- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.301
çok güzel kararlar bunlar gözde cim sende mi ankaradasın?Kızlaaar günaydın hepinizi öpüyorum kocamaan
Size çok önemli bir kararımı açılıyorum.
Bundan sonra her sabah 1 saat yürüşe çıkılacak,
2 günde bir akşam jillian yapılacak,
perşembe ve pazar spora gidilecek ( para verdim gidecem tabi)
ve günde en az 2,5 litre su içilecek..
Var mı leen bana yan bakan
2 ay sonra benim sıpam ankaraya taşıncakmış o gelene kadar da onu çağırmicam
Şok etcem onu
çok güzel kararlar bunlar gözde cim sende mi ankaradasın?
aynen ben ızın vermıyorum zatı.kızlar menüler süper de hani sporrrrr
dagyolu bu menülerinle beni korkutuyorsundüşük kalorili bir menüü ama bu hafta gecmene izin veremem en azından skorumuzu 4-2 yapmaya azmettim..bu hafta yenilirsem kendime ceza vereceğim,cezamı sen kes dagyolu
bu arada nekadar sosyalsin maşallah,ben de tam tersi asosyalimdir.yanlış anlaşılmasın ama çocukken kafama nasıl bir düşünce mantığı oluşmuşsa her şeyin zamanımı çaldığı gibi bir düşünce yapısı var mağlesef.çocukluğumdan beri program yaparım günü saatlere bölerim,benimki takıntı.kendime yapsam bir tek iyi..ilkokul 2 ya da 3 e giderken kardeslerim için de cizelge hazırlardım,yataklarını topladılar dişlerini fırçaladılar mı vs diye..garip gurup biriyim işte
ama kendimi düzelteceğim,gecen 2 senedir pek görmediğim komşuya cıktım mesela,gerçi evde değildi
hytsvncgzl öyle selfi çekiyorlar ama mesela ben cocuğumun fotosunun facee benden izinsiz konulmasını kabul etmezdim..senin pastacı börekçi velilere söyle de cocuklara kuruyemiş,kuru meyve yedirsinler aralarda,zeka olsun inşallah
waaaow supper..günaydınlarrr
eşinin sözüne bayıldım canım
bu arada dr düzene sokacağını söyledi bakalım zamanla göreceğiz ama ilaca bağımlı olmak istemiyorum İBS dedikleri hassas bağırsak sendromu imiş benimkisi
callan cığımın da dediği gibi mezura ile ölç tatlım
valla bilmiyorum ki ben daha önce kullanmamıştım sen dedin yaa bi sorayım diyetisyenime zaten akşam ara öğününde süt ve muz vermişti dr kesinlikle muz yeme dedi onun yerine ananas ya da armut ye dedi
canım bence doğru yoldasın boşver diğer velileri bu arada senin regli işi ne oldu merak ettim oldun mu?
günaydın tatlım nasılsın
bana gelince koşturmacalı bir gün dün öğlen dr vs derken yemek yiyememiştim ara öğünle günü geçirmniştim ama akşam yemeğinden sonra 2 avuca yakın beyaz leblebi yedim o biraz rahatsız etti beni dengesiz oldu
bugün de işyerinde temizlikçi bir ablamız vardı eşi vefat etmiş maddi durumları çok kötü idi onun için dün öğleden sonra ve bu sabah biraz para topladım az sonra 1-2 arkadaş evine gidip hem başsağlığı dileyeceğiz hem de para yardımı yapacağız o yüzden pek buralarda olamayabilirim
herkese hayırlı günler bugun hanımlarla günümüz var bu apartmanla komşular arasında olan hayatı içtimainin yoğunluğu herkesi kabuğuna çekmiş baktık bir araya gelemiyoruz bir sebep olsun birde akrabalar arasında da gün başlatsam çok iyi olacak toplamda ayda 4 de çıkacak gelde diyet yap ama bugunki menu kendime göre biraz şekillendirdim seçip yiyeceğim herkese kolay gelsin
Kızlaaar günaydın hepinizi öpüyorum kocamaan
Size çok önemli bir kararımı açılıyorum.
Bundan sonra her sabah 1 saat yürüşe çıkılacak,
2 günde bir akşam jillian yapılacak,
perşembe ve pazar spora gidilecek ( para verdim gidecem tabi)
ve günde en az 2,5 litre su içilecek..
Var mı leen bana yan bakan
2 ay sonra benim sıpam ankaraya taşıncakmış o gelene kadar da onu çağırmicam
Şok etcem onu
Gunaydın kızlarrrrr
kaç kilo cıktın sabahKizlar Selamm
Dün B-fitte yilbasi partisi vardi bende islak kurabiye yaptim tabi herkes bisiler yapmis sarmalar borekler salatalar fenaaaaaa
hepsinden birer parca yedimm
4 te son yemegimde oydu üstüne 20 dk oryantel oynadik misss.
buda haftada 1 gun yapar hele o hunler persembeye gelirse vay haline gunlerini ii ayarla.
biraz dikkat et tatlim. hedefine guzelce giderken basa donme kuzumm
julliani hergun yapmaya calis canim
callanin soyledigine gore 1 gun bile ara verince zor oluyormus.
zaten 25 dk hergun yap gitsin
gunaydin serveycim nasılsınnn
b-fıt...ve sarmalar dolmalar ıslak kurabıyelerrr.. cok mantıklıKizlar Selamm
Dün B-fitte yilbasi partisi vardi bende islak kurabiye yaptim tabi herkes bisiler yapmis sarmalar borekler salatalar fenaaaaaa
hepsinden birer parca yedimm
4 te son yemegimde oydu üstüne 20 dk oryantel oynadik misss.
hehehe :)))))her sey yemek yemek için deseneeb-fıt...ve sarmalar dolmalar ıslak kurabıyelerrr.. cok mantıklımemleket nıre...Turkıye olmalı
bak sımdı bır anı benden...
o zamanlar egıtmenum..
sene 2008 falan
bını bını bırlere yuzme ogretıyorum.
etraf esraf.. sureklı "aaaaa bıze de ogret"
yokkk arkadas ben bayanlarla yapamam..
neyse bı gun geldı... kasındım.
tamma dedım hemen bırbırını tanımayan ama benımle bır sekılde alakası olan yakın uzak bır grup olduk.,
havuz kıraladım. ucretler topkantı... kabullerım olmazlarım. -sısen hıcbıseyı sevmıyorum yuzerken-
sen ılk gun gıttt... havuza yanastıkca gulmeler kahkahalar... ve pogacalar borekler (tam buraya bır duvara toslamıs ınsan halı)
-e ama boyle bıseyden bahsetmemıstınız
+boyle bıseyı dusunmemıs hayal edememıs oldugumdan oturu utanayım o zaman.
yurdumunnn guzel ınsanları.
kaç kilo cıktın sabah
Dadlım babam evde oluyo o yüzden 2 akşamda bir
b-fıt...ve sarmalar dolmalar ıslak kurabıyelerrr.. cok mantıklımemleket nıre...Turkıye olmalı
bak sımdı bır anı benden...
o zamanlar egıtmenum..
sene 2008 falan
bını bını bırlere yuzme ogretıyorum.
etraf esraf.. sureklı "aaaaa bıze de ogret"
yokkk arkadas ben bayanlarla yapamam..
neyse bı gun geldı... kasındım.
tamma dedım hemen bırbırını tanımayan ama benımle bır sekılde alakası olan yakın uzak bır grup olduk.,
havuz kıraladım. ucretler topkantı... kabullerım olmazlarım. -sısen hıcbıseyı sevmıyorum yuzerken-
sen ılk gun gıttt... havuza yanastıkca gulmeler kahkahalar... ve pogacalar borekler (tam buraya bır duvara toslamıs ınsan halı)
-e ama boyle bıseyden bahsetmemıstınız
+boyle bıseyı dusunmemıs hayal edememıs oldugumdan oturu utanayım o zaman.
yurdumunnn guzel ınsanları.
canım bence doğru yoldasın boşver diğer velileri bu arada senin regli işi ne oldu merak ettim oldun mu?
hytsvncgzl öyle selfi çekiyorlar ama mesela ben cocuğumun fotosunun facee benden izinsiz konulmasını kabul etmezdim..senin pastacı börekçi velilere söyle de cocuklara kuruyemiş,kuru meyve yedirsinler aralarda,zeka olsun inşallah
Çocuklaarr!Samimiyet,safiyet...BayılıyorumEki Görüntüle 1354847
Eki Görüntüle 1354847 Eki Görüntüle 1354849
bunlar da benim kuzucuklarımmm:)))
kızlar menüler süper de hani sporrrrr
benim gerçekten zamanım yok, keşke olsa da pilates yapsammm, çok seviyorum yapmayı, ihtiyacım da varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?