- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.721
Ezik gözde.OOOooo.Tmm.Haftaya mı diyosun şekercim
Ya arkadaşlar siz hergün bu özel ve güzel menüleri nasıl hazırlıyorsunuz ya?Hepinizin evinde hizmetçiler mi çalışıyor?Ben neden yetiştiremiyorum.Evde sulu bir yemek olmalı+ızgarada pişecek hazırlanmış bi yemek parçası olamlı falan diyette.Ben bana özel bişeyler hazırlamaya yetişemiyoruum.Hem fakirim hem tembel :)
günaydın herkeseee...
dünki menüm
kahvaltı 07.30
1 bardak süt
1 kuru incir
4 tane badem
öğle yemeği 11.35
2 porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
yarım elma
1 avuç karışık kuru yemiş
akşam 18.00
1 küçük porsiyon kuru fasulye
1 tepeleme kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara 20.00 (hiç yazmasam daha iyi valla batırdım, bütün gün iyiydim, akşam abur cubur yedim bolca)
3 lt su, 1 kupa maydonoz çayı
ne yesem de akşamları abur cubur isteğini yok etsemmm oooffff helppppp
kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki
Sabah 2kayısı,1bıldırcın yumurtası,peynırli tost,1bardak sut,10fındık.
2porsiyon meyva
Öğlen mercimek c,et yemegı,az bulgur,az börülce,ayran
Aksam az ıspanak esliğinde,sebzeli tavuk
3lt su
45 dk yuruyus
Menümü yazayım kızlar.
Sabah yiyemedim yine karnım çok ağrıyordu.
Öğle gibi yarım kase tavuk çorbası içtim.
Öğlen-akşam arası 2-3 dilim kek
Akşam da 2 tane tavuk butu ile 1 kase yoğurt yedim.
Bence oyke degıldır kîlolu. Olunca elbette daha buyuk gorunuyor proteın ve spır varsa endıselenmekızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki
Şukurler olsun cok merak ettım senı gecmiş olsun tez vakitte ıyıles kuzucummkızlar işlem bitti bişey hissetmiyorum şimdi dr ların izin vermesini bekliyorum sabah tartıldım 68.9 cıktım ama butun geceyi ec de gecirdim cumaya kadar biraz artar heraldr kg
Süpersın hayatım bak oluyor demek kıGünaydın kızlaaar
Dün ki menüm :
Sabah:
2 yumurta
peynir zeytin domates
1 dlm buğday ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen:
tavuk ızgara
Akşam:
Yoğurt çorbası
Tavuk ızgaradan 2 parça kalmıştı, onlar
Toplamda 2,5 lt su
Süpersın hayatım bak oluyor demek kı
Yaahu bütün gününü mahvetmişsin cumaya geldik nerdeyse niye öyle yapıyon acaba
Akşamları abur cumur yedikçe ertesi gün yine canın isteyecek kuzum zorla kendini beynin unutsun, hatta bir süre eve sokma , evde varsa göz önünden kaldır
Günaydın kızlaaar
Dün ki menüm :
Sabah:
2 yumurta
peynir zeytin domates
1 dlm buğday ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen:
tavuk ızgara
Akşam:
Yoğurt çorbası
Tavuk ızgaradan 2 parça kalmıştı, onlar
Toplamda 2,5 lt su
yaaa sorma offff, ben almıyorum hiç, hep eşim alıyor kızıyorum yine alıyor, yeter zayıfladığın diyor, sanki çok zayıfmışım gibi, regl olcam ondan heralde canım çok istiyor. işin kötü tarafı, bütün gün tutuyorum okulda falan yemiyorum pasta, kek vs. eve gidince herşey değişiyor, benim 7 de yatağa girmem lazım galibaa
motivasyonum çok düştü, motivasyon istiyorummmmmmm....
begenmene sevındım
Maşallah
Yavrucum kuru kayısı al bak çantana, eve giderken ağzına iki tane at , eğer canın tatlı isterse bak 1 hafta her sabah koşuya çıkcam, kuru kayısı bende ki tatlı isteğini tamamen bitirdi, ben ya ben şeker çikolata canavarı ben
Off size noldu herkes motivasyon istiyooooo
kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki
kızlar işlem bitti bişey hissetmiyorum şimdi dr ların izin vermesini bekliyorum sabah tartıldım 68.9 cıktım ama butun geceyi ec de gecirdim cumaya kadar biraz artar heraldr kg
yaaa sorma offff, ben almıyorum hiç, hep eşim alıyor kızıyorum yine alıyor, yeter zayıfladığın diyor, sanki çok zayıfmışım gibi, regl olcam ondan heralde canım çok istiyor. işin kötü tarafı, bütün gün tutuyorum okulda falan yemiyorum pasta, kek vs. eve gidince herşey değişiyor, benim 7 de yatağa girmem lazım galibaa
motivasyonum çok düştü, motivasyon istiyorummmmmmm....
haklısın canım, regl olcam ondan böyleyim, normalde bu kadar zorlamıyor beni abur cubur isteği, geçsin şu dönemmmmm.
yaaa ben zaten buraya yazacam diye çoğu zaman çekiyorum kendimi, bu hafta kötü durumdayım, ama toparlanıcam bugünden itibaren
haklısın canım, regl olcam ondan böyleyim, normalde bu kadar zorlamıyor beni abur cubur isteği, geçsin şu dönemmmmm.
yaaa ben zaten buraya yazacam diye çoğu zaman çekiyorum kendimi, bu hafta kötü durumdayım, ama toparlanıcam bugünden itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?