- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.361
oo silahlar fena çekilmiş serveyim göreceğiz bakalım bu hafta kimin yüzdesi çok olacak ama senin aldığın kilolar hızlı gider biraz şansın olsa da bu hafta haftaya mümkün değil kazanamazsınCumartesı kacırınca dun dengelemek ıcın sıktım gece cok acıktım ama kendıme dedım kı eee o zaman o kadar kacamak yaparken dusuncektın demek kı oluyormus buradan uzak kalmamak lazım menuö kotu olunca bıldıremıyecegım dıyoruz ztn en azından mahcup olarak dıkkat efıyoruz bu hafta rakibime meydan okuyorum en son 4-2 yenıyordum sankı yanlışsam duzelt toplightımm Haftasonu kacamagına ragmen bıttın sennnnnn
hadi gözün aydın canım
hadi bakalım müfettişler madem gidiyor sen de bu hafta listeye girmek için efor sarfetmelisin haberin olsun tatlım ona göre menülerin bir düzene girmeli
Aman kaptanım, sen Dost'a gitsene.
İnsan kendinden geçiyor orada.
Çok seviyorum.
kız kocan yok mu nasıl gece kalan bakıcı bulabildin. süper bişey bende istiyorum. yaşlı falan mı kadın. genç kız kalmaz. yeni evli kalmaz. çocuğu olan zaten gelemez yatılı. ay bi akıl ver bende arayayım. bulayım.evet canım bol bol vakit geçirdik hava güzel olsaydı sinema falan yapacaktık olmadı
canım bakıcımız var askında küçükde başladı kreşe ama bakıcıyı henüz bırakmadık yatılı kalıyo bakıcımız otesi sabah geliyor cuma akşam gidiyor küçük kreşe başlayınca ev işleri yapıyor biraz rahatladım bende
yaa dost u bende çok seviyorum da benim bu kitapcılardan aldığım genelde büyük oğlanın kitapları dosta ben öğlen tatillerinde gidiyorum kaan yanımda olmayınca onun hangi kitapları istediğini bilmiyorum akşam geçiyoruz pc nin başına kaan la hangi kitapları istiyorsa veriyoruz siparişi
Eğer ankaradaki dost kitapevinden bahsediyorsanız bütün ergenliğim konur dostun önündeki kaldırımda oturarak geçti :)
İmge vardı birde arkasında sandalyeler vardı sınırsız çay vardı o zamanlar, personel için yapmışlar ama müşterilerinde oturmasına izin veriyorlardı oturur orda okurduk kitap hemde çay içerdik, geçen bir gittim kafe yapmışlarmillet beleşe kitap okuyup çay içinde orda bir sermaye yattığını düşünmüşler demekki, ahhhh ah hey gidi günler heyyyyy
kız kocan yok mu nasıl gece kalan bakıcı bulabildin. süper bişey bende istiyorum. yaşlı falan mı kadın. genç kız kalmaz. yeni evli kalmaz. çocuğu olan zaten gelemez yatılı. ay bi akıl ver bende arayayım. bulayım.
bugün kreş öğretmeni kızımı kolundan çekiştirdi servis te istemediği koltuğa oturtmaya çalıştı. zorladı. ağlayarak döndüm işe. istifa etmeyi düşündüm. bırakıp çocuğum büyüyünce geri dönmeyi düşündüm işe. çok moralim bozuk bugüün. hala gözlerim doluyor.
- Alınan Kalori
bu da benim dünkü menüm
- 2.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal)112 kcal
- 0.50 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal)28 kcal
- 2.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal)40 kcal
- 5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
- 0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)66 kcal
- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)38 kcal
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Zeytinyağı (90 kcal)90 kcal
- 1.00 x 1 Adet (10gr) Eti Çikolata Sticks Antep Fıstık (57 kcal)57 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)226 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 1123 kcal
sporum yok
suyum 1 litre
en son perşembe akşam wc ye gittim.
yediğim tüm herşeyi sonuna kadar sindiriyorum zerre bişey israf etmiyorum.
bu yüzden bugün tartım artı da çıktı.
bu akşam wc ye en az 1 kg bırakmam lazım
yok canım sigara içmiyorumDalmış, güzel güzel okuyordum menüye nasıl bir geçiş yapmışsın silkelendim Callancım.
Sigara içmiyorsun değil mi sen?
Maşallah, gerçekten çok sağlıklı besleniyorsun.
Menü de şimdiden harika duruyor maşallah.
Ben de kalkayım bol yumurta ile lor yiyeyim de sonra acıkmayayım o zaman şeker.
Ahh, bayılırım ben kitap yurduna.
Aslında, elleyip koklayıp kitap almayı daha çok seviyorum ama burada pek güzel kitapçı yok.
Geldi gelecek heyecanı da ayrı oluyor.
Ben spora güvenemiyorum.
Emine'nin yaptığı gibi bir spor şart Callancım, yoksa ben de denemek isterdim aslında.
yok canım sigara içmiyorum
ben şanslıyım ailemde hiç içen görmedim
arkadaslarımda da içen yoktu
üniversitede de göğüs hastalıklarında yatan her 3,4 kişiden birinin kahvehane işletme öyküsü olduğunu görüncee yok Allah göstermesin sigara...korkarım sigaradan..
sigarayı baslayanları da asla yargılayaman,ailesi içiyordur ya da ergenlikte baslamıştır..o çağlarda insan garip bir dönem geçiriyor ama bırakmak büyük irade istese de herkesiin elinde
beni sessiz de sevebilir misin-kemal sayarNe ıstedınız ben de d&r dan verıyorum
açıkçası ben de ünideyken nargileyi denedim,çok da sevmedim.bir daha da içmedimNe kadar şanslısın Callancım.
Benim ailemde tüketiliyordu ama ben de midesi bulananlar grubundayım.
Mecaz değil, gerçek anlamda.
Yanımda sigara içilince, bir garip oluyorum nedense ama ayda yılda bir olmak üzere puro ve nargile içebiliyorum.
aynen bendeeeFıstıklar su dıyet arkadasım sıtesıne takılıyorum 2gundur kalorılerı gordukce yıyemıyorsunuz resmen tavsıye ederım begendımm
aynenNe güzel kaptanım oğlun da okuyor.
Son zamanlarda çocuklar teknolojiden ellerine kitap almamaya başladı.
Ben yetişemedim o dönemlerine Ozalycim ama eminim çok güzeldir.
Geçen de Eskişehir'de bir yer gördük yeni açılmış.Kitapçı da bir yer ayrılmış cafe tarzı.
Bir bölümden kitap alınıp okunabiliyor orada.
Nasıl beğendim anlatamam, benim hayalimdi öyle bir yer açmak, hayalim çalınmış gibi de hissetmedim değil.
Aydacım, eminim anne olarak çok zor geliyordur ama emin ol çocukların kendi ayaklarının üzerinde durmaları için de büyük fırsat.
Ben, 3 yaşındayken başlamıştım kreşe ama nasıl bir özgüvense artık, 5 yaşında bir gün öğretmenime, eşyalarımı hazırlayın ben bugünden sonra gelmeyeceğim demişim.
Evde kimsenin haberi yok.
Olmaz dediler, bakıcı bulalı dediler hatırlıyorum ben kendim kalacağım artık bitmiştir demiştim.
Şimdi çok gülüyorum tabi o artisliğime ama bir daha da gitmedim.
Evde kendim kalmaya başladım.
O zamandan sonra da bilirim ki ben nerede olursam olayım kendi işimi hallederim.
Aslında kalori olarak güzel ama bence yanlış şeylerle alınmış kalori.
Şöyle bir durum var, aldığın karbonhidrat ile protein kilo olarak aynı dönmez sana.
Bu çok önemli.
Aynı kaloriyi böyle değil de, sağlıklı bir menü ile tamamlasan, emin ol bugün eksilerdeydin.
Bu arada, hepimizin sorunu oldu sanırım o artık.
üzülme,kreş öğretmenine bu davranışından dolayı üzüldüğünü ve bir daha yapmaması gerektiği konusunda uyarkız kocan yok mu nasıl gece kalan bakıcı bulabildin. süper bişey bende istiyorum. yaşlı falan mı kadın. genç kız kalmaz. yeni evli kalmaz. çocuğu olan zaten gelemez yatılı. ay bi akıl ver bende arayayım. bulayım.
bugün kreş öğretmeni kızımı kolundan çekiştirdi servis te istemediği koltuğa oturtmaya çalıştı. zorladı. ağlayarak döndüm işe. istifa etmeyi düşündüm. bırakıp çocuğum büyüyünce geri dönmeyi düşündüm işe. çok moralim bozuk bugüün. hala gözlerim doluyor.
yok canım yaa menülerine bakamadım evde olunca ama artık işe başladım menülerine dikkat edeceğim bu güzel bir gelişmeTeşekkür ederim canım ya gidicekler inşallah :)
Bu arada menülerim 2 gündür güzelleşiyor gibi ne dersin bakabildinmi?!
Eğer ankaradaki dost kitapevinden bahsediyorsanız bütün ergenliğim konur dostun önündeki kaldırımda oturarak geçti :)
İmge vardı birde arkasında sandalyeler vardı sınırsız çay vardı o zamanlar, personel için yapmışlar ama müşterilerinde oturmasına izin veriyorlardı oturur orda okurduk kitap hemde çay içerdik, geçen bir gittim kafe yapmışlarmillet beleşe kitap okuyup çay içinde orda bir sermaye yattığını düşünmüşler demekki, ahhhh ah hey gidi günler heyyyyy
canım sorma benimkisi tamamen tesadüf oğlumun bakıcısı 1 sene sabah geldi akşam gitti o dönem kar yağmıştı babasına söyledik izin aldık havalar ısınana kadar yatılı kalsın diye o dönem eşim sürekli seyahatte 1 hafta evdeyse 1 hafta yoktu bakıcımız da eşinden ayrılmış ailesi ile oturuyordu o dönem kalmaya başladı sonra uzağa taşındılar gelip gitmesi zor olunca kendisi babasına söylemiş nasıl olsa kış için izin vermiştin şimdi 2 vasıta değiştirip bi de 10-15 dk yürümeyeyim diye o şekilde yatılı kaldı tamamen şans eseri anlayacağın benimde ankarada ne anne ne kaynana hiç kimsem yok allah razı olsun bakıcıdan ben hastalandığımda bana da baktı ama biz artık abla kardeş gibi olduk (haa bu arada o kadar çok konuşuyor ki inanamazsın bazen kafayı yiyoruz eşimle ama ne yapacaksın idare ediyoruz) şimdi de sıkıntımız ufaklık kreşe başladı yarım gün ama düşün anne diye değil özlem diye ağlıyor duygusal bağlılığı çok fazla artık tüm güne geçirip bakıcıyı bırakalım diyoruz ama bu bağlılığı nasıl çözeceğiz derdindeyizkız kocan yok mu nasıl gece kalan bakıcı bulabildin. süper bişey bende istiyorum. yaşlı falan mı kadın. genç kız kalmaz. yeni evli kalmaz. çocuğu olan zaten gelemez yatılı. ay bi akıl ver bende arayayım. bulayım.
beni sessiz de sevebilir misin-kemal sayar
cerrah-tess gerritsen
ışık doğudan gelir-cemil meriç
işi vaktinden çok olanlar-4 kitap-nurettin yıldız
biz eşimle psikoloji, felsefe, gerilim polisiye ve dininimz hakkında bilgilendiren kitapları okumayı seviyoruz
herkesin kendi tarzı okumayı sevdiği kitap başka tabi
aaa hemen inceleyeyim onuAh o tess yok mu o tess :)
Cerrah serisi gerçketen çok güzeldi, dizisini bile izledim
Eğer polisiye gerilim seviyorsan bir kitap önerebilirim
Kusursuz Tuzak Lisa Gardner
Ben hep gerilim polisiye korku okurum pek etkilenmem anlık olur yani bir an irkilirim o kadar.
Ama bu kitaptan sonra 2 hafta arkamaa bakarak yürüdüm inanırmısın çok etkileyiciydi.
Gerçi herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir tabi
Favori serim ki bütün hikayeleri var Sherlock Holmes tabiki sadece Sir Arthur'unkiler. Çeşit çeşit kitapevlerinden toplattım seriyi. idefix te sağolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?