Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zeynettle hytsvncgzl konusunda dusunceleriniz ne
katilimi nasil size gore

hamile diye izinli yazdim bildirmeme hakkin var
ama ben belki eccik eksisindirde yuzdeyi az bucuk yukseltirsin diye ummustum ama yanilmisim
serveyim ben sormadimmmmmmm sen duymadinnnn kiiii
Kuzu malesef yaaa ilk defa böle tuvalet sorunu yasıyorummm saskınım yoksa verdım bence farkedıyorum ama tartı ve tuvalet ı ııııı

Gecen hafta 71,5
Bu hafta 72,7 ilginçç
Haftaya duzelcek sozzz
Allahın izniyle 4.ayın sonuna kadar 70 falan olurummm

Gecen hafta 71,5
Bu hafta 72,7 ilginçç
Haftaya duzelcek sozzz
Allahın izniyle 4.ayın sonuna kadar 70 falan olurummm

Serveycimm her zamankinden daha bol su tüket bence, bi de kuru kayısı sabah aç karnına iyi oluyor wc için ,
su bi de çok süt yapıyormuş

Sen varyaa senn , iyi ki varsın sen
inan bana senin azminde iyiki var
gözdecim beni cok mutlu ettin seninle gurur duyacam diye bir mesajimiz vardi hatirliyormusun
beni yaniltmadigin icin tesekkürler minigimmmmmmmm
ojeler supermissssssssssssss gozden kacmazzzzzzz

kızlar maalesef bu hafta benim sanırım regli sebebiyle ve kabızlık yüzünden kilom artı çıktı hiç hoşlanmadım bu durumdan
size kötü örnek oldum
hadi bakalım canımcım bir an önce bir ipin ucundan tutmak istiyorum kaptanımız en kısa zamanda beni görürse ve yol gösterirse bol öpücükler ona..
canım kaptanımız aşağğıda konu ile ilgili düşüncesini yazmış
beril cim hoşgeldin tatlım ben listeye eklemeden önce yeni arkadaşları müsait bir zamanda mesajlarını ve menülerine bakıp ona göre yorum yapıp ekleyeceğim bu gün işlerim biraz yoğun ama 6 ya kadar zamanımız var o yüzden merak etmeyin 6 ya kalmaz en kötü saat 3 gibi listeyi paylaşıma ekleriz
eminem tebrik ederim gene muhteşemsin
dagyolu kilosunu bildirmişti hytsvngzl de bildirmişti onları da bulup listeyi düzenleyeyim

Serveycimm her zamankinden daha bol su tüket bence, bi de kuru kayısı sabah aç karnına iyi oluyor wc için ,
su bi de çok süt yapıyormuş
Kuzum 3lt su içiyorum
Sabah 3 kayısı ile sıcak su içtım şimdi yesilcay içtim sabah 2bardak soguk sut içtım yok allah yok yoksa bu hafta eksıydım kesınnn ıkı hafra form içtım o beni bozduuu

inan bana senin azminde iyiki var
gözdecim beni cok mutlu ettin seninle gurur duyacam diye bir mesajimiz vardi hatirliyormusun
beni yaniltmadigin icin tesekkürler minigimmmmmmmm
ojeler supermissssssssssssss gozden kacmazzzzzzz

Sen benim elimden bir kere tuttun ben o eli bırakır mıyım
Her cuma sabah aynada foto çekiyorum, günü gelince onlara da bakarız, gerçekten sen ve topikte ki kızların varlığı bana güç veriyor.
Ay duygulandım

Emineee bende 2.2 verdim yanlış mı hesapladık
Berill seni görmek ne güzel hoşgeldin
Ilk kilondan sebep canim
Yani ben 220÷82.8
Sen 220÷96.1
Tebrikler..
Ve senin sonuc 2.289...yani 2.29 yuvarliyoruz.
Hatta benimki %2.657..benimki de %2.66 oluyor..
Oluyor mu kaptan?
Sıka sıka yagini cikaracagiz

Son düzenleme:
Donup mesajlara bakayim...
Bana servey yine bisey demis mi
Anammm bi de simdi hamile
Uffffff cekecegim varmis
Servey artik "nasilsin" diye soruldugunda seni sormadiklarini biliyorusn di mi

Kizlar glemiyorm kusurma bakmayn oglen ugramaya caliscam kilom sabit cok sukur toplight mumkunse beni izinli yazarmisin yogun bir hafta oluck benm icin burda olucam ve 70lerle donucem ama cok yogunm optm ..

Donup mesajlara bakayim...
Bana servey yine bisey demis mi
Anammm bi de simdi hamile
Uffffff cekecegim varmis
Servey artik "nasilsin" diye soruldugunda seni sormadiklarini biliyorusn di mi
Demedım kuzum gene esmişsın supersın yaaaaaa tebrıklerr
De bana ne ıstersen
Evet artık bebegı soruyorlardır haklısın

Callan bışey sorcam dr um izmirde randevu alıp ona gıtmem gerek daha 5 haftalık bıle degıl ne zaman gıtmeliyım ılk kontrole sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…