Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar ve en çok kaptanıımm,
Dişim kanal dibinden apse yapmış,çekilip implant yapılması gerekiyormuş.Kolum için de mr a gitmem gerekiyor.Ankarada heryer kar,arabam park halinde,okullar tatil 2 çocuk evde.vs vs vs.Bana biraz 2-3gün izin verseniz olur muuuu.Çok bunaldım

Canim suan bende pismanim kendimi iyi hissetmiyorum bugun dayanim yarin birakacam
bu basina is acmak

can birakacam bu diyeti cok kotuyum

okudum super bilgiler sagol
bana hersey uyar can ama bu hafta basa bas gideriz
canım çokkk zor bir diyet zaten,akrep nasıl yapmış şaştım kaldım aama o da sürekli yazmış başım dönüyor filan diye.en iyisi sağlıklı yoldan ayrlmamak

canım cokk geçmiş olsunn
kaptanım izin verecektir eminim
sen iyileş tekrar gel
öpüyoruz tatlım,yollarına bakacağız

kızlar bugun son kez menü bildirmeyeceğimi söyledim çünkü sağlıksız beslendim
ama sporumu yine yaptım
zeynep arkadaşımızın ölçülerimizi konusalım sayfasına da yazdım,buraya yazacağm
jillian yapıldı
buna art
gym stick twist 200kere
dumbell side bend sağ 15 sol 15 çift kol 100kere
squat kızım kucağımdayken 55 kere
3 lt civarı su içildi
iyi geceler

canım geçmiş olsun sana izin var ama dönüşün muhteşem olacak o şekilde söz verirsen yediklerine dikkat edeceksin sporunu yapacaksın ablan ve biz ne dersek bize ayak uyduracaksın haberin olsun ona göre geri gelince sıkı yönetim başlayacak gardını iyi al tamam mı
maşallah tatlım benim menüm dünkinin aynısı şimdi cepten yazamıyorum ama sadece akşam ekmek yerine 3-4 kaşık pilav yedim listemde 2-3 kaşık diyordu benimki 1 kaşık fazla oldu ama şartları yüzünden spor yapamadım maalesrf ben artık yatıyorum iyi geceler

Kızlar ne güzel sohbet edilmiş Özledim kahvemi alıp sohbete katılmayı.
Callancım menü olayı çok iyi olmuş.
Benim menülerime de bir el at dönünce.
Bir de mesaj sayımları yapmaya başlarsak harika olur bence.

Herkesciklere Günaydın.
Yaklaşık 15 gündür çenem sızlıyor ama uyurken bile zorlanıyorum.
Ağrıyı izleyince acaba 20lik dişlerimle mi ilgili dedim ama Edirne bana güven vermediği için de doktora gitmek istemedim. Bugün dişçiye gideceğim bakalım hazır buradayken. Daha önceden sıkıntı yaşayan var mı aranızda?

İnsan bir şehri bu kadar mı sever yahu.
Eskişehir'de olunca çok mutlu oluyorum.
Bu arada bugün ailelere uğrayacağız artık. Onlara gidince geçe 3 5 gibi dışarı çıkılmaz diye önce tadını çıkardık.
Şimdi de 3 4 gün onlarla zaman geçiririz. Hatta bana kalsa dışarda kalmaya devam edelim diyorum ama bakalım nabız yoklamak lazım ayıp olur mu diye ..

Sabah sabah çenem nasıl düşük.
Eşim bana Eskişehir'de bir kitapçıda evlenme teklifi etmişti.
Çocukluğumuzdan beri gittiğimiz ve saatin farkına varmadığımız bir sahaftı.
Paşam oturmuş aylarca kalın bir kitap yazmış. BBaskısını yaptırmış. Önünde fotoğraflarımız. Arka kapağında evlenme teklifi için yazdığı cümleler. Önceden gidip ayarlamış kişisel gelişim kitapları arasına koymuş.
Ben gayet normal kitapları inceliyorum. Bir baktımn bizim fotoğraflarımız.
Benim şaşkınlığım ile beraber çık sevdiğimiz bir şarkı çalmaya başladı.
Ardından yüzük, çiçek derken ben nasıl bayılmadım hatırlamıyorum.
O kitapçıya gittik yine. Hem kitap aldık hem sahibi ile konuştuk. Duygulandım iyice. Paylaşmak istedim işte3 öylee.

herkese günaydın arkadaşlar
hayırlı olsun callancım sevindim menü denetçimizin olmasına kaçamak yapmaktan iyice korkucaz desene

hm cım geçmiş olsun yaşın kaç bilmiyorum ama benim dişçim 24 yaşımda butun 20 lik dişlerimi çekti sana ilerde sorun çıkaracak bunlar dedi 20 liklerin agızda kalmaı sağlıklı değilmiş
eşinde bayağı romantikmiş maşallah Rabbim ömür boyu mutlu huzurlu günler nasip etsin eşinle.kalmadı böyleleri kıymetini bil

ayyy canımmm benimm ya böyle romantik bir film izliyormuş gibi okudum
maşallah size favori çiftimsiniz yaa resmenn
ya bir de kitapçı olayı harikaa
ben cok severim kitap okumayı,kitapçıları
kitap okuyanı da severim,o ayrı bir dünyadır,ayrı bir kültürdür

bende dünkü menümü yazayım
sabah
yarım bardak süt(spordan sonra)
1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
çay
arada
nescafe
ikindi vakti
köfte
söğüş salata (topicim sen istedin diye ekledim bunu )
1.5 dilim ekmek
maden suyu
dün gece tipi vardı çok gürültülüydü erken uyudum

sonunda ankarada okullar 2 gün tatil oldu
müdür toplantıdan çıkmadı eğer çıkarsa bende haftasonuna kadar 3 gün izin alayım evde keyif yapayım diyorum bakalım nasıl olacak
toplightcım öğretmenmisin yoksa branş ne acaba bende matematikçiyim :)

O
kıtapcı INSANCIL mı???

Al benden de o kadar Callancım.
Sabaha kadar elinden bırakamayıp bitirdiğin kitap ne güzeldir.
Bir de ben sahafları çok severim.
Her kitap bir yaşanmışlık gibi gelir.
Kitapların arasından bazen bir not çıkar.
Artık kocaman kitapçılar var. Onlar da olsun ama sahaflar hiç kapanmasın.
Çok pis duygusalım bugün.
Birazdan çıkacağız dişçide ağlamaya başlamayayım da :)

Nevacım hoşgeldin aramıza.
Tanışamadık bir türlü ama bol bol konuşuruz umat

E="servey, post: 38720097, member: 515203"]O

kıtapcı INSANCIL mı???[/QUOTE]
Evett
Nereden biliyorsun şeker

Kızlar ben kaçtım öptüm hepinizi.
Saat yaklaştı randevuda.. Pff

Film gıbı yani...

çene ağrısı konusunda ilk bir muayene etmek lazım,çok fazla nedeni olabilir..bir dişçiye görünmen iyi olur canım
Neva2516 20lik dişlerden kurtulman cokkk iyi olmuş,ben ikitanesini çektirdim..diğer ikisi için 5 yıldır cesaretimi toplamayı bekliyorum
açıkçası suan bebiş emziriyorum,emzirmeyi bırakayım,apranax fort,etol fort ağrı kesicilerimi,buz torbalarımı hazırlayayım,sonra hemen o ikisini de çektireceğim

çokkk güzel canımm maşallah,böyle menülerle bana(menü denetçisine) gelin kızlar,nevanın menüsü örnek olsun hepimize
düşük kalorili
protein var ama köftenin miktarını yazmamışsın ???
yulaf kepeği bağırsakları çalıştırır
nescafe,sütlüdür inşallah -tok tutar-
maden suyu mineral kaynağı ama onun da azı iyi,hergün içmemeli

Hanimlar bugun gozlerimi dunyaya actigim icin sukurler olsun bu rus diyeti neymis yahu dun bozmamak icin cok mucade ettim benim icin en iyisi erken uyumakti dedim sabah erkenden kalkip birseyler yiyecem sabah kalktimki gozlerim karariyor dengem yok vucut titriyor hemen mutfakga attim kendimi ne anladik diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…