Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sena kimin adıı

ben böyle yesem senin gibi spor yapamayacağim için artı olarak haneme yazılacak

Insaellah bu hafta 1kg veririm..
Menuleri biraz oturup dusunerek hazirladim.
Asagi yukari uyacagim.
Insaellah ne abartirim ne de az tutarim.
Hep ya cok veriyorum ya da aliyorum.
Su ortayi bi tutturabilirsem..bi daha kilo sorun olmayacak.
orta halli yakalamaktan bahsediyorsun bende diyet mevzusunda hızlı verip koruma süresini uzattıkça uzaması taraftarıyım kiloyu muhafaza etmek daha zor bu süreç çok uzun olmalı ki yerleşşin hayat tarzı olsunnnnnnnn

dagyolum super bir menuyle geldin yine
alkisssss

son gunlerde takimca serdik sanirim.bir siki yonetim sart gibi .....

dagyolum kalabaligiz malum
suan bile menu takibi yapamiyoruz
yazmiyoruz
gevseklik donemimizdemiyiz neyiz anlamadim.hos bende gelemiyorum su gunlerde ama bir sure boyle gidelim.iki yeni uye aldik nerdeler
bir arkadasimiz cani sagolsun cuma gunu tek mesaj yazip gitmis.okudugumda cok uzuldum yalansiz koca bir gece onunla yazismistik oysa.motivasyonum duser birakirim diye korkuyorum dedi diye....

evet canim ama bu 5 kiloyu listesizde bizimle vermek isterse neden olmasin

hani kuregin resmni koyacaktin sen bebegim ya
senin kurekle tanismak istiyorum
yilbasi ertesi salona gidecem ya bir deneyim istiyorum
ha birde hangi kaslari calistiriyor bu arkadas[/QUOTE] berilcim şu tatil sürecinde fırsat bulman çok güzel paylaşimların renk katıyor topiğimiz şenleniyor
teşekkür ederim yorumların için
senin annelik misyonunun etkisini topiğe de yansıtıyorsun ben de hissemi alıyorum
eski üyeler azaldı ben geldiğimde enaltlardaydım şimdi üstlere çıktım yeni gelen arkadaşların paylaşimları çok olması gerekiyor ki topik şu halden kurtulsun
eeee demir başimizda gelse zaten tam toplanacağiz

Bebekler ben ne yediğimi yazmadım çünkü canınız istemesin diye
, az önce tartıldım tok karnına +700 durumdayım, yani ben bunu kurtarırım ben bu göbeği döverim bu hafta
evet geçecek bu haller zamam zaman herkes yaşiyor

sen beni dov aslinda yiyorum isin asli hic pismanlikta duymuyorum bu nasil bir utanmazlik boyle yahuuuuuu
estg. beril sen gelir biranda eritirsin onları

Gunaydınnn fıstıklarrrrr
günaydınnnnn

Dünkü menü:
sabah:1 yumurta+yarım kibrit kutusu peynir+2-3 zeytin+(burası inanılmaz işte)1 börek :)
Öğlen:2mandalina
akşam: tavuk döner tek lavaşta+ayran
tavuk döner ben spariş verince tabakta istiyorum hem içinde mayonez patates olmuyor seninki inş sade tavuktur tabi lavaş da istemem

ya diyetin ilk haftaları yada ilk ayları zor sonra çabuk alışıyorsun sonrası inş kolay oluyor

Kızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.
geçmiş olsun cann onca ye ye dediler belkide ondan bence metabolizma çok yiyerek değilde farklı diyet yaparak daha iyi şaşirtilabilir

menu paylaşimların olursa uyarılırsın

alooooooooooooooo..............bugün kimsecikler yokkk muuuuuuu???????????????
var var ama ceza vermemiz gereken biri var

arkadaşlar bugun hafta başi olduğundan toplightcım yogundur ondan belki sonra girer kolay gelsin
ama ama callanan ne demeli bir gelir sabah akşam dır dır sonra uçup gidir bakırsen bir gün yok ölirem daha meraktan yapma callancım biz seni sevirez merakta bırakma yeterki hergün gel ama az yaz

bu sabah iki yumurta sarısı yedim saat 07.30'da. 2 yumurtayı haşladım, birini oğluma birini kendime, ama oğlum yujmurtanın sarısını yiyemiyor, boğulacak gibi olup öğürüyor, zaten önemli olan kısmı beyazı olduğu için beyazını veriyorum, neyse iki ymurtanın da beyazını yedi oğluşum (çok acıkmış) bana da sarıları kaldı:))

okulda da çocuklar kahvaltı ederken 09.00'da çeyrek susamlı simidin arasına 4 tane küçük küp kaşar koyup yedim, yanında da şekersiz 1 kupa kuşburnu içtim. öğle yemeğinde mercimek çorbası makarna ve yoğurt var, makarna yemiycem iki kase çorba içerim daha iyi olur değil mii?? yoğurdu yiycem tabi ki

Kızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.

cok gecmis olsun tatlim gaz sancisi kotu yaaa

kucukken bende sarisini yiyemezdim buyuyunce yemeye basladim eksikliginede hissetmedim

Emine İşte bayılıyorum ona kadın oğlen yarIm tavuk bulgur pilavı yemiş aksam da bıber dolması snr da bu hafta 1kg vercem demiş

Günaydın kızlaaar

Ben bugün tabletimi evde unuttum pek uğrayamayabilirim ama burda olmaya çalışcam rahat bırakırlarsa
Akşam menümle burda olcam zaten ,
Hadi çok güzel bir hafta olsun İnşallah

Bu hafta iki kilo !!! Ben VARIMM.Geçen hafta 1700 vermiştim.Cumaya görüşürüz sevgili rakibemm diye net konuşamıcam maaleseeff,hürmetlerr diyeyim en iyisi ben.Dur ya gaza geldim valla

Kız zaten ben sana yazdım rakip olalım mı diye görmedin
Hadi bakalım , bittin sen

Aynı şeyleri yaşamışız
Ay bende çok pişmanım daha da yapmam öyle bi şapşallık

geçmiş olsun cann onca ye ye dediler belkide ondan bence metabolizma çok yiyerek değilde farklı diyet yaparak daha iyi şaşirtilabilir

Aslında abartmadım canım, üzerinden de kaç gün geçti ondan değildir heralde ama neden olduğunu anlayamadım.
Dün evde biraz fazla ince giyinmiştim, fark etmeden üşüdüm mü acaba diyorum.

Acıktım ama yemek yiyesim yok, sen yazınca fark ettim acıktığımı da.

cok gecmis olsun tatlim gaz sancisi kotu yaaa

kucukken bende sarisini yiyemezdim buyuyunce yemeye basladim eksikliginede hissetmedim

Zeynepcim, ben senede 3-4 kere yaşıyorum bu durumu.
1-2 gün sürüyor her seferinde.
Gözdenin önerileri iyi geldi saolsun ama yine de pek tadım yok tabi.

Günaydın kızlaaar

Ben bugün tabletimi evde unuttum pek uğrayamayabilirim ama burda olmaya çalışcam rahat bırakırlarsa
Akşam menümle burda olcam zaten ,
Hadi çok güzel bir hafta olsun İnşallah

Gözdecim, nerede çalışıyordun sen? Ben unuttum da.

Organizasyon şirketinde çalışıyorum canım, grafik ve reklam işlerinden sorumluyum, çok dengesiz ve yoğun bir işim var Bi tek pazarım bana kalıyor

Anladım Gözdecim ama eğlencelidir de sanırım organizasyonlar falan.

Acıktım ama yemek yiyesim yok, sen yazınca fark ettim acıktığımı da.

bende de çok oluyor o his. acıkıyorum ama canım yemek istemiyor, yemiyorum. ama sonra çok acıkıyorum ve herşeyi yiyesim geliyor bu sefer de acıkınca az da olsa birşeyler yemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…