Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kombi su akitti.. esanjoru bozulmus..bir esanjor 700tl. Yuhhh
Viessmann.. guya iyi marak saglam marka 6yilda pert. Ayhhh petekten su cek.. basinca bak.. evden cikama.. ayhh neydi ya.. dun gece evet resmen gece..ustalar gittiginde ben uyuyordum..
Kombi degisti. Esanjor bozulduysa..kalan parcalar da bozulacaktir.. hooopp yeni kombi.
Ama kombim su akitmiyor diye bile sukretmeli...fenaaaa

kızlar sabahtan beri işler çok yoğundu ancak gelebildim

Ya bu gun karbonhidrat patlamasi yasadim resmen.ben makarna delisi biriyim kendimi mutfakta salcali makarna yapmış ve 2 tabak yemis halde buldum.
ateş cim unut sen makarnayı unut ne öyle yaaa bi daha yok makarna yüzünden bugün ekstra spor yapacaksın ona göreee
tatlım yaa kremalı kahve yerine süt koysan daha sağlıklı olur
hayat cım ben 3 gün yapmıştım sende 3 gün yaparsın illa 7 gün değil 3 günde çok sıkılmıyorsun ve açlık hissetmiyorsun
eminem kız ne oldu allah kolaylık versin bu kış günü kombi de bozulacak zamanı bulmuş yaaa
kızlar yaa benim büyük oğlan düzelmedi hala hiç keyfi yok akşam da ateşliydi normalde çok iştahlı bir çocuk kilolu da ama dün hiç bişey yedirememiş bakıcımız yarım kase çorba ile akşamı etmiş ne kahvaltı ne öğle yemeği akşam sırf o seviyor diye patates kızarttım şinitzel yaptım 3-4 tane patates kızartması yedi o kadar bugün de ateşi düşmezse yarın dr a götüreceğim

Ya elbet damlamasi bi sebepli ama
Senin bahsettigin tesisat kismindan herhal.
Bizimki icinden.
Basinc 3.5u geciyor.. ve damlama hizlaniyor.. o sebep her yarimsaatte bir petekten su cekip basinci 1.5a dusurdum durdum.. ve o yarim saatte de tepsi legen kova ne varsa.. kombi altina.. ayhh fena idi. Mutfakta benim kombi.
Sorma Kaptan.. yorgan alti yattik cocuklarla.. ustalar giristi.. cocuklar usumeden.. ev iyice buz dmtutmadan degisti sukur

hayat cım ben 3 gün yapmıştım sende 3 gün yaparsın illa 7 gün değil 3 günde çok sıkılmıyorsun ve açlık hissetmiyorsun

mantıklı. 3 günde mi 1 kilo vermiştin? aç bırakmadığı kesin, 7 hurma ve 1 kase yoğurt baya besleyici, kalori miktarı da az değil hani, 1 hesap yaptım günlük 1158 kalori ediyor.

oyyy emine sen mahvolmuşsun dur yaa neyse gelmiş geçmiş olsun
mantıklı. 3 günde mi 1 kilo vermiştin? aç bırakmadığı kesin, 7 hurma ve 1 kase yoğurt baya besleyici, kalori miktarı da az değil hani, 1 hesap yaptım günlük 1158 kalori ediyor.
evet kalorisi çok düşük değil ama tek taraflı beslenmeye girdiği için herhalde ben 3 günde 1 kg vermiştim

doktora götürsen iyi olacak belliki toparlanamayacak sanada yazık hem
canım 1 bardak sütün k.h degeri 12 bir tatlı kaşıgı süt tozunun k.h degeri 3. o yuzden şimdiki listeme uysun diye süt tozu tercih ediyorum

ayy hiç mi görmedin eşşek kadar yazıyorum menüme
sooo sorii ya
Kafam karışmış
Terbiyesiz ben

geçmiş olsun tekrar tekrar canım
Bencede doktora götürsen daha iyi olur gibi.
Bende hemen doktora gitmeyi pek istemiyorum ilacı dayıyolar ama napıcan iyileşsin yavrucaklarımız hasta olmasın ya

kışın ortasında hay allah ya
Neyse değişmiş en azından bende bekliyorum benim kombi ne zaman kafayı yicek, derece düşür çıkar düşür çıkar harab oldu alet

Kaptanım çok çok geçmiş olsun. Ateşi düşmüyorsa bence götür artık Dr.a çekmesin yazıktır. belki mikrobik bişeydir. İlaç gerektiriyordur. Kendi kendimize doktorculuk oynamaya gerek yok.
Ayda pilav hiç iyi olmamış ya hiç mi aklına gelmedim pilavı kaşıklarken? Bak canın bir şeyi çok isteyince 3 lokma ye bırak. Dildeki tat duyusu 3.lokmadan sonra aynı tadı alıyormuş. Ben bunu yeni öğrendim. O noktada irade devreye giriyor. Ve rekabet tabiki. sen yarıştan kopuyosun gibi. Benimde verdiğim söylenemez ama kilom artmıyor en azından. Cuma 2-0 olacak gibi diyeyim kızıştırayım rekabeti azcık

kaptancım ben izin almak istiyorum
hiç zamanım kalmıyor
tüm gün bebek misafir,koşturmaca..
menülerimi yazmasam,haftaya menü denetçiliğine devam etsem olur mu
öpüyorum
kusura bakmayın kızlarr
Allah yardımcın olsun callanım canım hem bebek hem misafirler mahvolmuşsundur zaten kafaya takma burayı senden iyi denetçimi bulucaz sen istemesende zorla denetlettiririz menülerimizi

En sinir olduğum şey evde bir şeylerin bozulup yenisinin takılma süreci. Ağlayasım geliyor resmen. Bir sürü dağınıklık, sonra aksilik çıktı mı çıkmadı mı derdi.
Sen yazdın benim için daraldı. Geçmiş olsun Eminecim.

Yavrum ya, iştahı o kadar açık olup da böyle şeyleri yemeyince insan bir garip oluyordur değil mi?
Hastalık bu sıralarda salgın sanırım, umarım bir an önce iyileşir kaptanım.

Bizim üst komşunun da minik bir bebeği var, dün bütün gece ağladı, bir de tatlı ağlıyor, içim gitti resmen. Oturup ben de ağlayacaktım bu çocuk niye böyle ağlıyor diye. Cidden ben niye bu kadar saçma bir duygusallıktayım ama son günlerde.

Bırakıyor valla aç, hem de deli gibi.
Aç kalacağını bilerek başlaa
Ama çok da iyi kilo verdiriyor.

kaptancım ben izin almak istiyorum
hiç zamanım kalmıyor
tüm gün bebek misafir,koşturmaca..
menülerimi yazmasam,haftaya menü denetçiliğine devam etsem olur mu
öpüyorum
kusura bakmayın kızlarr

Callancım, sen kardeşinle tadını çıkar geçirdiğin zamanın.
Onlar gidince, rahat rahat gelirsin.
Yardıma ihtiyaç var mı? Çok iyi bebek bakarım bak.

ben de bi bakayım su nerden damlıyormuş. geçen bizimde elektrikler kesildi ev buz tuttu kalın kalın giyindik en küçük odaya geçtik nefesimizlen ısıtmaya çalıştık.

yok yok yemeyeceğim daha söz veriyorum kendime inşallah . ben bu hafta da iddalı değilim. 2-0 olacak gibi görünüyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…