Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ne romantik yaaaa çene ağrısı diştrn olabilir benimde bi dönem kulağım ağrıyordu meğer grcr uyurken diş sıkmaktanmış diş plağı yapılınca gecmişti
toplightcım öğretmenmisin yoksa branş ne acaba bende matematikçiyim :)
canım inşaat mühendisiyim çocuklara tatil olunca bi de faranjitim kötü izin aldım
canım aman dikkat et tatlım yaa hemen sağlıklı bir kahvaltı yap

günaydınlarrr gece bir öksürük krizi tuttu en son 2 gibi ağzıma karanfil aldım soğanı kesip başucuma koydum onunla 3 te dalabildim saolsun ufaklıkta 8 de anne kalk artık diye uyandırdı

hoşbulduk teşekkürler tanışırız daha hele bir yılbaşı tatili rehavetini atın üzerinizdende geldim geleli sabırla bekliyorum

callancım diş çektrmeye cesaret edemediğine göre demekki dişlerin sağlam :) hamileliktede çektirmene gerek kalmadımı maşallah ben üstüste 2 dogum yaptım 5 dişimi kaybettim hamilelikte
karbonhidrat kısarak yapıyorum 15 puan karbonhidrat var menümde yulaf kepeği yediğimiz yağları emip metabolizmayla atılıyormuş vücuttan diye okumuştum evet canım nescafemde yarım bardak süt vardı insallah 2 günlük kaçamagımı tolere edebilirim cumaya kadar

Callancim senin alintilar olmadi telden giriyorum kusura bakma zaten toplu olarak yazmistim en onemli olan saglik bu arada kac kilosun

dağyolu bıraktıgına cok sevindim ben kendi adıma nacizane uyaracaktım ama daha yeniyim diye yapmadım:) 6 ayda 20 kilo vermiş ve herşeyi denemiş bir insan olarak söyliyim 1 veya 2 günlük şok diyetler vucuttaki falza ödemi atmaya yardım ediyor ama 2 günden sonrası çok zararlı inan normal yeme düzenine geçince hemen tartıda artılar gözükmeye başlıyor ama vucudunu şaşırtmak adına 2 günlük güzel bişey bence yaptıgın

günaydınlarrr gece bir öksürük krizi tuttu en son 2 gibi ağzıma karanfil aldım soğanı kesip başucuma koydum onunla 3 te dalabildim saolsun ufaklıkta 8 de anne kalk artık diye uyandırdı
geçmiş olsun kaptancım ama soğan neden koydunki başucuna öksürüğemi iyiymiş

Kaptancim cok gecmis olsun Allah sifa versin izin alabildinmi
canım 2 günde iyi kg vermişsin senin kilonda birisi için ama çok sağlıksız yahuu
evet kesinlikle katilliyirum cok sagliksiz hala toparlanamadim kahvaltimi yaptim hemde saat 7 de etkisini yavas yavas gosterir ins

bu arada kurukayısı fiyatı nekadar artmış farkettiniz mi,ben fiyatını görünce şasırdım
şimdi internetten baktım %113 artmış
gıda fiyatları da enflasyonun çok üstünde artmış
yabancı ülkelerde çekilen bellgeselleri izlerken ''hamburger cips kola çikolata bu tarz seyler sebze meyveden daha ucuz,bundan bunları tercih etmek zorunda kalıyoruz'' ifadelerine rastlıyordum..biz de bu yönde yol alıyoruz galiba
üzüldüm açıkçası
bir de uygur türkleri ile ilgili haberleri takip edebiliyormusunuz,sürekli idam ediliyorlar,yedikleri gıdalara,ibadetlerine,davranışlarına kadar her türlü haklarına müdahale ediliyor
çok üzüldüğüm konular

Son düzenleme:
can oyle deme yeni olman hic sorun degil ki tecrube onemli ya bu bir haftalik diyet hedef kiloma az kalmisken dedim hizli geciyim sonra koruma devresini uzatayim

ya bati cok oyun oynuyor bu ucuz yedirdikleri seylerde neler var neler toplumuzu bozmak icin disardan yapamadiklarini icerden yedirdikleriyle yapiyorlar neyse bu konuda soyleyeceklerim var ama burda paylasmam uygun degil

can oyle deme yeni olman hic sorun degil ki tecrube onemli ya bu bir haftalik diyet hedef kiloma az kalmisken dedim hizli geciyim sonra koruma devresini uzatayim
ama olmadi sonrasi dedigin gibi hizli kilo aliniyor saglik onemli 6 ayda iyi kilo vermissin tebrikler herkes de bana ne kadar zamanda bu kiloyu verdin dedim gurupta yaziyor tabi ondan once 1 ay daha yapmistim bende tam gun hesapliyim

beni de ağlatacaksın
böyle kadife kadife anlatıyorsun insanın kalbine dokunuyor

Gunaydın canlarrrr
günaydın azim kraliçemiz
e çok normal,kan sekeri ve tansiyonun düşmüştür,okadar yemeğe

Msj devami cikmamis 2.gunde toplam 1.6 gr verdim tabi ne kadar muhafaza ederim bilmiyorum
olsun vucut bir şok olmuştur,arada iyidir
canim kaptancim bu sabah 69.1 ciktim degdi bence de tabi akibetim onemli ne kaadar muhafaza edebilecegim
vovvvvvvvv
çok geçmiş olsun kaptancım

canım 2 günde iyi kg vermişsin senin kilonda birisi için ama çok sağlıksız yahuu
akrep 4 kilo vermişti kaptan
dayanılacak diyet değil
sağlıksız bir diyet o kesin
ama benim sasırdığım nasıl bir irade var bu arkadaşlarda bu diyetleri uygulayabildiler,yine de helal olsun
yemek konusunda kendine hakim olmak cok zor
dukanda özellikle protein atak döneminde sürekli protein tükettiğin için kabızlık oluyor.pierre dukan bunu önlemek için 1 y.kaşığı yulaf kepeğini öneriyor

Callancim senin alintilar olmadi telden giriyorum kusura bakma zaten toplu olarak yazmistim en onemli olan saglik bu arada kac kilosun
ya canım ben artılardayım mağlesef
h.sonu kaçamağı ve yoğun spordan kaynaklanabilir,tuvalete de çıkmadım bakalım
sen beni kilo olarakda mı geçtin şimdi yani
bel,kalça ve üst bacağın en kalın yerleriimizi de cuma sabahı yazalım ikimiz,toplamlarını yarıstıralım olur mu

Aman biktim bu telden yapilan alintilarda sikinti cikmasina callan seniki uzun ondan olmuyor burdan yaziyorum bugun islerimi hitam ettiriyim ins yarin siki bir spora baslamayi dusunuyirum ins ins can hic sonuc belli degil bakarsin verdigimi geri alirim 50 li rakamlari gormek guzel dir diye dusundum ama cok haz alamadim tabi cok sukur ama insanoglu nankor illada 55 olursa daha mutli olurum diye dusinirem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…