- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 52
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.701
Ablaaaa :))) Üstüme gelmeyin ! Bak ablama söylerim sizii !!! Evet ablam bana bu siteden yazmış.Diyorum ya velisi bulunan tek üye benim herhaldeeee.Hergün telde söylüyor dinlemiyorum.Ya ben zayıflayamıyorum.Napıyım yaaa .
Seviyorum seniiii
beva cım kusura bakma sırf poaca olmuş bugünün yarın daha güzel bir memü bekliyoruz
sen accık takıl bize bak seni nasıl zayıflatacağız hepbirlikte ablan biz
hoşgeldin kısperisi ilk sayfada kurallarımız var eğer sana ıyarsa bizim takımda deneme ye katılırsın
selin cim nasıl oldun tatlım
bende bende en son 68 miydi simdi en fazla 3-4 kilo almistir. Simdi beril vermeden soyleyemeyebilirBerus kac oldun merak ettım
muhtemelen jillian yapıyordur az sonra gelirRakibemmmm nerdesin
evet el atalım hep beraber zayıflatalım onuzayıflayamıyor musunyüksek bir yerden kendimi atayım beeeennnn....kızlar ben bu hatuna 5 gün dukanın atağını yaptırdım..yaptırdım dedimse zorla yani.....tehditle falan 5 günde 3 kilo vermişti.diğer denemeleri anlatmaya edebiyatım yetmez yetseydi roman olurdu
ben de seni seviyorum fıstığım
evet siz...ben...olmadı belediye ekipleini çağırırız
böyle böyle yazayım da bari bunları okumak için buraya gel......
İyi akşamlar hanimlar
Bugun çok ama çok kınadım kendimi ama öglen vakti o boncuk boncuk bakan 2 dilim baklavaya yarım lavaş et dönere karşı gelemedim.hem hava çok soguktu ben yemesem üşüyüp hasta olabilirlerdi
O kahvaltidaki 2 dilim ekmek tereyag ballı yalvardı ayıp olmasın diye yedim.
Akşam ise mısırlı ton balıklı makarna 1.5 tabak yedim ama bir sorun neden.
Dramatik ve duygusal bir gündü hanımlar
Bugünü jillianla tamamladım
Yarin 1 kglik agırlık alıcam inşallah şu squadıda denicem kısmetse
Hepinize iyi geceler
Ballı lokma tatlı rüyalar
Butün sıkıntılarınız bu gece siz uyurken yagan kara karışsin kaybolup gitsin
Kızlar, ancak fırsat bulabildim yazmaya. Bugün yürü yürü nasıl yorulduysam artık, sinemada uyuyup kalmışım.
Gözdecim, canım, umarım en kısa sürede bu sorunları halledersiniz. Gerçekten çok zor durumlar ama umarım çözümü kolay olur.
Zeynepcim, o kadar bilinçli insanlar. Resmen hayranım. Yok ya, ciddi ciddi aç hayvan yok. 1 tane mi denk gelmez. Her geçen hayvanları sevip geçiyor falan.
Serveycim, yeni bebek gelirse diye mi oğluna şimdilik söylememeyi tercih ediyorsun?
Kaptanım, haber vermedik ama komik durum biraz. Yolda karşılaşırsak, biz de size süpriz yapacaktık diyeceğiz artık.
günaydın kızlar.....
çok hasta oldum ben yaaa, fena grip olmuşum, gece uyuyamadımm çenem bile ağrıdı. ilaçla ayakta duruom. neyse dünki menümü yazayım ben.
kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal
2-3 çatal sahanda yumurta
öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye
akşam 18.00
1 çay bardağı sütle, 2 kaşık yulaf ezmesi
gece ağrım çoktu, ilaç içmek için yarım dilim kadar ekmekle 2-3 tane zeytin yedim
3 lt su, 3 kupa kuşburnu çayı
Eki Görüntüle 1363542 Eki Görüntüle 1363543 Eki Görüntüle 1363544 Eki Görüntüle 1363545
ankaradan sabah manzaraları ilki bizim sokak en sondaki de ana cadde düşünün durumu artık
Evet biraz zor Bakalim ne kadar dayanacam bu bir rus diyeti can Cok guzel paylasim insan gozlerini hakiki manada acsa nelere sukretecek aliskanliktan goremiyebiliyoruz O kaptancim seni gormek muthis almaman bence mumkun olamazdi ben bu hafta biraz atak yapacam belki listeyi biraz etkim olur evet kacamak gunlerin oldugunu bilmiyordum ya uniteee derken anlamadim da o zaman karbonhidrat alimini dengeliyirsun
Birde bas agrisi cok oldu korkum kastan kaybetmek sizce kaybedermiyim sonucta sut ictim
zayıflayamıyor musunyüksek bir yerden kendimi atayım beeeennnn....kızlar ben bu hatuna 5 gün dukanın atağını yaptırdım..yaptırdım dedimse zorla yani.....tehditle falan 5 günde 3 kilo vermişti.diğer denemeleri anlatmaya edebiyatım yetmez yetseydi roman olurdu
ben de seni seviyorum fıstığım
evet siz...ben...olmadı belediye ekipleini çağırırız
böyle böyle yazayım da bari bunları okumak için buraya gel......
daha nelerrr...kız bu nemenum
gün boyunca 1 litre süt
3.5lt su 35 dk koşu bandı
Selin sana ne oldu?evet serveim aynı kaderi paylaştık ama beni haberim bile yoktu hem şok hem üzntü bir arada oldu kuzum
canm sıkntılı dönemini atlatıp tam gaz vericeksin inanıyorum canm<:)
teşekkur ederim canım ikimizede inşallah ağrıların filan geçtmi senin tatlım strste bindi üstüne ama
hamıle oldugunu bılıyordu ..hımmm kıyamam yaaaOğlum sabah uyandıgında karnıma mınıcık elını koyuyor "gunaydın kucuk" dıyor ıcım acıyorr
demistimmmmKoca kafa servey 75 ne yaa emine yetıstı yaa saka gıbı
gunaydın cok gecmıs olsungünaydın kızlar.....
çok hasta oldum ben yaaa, fena grip olmuşum, gece uyuyamadımm çenem bile ağrıdı. ilaçla ayakta duruom. neyse dünki menümü yazayım ben.
kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal
öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye
akşam 18.00
gece ağrım çoktu, ilaç içmek için yarım dilim kadar ekmekle 2-3 tane zeytin yedim
ouyhhhhh yaaaaaaaaa... tum kar gorenlerı kıskanıyorummm ühüüüüüü ühüüüüüüüBiraz kar gorun ya hep biz mi gorecegiz
evet kaybedıyorsun.Birde bas agrisi cok oldu korkum kastan kaybetmek sizce kaybedermiyim sonucta sut ictim
neden bu uyarıyı yaptınnngözde cim bu durumda ne denir inan bilmiyorum ama sen konuşmak istersen biz burdayız içine atma tatlım
klasik emine menüsü maşallah emine sporu da tamam
yeni arkadaşlar sakın eminenin yaptıklarını yapın ama yediklerini yemeyin çünkü o bir antrönör hem de emziriyor o yüzden çok yiyor haberiniz olsun
ılac derken.. bı duphaloc kullanıyorsun dıye bılıyorummbugün yarın gelirler heralde bende bakıyorum bi sakinlik var burda
iyidir emine cim sen nasılsın nasıl gidiyor özledik tatlım seni
bu arada bana bu tatil hiç yaramadı ama bugün itibari ile kendimi toparladım tatilde ilaçlarımı düzenli almayı unutunca kabızlık sorunum nüksetti felaket şekilde kendimi hala şiş hissediyorum
maşallah emine cim 77 haa ne güzeldaha nelerrr...kız bu ne
Selin sana ne oldu?
hamıle oldugunu bılıyordu ..hımmm kıyamam yaaa
tekrar gecmıs gıtmıs olsunn
demistimmmm
gunaydın cok gecmıs olsun
ouyhhhhh yaaaaaaaaa... tum kar gorenlerı kıskanıyorummm ühüüüüüü ühüüüüüüü
ben İST Beylikdüzü'deyım ve kar ınce ınce yagıyor o ka.
evet kaybedıyorsun.
Berıl hosgeldın... merak ettım kac kılodan bahsedıyoruz..
ben 78deydım cuma.. bugun 77deyım:)) Allah azaltsınnn saglıkla... ne dıyımmm
ee kızlar bakacak sana bu kız sahanda yumurtaları götürüyor hemde ikide bir birinci oluyor demekki böyle beslenmek lazım diyecekler :)neden bu uyarıyı yaptınnnbana uyunnnn herkesı sagıma alıp soldan soldan selalayacagıkmm en buyuk hedefım bu nıhahahahhahaa
bknz...servey.. son 2kg
yok canım duspatalin nexium ve gaviskon verdi dr duphalac sadece 2-3 gün wc ye çıkamazsam kullanacakmışım sindirim sistemini düzenleyip bunlarla güya wc ye 15-20 gün sonra çıkabilirmişimılac derken.. bı duphaloc kullanıyorsun dıye bılıyorumm
almayacaksın canım merak etme,artık buradasınSorma zeynepcım bır solukta 10 kılo verdım şimdi hızla gerı almak ıstemıyorumm
canım sana eylem planı yapmalıyızCallancım toplightım sormayın aglıyorum uyuyamıyırum eleman bulamıyorum yetıstırecek haftaya serı uretımımım baslıyor ne yıyorum farkında degılım lutfen yardım edın vakıt bulup gelemıyorum hesap vereyım spor ztn yok dusuk yaptıktan snr dınlenemesım cok sevdıgım elemanlar qyrıldı resmen krızzzzz her goren cook sevındık bebek olmasına dıyor anlatırken ayrı uzuluyorum dusunsenıze kısa zaman snr gene hamıle oldugumu 75 olmusum en son 71,5 olmuştum bana acıl yardımmmm
bu hafta 3-4 kilo vereceksin gibimenum
gün boyunca 1 litre süt
3.5lt su 35 dk koşu bandı
sen yine elinden geldiğince menü yaz canımHemen yarın baslıyorum zeynepcım hesap vermedıkce kotu olacak cumaya listeye alın benı kaptanım sadece bırkac hafta duzenli menu bıldıremem olur mu sekerlerrr
evet canım,artık silkelenip kendine gelme vaktiiiiTam 6lı rakamları gormeme ramak kalmıştı bu alma da nesı hem fırsat bu benım için ilerısı için belim kopuyor spor yapamıyorum ayrıca tuvalet problemım kısmen var reglım sastı duygusal çökuğum beyse atlatacagım sozzz
evet canım iki hafta senin için bir fırsatInanıyorum duzelcek ıkı hafta kardesımın kız ıstemeye gıtmeden aılesıyle tanısacagız toparlanmam sart
selincim sen de artık toparlan tatlım.kilo verme vaktiii geldiihaklısın canım daha fazlaüzmek yok kendmizi...
aynı durumdayım canm hiç sorma sağdan sola dönemiyorumm
canım iyi kötü günde destek için buradayız,hepimiz zayıflayacağızCanımsınnnn destegını unutamammmAma artı cıktıgım ıcın sızı olumsuz etkılemesınnnn
ne güzel ifade etmişsin...Dagyoluna ınsnamadım sadece 1 lt sut ıcmiş super yaaa bır de bstora uzuldum ama hayatta hersey mumkun hayatta kırılma noktaları vardır en dayanılmaz noktada kırılma noktası yasanır hayat degısır sık dısını yavrum duzelcek ıns.dun tv de senaı demırcı dıye bırıne denk grldım sukretmek ıcın 1001 neden anlatmış dıyor kı suan ayakkabım sıkmıyor sıkabılırdı nefrs alıyorum hasta degılım sukurler olsun evet zordur ama farklı bakarsan daha kolay atlatılıyor ben dusuk yapınca hep sole sukrettım allahım hamıle kalabılıyorum dıye sukrettım anlatabılıyor mutum bakıs acını degıstır yavrum.hacız gelecek bır eve aıleye sahıbım de ya kımsesız olsaydım de cok zor farkındayım ama yspabılırsınnn
canım çok tatlısın,spor iyi ama bu yemek listesi seni hedef kilondan uzaklaştırırİyi akşamlar hanimlar
Bugun çok ama çok kınadım kendimi ama öglen vakti o boncuk boncuk bakan 2 dilim baklavaya yarım lavaş et dönere karşı gelemedim.hem hava çok soguktu ben yemesem üşüyüp hasta olabilirlerdi
O kahvaltidaki 2 dilim ekmek tereyag ballı yalvardı ayıp olmasın diye yedim.
Akşam ise mısırlı ton balıklı makarna 1.5 tabak yedim ama bir sorun neden.
Dramatik ve duygusal bir gündü hanımlar
Bugünü jillianla tamamladım
Yarin 1 kglik agırlık alıcam inşallah şu squadıda denicem kısmetse
Hepinize iyi geceler
Ballı lokma tatlı rüyalar
Butün sıkıntılarınız bu gece siz uyurken yagan kara karışsin kaybolup gitsin
canım benim çokkkk geçmiş olsungünaydın kızlar.....
kahvaltı 07.30
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kaşık bal
öğle yemeği 11.35
2 kase çorba
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
2 sigara böreği
2 küçük kurabiye
akşam 18.00
vovvvv süperrrEki Görüntüle 1363542 Eki Görüntüle 1363543 Eki Görüntüle 1363544 Eki Görüntüle 1363545
ankaradan sabah manzaraları ilki bizim sokak en sondaki de ana cadde düşünün durumu artık
bence 57 kiloyu göreceksin,gerçi cumadan başlamadın diyete,akrep 1 hafta yapmış buu diyetiaslinda cok acikmadim sut tok tutuyor da sonradan tati hos olmuyor can sen sutu bosver de asil bugun 1 litre maden suyuyla nasil dayanacam onu bilmiyorum
hımm ben de bu konuyu bir araştırayımkarbonhidrat alımına 50 veya altında tutuyorum karbonhidratı sıfır olan yiyeceklerden ve içeceklerden sınırsız tüketebiliyorum cok güzel kilo verdim bunla o yuzden ömür boyu devam etmeyi düşünüyorum
karbonhidrat üniteside şöyle oluyo listeler var oradan yiyecegının kaç gramı kaç puan ona bkıyosun ayrıca paketlerin ardında kh degeri yazıyo her yıyecegın bir kaç arkadaşıma diyetesyenleri bu puanlamayı vermiş kalori saymaktan daha hızlı verdiriyor
sonunda gelebildim dagyolumRakibemmmm nerdesin
çok tatlısın yaHerkese Merhabaaa
Hava soguk malumm sabah 10 da spora gittim hemen yapip geldim bfit soguma derken yine 45 dk surdu.
Bugun esime mum isinda bi masa hazirlamk istiyorum o nedenle heyecanlıyımmm ♡♡♡
canim gercegi soylemeliyimki hata yapmissinn hededine yaklastigin bi kiloda olsan ve bi hata olsa belki kabullenilebilir ama sen kacamak ustune kacamak yapmışsin.
benden tavsiye cumaya kadar bunun telafinisi yapmalisim
Artik kendine değil bizlere karsida sorumlusun ve hepimiz senin hedefine ulasman konusunda destek veriyoruz.
Lutfen kendin ve bizim icin bunu yapma olur muu ??
hmcim hic tartildinmi cnm cumadan berii durumun nedir acabaaa ??
sinemada uyuyan insanlara hep gülmüsümdür yavru yaa
gecmis olsun hayatcim bu havalarda maksumum önlem ve dikkat sart
uuu maşallah buralar henuz kar toplamadii
dagyolucum yaptigin diyet bana hic mi hic saglikli gelmiyor bu tarz hic bi diyet saglikli gelmiyor. Sen ki hedefine yaklasmis guzel ilerleyen biri olarak bu tarz seylere ihtiyacin oldugunu dusunmuyorum
sagligini kaybettikten sonra kilo vermenin hic bi anlami yokk bence kendine bunu yapma
boyle bi ablasi oldugu icin cok sansli yavvv
siz elinden tutmaya devam edin
belli ki siz onun vucudunu daha ii taniyorsunuz dukan ii geliyorsq o yolda ilerleyebilirm
herkesin bunyeye her diyet her yonrem yaramayabiliyor cunku sizi de ayrica tebrik ederimm
callan cım elektrikler kesikse ısınma işi nasıl oluyor tatlım yaaakızlar merhabaaaa
internet gitti
havada yağmur,bizim ya elektrik gidiyor ya da internet.çok şaşırıyorum
almayacaksın canım merak etme,artık buradasın
canım sana eylem planı yapmalıyız
1. bu 2 hafta için de aldığın tüm kilolar geri verilecek,kız istemeye 71,5 olarak gidilecek
2. senin acilen yeni eleman alıp kendine zaman oluşturman lazım,bunu sen halledeceksin,bu zamanda herkes iş arıyor,öyle açık kadro kalması cok ilginç
bu hafta 3-4 kilo vereceksin gibi
çokkk kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
emzirmesem ben de yapardım ama emziriyorum,bundan dengeli beslenmek zorundayım
sen yine elinden geldiğince menü yaz canım
evet canım,artık silkelenip kendine gelme vaktiiii
evet canım iki hafta senin için bir fırsat
selincim sen de artık toparlan tatlım.kilo verme vaktiii geldii
canım iyi kötü günde destek için buradayız,hepimiz zayıflayacağız
takımın birinci olması bunlardan sonra gelir
ne güzel ifade etmişsin...
canım çok tatlısın,spor iyi ama bu yemek listesi seni hedef kilondan uzaklaştırır
canım benim çokkkk geçmiş olsun
şu ufaklıklarla yemeği bırak tatlım,15 arası olmasa daha da iyi kilo verirsin
vovvvv süperrr
bence 57 kiloyu göreceksin,gerçi cumadan başlamadın diyete,akrep 1 hafta yapmış buu diyeti
hımm ben de bu konuyu bir araştırayım
sonunda gelebildim dagyolum
çok tatlısın ya
eşinle mum ışığında yemek..ben de yapayım önümüzdeki günlerde....
ooo işiniz zor yaa valla bizimde resimleri görmüşsündür felaket durumdayıxbugun elektrikler gitmedi kaptanım,başka günlerde gittiği olmuştu,internet gitti..ağ gözüküyor ama bağlanmadı,daha yeni bağlandı.anlayamadım ama genelde hava kötü olunca böyle oluyor
neden bu uyarıyı yaptınnnbana uyunnnn herkesı sagıma alıp soldan soldan selalayacagıkmm en buyuk hedefım bu nıhahahahhahaa
bknz...servey.. son 2kg
kızlar merhabaaaa
internet gitti
havada yağmur,bizim ya elektrik gidiyor ya da internet.çok şaşırıyorum
almayacaksın canım merak etme,artık buradasın
canım sana eylem planı yapmalıyız
1. bu 2 hafta için de aldığın tüm kilolar geri verilecek,kız istemeye 71,5 olarak gidilecek
2. senin acilen yeni eleman alıp kendine zaman oluşturman lazım,bunu sen halledeceksin,bu zamanda herkes iş arıyor,öyle açık kadro kalması cok ilginç
bu hafta 3-4 kilo vereceksin gibi
çokkk kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
emzirmesem ben de yapardım ama emziriyorum,bundan dengeli beslenmek zorundayım
sen yine elinden geldiğince menü yaz canım
evet canım,artık silkelenip kendine gelme vaktiiii
evet canım iki hafta senin için bir fırsat
selincim sen de artık toparlan tatlım.kilo verme vaktiii geldii
canım iyi kötü günde destek için buradayız,hepimiz zayıflayacağız
takımın birinci olması bunlardan sonra gelir
ne güzel ifade etmişsin...
canım çok tatlısın,spor iyi ama bu yemek listesi seni hedef kilondan uzaklaştırır
canım benim çokkkk geçmiş olsun
şu ufaklıklarla yemeği bırak tatlım,15 arası olmasa daha da iyi kilo verirsin
vovvvv süperrr
bence 57 kiloyu göreceksin,gerçi cumadan başlamadın diyete,akrep 1 hafta yapmış buu diyeti
hımm ben de bu konuyu bir araştırayım
sonunda gelebildim dagyolum
çok tatlısın ya
eşinle mum ışığında yemek..ben de yapayım önümüzdeki günlerde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?