Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karnım aç aslında ama mistik çay içiyorum, kahvaltı yapasım yok. Tabi yapmalıyım.
Sizin de oluyor mu bazen, açsınız ama yiyesiniz yok?

günaydın arkadaşlarr....
kaç gündür, hastalıklarla boğuşuyorum, iyileşemiyoruzzz, bu gece oğluşumun burnu tıkandı, kusması bitti bu çıktı şimdi. uyumadı yine doğru dürüst, ben de tabi...okula geldim, kendimi acayip yorgun hissediyorum, bugün bitecek mi bilemiyorum, tatil oldu ama hiç dinlenemedim, aksine daha çok yoruldum, oğlum hiç uyumuyor yaaaa, diş de çıkarıyor, bu dönem bitsin diye dua ediyorumm. ikinci dönem yarım gün çalışıcam, bu kadar yorulmam belki, yetişemiyorumm hiç birşeye, sabah sabah ne söylendim beeeee

menü paylaşamıyorum, çünk son 2-3 gündür, ne yediğime bakacak fırsat bulamıyorum, ne yediğimi hatırlamıyorum. siz napıosunuz? geçmişi de okuyamadım, fırsat bulabilirsem bakıcam.

günaydın kızlarrr
dün yoğun bir gündü
yoğun olması bir yana eşim evde olunca onunda yanında ottururken buluyorum kendimi
kafamız dağılsın diye ütopya filan izledik
hem işlere koştuım
hem de eşimle arada tembellik yaptımm
menülerin hepsini bugun inceleyeceğim
ben dün ne yedim,sağlıksız hiçbir şey yemedim(her türlü şekerli gıda,paketli ürün ve undan uzak) sporumu da yaptım ama menüdeki karbonhidrat oranı yüksek olduğundan
kilo artısı da yok vermek de yok
cumartesindeki menü gibi beslendim(sabah yulaflı krep vardı) akşama kepekli sandviç yedim 1812 kalori aldım
zaten diyet arkadaşım sitesinde de yazıyor 1750 kalori üstü kilo alırsın diye
neyse gelelim sonuca,artık sadece beyaz un ve şekeri değil,yulaf unu ve tam buğday ununu da hayatımdan çıkarıyorum
bol proteinli diyet,k.hidrat ihtiyacımı meyve ve sebzelerden aldığım,ve yağ ihtiyacını da yemeklerden aldığım bir beslenme şekline geçiyorum
bu arada eşim eve birsürü ıvır zıvır istedi. inşallah bir gün bu atıştırmalıklar daha pahalı,meyve ve sebzelerin daha ucuz olduğu bir dünya görürüz.
eşim bir paketten biraz alıyor geri koyuyor,öbüründen alıyor koyuyor...eski ben olsam hepsini yerdim.eşimin iradesine hayranım ama ben daha süper bir şey başaracağım inşallah;hiç yememek..paketli gıdalara tamamen karşıyım zaten..bana sorduklarında,özellikle gebelere aslaaa tüketmeyin diyorum.kendim tüketirsem ikiyüzlülük olurmuş gibi olacağını düşünüyorum.kendi sağlığım için,bebeğime örnek olmak için ben tüketmiyorum.bir de kızlar son çalışmalarda gazlı içeceklerin de cok zararı olduğu kanıtlanmış.sağlıklı uzun ömür için sağlıklı beslenme,spor ve zayıflık şart.şimdi genciz ama ilerisini mutlaka düşünmek gerek.
sigara konusuna değinmiyorum bilee..hastalıkların yarısı sigaradan doğuyor..
bugun kendiniz için büyükkk bir iyilik yapın.sigarayı bırakın.çocuğunuza örnek olun.evet bitti deyin.benim bir amacım var..sağlıklı yaşama.ve bunu amaca ulaşmayı cok istiyorum.kendi sağlığım ve cocuğumun sağlığı için irade ve sabır gösterip bu zehri bırakacağım.eliniz on gittiğinde geri çekeceksiniz.ve sunu bilin sigarayı bıraktıktan sonra bir kere bile içerseniz geri dönersiniz.bağımlılar bağımlı olacağını asla düşünmezler bu maddeye başlarken.sigaradan sonra sizi bekleyen sağlıklı yaşamı,temiz nefesi ve bağımlılıktan uzak hayatı düşünün ve buna sıkı sıkı sarılın
sigara içenlerin cocukları sigaraya baslarsa bu sizin sucunuz büyük oranda ve cocuğunuz bir kansere yakalırsa,bundan kendinizi sorumlu tutabilirsiniz...
yine konuyu nereden nereye getirdim...hakkınızı helal edin..gelelim benim konuma:
bugun güne haşlama 3 yumurta ile başladım
öğlen brokoli haşlarım (5dk) diye düşünüyorum
akşama da 1 adet tavuk baget
arada sütlü kafeinsiz kahve ve meyve
böyle günü bitiririm inşallah
ben şimdi spora kaçıyorum,onu da aradan cıkartıp geleceğim

Karnım aç aslında ama mistik çay içiyorum, kahvaltı yapasım yok. Tabi yapmalıyım.
bugun ben öyleydim ama metabolizmanın uyanması için 3 haşlanmış yumurta yedim.çünkü simdi yemezsem akşama açlık olacak

Gunaydinlar: ) bence sok siyeteler ne olursa olsun saglikli değil.yavas yavas verelim garanti olsun faLasiyla geri almayalim verdiklerimizi.neticede bu kilolar bir anda hop diye gelmedi bize degil mi? Hop diye de gitmeyecekleri kesin :)
çoğumuz bunu deneyim etmişizdir zaten.cok hızlı giden cok hızlı gelir.ondan dediğin gibi normal b,r şekilde azalsın.benim her gün için en az 100 gr hedefim var..100 gr bana yeterli mesela

canım beni Allah yardımcın olsun
bebişim uyumayınca ben de uyumayınca evde karabulutlar dolaşıyor resmen
insanın cocuğu hasta olunca cok üzülüyor,kendin hasta olunca ona bakamıyorum dşye üzülüyorsun
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah
her gecenin bir sabahı var dostum..bugunler de gececek

Kızlar, bir yazı için araştırma yaparken buldum bunu.
Bu kadar olacağını bilmediğim ve beni şaşırtan bir bilgi oldu.

Benim gibi erkenci birileri daha var :)
Günaydın hm22 günaydın 5.takım
Bugüm müfettişlerim gidecek galiba
Karnımda uçan kelebek etkisi :)

Bende şok diyetlere baktım dün hep.sporu ihmal etmezsek kötü bir etkisi olmazmış,simdi senin yazıdan sonrada biraz sempatik gelmeye başladi ama kahvalti portakal suyu diyo.yahu nasıl doycez portakal suyuyla canım
kızlar günaydınn
800 kalaori bence sok diyet değil
hem de güzel kilo verdirir
şok diyet:500 kcal altı,anoreksik beslenme
800 uygulanabilir
ben emzirmesem uygulardım
sonuçta cokkk güzel sonuçlar verir

Dalmış, güzel güzel okuyordum menüye nasıl bir geçiş yapmışsın silkelendim Callancım.
Sigara içmiyorsun değil mi sen?
Maşallah, gerçekten çok sağlıklı besleniyorsun.
Menü de şimdiden harika duruyor maşallah.

bugun ben öyleydim ama metabolizmanın uyanması için 3 haşlanmış yumurta yedim.çünkü simdi yemezsem akşama açlık olacak

Ben de kalkayım bol yumurta ile lor yiyeyim de sonra acıkmayayım o zaman şeker.

dün eşimle kitap yurdundan kitap siparisi verdik..cokk heyecanlıyım cidden,merakla gelmelerini bekliyorum

Ahh, bayılırım ben kitap yurduna.
Aslında, elleyip koklayıp kitap almayı daha çok seviyorum ama burada pek güzel kitapçı yok.
Geldi gelecek heyecanı da ayrı oluyor.

kızlar günaydınn
800 kalaori bence sok diyet değil
hem de güzel kilo verdiriv
şok diyet:500 kcal altı,anoreksik beslenme
800 uygulanabilir
ben emzirmesem uygulardım
sonuçta cokkk güzel sonuçlar verir

Ben spora güvenemiyorum.
Emine'nin yaptığı gibi bir spor şart Callancım, yoksa ben de denemek isterdim aslında.

bir çıkamadım,kopamıyorum sizden
ama şimdi spor yapmam lazım,yoksaa kızım uyanackk
koş callan koş
her şeye koş
tüm yapacaklarını yetiştir
anını iyi değerlendir

Ben de bugün aynen koş koş hm yaptım. Sen de koş hadi şeker.
Zaman önemli.
Bir sürü iş hallettim 6.30'da kalkınca.
Şimdi kahvaltı yapacağım. Sonra 1 saatlik işim var, onları halledince ara vereceğim. Eve el atacağım.
Yemeğim dünden hazır zaten.
Ardından 1-2 saat daha sitelerle uğraşıp, spora geçeceğim.
Dünden listem hazır işte benim de.

Gunaydın fıstıklarrr
Benım genelde tam tersı oluyor ac degılım ama yemek ıstıyorummm

günaydınlarr işbaşı yaptım sonunda
Kızlar, bir yazı için araştırma yaparken buldum bunu.
Bu kadar olacağını bilmediğim ve beni şaşırtan bir bilgi oldu.

hm cim işyerindeki pc de görünmüyor şimdi cepten bakacağım erkencisin bu arada
Benim gibi erkenci birileri daha var :)
Günaydın hm22 günaydın 5.takım
Bugüm müfettişlerim gidecek galiba
Karnımda uçan kelebek etkisi :)
hadi gözün aydın canım
hadi bakalım müfettişler madem gidiyor sen de bu hafta listeye girmek için efor sarfetmelisin haberin olsun tatlım ona göre menülerin bir düzene girmeli
geçmiş olsun tatlım yaa hastalık zordur hele küçük çocuk hasta olunca anneler için daha bi zor oluyor
Gunaydın fıstıklarrr
günaydınlarr
yaa ilaçlarım bi işe yaramadı dr un verdiği duphalac surupta bi işe yaramadı 3 gündür gene wc ye çıkamıyorum deli oluyorum yaaaa

Gunaydın fıstıklarrr

Benim hic olmuyor öyle.hep tersi plur genelde ac degilim ama bir seyler yiyesim var yine de oluyor: )

Güldüm sabah sabah şekerler.
O klasik zaten de, arada da böyle bir tam tersi oluyor.
Aslında pek arada olmuyor benim.
Böyle olunca da beslenme düzensiz oluyor.
Her ikisi de tehlikeli ..

Kaptanım, yorgunluğumu hala atamadım üstümden.
Temizliği dip köşeye başladım, bilgisayardaki işleri hallet, hoop temizlik, hoop yemek derken akşam saat 12 olmadan sızıp kalmışım.
Öyle olunca erken kalktım..

Acaba, bir de şu tibet yogasını denesen mi artık kaptanım?
Bence senin sorununa çok etkisi olacak.
Ben de yapmıyorum şu an ama başlarsan başlarım.

benim belli olmuyor bazen d&r bazen idefix bazen kitapyurdu bazen pttavm bakıyorum hangisinin fiyatları uygunsa ordan veriyorum

Aman kaptanım, sen Dost'a gitsene.
İnsan kendinden geçiyor orada.
Çok seviyorum.

Aman kaptanım, sen Dost'a gitsene.
İnsan kendinden geçiyor orada.
Çok seviyorum.
yaa dost u bende çok seviyorum da benim bu kitapcılardan aldığım genelde büyük oğlanın kitapları dosta ben öğlen tatillerinde gidiyorum kaan yanımda olmayınca onun hangi kitapları istediğini bilmiyorum akşam geçiyoruz pc nin başına kaan la hangi kitapları istiyorsa veriyoruz siparişi

çok sağol canım, aynen o huzursuzsa bize de huzur yok, inşAllah geçecek, tatil olsun annemlerin yanına gideyim, iki çarşı pazar gezeyim, sinemaya falan gideyim harika olucam, çok sıkıldım, gidesim varrrrrr oğluşum da sıkıldı, hva çok soğuk hiç biryere gidemiyoruz, patladı evde yavrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…