Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öhüü öhüü
kızlar ilginizi çeksin diye kocaman ve kırmızı yazıyorum
kendi isteğimle ve kaptanımızın izniyle ''menü denetçisi'' oldum
yarından itibaren menüleri denetleyeceğim (bugun denetlemeyeceğim ve bugun son kez menü yazmayacağım,yarından itibaren hergün ben de düzenli yazacağım)
menü yazmayan arkadaşlara mesaj atacağım
diyete uygun olmayan menüleri uyaracağım
artık hepimize disiplin gerek
son zamanlar menülerimizde kurabiyeler börekler çörekler tatlılar pizzalar hamburgerler dönerler simitler yani her çeşit diyetle alakasız gıda görüyoruz,bunları eleştireceğim
sporları okuyacağım

içilen su miktarına bakacağım
özel bir nedenden menü yazamayacak arkadaşlar lütfen bana mesaj atsın
şimdilik aklıma gelenler bunlar
yeni dönemimizz hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim

yap tabiki romantik bir yemegin bahanesi olmamali bence.
hatta nedeni varsa bana siradan geliyor :)
cokk haklısın
ben de eşim gelmeden her akşam süslenirim püslenirim,beni güzel görsün istüyorum,bundan ayrı bir mutluluk duyuyorum

gercekten guzel bilgiler var tatlim
tabi bana uymayan maddelerde var.
birde arkadasinizi zayif olsun olan madde bana gore yanlis. cunku zayif olan kisi daha fazla yemek yiyor ve seni daha cok.yemege hatta aburcubura tesvik ediyor.
bir cok kez yasadigim tecrube ile sabittir.

belirtmek istedim

ama benim her zaman soyledigim seyi bikmadan tekrarliyorum her soz her yiyecek her yontem her vs ... her insan icin gecerli degildir.

cokk haklısın
ben de eşim gelmeden her akşam süslenirim püslenirim,beni güzel görsün istüyorum,bundan ayrı bir mutluluk duyuyorum

ne guzel canim Allahim.bu dusuncelerimizi bu hislerimizi koreltmesin koreltlmesine izin vermesin.
Din de bile ese davranislar arasinda vardir ki esinizi özleyin
bunu yeni ogrendim bundan once hep kendimi sorguluyordum ben mi abartiyorum acaba diye ama abartmiyormusum

dagyolcum
bu diyetinle beni iyice korkuttun şimdi
artık seninle verilen kilolar üzerinden değil de hangimizin kilosu daha az diye yarısalım mı
artık 65li rakamları coktann geçtik inşallah 5lere başladık
gerçi sen bu gidişle bir iki haftaya mezun olacaksın gibi ama.....
belki sonra ölçülerimizi yarıstırırız olur mu

gecmis olsun hayatcim bu havalarda maksumum önlem ve dikkat sart

sağol canım, ne kadar önlem alsam da okulda mikrop eksik olmuyor maalesef, çocuklar hasta, benim hasta olmam da kaçınılmaz oluyor, aman oğluşum hasta olmasın da ben dyanıyorum yinee

gunaydın cok gecmıs olsun

saol cnm

canım benim çokkkk geçmiş olsun
şu ufaklıklarla yemeği bırak tatlım,15 arası olmasa daha da iyi kilo verirsin

sağol cnm, ayy sormaa yaaa onları da yemezsem ben baya verecem de, bende de şöyle birşey var, birşeyi canım çekti de yemediysem, sonra acısı çok kötü çıkıyor, daha beter yiyorum. o yüzden çok sıkmıyorum kendimi. yiyorum, sonra akşam yemiyorum. ben de böye bir yol çizdim kendime

callan cım hayırlı olsun tatlım tekrardan

arkadaşlar callan ve hm arkadaşımız ben olmadığım zamanlarda takıma destek olmak için kaptan yardımcısı oldular sağolsunlar kabul ettiler haber vereyim dedim

sonunda ankarada okullar 2 gün tatil oldu
müdür toplantıdan çıkmadı eğer çıkarsa bende haftasonuna kadar 3 gün izin alayım evde keyif yapayım diyorum bakalım nasıl olacak

güzel bir çözüm o zaman
akşam yemeyeceksen benim için tamamdır

serveyle aynı kaderi yaşadık eminem ya sana ne deyim sen nasıl kilolar veriyorusn ya of vallahi ben diyetm boyuncaszin eve taşıncam ya zayıflat beni emineee

ÇOK haklısın cnm artık toparlanmak vaktii

Canim suan bende pismanim kendimi iyi hissetmiyorum bugun dayanim yarin birakacam
bu basina is acmak

can birakacam bu diyeti cok kotuyum

arkadaşlar çok iyi tavsiyeler var,mutlaka okuyun
okudum super bilgiler sagol
bana hersey uyar can ama bu hafta basa bas gideriz

sonunda ankarada okullar 2 gün tatil oldu
müdür toplantıdan çıkmadı eğer çıkarsa bende haftasonuna kadar 3 gün izin alayım evde keyif yapayım diyorum bakalım nasıl olacak
ayhhhh ofofffff ne gunler olur o gunler.. keyfff valla.
sende onu geç dimi emine cim ama benim bildiğim servey kendini sana geçirttirmez :)
tartılar konussssunnn
serveyle aynı kaderi yaşadık eminem ya sana ne deyim sen nasıl kilolar veriyorusn ya of vallahi ben diyetm boyuncaszin eve taşıncam ya zayıflat beni emineee

ÇOK haklısın cnm artık toparlanmak vaktii
gecmıs olsun yaaa...ıstıyor muydun dıyecegım..suan nıye ısteyesın.. uzulmussundur tabıı. hayırlısı buymus demek.
basımla beraberr... kos gell... bu aksam bı Jıllıan yapayım dedım..
Canim suan bende pismanim kendimi iyi hissetmiyorum bugun dayanim yarin birakacam
bu basina is acmak

hıc gerek yok boyle seylere... bence de ısabetlı bı karar.

ooo emine cim demek tartılar konuşsun haa hadi bakalım cumaya sen kesin 76 hatta 75 i görürsün

bu basina is acmak

canım iyi bir karar peki değdi mi tartıldın mı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…