- 2 Aralık 2014
- 152
- 145
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.301
kızlar şimdi küçük bir tarama yaptım grup içinde aşağıda yeni üyelerimiz ve dikkati çeken 1-2 üyemizin adı var
sanemsu606 gecen hafta içinde hiç mesajı yok bugün bildirim yapacak mı yapmayacak mı belli değil
hytsvncgzl 17 mesaj 2 adet menü yazmış hasta olduğunu belirtip diğer günler menüsünü yazmamış
zeynett52 27 mesaj 4 adet menü yazmış gelmemesi veya mesaj yazmaması ile ilgili birşey yazmamış
sukker 16 mesaj 4 adet menü yazmış ben şahsım adına daha fazla mesaj yazması gerektiğini söylediğim halde hiç bir düzelme olmamış
hayriyedemet 65 mesaj 4 adet menü yazmış ondan daha fazla katılım bekliyoruz
dagyolu 55 mesaj 3 adet menü yazmış bu hafta gezmeleri azlattığı için katılımı biraz arttı senden daha fazla katılım bekliyorum
callan 2 gün uğramayarak yokluğunu belli etmiş bizi merakta bırakmış
hm22 117 mesaj yazmış menülerini göremedim
selinmh 113 mesaj yazmış eskiye nazaran biraz az yazmış bizi merak ettirmiş
ben kendimin kaç mesaj yazdığını sayamadım ama hiç menü yazmamış
callan hm22 selin in menülerine bakamadım mesaj saymaktan
son durumumuz kızlar bu şimdi bizim takımda günlük 5 mesaj kuralımız vardı bu da 1 haftada 35 mesaj yapıyor hytsvncgzl zeynet ve sukker bu kuralı geçememişler maalesef
o yüzden benim kişisel kanaatım hytsvncgzl zeynet arkadaşlarımız 1 hafta daha deneme süresine devam etsinler sanemden hiç haber çıkmadığı için onu izinli gececeğim
sukker ise bu şekilde davranmaya devam ederse diskalifiye yolunda devam ediyor
şimdi listeyi toparlıyorum
Tebrik ederim canım kaç haftalık?EveTttt meltemcımmmm
Tesekkur ederim canım evet sanırım rusca öğrenmem gerekicek allahtan 2 samimi rus arkadaşım var onlarla pratik yaparım artık...canım hamilelikte kesinlikle cok yemek değil,sağlıklı beslenmek hem senin hem de cocuğun için daha iyi,milleti dinleme sakın..halkımız her seyi doğru bilseydi,en obez toplumlardan biri olmazdık
canım kilolar takılır arada merak etme haftaya daha güzel olacak
çorba fazla olmuş canım benim
süperr
toplightım geldim artık :) bu arada evin sıcklığını düşürdüm,şimdi bebişimin terlemesi azaldı,tecrübe gibisi yok,teşekkür ederim önerilerin için
diğer arkadaşlara da teşekkür ederim
aynen yaa
meltemcim hakkınızda hayırlısı olsun canım
ama seni buralarda tekrardan görmek çokk güzel olur
şimdi senin dil öğrenmek gerekecek sanırımm değil mi
hastane yemekleri öyle mağlesef bir de yağlı oluyorlar aöa pilavı falan yememeye çalış bence
Sabah kahvaltıda kayınvalidem vardı çocugu ona bırakıp ben yagmurda yine 10 km koştum geldim spor beni mutlu ediyor...
sukker cim eğer hala bu takımda devam etmek istiyorsan geçmişi okuyup ona göre katılım sağlaman gerekiyor vaktim yok sıkıntı nedir diye sormak açıkcası bana çok şık gelmedihayır okumadım. çok vaktim yok. sıkıntı nedir
tokuşturalım şekerim tabii kiah o saatlerin uyumsuzluguuu ..
swnin adina cok sevindim berilcim spor iidir spor candir
bende b_fite yazildim gordunmu bilmiyorum
kaptancimm bu ayki gun parasida bende :))
tokusturalimmiii
saglik sorunununla ilgili bilgim olmadigi icin yardimci olamayacagim hastaneden bilgi alamazmisinki doktorundan falan
zeynet cim mesajları ben saydım tatlım sadece profildeki mesajlara baktım benim orda gördüğüm o şekildeydi en son salı gün mesaj atmışsın ve yoğunluğunla ilgili bişey söylememişsin gecen haftalardaki katılımında kg vermen de çok güzeldi hatta yeni kural çıkmamış olsaydı sen listedeydin biliyorsun ama son çıkan kural maalesef bizim insi,yatifimiz dışında cuma yarışmalarının genelinde çıkan bir kuraldı bunda bizim bir değişiklik yapmamız söz konusu olamazBen hergün girip münelerimi ve alıntılarımı yaptım hatta toplu yaptım bunları demekki tek tek yazmak gerekiyormuş çok gözüksün diye. Ayrıca anlamadığım bir olay var 3 haftadır sizinleyim hiç aksatmadım son günlerdeki yoğurluğumuda dile getirdim dikkate alınmamış ve son olarak beni silin artık katılmak istemiyorum çünkü girdim gruba 1 hafta oldu kural değişti dendi 2. Hafta oldu zamanın dolmadı dendi. 3. Hafta mesajım bahane edildi 4 haftada ve sonraki haftalardada ben yokum. Burdaki bütün muhabbet 5 kişi üstünde dönüyor çoğunuz evlisiniz eş ve çocuk muhabbeti yapılıyor anlamadığım içinde bulunmadığım şey hakkındada hiç konuşmam beni ilgilendiren yerlerede cevabımı vermeşimdir ama sonuçta kurala uymayan benim.
Emekleriniz için saygı duyarım ve kararımada saygı duymanızı isterim.
Sağlıcakla...
hoşgeldin şekerimSabah kahvaltıda kayınvalidem vardı çocugu ona bırakıp ben yagmurda yine 10 km koştum geldim spor beni mutlu ediyor...
regli öncesi falan mı tatlım benim öyle olur geneldeBugün karnım çok şiş ya, döverim bu karnı ben, yumruk atarım ben bu karına
dur kız yaa bebek daha 5 haftalık cinsiyet belli değil kiSurvey ya isim var mı hiç aklındaa
dur kız yaa bebek daha 5 haftalık cinsiyet belli değil ki
zeynett gitme yaaBen hergün girip münelerimi ve alıntılarımı yaptım hatta toplu yaptım bunları demekki tek tek yazmak gerekiyormuş çok gözüksün diye. Ayrıca anlamadığım bir olay var 3 haftadır sizinleyim hiç aksatmadım son günlerdeki yoğurluğumuda dile getirdim dikkate alınmamış ve son olarak beni silin artık katılmak istemiyorum çünkü girdim gruba 1 hafta oldu kural değişti dendi 2. Hafta oldu zamanın dolmadı dendi. 3. Hafta mesajım bahane edildi 4 haftada ve sonraki haftalardada ben yokum. Burdaki bütün muhabbet 5 kişi üstünde dönüyor çoğunuz evlisiniz eş ve çocuk muhabbeti yapılıyor anlamadığım içinde bulunmadığım şey hakkındada hiç konuşmam beni ilgilendiren yerlerede cevabımı vermeşimdir ama sonuçta kurala uymayan benim.
Emekleriniz için saygı duyarım ve kararımada saygı duymanızı isterim.
Sağlıcakla...
Bstor yanlış mı hatırlıyorum sen bekardın dimi?ayy heyecan yaptım ben
Kız olursa ne olcak erkek olursa ne olcak
Öff bende çocuk istiyorum daha şimdiden ya
boşver helva okadar da güzel bir şey değil zaten
senin dukan tatlıların var canım,onlardan yap ohh misss
ya haklısında dagyolcum,belki eşim çalışır dedim,onun da aklına girmeye başlıyorum,sağlıklı uzun yaşam diyorum,spor diyorum bakalım yakında baslarsa sevinirim..dün dumbılları kaldırdı,hafifmiş aslında dedi..dambıla dokunması bile bir gelişme[/QUOT sen ona bakma gün içinde zaten adamın iflagi ni sokuyorlardir onlar iyi iyi
görüşürüz canimşimdi rekabet daha da arttı,çünkü aynı kiloya geldikkk
yarışlar başlasın 5. mıntıkaaa
ya kosu bandı mi ocakta ablama verecem o zaman yapabilirimdur kaçma
varmısın jilliana sen ben hm
hergün ama
korku yok ama kosu bandı vardagyolu korkup kaçtın mı yoksa
jillian yapalım hadiiii
var mısın var mısın
sen ben hm
sagol şekeri.mBen seni tutuyordum zatennnn
beril ya sen gerçekten farklı sın sevirem seniGÜNAYDINNNNNN ARKADASLAR
ben listeye girecekleri ekledim yeni kararlara gore ama kim ne kadar katilim ypti menusu nedir dikkat etmedim edemedim.
katilimi eksik olan arkadasi toplightim sen listeden yikar lutfen.kendini ve azmini ispatlayayinca listeye aliriz.
onceden usenmeden mesaj sayiyordum ama suan bi gercekten mümkün degil.
ayrica takim olarak bayagi kalabaligiz ve yeni uye konusunda cokta olumlu degilim sebebine gelince
1.takim kalabalik takip etmek zorlasiyor sayfalara baktim soylede menulermi azaldi benmi goremedim
2.uyeye ihtiyaci olan takimlar varken bu bana etik gelmiyor.bubu gecen en son uye aliminda ipekti sanirim guzel enerji aliyoruz diye takima alinmasina karar verdigimiz ipek te soylemistim.yeni arkadas ilgili topige yazsin belkide nasip der yine 5. takima gelir.
ipek ve sukkeri mesajlarda rastlayamadim.
sanem ispanyadaydi acaba ozeldenmi yazdi dedim ama yazmamis henuz.
ayrica katilim konusunda kurallara uymak gibi bir niyetim var
haftada mazaretsiz 35 mesaji yazacak zamani olmayan arkadaslar simdiden soyleyim donuste ihtar verip diskalifiye bile olabilirler.bizi bir arada tutan motivasyonumuzu arttiran tek sey burdaki paylasim kizlar
süper fikirlerya kizlar ben camiz gibi gelecegim sanirim
bu nedenlede daha siki kurallar koymaliyiz ki gerci biraz egoistlik ama bana gelenler totise gobise oturmadan gitsin
birde hytsvncgzl hastaydi sanirim
selin izinli olacak yogunmus bu hafta
masallah ben şimdilik 5 km yapıyo rumSabah kahvaltıda kayınvalidem vardı çocugu ona bırakıp ben yagmurda yine 10 km koştum geldim spor beni mutlu ediyor...
günaydın
107/106.1/-900/%0.84
selin niye izne ayrıldın***5.TAKIM 392. ETAP**
toplight (70.6/71,0 /-0,4/-%0,57)
CallanPinckney (61.7/61.7/0/%0) sabit
servey(71.5///%) hamilelik gibi kutsal bir mazeretten dolayi izne ayrilmak istiyor
sanemsu0606(57.0///%)
dagyolu(62.3/61,8/0,5/%0,80)
selinhm(80.0/80,0/0/%0) sabit izne ayrılmak istiyor
hm22( 83.5/83.2/0.3/0.40%)
hayriyedemet (76.0/76/0/%0) sabit
EmineF (82.8/80.6/2.2/2.65 %)
sukker (107.0///%)
Bstor (96.1 /93.9 /2.2/ %2.28)
hytsvncgzl (69,9/69,2 /0,7 /%1,0 )yeni uye hedef kilosu 57 yüzdesi 2`ye bölündü
zeynett52 (80.0/ / / /% )yeni üye hedef kilosu 60 yüzdesi 2`ye bölündü
listeyi şimdilik bu şekilde düzelttim karar verince değişiklikleri yazarız
CANIM SANIRIM SELİN İN ELTİSİ DOĞUM YAPACAKMIŞ BERİL ÖYLE SÖYLEDİ O YÜZDEN İZNE AYRILIYORMUŞ ayyy büyük harf oldu kusura bakmayın artıkselin niye izne ayrıldın
emine takımımızın gurur kaynağı
daha hiç gittin miCallan bışey sorcam dr um izmirde randevu alıp ona gıtmem gerek daha 5 haftalık bıle degıl ne zaman gıtmeliyım ılk kontrole sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?