Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabucum geçmiş olsun canım kendine dikkat et :1hug:

benim genç kızlıktan evlenene kadar kan değerim çok düşüktü. olması gerekenin alt sınırın bile yanından geçmiyodu! 2 gün boyunca aralıksız uyuduğumu bilirim birçok kez. bir süre ilaç kullandım hatta. ama evlendikten sonra birden normal değerlere geldi. önceleri anlamadım neden. hava değişimi falan dedim heralde. diyete başlamadan önce yine yaptırdım iyi çıktı. ama sonradan anladım ki zayıf olduğum dönemler istesem de istemesem de düşük oluyor kanım. evlendim ve şişmanladım. yani bende şişmanlayınca normal değerine geliyor tekrar. diyet bitsin bir 60 a ineyim tekrar gidicem bakalım tahlile ne çıkacak..

doktor sana muhtemelen f ile başlayan bir ilaç verecek, bende iştah açmamıştı ve kilo yapmamıştı canım. dikkat edersen sana da yapmaz..

tekrar geçmiş olsun a.s.

selam kızlar
tabucum geçmiş olsun .. umarım hemen iyi olur aramıza dönersin canım...
reyhan ablacım sağolasın. misafirlerim gitti.
denetimim de şükür bugün iyi geçti artık yarına Allah Kerim...
sağolasın sorduğun için mutlu ettin beni :)

Selam canlarım bengeldim hemen anlatayım .
doktoru pek beğendim uzun uzun dinledi beni vede anlattı .kilo vermeme çok sevindi şansıomız daha yüksek dedi. neyse normal muayenesini yaptı rahimde yumurtalıklarda hiç bir sorun yok dedi herşey gayet iyi dedi hatta piko belirtisi bile göremyiorum dedi. reglimin 3. günü hormon testleri yapılacak. ve reglim mbitincede 2 gün içinde ( İŞTE EN KÖTÜ HABAER ) SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN RAHİM FİLİM İSTEDİ. AMA DOKTORA ÖYLE BİR BAKMIŞIMKİ KORKMA DEDİ 5 DK OLAY DEDİ BAKALIM .
neyse hormaon sonuçlarım ve eşimin sper tahlilleride iyi çıkar gebe kalmamamn için hiç bir neden yok dedi.daha önce klomene yumurtalarım oluşmansının çok ii olduğunu söyledi. yani doktor kısacası beni çok umutlandırdı ve rahatlattı arkadaşlar. şimdi önümde rahim filimi kaldı korktuğum

canım benim yumurtalar klomene cevap vermişti yumurta oluşmuştu bende ozman ama ben çok kilolu idim sanırım ozaman ondan olmadı
canım daha evel defalarca kullandım klomeni:) ilgin içinde çok teşekkür ederim canım .a.s.

TABU canım sanada çok geçmiş olsun .
kızlar cuma günü listeyi ben yaparım ama gecikirsem sakın telaş etmeyin listeyi kim yapacak diye emi:))

selam bende gelemedim bugun sabahtan alisverise gittik okul esyalari konmus magazaya 4 cocucugun 4 tane listesi verildi okuldan bircok gerec lazim tabi cocuklara simdiden alalim dedik izin donusu bisiy kalmiyo ve biz izinden geldigimizde 5 gun sonra okullar acilacak onun icin hazir olsun dedik

tabum cok gecmis olsun canim aman canim azcik dikkat et kendine fazla yorma diyeti bosla simdilik saglikli beslenmeye bak sonra dr kontrolunde devam ediceksin daha iyi olucak insallah

mehalim hadi hayirlisi canim korktugun kadar yokmus gordun mu balim bundan sonrasida guzel olsun insallah hadi bakalim

cocom 1. gununu atlattin yarinida guzel atlatirsin insallah

ceylan hosgeldin canim hep ugra olurmu
bijom sen nasilsin tatlim nasil gidiyo yuruyus diyet havalar yine bunaltici cok sicakmai bizde burda usuyoz valla cok serin hele aksamlari herkez bir battaniyeye sarilip oturuyoz
mersam bahcende sebze dokmeye baslamis heee allah yedirmeye nasiip etsin canim benim domatesler de olmaya basladi insallah guzel sicak olurda curumeden olgunlesirlar boyle soguk devam ederse cabuk hasta oluyolar
baskaa
kallisim binkere helal olsun canim gule gule git gel burayida merak etme
reyhan ablam yurumeye ayni hiz devam ne guzel masallah allah nazardan korusun insallah
amma yazdim hee kizlar durun bi ara verem

Canım ilgimn için teşekkür ederim sizler istediğiniz takdirde aranızda olmaktan çok memnunum ..

Canım benim rahim filmi çekildi çok rahat olursan acımıyor fazla ama eşşek arısı ısırmış kadar bir his hissediyorsun :kedi:ama abartıldığı kadar yok bende klomeni aylarca kullandım 1-2 ay deneyip kendiliğinden gelmezse iğnelere geçeceğim malesef başka çarem yok plokistik olmamasına ne kadar sevindim bilemezsinopuyorumnanaktan
Sıksık görüşmek Dileğiyle...

Saol asyam bundan sonrası sizlerin duası allahın takdiri ve benim eşimle çalışmalarım :))
dualarim senin le balim
allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
kizlar benim iki buyukler okulun yanina bisikletle bir tur atmaya gittilerdi cabuk gelin dedim ama gelmediler henuz gidip onlara bakayim hep gozumun onunde olmalarina alismisim disari gondermiyorum pek hep bahcede oynuyolardi
gidip onlara bakayim evham sardi beni aslinda bisiy olmazda iste annelik boyle bisiy azcik gec gelsinler merak ediyo insan
hadi optum herkeziii gorusuruz
bu arada benim diyet tam devam fazlalik yok ama arada bir ikindi ogununu aksatiyom bazen biraz gec oluyo

Ceylan canım umarım hiç beklemediğin bir anda sevinci yaşarsın . ne diyeyim ki burdak ancak dua etmek geliyor elimizden

Canım GÜzel dileklerin için çok teşekkür ederim..Düşünmen yeterli..opuyorumnanaktan
İnşallah en yakın zamanda bizde ve tüm çocuk isteyenler muradlarına ererŞeniz

Haklısın canım..ortam kötü Evhamlı olman çok doğal Allah çocuklarına uzun ömür versin benim yerime öpersen sevinirim Şeniz

iyiakşamlar takımcığım,
mehalim çok sevindim balım,korkacak bişey yok,ayrıca sen çok güçlü bir insansın,bunu algılayabiliyorum canım...
asyam gelmiş,herkesin halini hatrını sormuş,bir tek çikolatayı unutmuş lmaz:
tabucuğum en iyi kararı doktor verir,bence diyeti bırak demez ama çok fazla kısıtlamanı istemeyebilir.canımhele bir doktorunla konuş da bakalım ne derse o olacak mecbur.sağlığından daha önemlisi yok dimi canım...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim .
Çikolatam sen nasılsın bu ara şu semar testin iyi çıktı sanırım değilmi yazdıysan bile ben kaçırdım sanırım .

merhabaalar..
hasta olanlara tahlil yaptıranlara falan bol bol gecmiş olsun diyorum
yarın saat12:15de eskişehire dogru yola cıkıyorum. biletimi aldım. çok özledim hepinizi. görüşmek üzere. mock

oyyyyy ooyyyy asyan gurban sana nasil unuttum giz ben seni gel opeyim sana ozel olsuuuunŞenizŞeniz canim benim kiz kusura bakma bugun oglen ogunu hafifti ya acligima ver naparsin nasil gidiyo bakalim hayat diyet yuruyus yapabiliyomusun

hepinizi operek cikiyorum ceylan evet ben cocuklarin hep gozumun onunde olmalarina cok aliskkinim bazen arkadaslarinin dogum gunu oluyo oralara gonderiyorum 2 3 saatlik halbuki ogun kendimi cok yalniz hissediyorum diger cocuklar yanimda olsada okulda olduklari zaman bisiy olmuyo okul disi zamanlarda ayri olmaya aliskin degilim
allah cocuklari uzakta okuyan uzakta yasiyan ana babalara sabirlar versin cocuklarina da sagliktan ayirmasin insallah

günaydın kızlar

dün nasıl çıktıysam işyerinden bilgisayarımı kapatmayı unutmuşum.
5. takım da açık kalmış yani gece boyu yazanlar benim o an takımda olduğumu sanmışlardır:jeyyar:
msn den de asyacım yazmış canım kusura bakma nolur dediğim gibi açık kalmış bilg.

arkadaşım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim kışın doktora gitim kan seviyem normalin çok altında çıktı bende kansızlık hep vardı zaten doktor kan iğnesi verdi kullandım 1 ay pekmez içtim ve üstüne 5 kilo aldım şu andada eminim doktora gitsem yine aynı şeyler olacak bana defalarca kan verildi şu anda bendede aşırı halsizlik var baş dönmesi kendimi sürekli yorgun hissediyorum kendimi biliyorum ama doktora gitmeye korkuyorum ya ilaç verecekler yada kan buda kilo olarak geri dönecek .napıcaz bilmiyorum arkadaşım tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…