- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.181
benim bu haftaki hedefim 57.4 e düşebilmek.
canım harikasın bende öyle tahmin etmiştim süper:teytey:sportim benim hedefim 65,5 bu hafta.. tam 1 kilo yani :1rolleyes:
günaydın arkadaşlar
3 ay sonunda yeniden aranıza dönmek hem güzel hem buruk hemde kötü anılarımı canlandırdı.
ben az az yürümeye başladım ve dün işe geldim.biraz psikolojim düzelsin diye
çünkü hem ayağımın kırıklığı hemde arkadaş kazığı yemek depresyona soktu beni. ilaçlarla duruyorum.
geçmişi okudum nisan ayındaki yazılanları konuyla bilgisi olan arkadaşlarım hatırlar. hakkımda kötü şeyler yazılmış ama konunun derinini bilmediğiniz için yazdınız bunları biliyorum.
neyse sonuçda yaşandı bitti ve derin yara izler bıraktı bende. siteye tekrar girip girmemekde kararsızdım. eğer açıklama isteyen olursa elimden geldiğince açıklarım emelle yaşanan olayı.artık kime inanıp inanmıycanız size kalmış. telefonda görüştüğüm arkadşlarım haklı olduğumun kanaatına vardı. diğer arkadaşları bilmiyorum. emel benim sizlere açıklamay yapamayacağım durumdayken gelip burda beni kötülemiş biliyorki ben evde yatalağım kendimi savunamam sizlere.kendince suç bastırmaya çalıştı. ama düşünemedi yalancının mumu yassıya kadar yanarmış. telefonla sizlere ulaşıp gerçeği anlatabilceğimi düşünemedi ondan zeki çıktım oyununu yarıda kestim.
neyse deşilcek yine konu.
benim ne olacağım belli değil. antalyaya taşınma durumumuz var. geçiciyim burda gerçi tam belli değil.
verdiğim tüm kiloları geri aldım 3 ay hareketsiz kaldığım günlerde. şimdi yeniden adapde olmaya çalışıyorum diyete ama olmuyor. tek elle bişiler taşıyamıyorum işe burda ne buldum azda olsa yiyorum mecbur.
2 ay daha tek koltuk değneğiyle yürüycem. fazla yürüyemiyorum acı ve ağrılarım oluyor.
bana bu zor günlerimde arayıp beni destek veren tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. gerçek dostlarım aramadı kazık attı ama sizler yalnız bırakmadınız beni saolu tekrar canlarım.
elimden geldiğince girip yazmaya çalışacağım.işden fırsat buldukça.
cococum saol canım haber verdiğin için. denetleme sonucu ne oldu .mutlaka yazmışındırda ben kaçırmışımdır büyük ihtimalle.
cocom değişiklikten değil de,şöyle aslında ; benim çok iyi çalışan bir bağırsak mekanizmam var,şükür günde 2 kere(bazen 3) büyük tuvalete çıkarım.ama bu diyete başlaığımdan beri, önce günde 1 e sonra 2 günde 1 e düşünce diyetin bana göre olmadığını anladım.çünkü sabah ve öğlenleri hiç besin yok nerdeyse.açlık değildi sorun,ona alışmıştım ama bağırsaklarımın tembelleşmesinden korktum.. bana en yarayan diyet,daha önceki dönem 10 kilo verdiğim diyetimdi..daha doğrusu diyet değildi,kalorisi az olan besinlerden(örneğin taze fasulye,ıspanak,çiğ sebzeler) bol bol yiyordum,kalorisi çok olan birşeyi canım çekince(örneğin çikolata)bir parça yiyordum ,en fazla iki parça...ve günlük 1 saat sporum vardı.bu şekilde 2,5 ayda 10 kilo vermiştim.yine bu düzene döneceğim.belki bu hafta kilo veremem,çünkü öteki diyete göre çoğalmış olacak yediklerim ama uzun vadede bu şekilde verebileceğime inanıyorum. hem hevesim de kaçmıyor.zaten acelem yok,burdan mezun olmaya hiç niyetim yok zemuszemus
arkadaşlar merhaba
ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
ölü gelincim ve sportim çok teşekkür ederimm :1hug:
her ayın 30 unda telefonuma kilomu kaydediyorum ya hani geçen ay yazmıştım. yine yazıyorum.. temmuz sonunda yine yazıcam nasipse..
mart 30 : 78
nisan 30 : 73,5 ( - 4,5 )
mayıs 30 : 69,7 ( -3,8 )
haziran 30 : 65,9 ( -3,8 )
temmuz 30 hedefimi belirledim şimdi bu tabloya göre.. 62,0 vee hedefime ulaşınca da iskender yicem! :roflol:
hadi bijo! hadi bayanlar! isteyince oluyor :hooray:
hosgeldin ballliiiimarkadaşlar merhaba
ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
eeeee koyu renk zayif gosteriyo sende bronzlasinca herkez zayifladin dedi ama sen zaten zayifsin kizbijoux cum bende özledim inanki, ayy tatil olup ta kaçamak olmadan olmuyo valla
bu cumaya kadar eksi çıkmamak için uğraşıcam 56,500 kiloyum bu sabah itibariyle
epey bi bronz oldum,
daha komiği beni işte görenler zayıflamışın dedi ay ne güzel geldi :roflol::roflol::roflol:
cuma yarışmasındaki durumlar nedir bi onlara bakıyım da geliyorum şimdi canım
sende karasuya gidiyormuşun çok güzel vakit geçirirsin inşallah bitanem
canim ben 80. etaptan beri caba gosteriyom bu kadar verebildim aslinda iyi verdim ama galiba biraz takildim artik ne diyeti yapsam fazla veremiyom biraz izinden donene kadar bu kiloda sabit durayim sadecesu onumuzdeki 10 gun icinde 1 kilodaha vereyim diyorum cunku umartesi 69 u gorunce bir tuhaf oldum cok heycanlandim cunku 8 yildir bu rakami ruyamda dahi gormedim biraz gorem sonrasi izin donusu olsunsanada kolay gelsin insallah bozmadan devam edersincanım teşekkürler iyiyim çok şükür bu gidişle tek ben kaldım galiba bu diyeti yapan ben son listeye kadar devam etmeyi düşünüyorumm inşallah başarıcam canım işte insan bir kere kopunca tekrarda listeye dönmesi zor oluyor zaten canım olsun az ve ölçülü yedinmi kilo almazsın inşallah 70 olunca dinlenmek sana iyi gelecektir bence evet işte herşeyin başı verdiğimiz kiloyu korumal benide bu korkutuyor zaten ama onunda üstesinden gelice inşallah canımm birlikten kuvvet doğar hepimiz bir olup korumada yaparız arrtık kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
valla reyhan abla cok sanslisiniz ne guzel urunler var magzalarinizda izin donusu gene geleyim diyorum adami kandirirsam kaan i da gormeye gelirim belki insallah umarim cok isterim seni gormek bide kizlarinla tanismakselam güzellerime..
kallisim hosgeldin caniminici.kisada olsa yoklugun cok belli oldu. cok özledik seni.
asyam saka ettim canim ya almanya ucuzdur diger avrupa ülkelerine bakinca alsaydin herseyini bolca. gerci trye gideceksin yakinda,.
cikolatam valla öyle bir mutlu olurumki sizide harekete gecirebilsem. hazirlanip evden cikmasi cok zor geliyor helede yorgunsan. ama ciktiktan sonra geri dönmek gelmiyor insanin icinden.
hele dönünce bir oturuyorsun hertarafin yorgunluktan kipir kipir oluyor.insanin ici icine sigmiyor. ben mutlu oluyorum bilmem. hele yeni patikalara girip acaba nereye cikacagim diye heyecan ve merakla yürümek dahada bir zevkli. bugün 2 saat mesai yaptim. gelip yemek yaptim sofra kurdum kizim geldi cok yorgundum,haaaa bu arada bir makinede yikayip camasir astim. kizim dedi anne bugün yürümiyelim baska islerim var dedi. iyi dedim sen isini yap ben yalniz giderim. dayanamadi geldi.. kaydirigubbakcemile5.
12400 adim olmus 558 kalori74 gr yag yakmisim. bunlari aksam olunca gelip yazmakta ayri bir mutluluk.kaydirigubbakcemile3
sportiemmmmm hosgeldin canim o ne güzellik sari civcivim. simdi daha bir özledim tryi az kaldi ya.
gelinim insallah faydasini görürsün bu diyetin. ama cok kisitli hersey dikkatli ol canim.
mehalim. ya nerden gelecek aklima geldi iste. step yapiyordun sonra biraktin. bir sorayim bakayim diye seyettiydimmmm..:1hug:
ama simdi cok yorgunum gidip yatayim ben. hepinizi cok öpüyorum iyi geceler.a.s.
demek pantalon olayini sende yasadin ben daha 40 a inemedim ayrica temmuz hedefine ulastigin icin tebrikler cok guzel canim cok seviniyorum senin adina bide cok iradelisin guclusun canim evde tamirat varmis gene kolay gele sana hadi iyi iste tatilden once bitmis olucak tatil sonrasi rahat olurkallisim makarna mı fıstık ezmesi mi çikolata mı nasıl yani yaaa :uhm: artık çok nadir yiyip rüyamda görebileceğim besinler bunlar mafoldumben
çikolatacım o kız da benim gibi beslenmiş galiba çünkü ben kilom durduğundan beridir ara öğünlerimi de kaldırdım. sadece sabah ve öğlen yiyorum. napayım anca bu şekilde zayıflicam ben anladım :çok üzgünüm: akşamları çok acıkıyorum ama su ve kendi yaptığım meyve suları imdadıma koşuyo.
herkese günaydın a.s.
bu sabah 65,9 u gördüm delikafadulden çok mutluyum bee mafoldumben hedefim 65 leri görmekti temmuz ayında. başardımmm :teytey: dün arkadaşıma giderken 40 beden bir zamanlar aaah ah diye baktığım pantolonumu giydim bacakları baya boldu, belini de cekince 2 parmak boşluk oluyodu :sm_cool: vay anasını sayın seyirciler bu günleri de görecek miydim mafoldumben
bir-iki saat sonra ustalar gelecek banyonun her tarafını ama herr tarafını kırıcaklar :bbo: off birkaç gün de bunla uğraşıcam o yüzden bu hafta spor iptal -tatlicadiarzu- zaten duş da sorun olacak artık tatilde devam ederim sporuma.
şimdi yeni bir hedef belirlemem ve akşam eşimle çıkıp dondurma yemem lazım :dance:
sanada tebrikler kiz iyice asildin hee yaw bu gencler bizden nekadar sonra girdiler cabuk mezun olup cikicakalar hee ne iradelisiniz kizlar afferin hayat boyu boyle basarmanizi dilerim herseyibu arada.. 57.9a düşmüşüm ben de..
gunaydin senin de guzel gecsin haftan caniiimgünaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
super bir tablo yaaa canim cook tebriklerölü gelincim ve sportim çok teşekkür ederimm :1hug:
her ayın 30 unda telefonuma kilomu kaydediyorum ya hani geçen ay yazmıştım. yine yazıyorum.. temmuz sonunda yine yazıcam nasipse..
mart 30 : 78
nisan 30 : 73,5 ( - 4,5 )
mayıs 30 : 69,7 ( -3,8 )
haziran 30 : 65,9 ( -3,8 )
temmuz 30 hedefimi belirledim şimdi bu tabloya göre.. 62,0 vee hedefime ulaşınca da iskender yicem! :roflol:
hadi bijo! hadi bayanlar! isteyince oluyor :hooray:
ben 10 gun icinde 1 kilo diyeyim insallah basaririmsüpersin bijoux cum harikasın
hadi kızlar herkes bu haftaki hedefini yazsın bakalım
benim hedefim 1 kilo %1,81
hadi sizde yazın
canim hosgeldin honey aralikta dogum yapacak reyhan ablanin torunuda agistosun sonu dogacak insallah senin yegeninde buyumustur tam sevilcek zamanidir simdi demiii ugramana cok sevindim caniiim ve hep firsat buldikca ugra lutfen yine o eski her hafta rekor kiran gul olmani istiyorum bu arada ben zenan25 azcik degisime ugradimopuyorumnanaktanreyhan ablacım bebişiniz olsun çok sevindim büyümüştür bile ben yeni duydum güle güle analı babalı büyütün. çok seviliyorlar dimibenim yiğenmimde büyüdü ne şaklabanlıklar şirinlikler yapıyor. evde yattığım günlerde hep ben baktım ona beni annesi gibi görüyo adımıda gıgı biliyo şarkı söylüyordum ona oda gı gı diye eşlik ediyodu adım gıgı kaldı. beni özledimi şimdi evde yattığım yere bakıp gıgı diyomuş.
yattığım günlerde enbüyük moral kaynağım oldu hep oynadım onla.sağlıklı sıhhatli büyütün bebeğinizi
hone naptı doğum yaptımı. oda duyduğuma göre hamileydi.
neyse kızlar patron geldi işime dönmem lazım sonra görüşürüz.
allah yardimcin olsun mersam hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim :Saruboceq:günaydın arkadaşlar bu aralar fazla gelemiyorum seçimlere çok az kaldı pazar günü seçim çok yoğunum sporda yapamıyorum bakalım bu hafta ne olacak kilo veremeyebilirim pazarı bir atlatiyim hayırlısıyla tekrar sıkı sıkı sarılacam hepinizi öpüyorum.
canziciğim senin diyet nasıl gidiyor canım..beraberce vereceğiz kiloları,inanıyorum ben
ablan öpsün seniŞeniz ama tatil ruhunu bulamadım sadece bir gecelik eğlence ve dinlence olabildi işte hep koşturduk ve yakında yeniden gitmeliyim ablamın durumu cidden içler acısı sinir harbi içinde, bir sürü çalışanla uğraşmak çok zor kimse sözünü tutmuyor, çocukların sorunlarıda ekleniyor oıff offf... tatil bilemedim şimdi böyle düşününce mümkün olduğunca erteleyeceğiz sanırım tatili..sositososito
iyigeceler takımcığm,
alışkanlık olmuş,buraya bakmadan uyuyamıyorum ne kadar yorgun olsam da...
bugün temizlik vardı evde,bir yardımcı geldi bana.ama ben de oturmadım , onunla iş yaptım.çok yoruldum.akşam da işe gittim,daha yeni oturabildim..aşırı yorgunum...
az önce işten gelirken nöbetçi eczane arattım taksiye,çok fenayım çünkü,doktora gitmeyi filan bekleyemedim.eczacı vardı Allah tan,çırak değil..anlattım derdimi,kullandığım ilaçları ama geçmediğini..o da bana bazı fitiller ve antibiyotik verdi.bakalım 1 haftalık bir tedavi,inşallah geçer..çok kötü bir rahatsızlık bu,sosyal hayatımı çok kötü etkiledi. mafoldumben
bu arada bugün sahneme bir kadın solist misafirdi,beni dinlemiş,geldi odama "sesinize bayıldım" dedi,yanında annesi de vardı,"yanlış anlamazsanız birşey söyleyeceğim "dedi.tabii ki deyince "çok güzel bir sesin ve yüzün var.zayıf olsan ortalığı yıkarsın " dedi... haklısın dedim,ne diyim.. :kedi: o solist kız 2,5 ayda 35 kilo vermiş,kadının kızı yani :1shok: inanmıyorum dedim.ne yaptın diye sordum.." sabahları limon,greyfurt ve portakal sıkıp içtim,kahvaltıda az peynir,2 zeytin yedim kepekli galetayla,ekmek tamamen çıktı hayatımdan ... akşamları salata ,çorba..çok acıktıysam da 5 tane bademi yoğurtla karıştırıp yedim ve hiç spor yapmadım ..ben kilomu verdikten sonra spor yaptım" dedi... ayy şok oldum...resmen aç yaşamış ...
öyle işte kızlar,millette ne irade var. zayıflamak istiyoruuuuuuuuuuuuummm :1rolleyes:
Günaydın canlarım dün hiç uğrayamadım .
kız kardeşim ve onun arkadaşları gelmişti onlarla meşguldüm geç saatlere kadar. ayrıca dün oktorada gitttim . hormon tahlilillerim çok ii çıktı doktor ilaç verdi ayın 9 yinee giedeceğim yumurtalarıma bakacak. doktor bana sakın kilo alma dedi. 5 kilo daha vermek gebe kalma oranını % 20 artırıyormuş.bebebk isteyenlere duyurulur. şimdi hevesle bekliyorum işte:)
canlarım benimde hedefim 75,3 falan olsun inşallah cumaya bu hedefe ulaşmış olurum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?