Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar meraba evde işlerim var başıma büyük bir iş açtım çık cikabilirsem herkese kolay gelsin

HAyırdır dağyolu ne yapıyorsun?

Kaptanım, ilk fırsat bulduğunda bize haber verirsin değil mi?
Merakta bırakma bizi.
Sonuçlar hemen görülüyor sanırım değil mi?

@kaptancim sadece bugune ozelmi bu durumm ??

kahve yaptim kendime misss

imkanin varsa giriver battaniyenin altina ben cok sikildim boleee kkda takılıyorum bende

Yok kuzum ne yazık ki.
Olsa hiç durmazdım.

veriririm canım kendime geldikten sonra sanırım yarın öğlen gibi sizi haberdar ederim bi aksilik olmazsa

veriririm canım kendime geldikten sonra sanırım yarın öğlen gibi sizi haberdar ederim bi aksilik olmazsa

Olmaz kaptanım olmaz, içini ferah tut.
Hemencecik halledilecek, sonra daha kaliteli bir hayat yaşayacaksın.

kızlar takım size emanet yarın ne kadar girebilirim bilmiyorum ilk fırsatta hm cim haber vereceğim buradan kendinize iyi bakın takımı boş bırakmayın abartılı yemeyim geldiğimde hesap sorarım ona göre haaa
şaka bi tarafa görüşmek üzere

Kaptanım, için rahat olsun.
Güzelce git kabızlığınının nedenini öğrenip gel.
Benim yarın dışarıda işlerim var, uzun sürebilir ama online olamasam bile haberini mutlaka takip edeceğim telefondan.

Ay şu ana kadar 2 lt su içtim tuvaletten çıkamıyom
Akşam da yine 1 lt daha içicem , patlarsam hakınızı helal edin

Kaptanım biz kim abartılı yemek yemek kim aşkolsun

Ne kadar doğru bir bilgidir bilmiyorum ama bir ara etrafta dolanıyordu. Her tuvalete gitmek 30 kalori harcatıyor diye.

Allah şifa versin kabızlık zor ben ne zaman çok yesem bağirsaklarım düğümleniyor sanki az yediğim vakit çalışınca anlıyorum bu kadar yemek yemek kafi

hayırdır ne işi aştın derin temizliğe mi başladın?
ben mahallenın delisiyim ya kkden biri panel kahverengi kapılarını beyaza boyayıp çekmiş çok da güzel olmuş bende heveslendim aynısı yapayım dedim hayattan soğudum nasıl bir uğraşmış ah aklım ah

can toplight da sormuş yukarda yazdım ben bir deliyim

ooo maşallah evden çıkma kafi

bugunki menum

sabah iki d. ekmekle yapılmış tost içerisinde domates ve peynir,4 zeytin 1 yumurta sarısı salatalık
öğlen çok azananas 4 ceviz 4 kayısı
akşam 5 kaşik yogurtlu makarna yagsız 150gr tavuk döner salata
2.5 içtim 3 e inş tamamlarım spor çok istirem ama sabahtan beri kapı boyadığımdan yorgunum

Kuzum, izine mi çıkıyorsun sen de?
Kızına çok geçmiş olsun, minnak hasta mı oldu
Bir an önce iyileşsin de gülücükler saçsın.

cnm benm cok gecmis olsun umarim tez zamaninda hersey yoluna girerde senide aramizda goruruz yine

tursunun fazlasi zarar kuzum tuz orani yuksek oldugunden odem yapar vucutta su tutarr az ye bol su ic tatlim
çokk sağolun arkadaşlar
kızım daha düzelmedi ama hasta olduğu için bolbol uyudu,bende kendimi toparladım,hatta bugun spor da yaptım..inşallah en yakın zamanda iyileşir
menü de yazacağım şimdi

benim menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta,1kk civarı peynir,sanırım 6 zeytin,bol yeşillik
ara: 1muz
öğlen:1 porsiyon sosisli makarna(biliyorum cok kötü) 2 kaşık yoğurt
ara:soğuk çay
ara:yarım yağlı sütle nesfit
akşam:8 adet barbun balığı ve salata
sanırım daha 2,5 lt su içtim ama bu rakamı cok rahat gecerim
bugun jillian level 1 4. günüm,daha kolay yaptım,insan gittikçe alışıyor

iyi haberlerini bekliyoruz kaptan

çokk sağolun arkadaşlar
kızım daha düzelmedi ama hasta olduğu için bolbol uyudu,bende kendimi toparladım,hatta bugun spor da yaptım..inşallah en yakın zamanda iyileşir
menü de yazacağım şimdi

cok gecmis olsun tatlim tekrardan

canım dünya hayatı için kendinden aşağıdakilere bakmak uygun olanı,ahiret için de yukarıdakilere
ekmek bulamayan,yatacak yer bulamayan insanlar var
bir öğrencilik en zor dönem,çalışmaya başladıktan sonra böyle olmaz inşallah
Rabbim ekonomik sıkıntı yaşatmasın,imtihan etmesin,evinize bereket versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…