Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel kararlar bunlar gözde cim sende mi ankaradasın?

gunaydınnnn karlarrr duserrrrr duser duserrrrr gulerımmmm
aynen ben ızın vermıyorum zatı.
kendım koymuyorum zaten.
"2senedır gormedıgım komsuma cıktım...evde degıldı" nasıl guldumm tovbeeee
e duzen program guzel seyler...
ben vakıt calınmasından zıyade...asosyallık mıdır bu bılmem ama hıc arkadas dahıl edemıyorum hayatıma.
herkesle muhabbet ederım gulerım..samımı konusurum -ayrı- ama arkadas dedıgım derdı ıle dertlendıgım arkadaslara bakıyorum hep lıseye kadar.. tuhaf!
waaaow supper..
Allah rahmet eylesın..sızden de razı olsun ınsaellah
kaptan..gecmıs ola bu arada.

buda haftada 1 gun yapar hele o hunler persembeye gelirse vay haline gunlerini ii ayarla.
biraz dikkat et tatlim. hedefine guzelce giderken basa donme kuzumm

julliani hergun yapmaya calis canim
callanin soyledigine gore 1 gun bile ara verince zor oluyormus.
zaten 25 dk hergun yap gitsin

Gunaydın kızlarrrrr

gunaydin serveycim nasılsınnn

Kizlar Selamm

Dün B-fitte yilbasi partisi vardi bende islak kurabiye yaptim tabi herkes bisiler yapmis sarmalar borekler salatalar fenaaaaaa
hepsinden birer parca yedimm
4 te son yemegimde oydu üstüne 20 dk oryantel oynadik misss.

Kizlar Selamm

Dün B-fitte yilbasi partisi vardi bende islak kurabiye yaptim tabi herkes bisiler yapmis sarmalar borekler salatalar fenaaaaaa
kaç kilo cıktın sabah

Dadlım babam evde oluyo o yüzden 2 akşamda bir

kızlar gece iyi uyuyamadım,çünküü kızım iyi uyuyamadı
şu kapı zilleri bizi mahvediyor gündüzleri..gündüz uyuyamayınca uykusuzluk uykusuzluk getiriyor
kapıya lütfen zili çalmayın diye yazı astım
şimdi kızım uyuyacak gibi bakalım,inşallah uyur da ben de yemeğe işe girişirim,zamanım kalırsa spora da
hadi bismillah

Kizlar Selamm

b-fıt...ve sarmalar dolmalar ıslak kurabıyelerrr.. cok mantıklı memleket nıre...Turkıye olmalı
bak sımdı bır anı benden...
o zamanlar egıtmenum..
sene 2008 falan
bını bını bırlere yuzme ogretıyorum.
etraf esraf.. sureklı "aaaaa bıze de ogret"
yokkk arkadas ben bayanlarla yapamam..
neyse bı gun geldı... kasındım.
tamma dedım hemen bırbırını tanımayan ama benımle bır sekılde alakası olan yakın uzak bır grup olduk.,
havuz kıraladım. ucretler topkantı... kabullerım olmazlarım. -sısen hıcbıseyı sevmıyorum yuzerken-
sen ılk gun gıttt... havuza yanastıkca gulmeler kahkahalar... ve pogacalar borekler (tam buraya bır duvara toslamıs ınsan halı)
-e ama boyle bıseyden bahsetmemıstınız
+boyle bıseyı dusunmemıs hayal edememıs oldugumdan oturu utanayım o zaman.
yurdumunnn guzel ınsanları.

hehehe :)))))her sey yemek yemek için desenee

kaç kilo cıktın sabah

tatlim dun tartiyi kaldirdimm
cumaya kadar tarti yok sabah nende meraktan catladim elim gitti kaldirdigim yerden almaya ama almadimm kendimle savastin resmen
ama kendimi sis veya kotu hissetmedim cunku 4 te yedikten sonra hareketli gecti ve aksam sadece yesilcay ictim su ictim

Dadlım babam evde oluyo o yüzden 2 akşamda bir

anladim cnm sen bilirsin tabiki

ahahah super yavvv

biz kadin milleti nasil yapsakta bi bahane bulsakk toplansakta bisiler hazirlasak yesekte dedikodu yapsak derdindeyiz. ahahah

canım bence doğru yoldasın boşver diğer velileri bu arada senin regli işi ne oldu merak ettim oldun mu?

takmıyorum zaten, bugün oldum biliyo musun, kaç gündür, lekeler halinde geldi, bugün tam geldi, fakat ben galiba grip oluyorum, her yerim ağırıyor, dün soğukta gezdik üşüttüm sanırımm boğazım fenaa, doğal öneriler bekliyorum, ilaç içemiyorum ben yaaa, yutamıyorumm(

biz sene başında çocukların fotolarının yazılı ve görsel basında, sosyal medyada paylaşmak için velilerden imza topluyoruz, izin verip vermemeleriyle ilgili, izin vermeyenlerin çocuğunun fotosu paylaşılmıyor, gerçi izin vermeyen de yok zaten, koymayınca dert oluo onlara, neden benm çocuğumun yok diye:)) pasta börek işine gelince, aayyy Allahım yaaaa, bi görseniz, toplantıda "benm çocuğum doymaz onlarla" diye bas bas bağıranlar, pazartesi günleri pasta günü yaa, pasta gününde gönderdiği kurabiyeleri. sayıyla koymuş, çocuklardan biri, bir tane daha istese verecek kurabiye yok, ki istediler, kendi çocuğu da istedi olmadığı için veremedik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…