- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.061
valla kurabiye lafını duyunca olay bende biter...
kurabiye uğruna ne varsa yaparım
öhöhööö
ölü gelin
yaa bu diyet azcık zormuş
kolay gelsin tatlım sana
bende gelirim canaımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanayy kızlar bugün çok işim var biri bana yardıma gelsin kaydirigubbakcemile3
şimdi benim taşındığım evim 1+1 di. şuanda oturduğum ev ise 2+1 .. ve eski evimin kendinden büyük dolapları vardı,içinde de bir sürü eşyam vardı,hepsini topluyordu. şuanda bu evdeki odamın birisi resmen ardiye,taşındığımdan beri...çünkü içine koyacak bir dolabım yoktu,2 gün oldu aldık. darmadağınık bir oda ve bir dolap..kim yerleştirecek şimdi onca şeyi...ooooff of, bugüne bir yardımcı çağırmıştım ama o da doluymuş,geç aramışım.
kim geliyor bakiyymmmm kaydirigubbakcemile3
ben geleyim çikolatam
sen iste yeter :)
ev işi yapmayı özledim inan :lepi:
bu arada ben de eylülde taşıncam
bak hepinize şimdiden söylüyorum haa kimse işim var demesin
ev yerleştirmeye gelceniz :roflol:
size güzel kurabiyeler de yaparım-tatlicadiarzu-
yok aslında zor değil ya.. normalde de çok yiyen bi insan olmadığım için. bir de pratik malzemeler falan.. bana bu listeden başkası verdirmiyo malesef=/ bunu yapınca haftada 1bucuk kilo falan zor veriyorum. başka listelere veremiyorum=( başladım yine bugün.. hadi hayırlısı. Şeniz hihoyyyt
bende gelirim canaımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama kurabiye olmazkiiiii senağlama benneyaptımki kilo alırız sonra diyet olanlarından yaparsan yeriz vallla canımmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
olu gelin,canım az mı konuştum..boşşş
yok ben onu artık takmamak için kendime telkinde bulunmaya başladım..onun için yapacak bişey yok bari kendimi eğiteyim
yicez kız 65 leri göreyim hem de magnumbijoux bitsinde bu rejim dondurma yiyek kaydirigubbakcemile3
Hemde magnum:icecream:
kaç gündür booş boş oturuyorum valla gelirdim ist te olsaydım muhabbet ede ede yapar anlamazdık bile işlerin bittiğini kaydirigubbakcemile2ayy kızlar bugün çok işim var biri bana yardıma gelsin kaydirigubbakcemile3
hahah ne süper bir sözmüş koptum ya :roflol::roflol:çikolatam dün kozmopolitan dergisinde bir söz okudum bayıldım resmen ve bu sözü heryere yazacam .
her kadın hayatının bir bölümünde bir öküze tapar ve sonunda budist olur.kaydirigubbakcemile3
çikolatam dün kozmopolitan dergisinde bir söz okudum bayıldım resmen ve bu sözü heryere yazacam .
her kadın hayatının bir bölümünde bir öküze tapar ve sonunda budist olur.kaydirigubbakcemile3
eskiden babam da yapıyodu aynısını.. ama zaman geçince yapmamaya başladı. bi de yanlarında ben yokum,yalnız ikisi kaldıklarından mıdır nedir.. daha cok sarılmaya başladılar birbirlerine.
çok üzüldüm be cnmkeşke biraz daha sağduyulu olabilseler.
gerci benim erkek arkadaşım da yapıyodu bu tarz seyler.. ama onun sorunu baskaydı. bu tip hareketlerle kendimi çirkin hissedip başkalarına bakmamamı saglayacaktı aklınca. bi nevi sindirme politikası gbi bişiy. çünkü kendisi çok tipsizdi sırnaşık şey
umarım düzelir zamanla
çikolatam dün kozmopolitan dergisinde bir söz okudum bayıldım resmen ve bu sözü heryere yazacam .
harikaydı ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?