- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.521
Canım sena kimin adııBen gideyim de yatıp uyuyayım azıcık.Ya benim işim ne kötü.Uyku laboratuarında çalışıyorum.Herkes uyuyor ;tek ben uyanığım.Sanırsın ben uykuyu hiç sevmem :) Neyse ki çocuklar büyüdü.Okuldalar.Önceden küçük kızım ben eve gelince "anne kalk;benim uykum bitti;senin de bitti "derdi ve zombi olarak ayağa kalkardım
ben böyle yesem senin gibi spor yapamayacağim için artı olarak haneme yazılacakBugunnn
Sabah: 4zeytin, 2haslama yumurta, 1yesil biber, 2kasik dereotlu lor, 1tatli kasigi fistik ezmesi, 1tatli kasigi bal.
Ogle: yarim cevirme tavuk, sogan, 2kasik bulgur pilavi, 1bard ayran.
Aksam: 1kase tarhana, 3kasik nohut salatasi (tahinli), 1etli biber dolmasi.
Spor: 70dk kurek, 1km yuzdum
Su: 3lt+
orta halli yakalamaktan bahsediyorsun bende diyet mevzusunda hızlı verip koruma süresini uzattıkça uzaması taraftarıyım kiloyu muhafaza etmek daha zor bu süreç çok uzun olmalı ki yerleşşin hayat tarzı olsunnnnnnnnInsaellah bu hafta 1kg veririm..
Menuleri biraz oturup dusunerek hazirladim.
Asagi yukari uyacagim.
Insaellah ne abartirim ne de az tutarim.
Hep ya cok veriyorum ya da aliyorum.
Su ortayi bi tutturabilirsem..bi daha kilo sorun olmayacak.
dagyolum super bir menuyle geldin yinebiraz daha acik yazsan gulüm
canim kiyamam ya bilsem gelirdim aksama kadar geyik yaptimmmmmmmm
cokmu cislar var kuzum sen hatirlamdin
ama yok ya yapmamissindir
yorgunluktan hatirlamiyorsun degilmi.
suyu biraz arttirsan tatlim
kuruyemis cig olanlardansa guzel
kasar yerine lor kullansan kasar cok yagli
hadi bakalim son 9 gun diyorsun yani
hayirdir kuzum sen kacamaklar sokagindami geziyonda haberim yok
eminem tebrikler kutzum birinciligin daim olsun
olmayacaksinda
hani gozdemin azmi.....
canim 5 kilo icin listelenmeye gerek yok diye dusunuyorum
nerdeyse uyenin paylasimlari yeterli olursa 3. cuma da listeye giriyor.zaten siki bir diyet birazda kararlilikla listeye bile girmeden verebilirsin bu kiloyu.istersen burayi sevmissen gel bizimle kaynasip yazisalim.kilo vermende yardimci olalim birbirimize.yok illada liste dersen dieger takimlara gidebilirsin tatlim.
410253"]bugunki menum gündeydim
sabah 2 d.ekmek 2 yumurta biraz peynir 3 zeytin salatalık
ikindi 1 kase çorba yeşil fasulye kavurması bir fırında tavuk bonfile yarım sosyete mantısı salata
suyu 3 lt tamamlarım spor malesef yok çok yorgunum
evet geçecek bu haller zamam zaman herkes yaşiyorBebekler ben ne yediğimi yazmadım çünkü canınız istemesin diye
, az önce tartıldım tok karnına +700 durumdayım, yani ben bunu kurtarırım ben bu göbeği döverim bu hafta
estg. beril sen gelir biranda eritirsin onlarısen beni dov aslinda yiyorum isin asli hic pismanlikta duymuyorum bu nasil bir utanmazlik boyle yahuuuuuu
günaydınnnnnGunaydınnn fıstıklarrrrr
tavuk döner ben spariş verince tabakta istiyorum hem içinde mayonez patates olmuyor seninki inş sade tavuktur tabi lavaş da istememDünkü menü:
sabah:1 yumurta+yarım kibrit kutusu peynir+2-3 zeytin+(burası inanılmaz işte)1 börek :)
Öğlen:2mandalina
akşam: tavuk döner tek lavaşta+ayran
ya diyetin ilk haftaları yada ilk ayları zor sonra çabuk alışıyorsun sonrası inş kolay oluyorHaftasonu herkes mi böyle?Neyse yeniden merhaba diyet.Bu hafta bana zor gelir kızlar;HELLPP !!Çünkü ilk defa ikinci haftaya sarkan bir dikkat etme var (diyet diyemicem henüz)Bu haftayı başarırsam sanırım böyle gider gibi gibi.Bırakırsam hayatım boyunca yuvarlanıp gideceğim .Ühü ühü.Bakalım çok azimli gördüm bu sefer kendimi
geçmiş olsun cann onca ye ye dediler belkide ondan bence metabolizma çok yiyerek değilde farklı diyet yaparak daha iyi şaşirtilabilirKızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.
menu paylaşimların olursa uyarılırsınherkese günaydınnnn.....
fenalardayım, hafta sonu yedim de yedimmmvicdan azabı ve bir de üzerine karın şişliği, tartıya gelince; çıkmaya bile cesaret edemedim ama bu sabah itibareiyle büyük bir pişmanlıkla tekrardan diyete devam, bu hafta beni uyarın kızlar, günlük 1000 kaloriyi geçmemem gerekkk yoksaaaaaaaa
var var ama ceza vermemiz gereken biri varalooooooooooooooo..............bugün kimsecikler yokkk muuuuuuu???????????????
Kızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.
bu sabah iki yumurta sarısı yedim saat 07.30'da. 2 yumurtayı haşladım, birini oğluma birini kendime, ama oğlum yujmurtanın sarısını yiyemiyor, boğulacak gibi olup öğürüyor, zaten önemli olan kısmı beyazı olduğu için beyazını veriyorum, neyse iki ymurtanın da beyazını yedi oğluşum (çok acıkmış) bana da sarıları kaldı:))
okulda da çocuklar kahvaltı ederken 09.00'da çeyrek susamlı simidin arasına 4 tane küçük küp kaşar koyup yedim, yanında da şekersiz 1 kupa kuşburnu içtim. öğle yemeğinde mercimek çorbası makarna ve yoğurt var, makarna yemiycem iki kase çorba içerim daha iyi olur değil mii?? yoğurdu yiycem tabi ki
Bu hafta iki kilo !!! Ben VARIMM.Geçen hafta 1700 vermiştim.Cumaya görüşürüz sevgili rakibemm diye net konuşamıcam maaleseeff,hürmetlerr diyeyim en iyisi ben.Dur ya gaza geldim valla
herkese günaydınnnn.....
fenalardayım, hafta sonu yedim de yedimmmvicdan azabı ve bir de üzerine karın şişliği, tartıya gelince; çıkmaya bile cesaret edemedim ama bu sabah itibareiyle büyük bir pişmanlıkla tekrardan diyete devam, bu hafta beni uyarın kızlar, günlük 1000 kaloriyi geçmemem gerekkk yoksaaaaaaaa
geçmiş olsun cann onca ye ye dediler belkide ondan bence metabolizma çok yiyerek değilde farklı diyet yaparak daha iyi şaşirtilabilir
bu sabah iki yumurta sarısı yedim saat 07.30'da. 2 yumurtayı haşladım, birini oğluma birini kendime, ama oğlum yujmurtanın sarısını yiyemiyor, boğulacak gibi olup öğürüyor, zaten önemli olan kısmı beyazı olduğu için beyazını veriyorum, neyse iki ymurtanın da beyazını yedi oğluşum (çok acıkmış) bana da sarıları kaldı:))
okulda da çocuklar kahvaltı ederken 09.00'da çeyrek susamlı simidin arasına 4 tane küçük küp kaşar koyup yedim, yanında da şekersiz 1 kupa kuşburnu içtim. öğle yemeğinde mercimek çorbası makarna ve yoğurt var, makarna yemiycem iki kase çorba içerim daha iyi olur değil mii?? yoğurdu yiycem tabi ki
cok gecmis olsun tatlim gaz sancisi kotu yaaa
kucukken bende sarisini yiyemezdim buyuyunce yemeye basladim eksikliginede hissetmedim
Günaydın kızlaaar
Ben bugün tabletimi evde unuttum pek uğrayamayabilirim ama burda olmaya çalışcam rahat bırakırlarsa
Akşam menümle burda olcam zaten ,
Hadi çok güzel bir hafta olsun İnşallah
Gözdecim, nerede çalışıyordun sen? Ben unuttum da.
Organizasyon şirketinde çalışıyorum canım, grafik ve reklam işlerinden sorumluyum, çok dengesiz ve yoğun bir işim varBi tek pazarım bana kalıyor
Acıktım ama yemek yiyesim yok, sen yazınca fark ettim acıktığımı da.
Aynı şeyleri yaşamışız
Ay bende çok pişmanım daha da yapmam öyle bi şapşallık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?