Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumartesı kacırınca dun dengelemek ıcın sıktım gece cok acıktım ama kendıme dedım kı eee o zaman o kadar kacamak yaparken dusuncektın demek kı oluyormus buradan uzak kalmamak lazım menuö kotu olunca bıldıremıyecegım dıyoruz ztn en azından mahcup olarak dıkkat efıyoruz bu hafta rakibime meydan okuyorum en son 4-2 yenıyordum sankı yanlışsam duzelt toplightımm Haftasonu kacamagına ragmen bıttın sennnnnn

oo silahlar fena çekilmiş serveyim göreceğiz bakalım bu hafta kimin yüzdesi çok olacak ama senin aldığın kilolar hızlı gider biraz şansın olsa da bu hafta haftaya mümkün değil kazanamazsın

hadi gözün aydın canım
hadi bakalım müfettişler madem gidiyor sen de bu hafta listeye girmek için efor sarfetmelisin haberin olsun tatlım ona göre menülerin bir düzene girmeli

Teşekkür ederim canım ya gidicekler inşallah :)
Bu arada menülerim 2 gündür güzelleşiyor gibi ne dersin bakabildinmi?!

Aman kaptanım, sen Dost'a gitsene.
İnsan kendinden geçiyor orada.
Çok seviyorum.

Eğer ankaradaki dost kitapevinden bahsediyorsanız bütün ergenliğim konur dostun önündeki kaldırımda oturarak geçti :)
İmge vardı birde arkasında sandalyeler vardı sınırsız çay vardı o zamanlar, personel için yapmışlar ama müşterilerinde oturmasına izin veriyorlardı oturur orda okurduk kitap hemde çay içerdik, geçen bir gittim kafe yapmışlar millet beleşe kitap okuyup çay içinde orda bir sermaye yattığını düşünmüşler demekki, ahhhh ah hey gidi günler heyyyyy

kız kocan yok mu nasıl gece kalan bakıcı bulabildin. süper bişey bende istiyorum. yaşlı falan mı kadın. genç kız kalmaz. yeni evli kalmaz. çocuğu olan zaten gelemez yatılı. ay bi akıl ver bende arayayım. bulayım.

bugün kreş öğretmeni kızımı kolundan çekiştirdi servis te istemediği koltuğa oturtmaya çalıştı. zorladı. ağlayarak döndüm işe. istifa etmeyi düşündüm. bırakıp çocuğum büyüyünce geri dönmeyi düşündüm işe. çok moralim bozuk bugüün. hala gözlerim doluyor.

Ne güzel kaptanım oğlun da okuyor.
Son zamanlarda çocuklar teknolojiden ellerine kitap almamaya başladı.

Ben yetişemedim o dönemlerine Ozalycim ama eminim çok güzeldir.
Geçen de Eskişehir'de bir yer gördük yeni açılmış.Kitapçı da bir yer ayrılmış cafe tarzı.
Bir bölümden kitap alınıp okunabiliyor orada.
Nasıl beğendim anlatamam, benim hayalimdi öyle bir yer açmak, hayalim çalınmış gibi de hissetmedim değil.

Aydacım, eminim anne olarak çok zor geliyordur ama emin ol çocukların kendi ayaklarının üzerinde durmaları için de büyük fırsat.
Ben, 3 yaşındayken başlamıştım kreşe ama nasıl bir özgüvense artık, 5 yaşında bir gün öğretmenime, eşyalarımı hazırlayın ben bugünden sonra gelmeyeceğim demişim.
Evde kimsenin haberi yok.
Olmaz dediler, bakıcı bulalı dediler hatırlıyorum ben kendim kalacağım artık bitmiştir demiştim.
Şimdi çok gülüyorum tabi o artisliğime ama bir daha da gitmedim.
Evde kendim kalmaya başladım.
O zamandan sonra da bilirim ki ben nerede olursam olayım kendi işimi hallederim.

Aslında kalori olarak güzel ama bence yanlış şeylerle alınmış kalori.
Şöyle bir durum var, aldığın karbonhidrat ile protein kilo olarak aynı dönmez sana.
Bu çok önemli.
Aynı kaloriyi böyle değil de, sağlıklı bir menü ile tamamlasan, emin ol bugün eksilerdeydin.

Bu arada, hepimizin sorunu oldu sanırım o artık.

yok canım sigara içmiyorum
ben şanslıyım ailemde hiç içen görmedim
arkadaslarımda da içen yoktu
üniversitede de göğüs hastalıklarında yatan her 3,4 kişiden birinin kahvehane işletme öyküsü olduğunu görüncee yok Allah göstermesin sigara...korkarım sigaradan..
sigarayı baslayanları da asla yargılayaman,ailesi içiyordur ya da ergenlikte baslamıştır..o çağlarda insan garip bir dönem geçiriyor ama bırakmak büyük irade istese de herkesiin elinde

Ne kadar şanslısın Callancım.
Benim ailemde tüketiliyordu ama ben de midesi bulananlar grubundayım.
Mecaz değil, gerçek anlamda.
Yanımda sigara içilince, bir garip oluyorum nedense ama ayda yılda bir olmak üzere puro ve nargile içebiliyorum.

Ne ıstedınız ben de d&r dan verıyorum
beni sessiz de sevebilir misin-kemal sayar
cerrah-tess gerritsen
ışık doğudan gelir-cemil meriç
işi vaktinden çok olanlar-4 kitap-nurettin yıldız
biz eşimle psikoloji, felsefe, gerilim polisiye ve dininimz hakkında bilgilendiren kitapları okumayı seviyoruz
herkesin kendi tarzı okumayı sevdiği kitap başka tabi

açıkçası ben de ünideyken nargileyi denedim,çok da sevmedim.bir daha da içmedim
eşim de bir dönem puro içmiş sonra farenjit olmuş,çok ağır geçirmiş..sonra o da bir daha kullanmamış
insan kendisine güvenmemeli
çünkü bunlar bağımlılık yapıcı maddeler.olayın bizimle alakası yok,beyin kimyamızı değiştiriyorlar
psikolojik bağımlılık da var ama gerçek anlamda bırakınca yoksunluğa da giriliyor
en iyisi hiç başlamamak tabi

Fıstıklar su dıyet arkadasım sıtesıne takılıyorum 2gundur kalorılerı gordukce yıyemıyorsunuz resmen tavsıye ederım begendımm
aynen bendeee
en çok motive eden şey de
bugun sukadar kg verdiniz,ayda sukadar verdiniz yazıyor ya,moralimi yükseltiyor
diyorum mesela böyle yersem ayda 3 kg ooo süper,devam gibi :))))))

Selam arkadaslar malum pazartesi bugun ders arasinda kaçamak yaziyorum acil cikiş yapicam menumu yazip
Kahvalti
Soganli peynirli omlet 7 kh
2 dilim ekmek 20 kh
5 dilim patates 5
I kindi
Tavuk sote 0 kh
Çok az lahana turşusu 2
toplam 34 birim karbonhidrat
Yarim saat jillian

aynen
karbonhidratlar bize hoopp kilo olarak geri dönüyor
zaten karatay ve dukan proteinden kazanıyor
yağ depo edilir
karbonhidrat depo edilir
ama protein depo edilmez
gün içinde istediğiniz kadar yağsız protein yeyin, gün sonunda nekadar yeseniz de kilo vermiş olursunuz
ben de bir kitap yazsam,diyetimde proteini basardım

üzülme,kreş öğretmenine bu davranışından dolayı üzüldüğünü ve bir daha yapmaması gerektiği konusunda uyar
durum çözümlenince moralin yükselir
kızına da sürekli çaktırmadan sor
istmeediğin bir şey yaptıran var mı
seni inciten var mı gibi
çocuğunla iletişim halinde olunca bu tarz seyleri halledersiniz
sadece bu konuda değil hayatta her konuda problem cıkabilir

yok canım yaa menülerine bakamadım evde olunca ama artık işe başladım menülerine dikkat edeceğim bu güzel bir gelişme
canım sorma benimkisi tamamen tesadüf oğlumun bakıcısı 1 sene sabah geldi akşam gitti o dönem kar yağmıştı babasına söyledik izin aldık havalar ısınana kadar yatılı kalsın diye o dönem eşim sürekli seyahatte 1 hafta evdeyse 1 hafta yoktu bakıcımız da eşinden ayrılmış ailesi ile oturuyordu o dönem kalmaya başladı sonra uzağa taşındılar gelip gitmesi zor olunca kendisi babasına söylemiş nasıl olsa kış için izin vermiştin şimdi 2 vasıta değiştirip bi de 10-15 dk yürümeyeyim diye o şekilde yatılı kaldı tamamen şans eseri anlayacağın benimde ankarada ne anne ne kaynana hiç kimsem yok allah razı olsun bakıcıdan ben hastalandığımda bana da baktı ama biz artık abla kardeş gibi olduk (haa bu arada o kadar çok konuşuyor ki inanamazsın bazen kafayı yiyoruz eşimle ama ne yapacaksın idare ediyoruz) şimdi de sıkıntımız ufaklık kreşe başladı yarım gün ama düşün anne diye değil özlem diye ağlıyor duygusal bağlılığı çok fazla artık tüm güne geçirip bakıcıyı bırakalım diyoruz ama bu bağlılığı nasıl çözeceğiz derdindeyiz
valla çok zor yaaa allah kolaylık versin bakıcı derdini çok iyi bilirim ilk oğlum 3 bakıcı değiştirip 2 yaşında kreşe başlamak zorunda kalmıştı

Ah o tess yok mu o tess :)
Cerrah serisi gerçketen çok güzeldi, dizisini bile izledim
Eğer polisiye gerilim seviyorsan bir kitap önerebilirim
Kusursuz Tuzak Lisa Gardner
Ben hep gerilim polisiye korku okurum pek etkilenmem anlık olur yani bir an irkilirim o kadar.
Ama bu kitaptan sonra 2 hafta arkamaa bakarak yürüdüm inanırmısın çok etkileyiciydi.
Gerçi herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir tabi

Favori serim ki bütün hikayeleri var Sherlock Holmes tabiki sadece Sir Arthur'unkiler. Çeşit çeşit kitapevlerinden toplattım seriyi. idefix te sağolsun :)

aaa hemen inceleyeyim onu
sherlock holmes yeri ayrı
benim favori dizilerim de hep polisiye,bilimkurgu fringe,mentalist,sherlock çok severim bunları
mentaliste de bayılıyorum.ölmüş eşine bağlılığı,sonradan ahlaki değer edinmesi,bir kanepede yatması,takım elbise giymesi,çay sever olması,mal mülk adına her şeyini eski yaşantıda bırakması...oluşturulan karaktere hayran kaldım..
fight clubtaki gibi,her şeyden sıyrılarak gerçek özgürlüğe kavuşmak gibi
ayy yine konuyu dağıtıyorumm
oradan oraya atlıyorum yahuu
ama düşünsene,böyle elmaslara evmiş arabaymış,giysiymiş,markaymış bunların hiçbirine kıymet vermediğini..bana harika geliyor..
mesela ben ütopyayı izliyorum arada, oaradaki kızlar hep ayakkabım su marka,kremim asua marka,makyaj malzemem söyle,pahalı seyler almakla övünmeler,cok harcama yapmakla övünmeler...para hiçbir zaman yetmez,hep bir açlık duyacaklar ve doymayacaklar..ama kanaat böyle mi..mutluluk ve huzur getirir
spordan sonra sadece 10 dakika su videoyu yapıyorum 3 gündür,çokkk iyi hissettiriyor,vaktim olsa 1 saat yapardım bu stretching ya da yogayı
kız da cok güzel yüzlü
rada bana bakıyormuş gibi geliyor,korkuyorum

jillian yapıldı
gym stick twist 240 kere
dumbell side bend sağ kol 15 sol kol 15 iki kol 120
Neva2516
bu hareketler bel inceltmek için buradan öğrendim:
squat 80yapıldı
squatı üst bacak sıkılaştırma,selülit giderme ve popo kaldırma için yapıyorum
squat çömelme demektir
squatın cok cesidi olsa da ben en basit ve temel olanı yapıyorum(yani çömeliyorum :) ))
ve 10 dakika stretching yaptım,hem rahatlamak hem de kaslarımı uzunlamasına çalıştırmak için
günün stresini kaslarımdan attım :))

yaa kzılar diyet arkadaşıma üye oldum ama şifrem halaa gelmedi tekrar şifre istedim gene gelmedi sizde de böyle sorun olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…