bir daha olursa yapacam.

Canım yaşım 30 boyum 1.63 kilom 64 vallah tatlım psikolojim bozuldu bu kiloyu bir an önce vermek istiyorum
beril cevap yazmış
ortak alana katılmak istiyorum yaz istersen,eksiği olan takımla devam edersin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…