- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.201
yaaa sporticim senin 55i görünce nasıl seviniyorum var ya
malum şimdiki hedefim 55 ya :)
evet canım şurda bişey kalmadı valla. Allah bilir sen 55'e gelince de hedefini küçültürsün :roflol::roflol::roflol:
coco'cum ilk mezun sen olucaksın galib zemuszemus
coco cum cumaya 57 olarak bilidirim yapmanı bekliyorum....kaydirigubbakcemile5
herkese selam, banyo kırılıyor :bbo: içindeki herşey dışarı çıktı :bbo: ev berbat halde püf daha yeni temizlemiştim. birkaç gün böyle olacak tatil öncesi piyango mafoldumben
herkese selam, banyo kırılıyor :bbo: içindeki herşey dışarı çıktı :bbo: ev berbat halde püf daha yeni temizlemiştim. birkaç gün böyle olacak tatil öncesi piyango mafoldumben
göbeği de iyice bir eritebilseydim...
yahu resmen tüm kilolar karnımda birikmiş eheheheheh
ah canım işte o işin tek formülü spor, karın hareketleri. Dün akşam mehmet öz'ü dinledim tv'de. kendimizi sürekli dik oturmaya, midemizi kasılı tutmaya alıştırmak, mide kaslarımızın çalışmasını sağlarmış. sende onu dene, ben aklıma geldikçe kasıyorum kendimi hem daha güzel resim veriyorsun etrafa :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin cnmcım...arkadaşlar merhaba
ben geldiiiiiiim, 1 hafta tatil yaptım dinlendim geldim sizleri çooooook özledim inşallah herşey yolundadır
xtabucum seni görüyorum canım nasılsın ?
tşkler cnmcım bende seni öpüyorum...dün girdim geçmişe baktım azcık yazamadan hemen çıkmak zorunda kaldım...canlar ben çıkıyorum,bu akşam yine işim var.gece yazarım artık...
tabucuğumu görüyorum ve çook öpüyorum onu da hepinizi de..
valla süpersin tek kelime ile...zaten başka kelimede bulamıyorum...bu arada kolay gelsin cnm...ewde eşyalar varken ve de yaşanırken tadilat hiç hoş olmuyor...helede bu yaz aylarında sabah akşam uğrak bir yer...tozu sesi pisliğide cabası...Allah kolaylık versin cnm...eee tatilide hakketmen lazım değil mi cnm...önce yorul sonra keyif...hadi bakalım Allah yardımcın olsun....ölü gelincim ve sportim çok teşekkür ederimm :1hug:
her ayın 30 unda telefonuma kilomu kaydediyorum ya hani geçen ay yazmıştım. yine yazıyorum.. temmuz sonunda yine yazıcam nasipse..
mart 30 : 78
nisan 30 : 73,5 ( - 4,5 )
mayıs 30 : 69,7 ( -3,8 )
haziran 30 : 65,9 ( -3,8 )
temmuz 30 hedefimi belirledim şimdi bu tabloya göre.. 62,0 vee hedefime ulaşınca da iskender yicem! :roflol:
hadi bijo! hadi bayanlar! isteyince oluyor :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?