- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.541
Aslında abartmadım canım, üzerinden de kaç gün geçti ondan değildir heralde ama neden olduğunu anlayamadım.
Dün evde biraz fazla ince giyinmiştim, fark etmeden üşüdüm mü acaba diyorum.
Acıktım ama yemek yiyesim yok, sen yazınca fark ettim acıktığımı da.
Zeynepcim, ben senede 3-4 kere yaşıyorum bu durumu.
1-2 gün sürüyor her seferinde.
Gözdenin önerileri iyi geldi saolsun ama yine de pek tadım yok tabi.
Gözdecim, nerede çalışıyordun sen? Ben unuttum da.
bende de çok oluyor o his. acıkıyorum ama canım yemek istemiyor, yemiyorum. ama sonra çok acıkıyorum ve herşeyi yiyesim geliyor bu sefer deacıkınca az da olsa birşeyler yemek lazım
iyi olmana sevindim cnm
bi defa bende gaz sikismasi yasadim 2 gun surdu boyle bisey yokk hic daha ince yasamamistim
Çok haklısın canım bugün çok daha dikkatli olacağımben gündeydim ama topikdekiler gelmedi
lavaş olmamiş kaşarınd kalorisi çok öğlende yenebilirdi ara öğünün sabah öğlen arası olabilirdi bence tabiki
Yok canım kaçamak yapmadım hatırlamıyorum sadece kuruyemişler çiğdi evet artık kaşar da yok :)cokmu cislar var kuzum sen hatirlamdin
ama yok ya yapmamissindir
yorgunluktan hatirlamiyorsun degilmi.
suyu biraz arttirsan tatlim
kuruyemis cig olanlardansa guzel
kasar yerine lor kullansan kasar cok yagli
kuzumm benim ben de sizi cok seviyorumarkadaşlar bugun hafta başi olduğundan toplightcım yogundur ondan belki sonra girer kolay gelsin
ama ama callanan ne demeli bir gelir sabah akşam dır dır sonra uçup gidir bakırsen bir gün yok ölirem daha meraktan yapma callancım biz seni sevirez merakta bırakma yeterki hergün gel ama az yaz
kuzumm benim ben de sizi cok seviyorum
ama benim kız dün hastalandı,sesi gitti, bir sürü kustu
ek gıdaya geçtik ama çok zorlanıyoruz,zorla bir iki tatlı kaşığı yiyiyor
benim psikolojim bozuldu her güne yeni bir şey
2 sene öncesi olsaydı seninle fena kapışırdık ama benim günler cok yorucu geçiyor
berilden 2 hafta izin istedim
kızım ek gıdaya alışsın,biraz toparlanayım geleceğim
aama arada yine uğrarım elimden geldiğince
kendine iyi bak,geldiğimde hepinizi cok güzel kilolarda göreyim,öpüyorumm
delisin sen yaaa
nasil gozune sokuyorrr
olmazsin diye bi durumda yok ama
olma diye söylüyor tatlimm
berilim ben fena motivasyonluyumm
iste yok simdi hergun gidicegim kisa surede gelismeleri yazicam sizede
spor candirr
58 kiloda biri icin 1 ayda 5 kilo fazla cnm.
normal bir insanin saglikli bir sekilde 1 ayda 4 kilo vermesi dogaldir. tabi bu kilolarda bile bu cok dogal degil.
tabi sagliksiz soklarla vericem dersen verirsin orasi ayri
bende bekliyorummm yuzde bisi yok cunku tatlim
kilo verme seruvenlerine baktiginda cok kilolu insanlarin kisa surede hizli kilo verdigi goruruz o nedenle herkes ayni tempo sonuc bekler her bunye icin gecerli degildor aslinda
az oncede dedigim gibi kilo azaldikca verdigin miktarlar azalir. cok istisna durumlar disinda elbette
canim toplightin yazdigi mesaj berilin bize senin yogun oldugunu soylemeden onceydi beril senin durumunu takima yazdiktan sonra kimse konuyla ilgili bisi yazmadi. Kaldiki toplight bu takimin eski kaptani kimseyi demotive etmez edemezde kaptan olmasada edemez yapisi geregi insanlari kirmaz. Bi yanlis anlasilma soz konusu.
senin uzun sure foruma gelmemen ve geldiginde de sorun nedir ? seklinde yaklasman hos karsilanmamis olabilir bu cok normal. Bi temassizlik ve yanlis anlama var bence bunu bi daha dusun karar yine senin ...
Saglicakla kall
Bende de tam tersi oluyor şekerim.
Yemedikçe yemeyesim geliyor.
Sonunda mideme kramp giriyor ama yine yiyemiyorum.
Gerçekten çok kötü bir şey.
Bir gece saat 3-4 kapımız çaldı.
Komşu gelmiş, hemen hastaneye gidebilir miyiz eşim kalp krizi geçiriyor diye. Sonra gaz sancısı diye göndermişler acilden.
Canım çok teşekkürler yorumların için; eski işyerimde bir diyetisyen vardı o haftada 1-1.250 kiloya kadar vermemi uygun bulmuştu, yani hafta başına +250 gr çok da şok diyet olmayacak sanırım
"5 kilo da aynı şekilde veriliyor 35 kilo da aynıyı" da aynı kararlılıkla ve motivasyonla demek istemiştim, yoksa tabii dediğin gibi herkesin biyolojisi, ölçümleme oranları vs farklı.
Ayyyyy gunaydınnnnnGünaydın çıtır annecik
Kızlar menemen kahvaltı için nasıl bir seçenek sizce? :/
ay yok artikk
dogum diye gideni duydumda kalp krizini ilk defa duyuyorumm
Allah yardimcisi olsun herkesin vallahi
rica ederim tatlim ben fikirlerimi soyledim umarim sen basarirsin bakarsin senden bu konuda bisiler ogreniriz
dogrudur CAN GEÇMİŞ olsunAslında abartmadım canım, üzerinden de kaç gün geçti ondan değildir heralde ama neden olduğunu anlayamadım.
Dün evde biraz fazla ince giyinmiştim, fark etmeden üşüdüm mü acaba diyorum.
Acıktım ama yemek yiyesim yok, sen yazınca fark ettim acıktığımı da.
Zeynepcim, ben senede 3-4 kere yaşıyorum bu durumu.
1-2 gün sürüyor her seferinde.
Gözdenin önerileri iyi geldi saolsun ama yine de pek tadım yok tabi.
Gözdecim, nerede çalışıyordun sen? Ben unuttum da.
Allah kolaylik versin ya ben ne diyim şimdi ha başımı taşlara mi vurim üzüldüm üzüldüm aglim mi neyse can beni boşver sana kolay gelsin ins bu dönemi kısa atlatirsinkuzumm benim ben de sizi cok seviyorum
ama benim kız dün hastalandı,sesi gitti, bir sürü kustu
ek gıdaya geçtik ama çok zorlanıyoruz,zorla bir iki tatlı kaşığı yiyiyor
benim psikolojim bozuldu her güne yeni bir şey
2 sene öncesi olsaydı seninle fena kapışırdık ama benim günler cok yorucu geçiyor
berilden 2 hafta izin istedim
kızım ek gıdaya alışsın,biraz toparlanayım geleceğim
aama arada yine uğrarım elimden geldiğince
kendine iyi bak,geldiğimde hepinizi cok güzel kilolarda göreyim,öpüyorumm
çok süper usenmesem bende kendim e yarın yapsamKızlar menemen kahvaltı için nasıl bir seçenek sizce? :/
Kızlar menemen kahvaltı için nasıl bir seçenek sizce? :/
sukker herkesten derken ne demek istiyorusn burada ben herkes değilim birr lütfen üslubuna dikkat et beril olmadığı zamanlarda takımdan ben sorumluyum ki eski arkadaşlar bilir burda eski kaptan bendim herkes diyerek benim eleştirilerimi göz ardı edemezsinabla uzatmaya gerek yok herkesten bi tepki alıcaksam niye yazıyım boşa. ben buraya kilo vermede motivasyonum artsın diye geldim onun bunun lafına cevap verirken çekine çekine yazayım ya da bir yazdığımı otuz beş kere düşüneyim diye gelmedim. herkese ayrı ayrı saygım var ama bir değil iki değil işim başımdan aşkınken millete şık olmaya çalışamam herhalde. neyse lafı uzatmayayım teşekkür ederim her şey için. özellikle sana çok teşekkür ederim çok anaç yaklaştın bana ve özür dilerim, iyi geceler
çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederimbence de, ben de listeye girmek istiyorum ama girmesem de olur, burdaki paylaşımlar daha güzel geliyor, yemek yerken kendine dur diyebiliyorsun, burdaki insanlara karşı sorumlu hissediyorsun kendini, takıma alınmasam da üzülmem.
ki kurallara pek fazla uyamıyorum, ben aslında geçen seneden beri cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istiyorum ama kurallar fazla geldiği için denemedim, ama bu sene "en fazla takıma almazlar" diyerek katılmak istediğimi belirttim. burda birşeyleri paylaşmak çok güzel ama ben her zaman giremiyorum, okulda çocuklar, evde oğlum, eşim derken vakit bulamıyorum. okulda yazıyorum genelde, çokcuklar yemek yerken, tuvalet ihtiyaçlarını giderirken falan yazmaya çalışıyorum, çoğunlukla geçmişi okuyacak zamanım olmuyor, ama yine de burda olmak güzel. bence zeynet arkadaşım da takıma alınma vs. kaygısı taşımadan sen de paylaşımda bulunabilirsin.
doğru bilmişsin canım benimarkadaşlar bugun hafta başi olduğundan toplightcım yogundur ondan belki sonra girer kolay gelsin
ama ama callanan ne demeli bir gelir sabah akşam dır dır sonra uçup gidir bakırsen bir gün yok ölirem daha meraktan yapma callancım biz seni sevirez merakta bırakma yeterki hergün gel ama az yaz
çok güzel düşünmüşsün bebeye rafadan versen de yemez mi acaba sarısını?bu sabah iki yumurta sarısı yedim saat 07.30'da. 2 yumurtayı haşladım, birini oğluma birini kendime, ama oğlum yujmurtanın sarısını yiyemiyor, boğulacak gibi olup öğürüyor, zaten önemli olan kısmı beyazı olduğu için beyazını veriyorum, neyse iki ymurtanın da beyazını yedi oğluşum (çok acıkmış) bana da sarıları kaldı:))
okulda da çocuklar kahvaltı ederken 09.00'da çeyrek susamlı simidin arasına 4 tane küçük küp kaşar koyup yedim, yanında da şekersiz 1 kupa kuşburnu içtim. öğle yemeğinde mercimek çorbası makarna ve yoğurt var, makarna yemiycem iki kase çorba içerim daha iyi olur değil mii?? yoğurdu yiycem tabi ki
hoşgeldinCanım çok teşekkürler yorumların için; eski işyerimde bir diyetisyen vardı o haftada 1-1.250 kiloya kadar vermemi uygun bulmuştu, yani hafta başına +250 gr çok da şok diyet olmayacak sanırım
"5 kilo da aynı şekilde veriliyor 35 kilo da aynıyı" da aynı kararlılıkla ve motivasyonla demek istemiştim, yoksa tabii dediğin gibi herkesin biyolojisi, ölçümleme oranları vs farklı.
bende varım ben deara öğünde salatalık turşusu yiyen çatlak benim evet
meraktan acele ile geçmişi okudum 14,30 da genel mdürün yanına sunum için gidecem ama bunları da yazayım dedim
sukker herkesten derken ne demek istiyorusn burada ben herkes değilim birr lütfen üslubuna dikkat et beril olmadığı zamanlarda takımdan ben sorumluyum ki eski arkadaşlar bilir burda eski kaptan bendim herkes diyerek benim eleştirilerimi göz ardı edemezsin
beril cim eğer takımdaki diğer arkadaşlarda bu şekilde düşünüyorlarsa hesap vermeyeceklerse benim sorduğum sorulara ben ayrılıp ayrı bir takım kuracağım arkadaşım kusura bakma bu söz benim çok ağırıma gitti ki defalarca da sukkeri bu konuda uyardım
çok güzel yazmışsın canım teşekkür ederim
doğru bilmişsin canım benim
çok güzel düşünmüşsün bebeye rafadan versen de yemez mi acaba sarısını?
hoşgeldin
bende varım ben de
şimdi toplantıya gidiyorum ama dediğim gibi beril ben bu durumda gerçekten çok bozuldum bu konu hakkında seninle daha sonra konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?