Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zeynepcim, çok yakışmış bence saç rengin.
Yüzün, daha yumuşak bir ifadeye bürünmüş.

eskiden biraz daha sert bi görünüm katiyordu dogru yavrum.
cok tesekkur ederim görüşleriniz önemli benim icin

Kahve tonu olan yeni demi
Eger öyleyse hiç açılmasın bu ton çok çok güzel olmuş

bakir tonu yeni olan canim.
koyu olanin yarisina kadar acik kahve yarisindan sonrasi siyahti.
boya akmisti ama kötü duruyordu

günaydın kıısssslarrrr....
2 günlük arsadan sonra yeniden aranızdayım, hafta sonu baya bi yoğundum, cumartesi ev sil süpür, güne git, çocukla ilgilen banyosu, tırnağı falan filan, pazar günü misafir ağırla, ütü yap derken bittiiiii...menülerimi paylaşamadım, paylaşmamam daha iyi zaten berbattt
neyse ki bugün pazartesi yeni bir başlangıç için harika birgün. hafta sonu o kadar abartmışım ki kahvaltı yapamadım sabah, midem almadı. neyse, zararın neresinden dönersen kardır, bu hafta çok az kalori almayı planlıyorum ki hafta sonunu telafi edebileyim. 1000 kaloriyi geçmicem inşAllahh, tabi ki sizin desteklerinizle.

günaydınlarrrr
callan cım tatlım müsait olunca girersin tatlım kolay gelsin yoğun bir haftaya benziyor
Canım 8 aylıktı.ayında pek sıkıntı yoktu ama düşük kiloluydu 2 kg dogdu zaten bir kısmip dogunca gitti.cigerine su kaçmış bebegimin o yüzden küvezde kaldı.neyse geçti gitti allaha şükür.
geçmiş olsun tatlım yaaa ne zordur o günler neyse atlatmışsınız
zeynebim yeni hali çok güzel olmuş ben çok beğendim
sabahleyin tartıldım dünki kaçamak kahvaltım dün sabakh ki kilomu görmeyi engelledi ama bu sabah tartılınca cumanın aynısı çıktım iyi telafi etmişim dedim ama bir an önce eksiye düşmem lazım inşallah haftaiçi o da olacak

Evet bende araştırıyorum ama bu türlü inanamadım bi kitap sonuçda siz kitap siparişi verdiniz mi?

Eki Görüntüle 1379736
kızlar nasıl olmuş öcelerim ?

Çok güzel Gözdecim.
Çok hoşuma gidiyor ama benimkiler bir türlü olmuyor.

Kızlar, bugün bana masal anlatmayı izlemeye gideceğiz. Yorumlar çok iyi. O yüzden akşam uğrayabilirsem uğrayacağım bilginiz olsun.

bakir tonu yeni olan canim.
koyu olanin yarisina kadar acik kahve yarisindan sonrasi siyahti.
boya akmisti ama kötü duruyordu
Çok çok güzel olmuş tam benim istediğim renk yaaaa
yine yaparsın bebiş
5-10 seneye anca :)

günaydınlarrrr

geçmiş olsun tatlım yaaa ne zordur o günler neyse atlatmışsınız
Evet canım teşekkür ederim geçti gitti o kötü günler allaha şükür

kizlarr cok teskkur ederimm mutlu oldum yahuu

Çok çok güzel olmuş tam benim istediğim renk yaaaa

5-10 seneye anca :)

Evet canım teşekkür ederim geçti gitti o kötü günler allaha şükür

Rabbim en kisa zamanda bol meyveli cesitli bi evde "cildiracagimmmmm" diye avaz avaz bagirmayi nasip etsin sana.
ve evet... etraf "ayyy cok zayiflamissin" diyerek negatif etki dogurabilirler aman dikkat.

kadın vücudunda bel kalınlığının kalçanın yüzde 70’i kadar olması gerekiyor. Yüzlerce yıldır bu, altın oran olarak kabul ediliyor...ilginç bir bilgi
Kiz ne dokturmussun... bravoo muthis ciziktirmissin
Bu hafta bakalım 72,9 olabılecek mıyımm
Yaaa serveycimmm... yanlislikla kiloyu fazla kacirirsam..su beklenen solundan selamlama sahnelenecek cumaya... hihihi ne dersinnnn
Canım 8 aylıktı.ayında pek sıkıntı yoktu ama düşük kiloluydu 2 kg dogdu zaten bir kısmip dogunca gitti.cigerine su kaçmış bebegimin o yüzden küvezde kaldı.neyse geçti gitti allaha şükür.
Gecti gitti..cok sukur.. vuuuu o hepsini eEr gecer..sikinti etme.
Bravooo
Ouyttþ sefannn olsunn
eskiden biraz daha sert bi görünüm katiyordu dogru yavrum.
cok tesekkur ederim görüşleriniz önemli benim icin
Ben kim kim diye baktim.... degisik...ve muthis begendim. Ki ben kizillari..turunclari cok severim.
Eki Görüntüle 1379736
kızlar nasıl olmuş öcelerim ?
Bu ne yaaaa bakima girmis herkes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…