Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasılsınızz...
buralar bol bol kar yagıslı..

Emine dun ne yaptı
sabah: 2yumurta ıle mantarlı zyaglı omlet, 2kasık lo, 1tatlı kasıgı fıstık ezmesı, ıhlamur.
ogle: sevmem ama hamsı yedım... epeyce yedım.. sevmedıgımden:))) salata yagsızdı..nareksılı.
...1muz, 1elma.
aksam: 2tane mantar dolma (kasarsız kıymalı), 2kasık nohut salatası, 1kase yogurt corba.

su:3lt+
spor: 1saat elıptık

dogru soyluyorsun... kotudur emınım.
ben sabah kalkıyorum..namazla kurege cıkıyorum esım uyanana kadar ne kadar yapabılırsem.
sonra dus kahvaltı.. kızım oglum ben havuza.. esım ıse..
kızımın havuzun yakınında gymboree'ye bırakıyorum... ogle vaktı alıyorum... tekrar eve:)
ben ısımı de cocuklarıma gore sectım..daha onlar yokken...

yanı ne desem bılemedım... kardes de lazım ama ona annesııı

emine 2. ler cok cadı oluyor büyüyünce daha felaket bizimkisi abinin burnundan getiriyor
bırıncıler tek..ondan galıba ya.. bızım delıkanlı ablası kalkıp kosunca bı heyecanlanıyor..sonra pesınden emeklıyor.. yetısemeyınce hırs yapıp cıglıga vuruyor:)))
gercı bunları seslerını tanımak ıstedıklerı cıglık donemlerı var ya ara ara gelı kafamızı sızırdıklerı...heh ıste tam oradayız:)

anammmmmm

cok utandım:)
evet KAratay okumadıysam da tvde rastladıgımda begenıyorum.
bı profesor ıcın begendım.. demek de bu ara moda ya neyse...
sarlatan cok ne edek.

evet yaa ne tatlıdır o şimdi çığlık çığlığa bağırması o dönem deli ediyor ama sonrasında özleniyor be eminem

Ben, meyve aromalılarını çok severim Callancım.
Puro da Kıbrıs alışkanlığı ama nargile evde olsa da etrafı kirletiyor diye yapasım gelmiyor. Puro da bazen böyle çok çalışıyorum, yorgunlukla oturduğumda alıyorum.
İkisi de ancak 2-3 ayda bir oluyor.

yaa kzılar diyet arkadaşıma üye oldum ama şifrem halaa gelmedi tekrar şifre istedim gene gelmedi sizde de böyle sorun olmuşmuydu?

Kaptanım, ben de oldum biraz önce ama sorun olmadı.
Spam kutusuna da baktın mı?

Emıne ıkı gundur 1saat elıptıkte.
bugun buna ek powerplank cektım 340ta pes dedım ama.

merhaba hanımlar...

Ohh maşallah hatuna bak yahu

Kilo ile gel bize kaç kilo yedin.

Emine, bu kürek nasıl bir şey? Fotoğrafını koyman mümkün mü?

yok tatlım yaa hotmail hesabını vermiştim orda spam değil junk var ama orası da boş

geçmiş olsun tatlım yaa hastalık zordur hele küçük çocuk hasta olunca anneler için daha bi zor oluyor

sağol canım, aynen öyle bittikk

günaydınlarr
yaa ilaçlarım bi işe yaramadı dr un verdiği duphalac surupta bi işe yaramadı 3 gündür gene wc ye çıkamıyorum deli oluyorum yaaaa

duphalac ben de kullandım, ramazan ayıydı, 10gün falan çıkamamıştım, içtim ama öyle hemen etkisini göstermemişti, baya çekmiştim ooofff, çok kötü, hiç birşey de yiyemiyordum, oruç tutuodum ama mide taş gibi olmuştu. bol bol su iç, düzelir, bi de hareket etmek lazımm

Baya baya seni almayacaklar kararlılar desene kaptanım.
Şaka bir yana, ben beğenemedim, myfitnespal 'a geri döndüm.
evet hatta başka bi mail adresi ile yeniden denesem mi dedim
yaa bilmiyorum hayat cım yaa cok zor çeken bilir günlük 2lt en az su içiyorum ama gene de yok yani

evet hatta başka bi mail adresi ile yeniden denesem mi dedim

yaa bilmiyorum hayat cım yaa cok zor çeken bilir günlük 2lt en az su içiyorum ama gene de yok yani

İstersen hesabımı vereyim kaptanım :)
Baktım, bıraktım ben.

sen ne iş yapıyorsun ki canım. havuz falan .

boş ver yaa bugün bekleyeyim de olmazsa isterim bu arada face de candan erçetinle beyaz ın çekişmelerini seyrettiniz mi çok güzel yaaa

izledim hepsini komik evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…