- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.501
evet canim hatun asikkkkkkkkkkkkkSelam canım, istedikten ve pes etmedikten sonra 5 kilo da aynı şekilde veriliyor 35 kilo da bence, takma kafana, bir bakarsın ki gitmişker. Hem bak ne güzel seni her halinle seven biriyle berabersin yanlış anlamadıysam.
vaktimin olmadığını belirtiyorum daha ne diyim ???sukker cim eğer hala bu takımda devam etmek istiyorsan geçmişi okuyup ona göre katılım sağlaman gerekiyor vaktim yok sıkıntı nedir diye sormak açıkcası bana çok şık gelmedi
canim ben senin yogun oldugunu soyledim takima bana mesaj yazdigindavaktimin olmadığını belirtiyorum daha ne diyim ???
ben yokum hepinize yarışmanızda başarılar. listeden beni silerseniz sevinirim .
abla uzatmaya gerek yok herkesten bi tepki alıcaksam niye yazıyım boşa. ben buraya kilo vermede motivasyonum artsın diye geldim onun bunun lafına cevap verirken çekine çekine yazayım ya da bir yazdığımı otuz beş kere düşüneyim diye gelmedim. herkese ayrı ayrı saygım var ama bir değil iki değil işim başımdan aşkınken millete şık olmaya çalışamam herhalde. neyse lafı uzatmayayım teşekkür ederim her şey için. özellikle sana çok teşekkür ederim çok anaç yaklaştın bana ve özür dilerim, iyi gecelercanim ben senin yogun oldugunu soyledim takima bana mesaj yazdiginda
ne oldu simdi canim yine
tamam canim sen bilirsinabla uzatmaya gerek yok herkesten bi tepki alıcaksam niye yazıyım boşa. ben buraya kilo vermede motivasyonum artsın diye geldim onun bunun lafına cevap verirken çekine çekine yazayım ya da bir yazdığımı otuz beş kere düşüneyim diye gelmedim. herkese ayrı ayrı saygım var ama bir değil iki değil işim başımdan aşkınken millete şık olmaya çalışamam herhalde. neyse lafı uzatmayayım teşekkür ederim her şey için. özellikle sana çok teşekkür ederim çok anaç yaklaştın bana ve özür dilerim, iyi geceler
evet canim hatun asikkkkkkkkkkkkk
Ahaha ne güzel, allah bozmasın daha da mutlu etsin inşallah
Gözde, kuzum senin yaza zayıflaman gerekmiyor mu?
Söyle bakayım yoksa büyük beden gelinlik mi giymek istiyorsun?
Bak öyle düşüncem varsa bu gelinliklere bakabilirsin.
Ama benim favoriim bu
o ne bee ben şu an bile onun kadar değilim
yibasindan sonra
ama ben tedirgin degilim cabuk gider
hem sen ben yuzeyde yeni yilda sporlu olacaz ya
eccikte ona guvendim
Çok teşekkürler desteğin için berilcimBen de öyle umuyorum, kendime max 1 aylık süre koydum, tatlıya düşkünüm, onu biraz kesmem gerekecek sizlerden de gördüklerim bana yardım eder sanırım, şimdiden sağolun hepiniz
Bugün yediklerim:
Sabah:
2 tam tahıllı ekmek+labne sürdüm
2 çay (2şer şekerli )
Arada:
2 tatlı kaşığı gronola
Akşam: (18.00)
Bir avuç ızgara tavuk şinitzel + 6 kaşık falan tam kepekli domatesli makarna
2 tane daha çay (2şer şekerli )
Az önce:
2 mandalina
Aynen öyle kaslı vücut başka bir şey bana diyetisyen de söyledi, sporla kilo verdiğin an 65in altına inme dedi
Bak yarın sana boydan foto atarım şu an ki halimi
Selam canım, istedikten ve pes etmedikten sonra 5 kilo da aynı şekilde veriliyor 35 kilo da bence, takma kafana, bir bakarsın ki gitmişker. Hem bak ne güzel seni her halinle seven biriyle berabersin yanlış anlamadıysam.
vaktimin olmadığını belirtiyorum daha ne diyim ???
ben yokum hepinize yarışmanızda başarılar. listeden beni silerseniz sevinirim .
Bu hafta iki kilo !!! Ben VARIMM.Geçen hafta 1700 vermiştim.Cumaya görüşürüz sevgili rakibemm diye net konuşamıcam maaleseeff,hürmetlerr diyeyim en iyisi benBerilll bak bu hafta en az 2 kilo vercem cumaya kadar + 700 hariç
Rakip olmak isteyen var mı aloooo
Çok geçmiş olsun canımcım ya.Ilık su iç;ılıktan biraz sıcağa doğru yani.Ara ara iç.Sıcak su tulumu koy karnına.Ben fmf hastasıyım.Gaz sancısı deyince damdan daha önce düşmüş biri olarak içim sızladı.Allah şifa versinnnnKızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.
çok teşekkür ederim gözdecimÇok geçmiş olsun canımcım ya.Ilık su iç;ılıktan biraz sıcağa doğru yani.Ara ara iç.Sıcak su tulumu koy karnına.Ben fmf hastasıyım.Gaz sancısı deyince damdan daha önce düşmüş biri olarak içim sızladı.Allah şifa versinnnn
zeynett gitme yaa
ne güzel paylaşımlarda bulunuyoruz burada,liste olayına karışamam ama önemli olan burada paylaşımlarımız,kişisel rekabetlerimiz,birlikte zayıflamamız bence
sen de cok güzel kilo veriyorsun
ya sakın gitme kuzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?