- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.681
Kizlar meraba evde işlerim var başıma büyük bir iş açtım çık cikabilirsem herkese kolay gelsin
bugün yasak sabah 8 de hastanede olacağım akşam 8-12 arası2 kutu müshil şurubu var içilecek sabah da 7 de lavman yapmam lazım sonrasında 8 de hastane kan vs damar yolu açılacak 8,30-9 arası işleme alacaklarmış saat 9,30-10 gibi bir aksilik olmazsa kendime gelecekmişim 2-3 saatte yatıracağız sonra taburcu ederiz dediler
benim artık o aşamaları geçtik tatlım yaa bende kullandım 2-3 kutu gold olanından
haa bunu servey kullanabilir hem de hamileliğe hiç bir zararı yok bildiğim kadarıyla probiyotiklerin
@kaptancim sadece bugune ozelmi bu durumm ??
kahve yaptim kendime misss
imkanin varsa giriver battaniyenin altina ben cok sikildim boleee kkda takılıyorum bende
veriririm canım kendime geldikten sonra sanırım yarın öğlen gibi sizi haberdar ederim bi aksilik olmazsaHAyırdır dağyolu ne yapıyorsun?
Kaptanım, ilk fırsat bulduğunda bize haber verirsin değil mi?
Merakta bırakma bizi.
Sonuçlar hemen görülüyor sanırım değil mi?
Yok kuzum ne yazık ki.
Olsa hiç durmazdım.
veriririm canım kendime geldikten sonra sanırım yarın öğlen gibi sizi haberdar ederim bi aksilik olmazsa
kızlar takım size emanet yarın ne kadar girebilirim bilmiyorum ilk fırsatta hm cim haber vereceğim buradan kendinize iyi bakın takımı boş bırakmayın abartılı yemeyim geldiğimde hesap sorarım ona göre haaa
şaka bi tarafa görüşmek üzere
kızlar takım size emanet yarın ne kadar girebilirim bilmiyorum ilk fırsatta hm cim haber vereceğim buradan kendinize iyi bakın takımı boş bırakmayın abartılı yemeyim geldiğimde hesap sorarım ona göre haaa
Kızlar, kek yaptım.
Afiyetle yedim ve kendime geldim.
Ohh be dünya varmış.
Ay şu ana kadar 2 lt su içtim tuvaletten çıkamıyom
Akşam da yine 1 lt daha içicem , patlarsam hakınızı helal edin
Bebeğim onun tarifini bana özelden atsana
Allah şifa versin kabızlık zor ben ne zaman çok yesem bağirsaklarım düğümleniyor sanki az yediğim vakit çalışınca anlıyorum bu kadar yemek yemek kafibugün yasak sabah 8 de hastanede olacağım akşam 8-12 arası2 kutu müshil şurubu var içilecek sabah da 7 de lavman yapmam lazım sonrasında 8 de hastane kan vs damar yolu açılacak 8,30-9 arası işleme alacaklarmış saat 9,30-10 gibi bir aksilik olmazsa kendime gelecekmişim 2-3 saatte yatıracağız sonra taburcu ederiz dediler
benim artık o aşamaları geçtik tatlım yaa bende kullandım 2-3 kutu gold olanından
haa bunu servey kullanabilir hem de hamileliğe hiç bir zararı yok bildiğim kadarıyla probiyotiklerin
ben mahallenın delisiyim ya kkden biri panel kahverengi kapılarını beyaza boyayıp çekmiş çok da güzel olmuş bende heveslendim aynısı yapayım dedim hayattan soğudum nasıl bir uğraşmış ah aklım ahhayırdır ne işi aştın derin temizliğe mi başladın?
can toplight da sormuş yukarda yazdım ben bir deliyimHAyırdır dağyolu ne yapıyorsun?
Merakta bırakma bizi.
Yok kuzum ne yazık ki.
Olsa hiç durmazdım.
ooo maşallah evden çıkma kafiAy şu ana kadar 2 lt su içtim tuvaletten çıkamıyom
Akşam da yine 1 lt daha içicem , patlarsam hakınızı helal edin
Kuzum, izine mi çıkıyorsun sen de?
Kızına çok geçmiş olsun, minnak hasta mı oldu
Bir an önce iyileşsin de gülücükler saçsın.
dogrudur CAN GEÇMİŞ olsun
Allah kolaylik versin ya ben ne diyim şimdi ha başımı taşlara mi vurim üzüldüm üzüldüm aglim mi neyse can beni boşver sana kolay gelsin ins bu dönemi kısa atlatirsin
çok süper usenmesem bende kendim e yarın yapsam
çokk sağolun arkadaşlarcnm benm cok gecmis olsun umarim tez zamaninda hersey yoluna girerde senide aramizda goruruz yine
tursunun fazlasi zarar kuzum tuz orani yuksek oldugunden odem yapar vucutta su tutarr az ye bol su ic tatlim
iyi haberlerini bekliyoruz kaptankızlar takım size emanet yarın ne kadar girebilirim bilmiyorum ilk fırsatta hm cim haber vereceğim buradan kendinize iyi bakın takımı boş bırakmayın abartılı yemeyim geldiğimde hesap sorarım ona göre haaa
yulaf unundan değil miiiKızlar, kek yaptım.
Afiyetle yedim ve kendime geldim.
Ohh be dünya varmış.
kolay gelsin dagyolum :)Kizlar meraba evde işlerim var başıma büyük bir iş açtım çık cikabilirsem herkese kolay gelsin
HAyırdır dağyolu ne yapıyorsun?
Merakta bırakma bizi.
Yok kuzum ne yazık ki.
Olsa hiç durmazdım.
çokk sağolun arkadaşlar
kızım daha düzelmedi ama hasta olduğu için bolbol uyudu,bende kendimi toparladım,hatta bugun spor da yaptım..inşallah en yakın zamanda iyileşir
menü de yazacağım şimdi
canım dünya hayatı için kendinden aşağıdakilere bakmak uygun olanı,ahiret için de yukarıdakilereYa kızlar burada keyfim çok yerinde ama normalde hiç iyi değilim biliyor musunuz?
*Bizimkilerin maddi durumu rezalet, dün canım tavuk istedi, son kuruşuma kadar anca yetti param.
*Pantolonlarımın arası yırtıldı, nerdeyse hergün aynı şeyi giyiyorum, annem aradı trendyoldan ayakkabı aldım diyince bağırdım çağırdım.
* Benim öküz aşkım okul bitince istanbula geçti, 2 ayda bir 2-3 kere gelebiliyor, o her gidişinde geldiğinde beni daha zayıf görsün istiyorum, 2 yııldır daha bunu başarabilmiş değilim.
* aynalara ciddi derecede küstüm, asosyal oldum kimseyle görüşmüyorum, tanıdık birini görcem diye ödüm kopuyo.
* etrafımda ki ince belli bakımlı kadınları görmeye bile katlanamaz duruma geldim.
Çook bozuk moralim ama buraya tutundum, şöyle bi 2 ay geçse de rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?