Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyetisyende nasıl tartılıyorsun toplightcım,giysili mi
diyetisyen bayılacak yeni kilona
bakalım göreceğiz gerçi su kaybı çok diyecek muhtemelen bu kadar sıvı çıktıktan sonra dünden beri sürekli su içiyorum ama sanki kuruduğumu hissediyorum

callan cım yaa ölçülerin çok farketmiş jillian kaç saat sürüyor bi de her gün mü yapıyorsun?

Çok sagol ya şuan koltuga mıhlandım mudur de geldı 4 e kdr burda allahım sen hayırlısını verr
kuzum dualarımız seninle
sen 4e kadar otur kalkma,yavas hareket et,rahatladın değil mi biraz da olsun,çoğu kişide böyle seyler oluyor..yine de önlem için 4te k.doğumcuya

sadece 25 dk,ben de bukadar değişime çok şaşırdım,sabah zeyneple de konustuk

kızlar ben kaçtım
jillianımı yapayım
servey seni kontrole geleceğim
arada nasıl olduğunu yaz,bizi merakta bırakma

ya bence ideal kilo kişiden kişiye değişir.aynada iç çamaşırlarıyla kendine bakacaksın,tamam ben güzelim artık süperim diyorsan,ideal kilondasındır..ben de hedefimi öyle belirledim,aynada kendimi güzel bulduğum gün buradan mezun olacağım,şuan özellikle alt bölgem çok kötü,selülitler filan,bakamıyorum bile,bundan benim cok acil spor yapmam lazım.
bunun dışında üst bölgemden memnunum
(bu arada beden imge bozukluğu diye bir hastalık var..kişinin o tarz bir hastalığı varsa aynada kendini asla beğenmez,bundan ben sağlıklı bireylerden bahsediyorum...)

Gunaydinnnnn

Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.

Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi

Cok şükür vücut halsizligim vs yokk

Sizler nasilsinizz ??

Çok ilginç gerçekten Zeynepcim.
Geçmiş olsun, nazar değdi sana bu sıralarda.

tatlim bi foto koy istersen yuzunu cekmek zorunda degilsin

hayirli olsun kizlarr

salatasi nasilll ?
seni tebrik ediyorumm burgera gidip salata yemek kolay degildir bilirim

Gunaydinn

Salataları güzel Zeynepcim.
Genellikle taze oluyor.
Aslında tavuklusu daha güzel duruyordu ama kızarmış gibi duruyordu. Sormakta istemedim.

Unutmuşum onu yazmayı dağyolucum.
Su çok. Ölçmedim ama 3 litre rahat oldu.
Spor yok ne yazık ki.

Ben olsam almam ama nedeni zaten dolabın küçük bedenle dolu olması.
Eğer dolabında çok fazla küçük beden yoksa, gayet motive edici.

Teşekkür ederim kaptanım.
Son zamanlarda resmen işkence çekiyorum.
Şimdi doktor ne dedi?
Sonuçlar ne durumdaymış, tedavi falan nasıl olacakmış?

@Gercekten ilginc kardesin diyorki abla hastamiydin ben mi farketmedim yoksa suandami oldun diyor

bence kizarmistir ven evde az yagda kizarip salataya koyuyorum cok lezzetli oluyor gercektenn
bi gun denicem ama
bu arada pizzahutin salatasina bayiliyorumm malzemeleri hem taze bide o peynirr misss

imge bozuklugu diye biseyi ilk defa duyuyorum kiz gercektenmii ??
seninle tamamen ayni fikirdeyimm banada hem burda hem disarida neyin varki tarzinda konusuyorlar ama ic camasirlarimla beni sadece ben goruyorum onlar degil ben rahat etmedigim için bu cabam. (buna benzer seyleri daha oncede yazmistim )

keşke birincilerin sırları sabit konularda olsaymış bulmak için baya uğraştım eskiden de bulup okumuştum ama şimdi uğraştırdı belkide dikkat eksikliği
Sabit konu bölümünde bir hayli konumuz var sevgili dagyolu..
Diyet gruplarının aktif konuları zaten ikinci sayfaya geçmiyor bile..
Birincilerin sırlarını paylaştığı topiğimize de sadece haftada bir kez mesaj yazılıyor.
Dolayısı ile bu gerekçeler nedeniyle, sabit konu yapma talebini karşılayamıyorum.
Ama sana şu öneride bulunabilirim. Sahiden de faydalı olduğunu düşünüyorum ilgili topiğin. İstersen konuya girdiğinde sağ üst bölümde görünen "konuyu izle" bölümüne tıkla, her hafta mesaj yazıldığında bildirim alır ve okumayı ihmal etmeyebilirsin.
Sevgiler..

Aramıza hoşgeldin Zeynali.

Kızlar cok mınık kanamam oldu korkuyorummm şuan ızın almam ımkansız genel mudurum gelcek bırazdan napymm

Serveycim, nasılsın kuzum?
Korkma sen, umarım rutin, basit bir durumdur ama tabi doktoru ihmal etme.

keşke birincilerin sırları sabit konularda olsaymış bulmak için baya uğraştım eskiden de bulup okumuştum ama şimdi uğraştırdı belkide dikkat eksikliği

Ekleme yapiyorum püskütcüm

bildirim secenekleri bolumunden 'izledigim konuya mesaj geldiginde beni uyar'secenegini tiklemeyi unutma tatlim

Kaptanım harikasın valla.
Şu diyetisyen nasıl iyi geldi dimi sana?
Ardından bir de ilaçlar vs derken..

Callancım, 4 günde mi gitti bu son listedeki?

Çok sagol ya şuan koltuga mıhlandım mudur de geldı 4 e kdr burda allahım sen hayırlısını verr

Serveycim, yazmamışsın da tekrar, ne yaptın iyi misin?

Benim de sürekli söylediğim birşey bu.
Ne zaman aynada iç çamaşırları ile olmuş bu derim, o zaman bırakırım.

Ben de öyle düşündüm yemedim Zeynepcim. Olsun artık, neye hayır dedim orada tavuklara kanmazdım.
Hiç yemedim ya da hatırlamıyorum Pizza Hut salatası nasıl.
Çok pizzacı değiliz biz. Arada canımız isterse yiyoruz, onda da salata yemiyorum :=)

emine nerelerdesin yaa,karşılaşamadık seninle
Ya sorma...
Iste. Internetsiz hayat dusunulemiyor artik
Kizzz beyin kullanmiyormusum... bu neee
Hafizayi cope atmisiz... bi sey dusunuyorum saaaakkk telf elime alip "bi bakayim" ama net yok.
Adaya dussek..bir hiciz. Bu ne.
Guya hergun kitap okurum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…