Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

boş ver yaa bugün bekleyeyim de olmazsa isterim bu arada face de candan erçetinle beyaz ın çekişmelerini seyrettiniz mi çok güzel yaaa

Tamamdır Kaptanım.
Ben, her hafta takip ediyorum.
Bu haftada yoldaydık, otobüste izledim.
Çok şekerler gerçekten.
Candan Erçetin'i de Beyaz'ı da çok beğenirim.
Harika oluyor klipler.

tv de de çıkıyor mu ben beyaz show a kalamıyorum malum tavuk gibi erkenciyim :)

Evet kaptanım, her hafta çıkıyor atışıyorlar öyle.
Beyaz Show'un eski havası yok da işte öyle bakıyoruz alışkanlıktan.
Çoğu zaman başka şeyle ilgilenirken izliyorum.
Artık, iyice dönemin dizi oyuncuları ile doldu.
Bir de sırası işe Beyaz, Okan, 3 adam alıyorlar aynı konukları ..

berıl de ıstemıstı.. evde degılım ama telfte bı fotonun kenarında zoomlayıp yolladım ama bı turlu ınmedı.. dur bakalım bu defa kac dk bekleyecegım
bı ben mı foto yuklerken bu kadar ugrasıyorum

Dun arkadasta dıkkat edıyorum gıbı bısey soledım demez olaydım dedıkten sonra ustume geldıler sureklı o zaman sunu ye bu kılo aldırmaz dıye ısrarcı oldular dememek lazımmm
aynen
insanlar hedefleri baltalamak için var resmen

Ay bende videolar görünmüyor akşam bakıcam merak ettim, bende jilliandan sonra şöle esneye esneye gerinmek istiyorum, şu jillianın sonunda soğuma varya bacaklarını açıp esniyorlar sağa sola falan, bir de esneklik muhabbeti yapıyor zalım jillian benimse esneme ile alakam yok , sağa doğru bükülüyorum ama göbiş ve can simitlerim yüzünden bükülmekten ziyade boynumu sağa eğmiş gibi görünüyorum :)

Benim de deli gibi bebek sevesim var, kimsenin de yok ki ufak bebeği bu sıralarda.

Ah canım ben göndereyim bir hafta hevesini gider :)
Ptt kargoya veriyorum o zaman, çantasına bezini neyin de koydum :)

müfettişler gitti mi canım bugün daha rahatsın sanırım?

ah fringe mentalist çok çok güzel diziler gerçekten kızımdan önce bir solukta 3 bölüm arka arkaya izlerdim, birde flashback vardı o da güzeldi bir anda yayından çıktı.
Fantastik işin içine girince hele de orta dünya yada orta çağ dizi ve filmlerine bayılıyorum ama öle spartacus gibi şeyler değil. Bir sürü dizi takip ederdim internetten izlerdim arka arkaya ahh ahh zaman boldu :)
Bugün pek bir nostalji yaptım ben ya :)

günün ilk menüsü benden gelsin
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
ara
1 dilim ananas
1/2 bardak ayran
öğle
100 gr kadar tavuk şiş
1dilim ekmek
1 domates
ara
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kaşık yaban mersini
1 kuru kayısı
1 tatlı kaşığı keten tohumu
110 gr probiyotik yoğurt
akşam
1 kase çorba
8 kaşık taze fasülye
1 dilim ekmek ya da 2-3 kaşık pilav (hangisine karar vereceğim yemek esnasında belli olacak)
salata
ara
1/2 armut
1/2 bardak süt

şimdiden yazdım akşama kaçamak yapmayayım diye
spor 45 dk yürüyüş (3,5 km biraz yavaş oldu her taraf kar olunca)
su şu ana kadar 2,5 lt oldu

kaç gündür ki kaçamaklarımdan sonra bugün artık toparladım bundan sonra böyle gidecek size söz veriyorum

hahaha hosgeldınnn dunyamıza o zamannnn:)

hahaha hosgeldınnn dunyamıza o zamannnn:)
hoşbulduk canım, ne güzel aynı kafa aynı tarz aynı amaç :) Yaşasın 5.Takım
Karşınızda yüzüklerin efendisi manyağı hatta 1,90 boyunda aragorn maketi olan ama kocası izin vermediği için :) baba evinden getiremeyen, boynunda yüzüğü mordora götürürmüşcesine taşıyan, japon manga anime meraklısı bir fantastik gerilim polisiye psikopatı var :)

Kızlar müfettişler güzel gitti ya ne kadar mutluyum bilemezsiniz, o kadar mutluyumki geri çevirdiğim künefeye bile üzülmüorm :)

selam arkadaşlar
11/01/15 menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin bir kaşık tahin pekmez
1 dilim ekmek
öğle
erişteli mercimek 1 tabak kadar
akşamı çocukların kalan yemekleriyle geçiştirdim
su çok az hareket çok az boğazım şişiyor ve regl dönemindeyim.
Bunların etkisi sanırım tartıda gram gitmiyor her sabah 72,3 kg geliyorum.
Hafta sonu tel.den yazdım. Hafta içi daha aktif olurum aslında ama denetimdeyiz.
Menülere pek yorum yazamıyorum. Çünkü hiç anladığım şeyler değil. Bilmeden eleştirmek de istemem açıkçası. Kaptanım üzerime düşen yapmam gereken birşey varsa söyleyin lütfen. yapmıyoesam bilmediğimdendir. Arkadaşlar hepinizi çok sevdim. Tüm yazılanları okuyorum. İYİ Kİ 5.TAKIMDAYIM. KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM. HEPİMİZ HEDEFİMİZE ULAŞALIM İSTİYORUM

canım fırsat buldukça takıma uğrarsan motive olmak için senin için iyi olur günlüğk en az 5 mesaj yazman gerekiyor biliyorsun bi de dikkat et madem hastaymışsın bu dönem spordan uzak dur ama iyileşmek için ılık ılık su içmeye çalış bu arada senin kilon servey ve bana yakın biz rakibiz her hafta kim fazla verecek diye yarış halindeyiz takım içerisinde istersen sende bize katılabilirsin

Söylemeyi unuttum. Kitaplarım geldi. Artık zayıflamanın matematiğini yapıcam bende. Bilimsel yaklaşalım bakalım birazda olaya:) hastayım spor yapamıyorum. Fırsattan istifade kitap okurum. Callen seni örnek aldım kendime. ayda2kilogo sen ne durumdasın tatlı rakibem? Durumlar nasıl yazsana

zayıflamada son söz mü? ne matematiği yapacaksın tatlım

hayat cım mesajları beğeniyorsun yoruma da gel tatlım nasıl oldu ufaklık sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…