Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar
3 ay sonunda yeniden aranıza dönmek hem güzel hem buruk hemde kötü anılarımı canlandırdı.
ben az az yürümeye başladım ve dün işe geldim.biraz psikolojim düzelsin diye
çünkü hem ayağımın kırıklığı hemde arkadaş kazığı yemek depresyona soktu beni. ilaçlarla duruyorum.
geçmişi okudum nisan ayındaki yazılanları konuyla bilgisi olan arkadaşlarım hatırlar. hakkımda kötü şeyler yazılmış ama konunun derinini bilmediğiniz için yazdınız bunları biliyorum.
neyse sonuçda yaşandı bitti ve derin yara izler bıraktı bende. siteye tekrar girip girmemekde kararsızdım. eğer açıklama isteyen olursa elimden geldiğince açıklarım emelle yaşanan olayı.artık kime inanıp inanmıycanız size kalmış. telefonda görüştüğüm arkadşlarım haklı olduğumun kanaatına vardı. diğer arkadaşları bilmiyorum. emel benim sizlere açıklamay yapamayacağım durumdayken gelip burda beni kötülemiş biliyorki ben evde yatalağım kendimi savunamam sizlere.kendince suç bastırmaya çalıştı. ama düşünemedi yalancının mumu yassıya kadar yanarmış. telefonla sizlere ulaşıp gerçeği anlatabilceğimi düşünemedi ondan zeki çıktım oyununu yarıda kestim.
neyse deşilcek yine konu.
benim ne olacağım belli değil. antalyaya taşınma durumumuz var. geçiciyim burda gerçi tam belli değil.
verdiğim tüm kiloları geri aldım 3 ay hareketsiz kaldığım günlerde. şimdi yeniden adapde olmaya çalışıyorum diyete ama olmuyor. tek elle bişiler taşıyamıyorum işe burda ne buldum azda olsa yiyorum mecbur.
2 ay daha tek koltuk değneğiyle yürüycem. fazla yürüyemiyorum acı ve ağrılarım oluyor.
bana bu zor günlerimde arayıp beni destek veren tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. gerçek dostlarım aramadı kazık attı ama sizler yalnız bırakmadınız beni saolu tekrar canlarım.
elimden geldiğince girip yazmaya çalışacağım.işden fırsat buldukça.

benim bu haftaki hedefim 57.4 e düşebilmek.

canım süper bir hedef bu, eğer bunu gerçekleştirebilirsen bireyselde şampiyon olursun harika alkisalkisalkis
zemuszemus

sportim benim hedefim 65,5 bu hafta.. tam 1 kilo yani :1rolleyes:
canım harikasın bende öyle tahmin etmiştim süper:teytey:

benim de hedefim 54 .... 1 kilo

süperiz !!!! :lepi:

ben takımda yeniyim.neler olup bitti bilmiyorum ama.. çok çok geçmiş olsun.
gerçek hayatta nasıl iyi ve kötü insanlar varsa sanal alemde de aynıları oluyor malesef.. canını sıkmaya değmez. daha iyi olman dileğiyle..

cococum saol canım haber verdiğin için. denetleme sonucu ne oldu .mutlaka yazmışındırda ben kaçırmışımdır büyük ihtimalle.

mehalim sağol canım
denetlemeyi olmulu rapor ile atlattık şükür
bakalım artık bir sonraki denetime kadar rahat sayılırız :roflol:

çikolatam canım walla sen nasıl daha rahat hissedeceksen ve nasıl daha verimli olacaksa öyle yap canım
benim de bu diyetle pek alakam kalmadı şu aralar
haftasonunu kendime tatil ilan ettim...
eşimle bu liste başladığından beri hiç dondurma bile yemedik yaaa lülülülülülü
ama haftasonu hepsini telafi ettik. pazar günü börekçiye bile gittim:kedi:
ama haftasonuna kadar vericem yüzünüzü kara çıkarmıycam İnşaaAllah

arkadaşlar merhaba

ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır

ooo sportim gelmiş
canım walla fotonu gördüm MaşaAllah sana
hiiç fazlalık yok :jeyyar:

of of of fooffff
bravooo:lepi:
bijom harikasın

reyhan ablacım bebişiniz olsun çok sevindim büyümüştür bile ben yeni duydum güle güle analı babalı büyütün. çok seviliyorlar dimibenim yiğenmimde büyüdü ne şaklabanlıklar şirinlikler yapıyor. evde yattığım günlerde hep ben baktım ona beni annesi gibi görüyo adımıda gıgı biliyo şarkı söylüyordum ona oda gı gı diye eşlik ediyodu adım gıgı kaldı. beni özledimi şimdi evde yattığım yere bakıp gıgı diyomuş.
yattığım günlerde enbüyük moral kaynağım oldu hep oynadım onla.sağlıklı sıhhatli büyütün bebeğinizi
hone naptı doğum yaptımı. oda duyduğuma göre hamileydi.
neyse kızlar patron geldi işime dönmem lazım sonra görüşürüz.

teşekkürler olu-gelin ben geçensene kasımda üye oldum bu gruba 1 sene olucak nerdeyse. eskilerdenim yani. dediğin gibi insanlar değişik ürlerde. huyunu suyunu bilmek zor ama iyibir deneyim oldu bana bundan sonra kimseye bukadar hemen iyimser olmuycam eşimle ben acıyorduk emelin durumlarına bunalımda diye destek olmaya çalıştık ama içi kötüymüş. iyimser yaklaşmamayı öğrendim artık. şuanda hiç dostum arkadaşım yok. böylede mutluyum.

gül hoş geldin canım.
ayağa kalkmışın çok şükür .sıkıntılı günler hergün az daha geride kalacak sıkma canını. acısıyla tatlısıyla yaşandı bitti diyelim dahada yapılacak bişi yok malesef. sen kendini toplamayama aslanlar gibi ayağa kalkmaya bak :))

günaydın arkadaşlar bu aralar fazla gelemiyorum seçimlere çok az kaldı pazar günü seçim çok yoğunum sporda yapamıyorum bakalım bu hafta ne olacak kilo veremeyebilirim pazarı bir atlatiyim hayırlısıyla tekrar sıkı sıkı sarılacam hepinizi öpüyorum.

arkadaşlar merhaba

ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
hosgeldin ballliiiim

eeeee koyu renk zayif gosteriyo sende bronzlasinca herkez zayifladin dedi ama sen zaten zayifsin kiz

canim ben 80. etaptan beri caba gosteriyom bu kadar verebildim aslinda iyi verdim ama galiba biraz takildim artik ne diyeti yapsam fazla veremiyom biraz izinden donene kadar bu kiloda sabit durayim sadecesu onumuzdeki 10 gun icinde 1 kilodaha vereyim diyorum cunku umartesi 69 u gorunce bir tuhaf oldum cok heycanlandim cunku 8 yildir bu rakami ruyamda dahi gormedim biraz gorem sonrasi izin donusu olsunsanada kolay gelsin insallah bozmadan devam edersin

valla reyhan abla cok sanslisiniz ne guzel urunler var magzalarinizda izin donusu gene geleyim diyorum adami kandirirsam kaan i da gormeye gelirim belki insallah umarim cok isterim seni gormek bide kizlarinla tanismak

demek pantalon olayini sende yasadin ben daha 40 a inemedim ayrica temmuz hedefine ulastigin icin tebrikler cok guzel canim cok seviniyorum senin adina bide cok iradelisin guclusun canim evde tamirat varmis gene kolay gele sana hadi iyi iste tatilden once bitmis olucak tatil sonrasi rahat olur

bu arada.. 57.9a düşmüşüm ben de..
sanada tebrikler kiz iyice asildin hee yaw bu gencler bizden nekadar sonra girdiler cabuk mezun olup cikicakalar hee ne iradelisiniz kizlar afferin hayat boyu boyle basarmanizi dilerim herseyi

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
gunaydin senin de guzel gecsin haftan caniiim

super bir tablo yaaa canim cook tebrikler

süpersin bijoux cum harikasın

hadi kızlar herkes bu haftaki hedefini yazsın bakalım
benim hedefim 1 kilo %1,81
hadi sizde yazın
ben 10 gun icinde 1 kilo diyeyim insallah basaririm

canim hosgeldin honey aralikta dogum yapacak reyhan ablanin torunuda agistosun sonu dogacak insallah senin yegeninde buyumustur tam sevilcek zamanidir simdi demiii ugramana cok sevindim caniiim ve hep firsat buldikca ugra lutfen yine o eski her hafta rekor kiran gul olmani istiyorum bu arada ben zenan25 azcik degisime ugradimopuyorumnanaktan

allah yardimcin olsun mersam hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim :Saruboceq:

kallisim hosgeldin buyrunnnnnnnnncanim allah yine kavustursun sizi ablanada kolayliklar dileriiim canim ne zordur ustalarla ugrasmak iyi bilirim kimse isini dogru durust yapmaz verdigi sozu tutmaz yani zordur insallah cabuk gecerler bu donemden hadi optum Şenizsenide kolay gelsin yirtikla neydi oburunun adi unuttum heh onlarinda gozu aydinolsun annnesigil gelmis yalamasinlarmi kacgun hasret cektiler kiyamam onlarida

mehalim cim seninde kardesin gelmis galiba gozunaydin canim tahlillerin iyi cikmis cok sevindim hadi hayirlisi bakalim allah hayirli saglikli evlat nasiip etsin aman kiloya dikkat bacimyerimsenibenŞeniz

cukulatam yaaa yinemi tekrar etti rahatsizligin canim insallah bu ilaclar bu hafta fayda eder cok cabuk gecmis olsun heh bakk daha once sadece gecmis olsun dedik cabukl demedik ondan oldu sanirsam gel opim biŞeniz simdi opmezsem baslarsin gene kaprislere tatlim
asyam beni unutmus opmemis falan die

canziciğim senin diyet nasıl gidiyor canım..beraberce vereceğiz kiloları,inanıyorum ben

canım benim diyet iyi gidiyor listelere sadık kalmaya devam ediyorum canım sadece akşam elma yerine yaz meyvelerine tercih ediyorum karpuz daha ağırlıkta oluyor bende çokkk inanınıyorum canım hep birlikte vereceğiz opuyorumnanaktan

tatil olamamış senin için ama olsun artık ablanda bu zor gününde destek olman seni tatilden daha çok mutlu etmiştir eminim çalışanla uğraşmak kadar zor hele inşaat çalışanlarıyla müthiş zordur valla allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq

canım ya geçmiş olsun canım bende bir fitil biliyorum benim onla bitmişti eğer geçmezse onu kullanırsın canımm valla kadında maşallah nasıl zayıflamış hiç sporsuz aç bile kalsan 2,5 ayda 35 kilo vermek zor olur demekki metabolizması çok hızlı çalışıyor hepimiz zayıflayacağız canım ben inanıyorummm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

canım iyi hadi bakalım hormonlar iyi çıkmış sevindim inşallah hamiş kalıcaksın allahın izniyle canım benimde kiloyu vermedeki ilk amacım bebek sahibi olmak istemem doktorların hepsi kilonun şansı düşürdüğünü söylediği için muhakkak zayıflamam gerekli olduğu için sıkı bir şekide devam ediyorum canımm :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
eeee saat epey oldu ben artik azcik evle ugrasam bugun hava iyi carsaflar falan yikancek efede kucuk arabalarlan oynarken uyudu kaldi benim odamda
kizlarda kucuk cadi piknikte
ortanca kizda geziye gitti ne bilem nerde buzlu magralar varmis oraya gittiler aksam 6 da gelecek
buyuk kizda bugun okulda eglence varmis meyve partisi oda eglencede
bakalim bugun nasil aksam edicez bilmem
biraz bahceyle ilgilenem bende ne yapim takimda da kimseler yok
herkeze guzel birgun diliyorum

canlarım benimde hedefim 75,3 falan olsun inşallah cumaya bu hedefe ulaşmış olurum zemuszemus

canzicim harika inşallah hedefine ulaşıcaksın

asyacım canım hoşbuldum, 10 günde 1 kilo demişin ya, bu cumaya kadar 200 gram gider dimi düz 70 olur ya da sen bu işi 300 gr. yapta 69,900 ol 60'lılara gelmiş olursun ne dersin balım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…