- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.241
Tarzcım, istersen sen bize kendini tanıt. Sohbete katıl.
Katılım konusunda cevap verilecektir.
canım ben 64 kiloyum hedef kilom 54 ve bir an önce olmak istiyorum tatlım yaş artık 30 oldum tatlımm, çalışıyorum öğretmenim birazdan hazırlanıp okula gitmem gerek şu aralar kilomu inanılmaz kafama taktım taktıkça daha kilo aldım sanki yani şuan beni motive edecek olgular lazım psikolojim yerlerde geziyor boyum bu arada 1.63 şu 5'li rakamları görmek istiyorum
bak bstor ne guzel bir sonuc
Emineee bende 2.2 verdim yanlış mı hesapladık
Berill seni görmek ne güzel hoşgeldin
Kuzu malesef yaaa ilk defa böle tuvalet sorunu yasıyorummm saskınım yoksa verdım bence farkedıyorum ama tartı ve tuvalet ı ıııııhamile diye izinli yazdim bildirmeme hakkin var
ama ben belki eccik eksisindirde yuzdeyi az bucuk yukseltirsin diye ummustum ama yanilmisim
serveyim ben sormadimmmmmmm sen duymadinnnn kiiii
bak bstor ne guzel bir sonuc
simdi sana stem edesim geldi ama sonucunu gorunce bir gururlandimki sorma canim
Gecen hafta 71,5
Bu hafta 72,7 ilginçç
Haftaya duzelcek sozzz
Allahın izniyle 4.ayın sonuna kadar 70 falan olurummm
inan bana senin azminde iyiki var
Sen varyaa senn , iyi ki varsın sen
canım kaptanımız aşağğıda konu ile ilgili düşüncesini yazmışhadi bakalım canımcım bir an önce bir ipin ucundan tutmak istiyorum kaptanımız en kısa zamanda beni görürse ve yol gösterirse bol öpücükler ona..
beril cim hoşgeldin tatlım ben listeye eklemeden önce yeni arkadaşları müsait bir zamanda mesajlarını ve menülerine bakıp ona göre yorum yapıp ekleyeceğim bu gün işlerim biraz yoğun ama 6 ya kadar zamanımız var o yüzden merak etmeyin 6 ya kalmaz en kötü saat 3 gibi listeyi paylaşıma eklerizGÜNAYDINNNNNN ARKADASLAR
ben listeye girecekleri ekledim yeni kararlara gore ama kim ne kadar katilim ypti menusu nedir dikkat etmedim edemedim.
katilimi eksik olan arkadasi toplightim sen listeden yikar lutfen.kendini ve azmini ispatlayayinca listeye aliriz.
onceden usenmeden mesaj sayiyordum ama suan bi gercekten mümkün degil.
ayrica takim olarak bayagi kalabaligiz ve yeni uye konusunda cokta olumlu degilim sebebine gelince
1.takim kalabalik takip etmek zorlasiyor sayfalara baktim soylede menulermi azaldi benmi goremedim
2.uyeye ihtiyaci olan takimlar varken bu bana etik gelmiyor.bubu gecen en son uye aliminda ipekti sanirim guzel enerji aliyoruz diye takima alinmasina karar verdigimiz ipek te soylemistim.yeni arkadas ilgili topige yazsin belkide nasip der yine 5. takima gelir.
ipek ve sukkeri mesajlarda rastlayamadim.
sanem ispanyadaydi acaba ozeldenmi yazdi dedim ama yazmamis henuz.
ayrica katilim konusunda kurallara uymak gibi bir niyetim var
haftada mazaretsiz 35 mesaji yazacak zamani olmayan arkadaslar simdiden soyleyim donuste ihtar verip diskalifiye bile olabilirler.bizi bir arada tutan motivasyonumuzu arttiran tek sey burdaki paylasim kizlar
eminem tebrik ederim gene muhteşemsin***5.TAKIM 392. ETAP**
toplight (70.6/ //%)
CallanPinckney (61.7/61.7/0/%0)
servey(71.5///%) hamilelik gibi kutsal bir mazeretten dolayi izne ayrilmak istiyor
sanemsu0606(57.0///%)
dagyolu(62.3///%)
selinhm(80.0///%)
hm22( 83.5/83.2/0.3/0.40%)
hayriyedemet (76.0///%)
EmineF (82.8/80.6/2.2/2.65 %)
sukker (107.0///%)
Bstor (96.1 /93.9 /2.2/ %2.28)
hytsvncgzl (70.9/ / /% )yeni uye hedef kilosu 57 yüzdesi 2`ye bölündü
zeynett52 (80.0/ / / /% )yeni üye hedef kilosu 60 yüzdesi 2`ye bölündü
Kuzum 3lt su içiyorumServeycimm her zamankinden daha bol su tüket bence, bi de kuru kayısı sabah aç karnına iyi oluyor wc için ,
su bi de çok süt yapıyormuş
inan bana senin azminde iyiki var
gözdecim beni cok mutlu ettin seninle gurur duyacam diye bir mesajimiz vardi hatirliyormusun
beni yaniltmadigin icin tesekkürler minigimmmmmmmm
ojeler supermissssssssssssss gozden kacmazzzzzzz
Ilk kilondan sebep canim
Emineee bende 2.2 verdim yanlış mı hesapladık
Berill seni görmek ne güzel hoşgeldin
Nasil ayni...Kizlar benim kilomm aynirakibim seni tebrik ederim beni yerle bir ettin
Demedım kuzum gene esmişsın supersın yaaaaaa tebrıklerrDonup mesajlara bakayim...
Bana servey yine bisey demis mi
Anammm bi de simdi hamile
Uffffff cekecegim varmis
Servey artik "nasilsin" diye soruldugunda seni sormadiklarini biliyorusn di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?