Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oturdum kalkmıyorum ztn ağlıyorum sınırlerım bozulduu allahımmm lutfen gıtmesınnnnnn
canım sakin ol bozma sinirlerini ağlama bişeylere üzülmek için henüz çok erken biliyorsun sende bunu değil mi tatlım kafanı başka şeylerle meşgul et diyecem ama çok zor manisa da bir kadın doğumcu yok mu öğleyin ona gitsen?

Gıdemem merkezden genel mudurum geldı onu bekliyoruzzz

bütün kuralları kabul ediyorum.

6-7 damla callan deum ameliyattaymış 4 e kdr ayrıca ben manısadayım o îzmirde
bukadar panik olma
istersen izin al,mümkünse,özel bir hastanede k.doğumcuya görün
çok büyük olasılıkla önemli bir şey değildir ama tedbiri de elden bırakmamak lazım
senin önceliğin sakin olmak,sakince hareket etmek
gebeliğin 6. ve 8. haftaları arasında kanamalar,progesteron devir kanaması olabilir.hemen okuman için linki gönderiyorum
ağlama ama sakın,gebelerin çoğunda böyle kanama oluyor
http://www.gebelik.org/dosyalar/kanama.html

ne demek cnm rica ederim
birlikte bisiler paylasacagiz tabikii

tatlim hosgeldinn

bende zeynep eskiden 5. takimdaydim mezun oldum suan 59 ve 60 arasinda gidip gelen bir kilom var amacim aikilasmak onun icinde suan spor yapiyorum. egitmenim evliyim ve cocugum yokk. takimdan kopamadim o yuzden buralardayim
aramiza hosgeldinn opuldunn

Kızlar cok mınık kanamam oldu korkuyorummm şuan ızın almam ımkansız genel mudurum gelcek bırazdan napymm

cnm benim aglama sakin ol ulasabilecegin bi kadin dogum yokmuu hastanaede farkli biri olabilir ne bilim sagligin daha onemli izin almasansin hic mi yok

canım şöyle bir baktım da üniversal manisa hastanesinde kadın doğum cu süleyman emre için iyi bir kadın doğumcu diye yazıyor genel müdür gider gitmez ona git

Oturdum kalkmıyorum ztn ağlıyorum sınırlerım bozulduu allahımmm lutfen gıtmesınnnnnn

Bebeğim birşeyin gittiği yok derin bir nefes al serveycim bi rahat bırak kendini, o aptal müdürünüz de gelecek zamanı mı buldu , ay nasıl sinir oldum

kızlar öğleyin diyetisyenle randevum olacak bakalım nasıl gidecek bu sefer 3 gün sürekli wc ye taşındıktan sonra o ilaçlarla dünden beri wc ye çıkamadım bugün diyetisyendeki sonucu ve yarın tartıdaki rakamı merakla bekliyorum bakalım yeni yıla 69 la girebilecek miyim
gerçi dün sabah 68,9 u bile görmüştüm ama o geçici idi biliyorum

ben de seni özlüyorumm kuzuu,muhabbetin çok tatlıı ama denk gelemiyoruz..ben bebişi emzirirken,ilk 6 ay kolaydı.anne sütü,hasta olmak yok filan..6. aydan sonra daha zorlanıyorum ama buna da alışacağım inşallah,o zaman daha cok gelirim

diyetisyende nasıl tartılıyorsun toplightcım,giysili mi
diyetisyen bayılacak yeni kilona

kızlar buraya da ölçülerimi yazayım:
kızlar daha 4 gün jillian yaptım ama ölçülerim çok farketmiş
66 kg iken ölçülerim
göğüs.99
bel.86
kalça.104
üst bacak(uyluk,iç bacak.61
kol.29,5
jilliandan önce,
bel.82
kalça.102
iç bacak.58.5
kol.28.5
4 gün jilliandan sonra
göğüs.95
bel.80
göbek.84
kalça.100
sağ uyluk.58, sol 59
bacak 35,5
kol.28
kg.61.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…