Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hergün girip münelerimi ve alıntılarımı yaptım hatta toplu yaptım bunları demekki tek tek yazmak gerekiyormuş çok gözüksün diye. Ayrıca anlamadığım bir olay var 3 haftadır sizinleyim hiç aksatmadım son günlerdeki yoğurluğumuda dile getirdim dikkate alınmamış ve son olarak beni silin artık katılmak istemiyorum çünkü girdim gruba 1 hafta oldu kural değişti dendi 2. Hafta oldu zamanın dolmadı dendi. 3. Hafta mesajım bahane edildi 4 haftada ve sonraki haftalardada ben yokum. Burdaki bütün muhabbet 5 kişi üstünde dönüyor çoğunuz evlisiniz eş ve çocuk muhabbeti yapılıyor anlamadığım içinde bulunmadığım şey hakkındada hiç konuşmam beni ilgilendiren yerlerede cevabımı vermeşimdir ama sonuçta kurala uymayan benim.

Emekleriniz için saygı duyarım ve kararımada saygı duymanızı isterim.

Sağlıcakla...

EveTttt meltemcımmmm
Tebrik ederim canım kaç haftalık?

Tesekkur ederim canım evet sanırım rusca öğrenmem gerekicek allahtan 2 samimi rus arkadaşım var onlarla pratik yaparım artık...

Sabah kahvaltıda kayınvalidem vardı çocugu ona bırakıp ben yagmurda yine 10 km koştum geldim spor beni mutlu ediyor...

Ay ben soğuktan nefret ediyorum çıkamıyorum hiçbir yere ya, çıkıp koşmak istiyorum aslında.
Seni de tebrik ederim üşnemediğin ve bahane bulmadığın için, bu pazar izin yapıcam, sabah bende çıkıcam

kızlar ben geldim başarılı bir yemek geçirdim
hayır okumadım. çok vaktim yok. sıkıntı nedir
sukker cim eğer hala bu takımda devam etmek istiyorsan geçmişi okuyup ona göre katılım sağlaman gerekiyor vaktim yok sıkıntı nedir diye sormak açıkcası bana çok şık gelmedi
tokuşturalım şekerim tabii ki
zeynet cim mesajları ben saydım tatlım sadece profildeki mesajlara baktım benim orda gördüğüm o şekildeydi en son salı gün mesaj atmışsın ve yoğunluğunla ilgili bişey söylememişsin gecen haftalardaki katılımında kg vermen de çok güzeldi hatta yeni kural çıkmamış olsaydı sen listedeydin biliyorsun ama son çıkan kural maalesef bizim insi,yatifimiz dışında cuma yarışmalarının genelinde çıkan bir kuraldı bunda bizim bir değişiklik yapmamız söz konusu olamaz
burda çocuk muhabbeti yapılıyor derken açıkcası ben kendi adıma kırıldım çünkü senin katılımının fazla olduğu haftalarda oldu o zamanlar da aynı muhabbet devam ediyordu bir de burda herkes evli ve çocuklu değil Bstor da ilk günlerde kimse benimle sohbet etmiyor neden diye sormuştu yada buna benzer bişey burda sadece çocuklarımızı konuşmuyoruz herşeyimizi konuşuyoruz sen deseydin kızlar ben şu ara fazla katılım yapamayacağım işlerim yoğun senin mazeretini de yazardık mesela hytsvncgzl 3 gün gelmedi geldiği zaman hastayım o yüzden gelemedim ve de menü de bildirmedim diye bu şekilde bir tepki açıkcası hiç beklemiyordum ben

zeynett gitme yaa
ne güzel paylaşımlarda bulunuyoruz burada,liste olayına karışamam ama önemli olan burada paylaşımlarımız,kişisel rekabetlerimiz,birlikte zayıflamamız bence
sen de cok güzel kilo veriyorsun
ya sakın gitme kuzucummm

selin niye izne ayrıldın
emine takımımızın gurur kaynağı

Callan bışey sorcam dr um izmirde randevu alıp ona gıtmem gerek daha 5 haftalık bıle degıl ne zaman gıtmeliyım ılk kontrole sence
daha hiç gittin mi
şimdi gebelik 3 bölüme ayrılıyor
1. trimesterde yani ilk 3 ay içinde 1 kere git,
sonra ayda 1 git,
32. haftadan sonra 15 günde bir gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…