Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım şurda bişey kalmadı valla. Allah bilir sen 55'e gelince de hedefini küçültürsün :roflol::roflol::roflol:
coco'cum ilk mezun sen olucaksın galib zemuszemus

yok canım yaa haftasonu saldım biraz :kedi:
ama toparlıycam kararlıyım

yaa ben evlenmeden 53düm ama 55 olsam yetcek şimdi
doğumdan sonra 59 yaptım hedefimi de baktım verince kiloları geri çektim hemen :roflol:

herkese selam, banyo kırılıyor :bbo: içindeki herşey dışarı çıktı :bbo: ev berbat halde püf daha yeni temizlemiştim. birkaç gün böyle olacak tatil öncesi piyango mafoldumben

herkese selam, banyo kırılıyor :bbo: içindeki herşey dışarı çıktı :bbo: ev berbat halde püf daha yeni temizlemiştim. birkaç gün böyle olacak tatil öncesi piyango mafoldumben

hmmm bijocum kolay gelsin
yeni banyonu güle güle kullan canım yerimseniben

ayyy canımm yaa evde yaşarken tadilat acayip zor ve sinir birşey oluyor mafoldumben kafamçokkarıştı allahım kolaylık versin canım :Saruboceq: ama bitincede yeni yeni güzel oluyor misler gibi kullanırsın artık banyocuğunu zemuszemus zemuszemus zemuszemus

cocom ve canzim çok teşekkür ederim canlarım evet güzel olacak ama ne bileyim dağınıklık canımı sıkıyor çok. bi de bişey yapamıyorum ya :bbo:
neyse artık birkaç gün çekicez rezilliği kafamçokkarıştı

bu hengamede öğle yemeğimi yemeyi unutmuşum. az önce aklıma geldi hemen yedim. su da az içicem bu birkaç gün malesef :çok üzgünüm:

canım kolay gelsin, neyse başlamak bitirmenin yarısıdır zaten, sonra rahat edersin

göbeği de iyice bir eritebilseydim...
yahu resmen tüm kilolar karnımda birikmiş eheheheheh

ah canım işte o işin tek formülü spor, karın hareketleri. Dün akşam mehmet öz'ü dinledim tv'de. kendimizi sürekli dik oturmaya, midemizi kasılı tutmaya alıştırmak, mide kaslarımızın çalışmasını sağlarmış. sende onu dene, ben aklıma geldikçe kasıyorum kendimi hem daha güzel resim veriyorsun etrafa :roflol::roflol::roflol:

aynen aynen
bir de fındık yağı diye okudum göbek için
bakalım hem mekik çekicem hem fındık deniycemsengözlerimebaksanab
başka önerisi olan varsa sevinirim kızlar

Bende seni koooooskocaman öpüyorum.Şenizopuyorumnanaktan

Diğer güzellerimide tabiiŞenizopuyorumnanaktan

Allah kolaylık versin canım.Bu sıcakta işin zor.İyi yanından bakarsak daha çok enerji harcayacaksın buda sana eksi kilo olarak geri dönecek....alkisalkisalkishihoyyyt

hello malatya=D
spordan geldim. bişiyler yedim. dus alıp cıkıcam dısarı.arkadaş ev taşıyo. ona yardım edilicek.
peheeyy=D
hayde mock hepinize

arkadaşlar merhaba

ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
hoşgeldin cnmcım...

xtabucum seni görüyorum canım nasılsın ?

geçmişi okuyordum tatlım bayadır giremedim...ancak gördüm yazdığını...tşk ederim cnm iyi olmaya çalışıyorum...üşüttüm sanırım genizim boğazım berbat..nefes alamıyorum o kdr yani...bide almanyadan misafirler var...onlarla ilgileniorus...öle geçiyor günlerim..bide az önce bi haber aldım öle saf saf bakınıom üzüntüden...arkadaşım boşanıyormuş 2 haftadır da annesindeymiş..ewleneli 5 ay oldu...hakkında hayırlısı...

sen nasılsın cnmcım...aldığın azcık kiloyuda hemen vermişsin..tebrik ederim seni şeker kız...resminide gördüm maşşallah yani...öle olabilcemmi acep:uhm:
canlar ben çıkıyorum,bu akşam yine işim var.gece yazarım artık...
tabucuğumu görüyorum ve çook öpüyorum onu da hepinizi de..
tşkler cnmcım bende seni öpüyorum...dün girdim geçmişe baktım azcık yazamadan hemen çıkmak zorunda kaldım...
valla süpersin tek kelime ile...zaten başka kelimede bulamıyorum...bu arada kolay gelsin cnm...ewde eşyalar varken ve de yaşanırken tadilat hiç hoş olmuyor...helede bu yaz aylarında sabah akşam uğrak bir yer...tozu sesi pisliğide cabası...Allah kolaylık versin cnm...eee tatilide hakketmen lazım değil mi cnm...önce yorul sonra keyif...hadi bakalım Allah yardımcın olsun....

herkese slmlarımı yolluyorum canlarım...ben annemle uğraşıyorum bu aralar...insüline başladı maalesef:1no2:şekeri çok yüksekti...onun raporu ile uğraştım bikaç gün...rapor şarttı çünkü dvmlı kullanması geren bir ilaç her an alabilmemiz için...

ayrıyetten birde makine tahsis ettik...malum o acemi korkuo sabah akşam vurulmaktan...gidip ilgileniodum bikaç gündür...bugün kendi başladı vurmaya...sabah gidip şekerini ölçtüm çok şükür insülin işe yaramaya başladı çok sewindim durumuna...

199 a düşmüş şekeri...bu arada misafirler koşturmaca falan..ama diyetimi aksatmıyorum...kararında yemeye çalışıyorum...öğün atlamamaya tabi...bide hergün yarım saat yürümeye özen göstermeye başladım,,,bakalım arttık

bu arada diyetisyene gitmiştim ama yazamadım son durumu...kansızlığın diyetim için engel teşkil etmediğini söledi ama uyguladığım diyetten fazla öğün ve de fazla yiyecek var...ben bunu uygularsam kilo alırım dedim içimden...

gece 10 da bile öğün var 2 galeta bir porsiyon meyva falan filan...ben normalde en fazla 1 bardak süt içerdim yani...ya da bir meyva...bilmiyorum artık...

bide bana sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1 çay kaşığı tere tohumu yoğurda karıştırıp yiceksin dedi ama ne mümkün...böle iğrenç bişi daha görmedim tatmadım bilmiyorum yani....

bide yemeklerden sonra..

.aç karınla bile zor denedim...kusarım yani tokken...
metabolizmayı hızlandırıyormuş...50 gramcık aldım allahtan ama yok devam edemicem...çalışan bağırsağımı tembelleştirdi sanki...ona mı denk geldi noldu bilmiorum ama ara verdim eğer düzelirse bağırsaklarım dvm edicem bi daha tembelleşirse bilirim ki ondan...ama tadı iğrenç...

boğazlarım ayy ölüom ben...hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum...akşam yemeği yapmadım henüz mutfak beni bekler....

selamlarrrrrr. ay ay gülüm gelmisss.. canim benim hosgeldin.. cok sükür yürümeye ve calismaya baslamissin. ne kadar uzun sürdü canim allah sabrini veriyor iste. ama kötü günler geride kaldi mehalimin dedigi gibi bundan sonra hergün daha iyi olacak insallah. asyamda söylemisya gülüm. bizim bebek agustos sonunda geliyor insallah.. 8 hafta var daha. erkek bebisimiz ismide kaan olacak kismetse.. allah sanada nasip etsin güzelim mehalimede cedricimede rabbim tüm istiyenlerede nasip etsin insallah. lütfen sik sik gel ugra gülüm uzak kalmak negatif etkiliyor verilen kilolarda geri geliyor ve insan mutsuz oluyor. inan seni gördügüme cok sevindim..zemuszemus

kallisim canim benim cok sagol verdigin adresi internetten ariyayim.. cedricte bir adres vereyim demisti cok sevinirim demistim ama benim mesajimi göremeden gitti. ben arastirmadayim yani cok korkuyorum erteleyip duruyorum.sen varya sen? her derde devasin kallisim. bilemezsin nekadar özlendin..:1no2:

asyam canim benim alisveris konusunda cok sansliyiz farkindayim.
bende cok isterim güzelim bizde görüselim cocuklarimizda tanissin. birde kaanimiz olsunda insallah. senin efeyle oynarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…