Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar şimdi küçük bir tarama yaptım grup içinde aşağıda yeni üyelerimiz ve dikkati çeken 1-2 üyemizin adı var
sanemsu606 gecen hafta içinde hiç mesajı yok bugün bildirim yapacak mı yapmayacak mı belli değil
hytsvncgzl 17 mesaj 2 adet menü yazmış hasta olduğunu belirtip diğer günler menüsünü yazmamış
zeynett52 27 mesaj 4 adet menü yazmış gelmemesi veya mesaj yazmaması ile ilgili birşey yazmamış
sukker 16 mesaj 4 adet menü yazmış ben şahsım adına daha fazla mesaj yazması gerektiğini söylediğim halde hiç bir düzelme olmamış
hayriyedemet 65 mesaj 4 adet menü yazmış ondan daha fazla katılım bekliyoruz
dagyolu 55 mesaj 3 adet menü yazmış bu hafta gezmeleri azlattığı için katılımı biraz arttı senden daha fazla katılım bekliyorum
callan 2 gün uğramayarak yokluğunu belli etmiş bizi merakta bırakmış
hm22 117 mesaj yazmış menülerini göremedim
selinmh 113 mesaj yazmış eskiye nazaran biraz az yazmış bizi merak ettirmiş
ben kendimin kaç mesaj yazdığını sayamadım ama hiç menü yazmamış
callan hm22 selin in menülerine bakamadım mesaj saymaktan
son durumumuz kızlar bu şimdi bizim takımda günlük 5 mesaj kuralımız vardı bu da 1 haftada 35 mesaj yapıyor hytsvncgzl zeynet ve sukker bu kuralı geçememişler maalesef
o yüzden benim kişisel kanaatım hytsvncgzl zeynet arkadaşlarımız 1 hafta daha deneme süresine devam etsinler sanemden hiç haber çıkmadığı için onu izinli gececeğim
sukker ise bu şekilde davranmaya devam ederse diskalifiye yolunda devam ediyor
şimdi listeyi toparlıyorum

Artık benı saymamış bıle kaptannn

Callan bışey sorcam dr um izmirde randevu alıp ona gıtmem gerek daha 5 haftalık bıle degıl ne zaman gıtmeliyım ılk kontrole sence
canım kalp atışları 6. haftadan sonra belli olur o yüzden 7-8 haftalık gitki kalp atışlarını duyasın şu an erken keseyi bile göremeyebilirsin

sukker debildirim yapmamis degilmi
onu izinli yazabiliriz eger bebekle bir sorun varsa ve paylasimda artis olursa devam eder
yoksa 6 ay izinli olma hakkini kullanir toplight ne dersin

Artık benı saymamış bıle kaptannn
canım sen medar ı iftarımız sın başka unuttuğum var mı acep bak sadece sen değil emineyi de unutmuşum yawww sen yazınca aklıma geldi Bstor u da unuttum ama sizin katılımlarda sorun olmadığı için haa bi de ipeksena yı bakamadım bi taraftan da işlerle uğraştığım için ancak bu kadar oldu
Kaptan bana bulastırdın tuvalet problemini
yaa en son istediğim şey serveyim kabızlık allah bırak seni tatlı rakibem düşmanıma bile vermesin ne demek olduğunu çok iyi bilirim

sukker debildirim yapmamis degilmi
onu izinli yazabiliriz eger bebekle bir sorun varsa ve paylasimda artis olursa devam eder
yoksa 6 ay izinli olma hakkini kullanir toplight ne dersin
canım sukker in profilinden mesajlarını sayarken gördüm 90 lar grubuna nerdeyse daha çok yazmış 6 ya izinli olsa da sonunda artık diskalifiye olmuyor kurallar değişti ya tatlım

canım sukker in profilinden mesajlarını sayarken gördüm 90 lar grubuna nerdeyse daha çok yazmış 6 ya izinli olsa da sonunda artık diskalifiye olmuyor kurallar değişti ya tatlım
o zaman paylasim yetersizliginden diskalifiye yaz
bastan beri bir koptuk olmadi gibi
gecen hafta senin mesajindan sonra bende uyarmistim

***5.TAKIM 392. ETAP**

toplight (70.6/71,0 /-0,4/-%0,57)
CallanPinckney (61.7/61.7/0/%0) sabit
servey(71.5///%) hamilelik gibi kutsal bir mazeretten dolayi izne ayrilmak istiyor
sanemsu0606(57.0///%)
dagyolu(62.3/61,8/0,5/%0,80)
selinhm(80.0/80,0/0/%0) sabit izne ayrılmak istiyor
hm22( 83.5/83.2/0.3/0.40%)
hayriyedemet (76.0/76/0/%0) sabit
EmineF (82.8/80.6/2.2/2.65 %)
sukker (107.0///%)
Bstor (96.1 /93.9 /2.2/ %2.28)
hytsvncgzl (69,9/69,2 /0,7 /%1,0 )yeni uye hedef kilosu 57 yüzdesi 2`ye bölündü
zeynett52 (80.0/ / / /% )yeni üye hedef kilosu 60 yüzdesi 2`ye bölündü

listeyi şimdilik bu şekilde düzelttim karar verince değişiklikleri yazarız

ya kizlar ben camiz gibi gelecegim sanirim
bu nedenlede daha siki kurallar koymaliyiz ki gerci biraz egoistlik ama bana gelenler totise gobise oturmadan gitsin
birde hytsvncgzl hastaydi sanirim

selin izinli olacak yogunmus bu hafta

ya kizlar ben camiz gibi gelecegim sanirim
bu nedenlede daha siki kurallar koymaliyiz ki gerci biraz egoistlik ama bana gelenler totise gobise oturmadan gitsin
birde hytsvncgzl hastaydi sanirim

selin izinli olacak yogunmus bu hafta
evet midesini üşütmüş hasta olduğunu bildirmişti bir önceki haftaki katılımı nasıl acaba ona da bi bakmak lazım
evet selin e de izinli gececeğim

canım eğer bildirim yaparsa ekleriz yapmazsa izinli geceriz ne kadar kalacağını söylemişmiydi?
bu ikinci haftasi yok soylemedi
bende sormustum ama o bildirim yaparim 12 den once demisti
saat burda henuz 10.30 canim bekleyelim biraz
yeni uyeleri cikar bence listeden
uye var katilim yok olmazki
bizi baglayan tek sey bu sayfadaki mesajlar

süper bacimmmmmmmm
bende uye oldum ama simdi homili girtlak yiyorum
geliyim kendimi senin acimasiz ellerine birakacam

Haa Beril sana ne dicem, annemde 98 kilo falan, bende ki değişimi görünce dukana başladı o da
Artık evde börek kek falan yapmıyor
Gel geeel sen ben acımasız olamam sana ama her zaman yanındayım

Haa Beril sana ne dicem, annemde 98 kilo falan, bende ki değişimi görünce dukana başladı o da
Artık evde börek kek falan yapmıyor
Gel geeel sen ben acımasız olamam sana ama her zaman yanındayım
acima bana yoksa sallarim yaaaaaaaa
dukan karatay yada baskasi bana gore degil bacim cok denedim
ben herseyden ama ölcülü yeme taraftariyim
ama sporda yarisalim senle
ayyyyyyyyyy kendimize spor hediye aldik

Kaptanım, bu hafta menülerimi atladığım günler oldu sanırım.
Akşam yazayım deyip giremeyince, ertesi gün unuttum ama tabi ki hepsini atlamadım.
Biraz fazla konuşmuşum galiba, arada kaynamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…