- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #12.941
canım benim yumurtalar klomene cevap vermişti yumurta oluşmuştu bende ozman ama ben çok kilolu idim sanırım ozaman ondan olmadıcanım arkadaşımın tedavisini yakınen gözlemlemiş birisi olarak diyorum ki muhtemelen doktor sana klomen adlı ilacı verecek. yumurtaların gelişimi ve sayısını çoğaltabilmek için. o bir hormon nihayetinde. onu kullanırken çörek otu bal tarçın karışımını kullanmanda bence ve tecrübelerimize dayanarak diyorum ki hiçbir sakınca yok. hatta arkadaşımın klomene pek cevap vermeyen yumurtaları çörek otu bal tarçın karışımına cevap vermişti bir ay.. doktor bile hayret etmişti de söylememiştik çörek otu olayını kaydirigubbakcemile3 bence çok faydalı bir karışım kesinlikle denemelisin. haa ben de hamile kaldığım ay sabah akşam ada çayı içmiştim ama tabi hepsini birden deneme.
kısaca ben derim ki hem ilacı hem de çörek otu bal tarçın karışımını dene yerimseniben
canım daha evel defalarca kullandım klomeni:) ilgin içinde çok teşekkür ederim canım .a.s.Merhabalar kızlar ve hemşom Tünaydınlar..Meliham klomenle başlar doktor adetin 5.günü başlayıp 5 gün sabah akşam içersin muhtemelen inşallah iyi sonuçlar alırsın..Bal tarçın çörekotu cidden işe yarıyor Bijoux dediklerine katiyen katılıyorum..İnşallah iyi sonuçlar alırsın..
selam bende gelemedim bugun sabahtan alisverise gittik okul esyalari konmus magazaya 4 cocucugun 4 tane listesi verildi okuldan bircok gerec lazim tabi cocuklara simdiden alalim dedik izin donusu bisiy kalmiyo ve biz izinden geldigimizde 5 gun sonra okullar acilacak onun icin hazir olsun dedik
ceylan hosgeldin canim hep ugra olurmu
bijom sen nasilsin tatlim nasil gidiyo yuruyus diyet havalar yine bunaltici cok sicakmai bizde burda usuyoz valla cok serin hele aksamlari herkez bir battaniyeye sarilip oturuyoz
mersam bahcende sebze dokmeye baslamis heee allah yedirmeye nasiip etsin canim benim domatesler de olmaya basladi insallah guzel sicak olurda curumeden olgunlesirlar boyle soguk devam ederse cabuk hasta oluyolar
baskaa
kallisim binkere helal olsun canim gule gule git gel burayida merak etme
reyhan ablam yurumeye ayni hiz devam ne guzel masallah allah nazardan korusun insallah
amma yazdim hee kizlar durun bi ara verem
Selam canlarım bengeldim hemen anlatayım .
doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansıomız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormaon sonuçlarım ve eşimin sper tahlilleride iyi çıkar gebe kalmamamn için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum
canım benim yumurtalar klomene cevap vermişti yumurta oluşmuştu bende ozman ama ben çok kilolu idim sanırım ozaman ondan olmadı
canım daha evel defalarca kullandım klomeni:) ilgin içinde çok teşekkür ederim canım .a.s.
TABU canım sanada çok geçmiş olsun .
kızlar cuma günü listeyi ben yaparım ama gecikirsem sakın telaş etmeyin listeyi kim yapacak diye emi:))
dualarim senin le balimSaol asyam bundan sonrası sizlerin duası allahın takdiri ve benim eşimle çalışmalarım :))
Ceylan canım umarım hiç beklemediğin bir anda sevinci yaşarsın . ne diyeyim ki burdak ancak dua etmek geliyor elimizden
dualarim senin le balim
allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
kizlar benim iki buyukler okulun yanina bisikletle bir tur atmaya gittilerdi cabuk gelin dedim ama gelmediler henuz gidip onlara bakayim hep gozumun onunde olmalarina alismisim disari gondermiyorum pek hep bahcede oynuyolardi
gidip onlara bakayim evham sardi beni aslinda bisiy olmazda iste annelik boyle bisiy azcik gec gelsinler merak ediyo insan
hadi optum herkeziii gorusuruz
bu arada benim diyet tam devam fazlalik yok ama arada bir ikindi ogununu aksatiyom bazen biraz gec oluyo
selam kızlar
tabucum geçmiş olsun .. umarım hemen iyi olur aramıza dönersin canım...
[QUOTE]
teşekkür ederim cnm bnm....
tşk ederim ablacım bnm de dualarım seninle...tez zmnda iyi haberlerini bekliyorum...TABU canım sanada çok geçmiş olsun .
inşallah cnmcım...bu ara diyeti bıraktım zaten...bu baş dönmeleriyle mümkün olmadı...daha kötü bişiden korkar oldum...cuma gününe kdr izinliyim...diyetisyenle dvm edicem..inş sonuçlar güzel olur...doktorun söyleyecekleri çok önemli harfiyen uyucam inş...çünkü kötü bişi cidden bu halsizlik...kimse durumu yakıştıramadı bana...tabum cok gecmis olsun canim aman canim azcik dikkat et kendine fazla yorma diyeti bosla simdilik saglikli beslenmeye bak sonra dr kontrolunde devam ediceksin daha iyi olucak insallah
çok sağolasın arkadaşım...ilgin için tşk ediyorum....sende kendine çok iyi davran...Tabum çok geçmiş olsun Bitanem ..Kendine çok Dikkat et..
ewt cnm zaten doktor ilaçtan bahsederse kilolarımı sölicem...bu kdr emeğe eziyete kıyılmasın yaaa...ewt hayatım uykuyla aram olmamasına rağmen kafamı her an bir yere yaslar oldum...gözlerim sürekli kapanıyor...uyukluyorum resmen...kalkarken bacaklarım titriyor yürümeye adım atmaya üşenir oldum...bnm gibi hareketli yerinde durmayan hergün bişiler yapan biri ayağa kalkamıyo...Allah kimseyi sağlığından etmesin çok önemli gerçekten...tabucum geçmiş olsun canım kendine dikkat et :1hug:
benim genç kızlıktan evlenene kadar kan değerim çok düşüktü. olması gerekenin alt sınırın bile yanından geçmiyodu! 2 gün boyunca aralıksız uyuduğumu bilirim birçok kez. bir süre ilaç kullandım hatta. ama evlendikten sonra birden normal değerlere geldi. önceleri anlamadım neden. hava değişimi falan dedim heralde. diyete başlamadan önce yine yaptırdım iyi çıktı. ama sonradan anladım ki zayıf olduğum dönemler istesem de istemesem de düşük oluyor kanım. evlendim ve şişmanladım. yani bende şişmanlayınca normal değerine geliyor tekrar. diyet bitsin bir 60 a ineyim tekrar gidicem bakalım tahlile ne çıkacak..
doktor sana muhtemelen f ile başlayan bir ilaç verecek, bende iştah açmamıştı ve kilo yapmamıştı canım. dikkat edersen sana da yapmaz..
tekrar geçmiş olsun a.s.
yengemin ablası diyet yapmaya kalkıp hızlı incelmek adına sadece karpuz soda gibi besinlerle beslenip hastalanmıştı...kan değerleri düşmeye başlayıp kan kanserine yakalanınca 2sene tedavi gördü...ve sonunda onu kaybettik...sadece bikaç kilo fazlalık için hayatından oldu...aslında diyet deyip geçmemek lazım...bende hep bunu vurgulayan biri ve de sağlıklı biri olarak başıma bunun gelmesi beni korkuttu arkadaşlar...ben sağlıklı beslendiğimi düşünmeme rağmen bi yerde yanlış yaptım ama nerde...en kısa zmnda bunuda atlatıcam inş...Allah daha beterlerinden saklasın....
sağol reyhan ablacım...ben bu kansızlığın bu derece rahatsız edici olduğunu bilmiyordum...şekerden tansiyondan falan filan diye düşünürken kansızlık bnm için sürpriz oldu gerçekten...yani rutin olarak 6 ayda bir test yapılıyor bana...hiç başıma gelmemişti...tabucugum gecmis olsun canim ..kansizligi iyi bilirim cok cektim ilk evlendigim aylarda.
.
yani sadece halsizlik, baş dönmesi, denge kaybı, göz kararması uyku isteği falan mı belirtileri...bende bir de ateş basması var...özellikle aç kalıp yemek yediğim yada tatlı yediğim zmn yüzüm kızarıyor kulaklarıma kdr...ateş basıyor her yerimi...
sende ne gibi sıkıntılar yaratmıştı merak ettim...
bijocum sende de mi aynı sıkıntılar vardı...ilaç iyi geldi mi
oyyyyy ooyyyy asyan gurban sana nasil unuttum giz ben seni gel opeyim sana ozel olsuuuunŞenizŞeniz canim benim kiz kusura bakma bugun oglen ogunu hafifti ya acligima ver naparsin nasil gidiyo bakalim hayat diyet yuruyus yapabiliyomusuniyiakşamlar takımcığım,
mehalim çok sevindim balım,korkacak bişey yok,ayrıca sen çok güçlü bir insansın,bunu algılayabiliyorum canım...
asyam gelmiş,herkesin halini hatrını sormuş,bir tek çikolatayı unutmuşlmaz:
tabucuğum en iyi kararı doktor verir,bence diyeti bırak demez ama çok fazla kısıtlamanı istemeyebilir.canımhele bir doktorunla konuş da bakalım ne derse o olacak mecbur.sağlığından daha önemlisi yok dimi canım...
cocom 1. gununu atlattin yarinida guzel atlatirsin insallah
arkadaşlar herkese slmlar...5 gündür giremiyorum siteye ve yazılanlar bayaca birikmiş...hepsini okuyamadım....
kızlar kötü bir haberim var...ben diyete başladığımdan bu yana hatırlarsanız arada bir bana vuran halsizliklerden bahsederdim...cuma gününden bu yana bitmek bilmeyen baş dönmeleri halsizlikler ve bayılmalardan dolayı doktora gittim...diyette olduğumu söledim 2,5 ayda 13 kilo verdiğimi söledim...son bir haftadırda göz kararması baş dönmesi denge kaybı olduğunu söledim...tahlil yapıldımı diyet öncesi dedi...hyr diyince tesler yapıldı..biyokimya...hormon ve kansayım tesleri... herşey süper kolestrol şeker hormonlar ama bende anemi olduğu ortaya çıktı...yani kansızlık arkadaşlar...uyguladığım diyetler beni bu hale sokmuş olabilir...bu aralar katılamayacağım...çünkü ayakta durmakta zorlanıyorum...cuma günkü bildirime katılamayabilirim...o gün diyetisyenle randevum var...bu hafta ya aynı kilomu geçin ya da beni izne ayırın...kalliste ablam daha iyi bilir...
doktordan gelince ayrıntıları bildiricem arkadaşlar...aman dikkat edin...çok kötü bişimiş bu kansızlık....ilk defa başıma geliyor...diyetten hemen önce değil ama yaklaşık 5 ay önce tüm testlerim yapılmıştı...normal insandan bile daha sağlıklısın demişti doktor...o testleride diyete başlıcam diye yaptırmıştım ama bir türlü diyete başlayamamıştım...sonra karar verip kendimi toplayıp nisanda başlamıştım...kasım ayından nisan ayına 5 ay geçmiş işte...yani iyidi herşey...diyet sırasında uyguladığım yanlış şeyler mi oldu bilmiyorum...doktorum beni diyetisyene yönlendirdi..test sonuçlarımla birlikte neler yapmam gerektiğini görüşücez ..
sonucu sizede bildiricem ...yanlış nerde yaptım ...kansızlık neden oldu ...diyetlemi alakalı gelişti...cuma öğleden sonra yetişebilirsem paylaşıcam arkadaşlar...bu arada doktorum akapunktura gitmemi söledi...bakalım eğer sağlıkta sorun olmazsa diyetisyenle dvm edicem bu yola...
hepiniz iyisiniz inşallah...kendinize çok dikkat edin...sağlıcakla kalın canlarım...görüşürüz...
kendimi iyi hissettiğim zmnlar uykum basıpta bayılmayacağım durumlarda burda olucam...öptüm şimdilik hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?