- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.841
canım sakin ol bozma sinirlerini ağlama bişeylere üzülmek için henüz çok erken biliyorsun sende bunu değil mi tatlım kafanı başka şeylerle meşgul et diyecem ama çok zor manisa da bir kadın doğumcu yok mu öğleyin ona gitsen?Oturdum kalkmıyorum ztn ağlıyorum sınırlerım bozulduu allahımmm lutfen gıtmesınnnnnn
Gıdemem merkezden genel mudurum geldı onu bekliyoruzzzcanım sakin ol bozma sinirlerini ağlama bişeylere üzülmek için henüz çok erken biliyorsun sende bunu değil mi tatlım kafanı başka şeylerle meşgul et diyecem ama çok zor manisa da bir kadın doğumcu yok mu öğleyin ona gitsen?
canım ilk sayfada kurallarımız var gerçi güncellenecek o kurallar ama cumaları saat 12 ye kadar bildirim yapma yükümlülüğün var bir de günde en az 5 mesaj ve hergün gün sonunda veya ertesi sabah1 günlük menünü sporunu suyunu yazman gerekli sen ilk sayfayı bir oku kabul edersen bu kurallar sana uyarsa deneme sürecinden sonra listelere girersin
bukadar panik olma6-7 damla callan deum ameliyattaymış 4 e kdr ayrıca ben manısadayım o îzmirde
Oturdum kalkmıyorum ztn ağlıyorum sınırlerım bozulduu allahımmm lutfen gıtmesınnnnnn
çok sağol toplighcım ilk yazı senden geldi inş olur spariş verme yolundayım
sonuç ne zaman belli olacak kaptancım
karatay zayıflama süresinde bir öğün sabah meyve yiyin diyor ne kadar şeker yersek o kadar süreç uzar ama yediğimiz hangi şey organik ve sağlıklı
canım kardeşim seni uğraştırtım teşekkür ederim tiyo derken zayıflama sürecinde sahsı yakaladığın başarılar
evet haklısın vücüdümuzun şifresini çözmeliyiz
yine haklısın taviz vermemeliyiz
evet banada ara öğün yapamıyor
gece meyve yemek göbek yapar oda insilun direncini gösterir açlık atakları evet doğru şekeri az olan meyveler
35 yaşındayım. 1 kızım 1 oğlum var. 4 yaşındalar. muhasebeciyim. sürekli oturarak çalışıyorum. Aslında hep kilolu bir bayandım. zaman zaman zayıf olduğum dönemler oldu ama. hamilelikten sonra hiç zayıf olamadım. hatta hep kilom 90 larda seyretti. geçen sene 98 kiloydum. bir senede 8 kilo verdim. şimdi daha hızlı ilerlemek istiyorum. şuan 90 kiloyum. yaza kadar en az 20 kilo vermek istiyorum.
Kızlar cok mınık kanamam oldu korkuyorummm şuan ızın almam ımkansız genel mudurum gelcek bırazdan napymm
canım o zaman genel müdür ne zaman gelecek ne kadar duracak fabrika da o gider gitmez hemen bi özel hastanenin aciline gitGıdemem merkezden genel mudurum geldı onu bekliyoruzzz
İlkinde ona gıdıyordummmcanım şöyle bir baktım da üniversal manisa hastanesinde kadın doğum cu süleyman emre için iyi bir kadın doğumcu diye yazıyor genel müdür gider gitmez ona git
Canımsınnnncanım şöyle bir baktım da üniversal manisa hastanesinde kadın doğum cu süleyman emre için iyi bir kadın doğumcu diye yazıyor genel müdür gider gitmez ona git
benim için önemlisin serveyim o yüzden elimden geleni yapmaya çalışırım tatlımCanımsınnnn
Oturdum kalkmıyorum ztn ağlıyorum sınırlerım bozulduu allahımmm lutfen gıtmesınnnnnn
ben de seni özlüyorumm kuzuu,muhabbetin çok tatlıı ama denk gelemiyoruz..ben bebişi emzirirken,ilk 6 ay kolaydı.anne sütü,hasta olmak yok filan..6. aydan sonra daha zorlanıyorum ama buna da alışacağım inşallah,o zaman daha cok gelirimEvet evet çok merak ediyorum.
Ben, masa boyamak istiyorum ama evdeki masayı daha alalı 2-3 ay oldu.
Bir ara tutturmuştum, 2. el masa alıp boyayacağım, dekora edeceğim diye ama şimdilik rafa kalktı.
O komşun kıskançlıktan çatlamış kuzu
Gözdecim, geçen gün demiştim ya benim menülerim genelde çok düzensiz.
Düzene sokamıyorum bir türlü.
Kaptanım nasılsın?
Ne yiyorsun artık?
Bir tüyoda benden gelsin.
Kuru kayısıyı azıcık ıslatıp kakaoya bandırın.
Bitter gibi yiyin.
Yorumun sevimliliğine bakar mısınız?
Amanın, takım uçmuş resmen.
Ben nelere hayır dedim bilseniz bir ..
Callancım nasılsın?
Seni özledim.
Kilo konusu olunca eşimi poşete koyup atasım geliyor.
Ben o kadar dikkat ediyorum.
Paşa, yalnızca ben yemiyorum diye yemek istemiyor, ona da zorla yediriyorum.
Abur cuburu, keki pastası ..
Yine de her zamanki gibi yiyemiyor.
Haftada 1-2 kg gidiyor.
Deli oluyorum.
Ahh Cinecim harikaymış.
Benim de boyum 170
Hedefim 57 58
Çok güzeldir eminim.
Callancım, yetişemem diye düşünüyorum başka bir topiğe.
1 günde 13 sayfa olmuş.
diyetisyende nasıl tartılıyorsun toplightcım,giysili mikızlar öğleyin diyetisyenle randevum olacak bakalım nasıl gidecek bu sefer 3 gün sürekli wc ye taşındıktan sonra o ilaçlarla dünden beri wc ye çıkamadım bugün diyetisyendeki sonucu ve yarın tartıdaki rakamı merakla bekliyorum bakalım yeni yıla 69 la girebilecek miyim
gerçi dün sabah 68,9 u bile görmüştüm ama o geçici idi biliyorum
Çok sagol ya şuan koltuga mıhlandım mudur de geldı 4 e kdr burda allahım sen hayırlısını verrbenim için önemlisin serveyim o yüzden elimden geleni yapmaya çalışırım tatlım
Çok sagol ya şuan koltuga mıhlandım mudur de geldı 4 e kdr burda allahım sen hayırlısını verr
Bakmaya korkuyorummmpeki devam ediyor mu. yoksa kesildi mi kanama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?