- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.381
geçmiş olsun canım. ben de dirseğimi falan bi yeri var o noktadan bi yere çarptıysam acayip acıyor anlatamam.Kızlar, bu arada ben niye Jillian'a devam edemiyorum onu da belirtivereyim.
Sakar ben Eskişehir'deyken düştüm. Hem de kaldığımız yerde odanın içerisinde.
Nasıl acıdı kolum nasıl acıdı, sonra anlık acısı geçince ben onu umursamadım.
Şimdi sorunum, kolumu tam anlamı ile düz tutunca öyle böyle bir ağrı girmiyor.
Geçen gece saat 2 gibi bir çığlık attım tutamadım kendimi.
Daha önceden ayağımı kırdım diye doktora gidip yalnızca fazlaca zedelendiğimi öğrendiğimden beri sakarlık olaylarımı abartmıyorum ama Jillian hareketlerini de yapabilecek gibi değilim. İyileşmesini bekliyorum bakalım.
Eşim de dün işe başlamıştı bugün yine izinli.
Baya baya bana özeniyor adam. Ben de evde çalışmak istiyorum, yanına al beni diye.
Ara verdiğim zaman da çalışmayı nasıl özlediysem, yalnızca çalışırken keyfim yerinde son günlerde.
Normalde 7-8 saatte yaptığım içler 4-5 saatte bitmeye başladı.
Ne bilim ya bakınca doyurucu geldi 7 hurma az değil bi de 1 kase yoğurt. O an için doyuruyorsa da sonra çok acıktırıyordur. Ama 3 ana 3 ara öğün şeklinde de uygulanabiliyormuş. Daha mantıklı geldi bana böylesi. Ayy ben çabuk sıkılan bir insanım, bi de bu diyeti annemin yanında yapmam imkansız çok kızar böyle tek tip beslenmeyeBırakıyor valla aç, hem de deli gibi.
Aç kalacağını bilerek başlaa
Ama çok da iyi kilo verdiriyor.
yaa bende pek istemiyorum dr a götürmeyi daha 1 ay olmadı ant biteli bizde beta taşıyıcı olma ihtimali var o yüzden yarın belki götürürümsooo sorii ya
Kafam karışmış
Terbiyesiz ben
geçmiş olsun tekrar tekrar canım
Bencede doktora götürsen daha iyi olur gibi.
Bende hemen doktora gitmeyi pek istemiyorum ilacı dayıyolar ama napıcan iyileşsin yavrucaklarımız hasta olmasın ya
tatlım kolay gelsin sana sadece menü denetçiliğinden mi izin yoksa normal izin mi menü denetçiliği mesaj yazma falansa hiç sorun değil eğer izin alacaksan 2 haftadan az olmuyor biliyorsun bunu tatlım bildirim yapamayacak olursan bildirim yapmadı deriz haftaya 2 ye bölünürkaptancım ben izin almak istiyorum
hiç zamanım kalmıyor
tüm gün bebek misafir,koşturmaca..
menülerimi yazmasam,haftaya menü denetçiliğine devam etsem olur mu
öpüyorum
kusura bakmayın kızlarr
canım bugün ateşi yok ama halsizliği devam ediyor sürekli koşturan bi çocuğun yatıp uyuması uyumasa bile koşturmaması garip geliyor işteKaptanım çok çok geçmiş olsun. Ateşi düşmüyorsa bence götür artık Dr.a çekmesin yazıktır. belki mikrobik bişeydir. İlaç gerektiriyordur. Kendi kendimize doktorculuk oynamaya gerek yok.
Ayda pilav hiç iyi olmamış ya hiç mi aklına gelmedim pilavı kaşıklarken? Bak canın bir şeyi çok isteyince 3 lokma ye bırak. Dildeki tat duyusu 3.lokmadan sonra aynı tadı alıyormuş. Ben bunu yeni öğrendim. O noktada irade devreye giriyor. Ve rekabet tabiki. sen yarıştan kopuyosun gibi. Benimde verdiğim söylenemez ama kilom artmıyor en azından. Cuma 2-0 olacak gibi diyeyim kızıştırayım rekabeti azcık
canım geçmiş olsun bi tanem dikkat et kendini eğer müsaitsen callan gelene kadar sen menü denetçiliği yapabilirmisin?Kızlar, bu arada ben niye Jillian'a devam edemiyorum onu da belirtivereyim.
Sakar ben Eskişehir'deyken düştüm. Hem de kaldığımız yerde odanın içerisinde.
Nasıl acıdı kolum nasıl acıdı, sonra anlık acısı geçince ben onu umursamadım.
Şimdi sorunum, kolumu tam anlamı ile düz tutunca öyle böyle bir ağrı girmiyor.
Geçen gece saat 2 gibi bir çığlık attım tutamadım kendimi.
Daha önceden ayağımı kırdım diye doktora gidip yalnızca fazlaca zedelendiğimi öğrendiğimden beri sakarlık olaylarımı abartmıyorum ama Jillian hareketlerini de yapabilecek gibi değilim. İyileşmesini bekliyorum bakalım.
canım bizim okulda da suçiçeği salgını var ama sanırım su çiçeğini küçükken geçirdi o dönem 4 çocuk dr una götürmüştüm biraz döküntüsü ve ateşi olmuştu 2 si su çiçeği 2 si alerji demişti o yüzden geçirip geçirmediğini bilmiyorum bizimkinde de öksürük var öksürürken kabim acıyor diyor boğazım acımıyor diyor yarına kadar bekliyorum bende bakalım ne olacakkaptanım
okuldan falan bi hastalık kapmış belliki. kızamık su çiçeği kabakulak falan olabilir aşıları varya çok bellirti vermiyordur. bi yerim ağrıyor acıyor falan demiyor mu.
benim kız 2 gün ateşlendi neden anlayamadık. ertesi sabah kulağım ağrıyor dedi. dr götürdüm orta kulak iltihabı başlıyormuşmuş. geniz akıntısından oluyormuş. antibiyotik kullandık geçti. 2 hafta sonra yine ateşlendi. ben dedim yine mi kulak acaba diye. ağrısı başlamadan götürsdüm dr a bu sefer de diğer kulağınde başlamış. geniz akıntısına çözüm bulmadıkça böyle devam edermiş. inşallah bi daha olmaz.
ama hiç ağrı sızı ne bilim burun akıntısı falan yokken ateşleniyorsa dr a götürmende fayda var.
ben grip olduğunda burnu akınca falan ateşin sebebini bildiğimden götürmüyorum dr a vücudu mikropla savaşsın diye. şurup da vermiyorrum çok yükselmedikçe. ama seninkinin neden olduğunu bilmiyorsun bi dr a gitmelisiniz bence.
neva cım güzel kg verirsen bu hafta listedesin o yüzden ekstra dikkat et tatlım son 2 gün haberin olsunAllah yardımcın olsun callanım canım hem bebek hem misafirler mahvolmuşsundur zaten kafaya takma burayı senden iyi denetçimi bulucaz sen istemesende zorla denetlettiririz menülerimizi
hamsi tavanın kalorisi 122 gözüküyo yani kaçamağın yakınından bile geçmemiş :)yaa bende pek istemiyorum dr a götürmeyi daha 1 ay olmadı ant biteli bizde beta taşıyıcı olma ihtimali var o yüzden yarın belki götürürüm
tatlım kolay gelsin sana sadece menü denetçiliğinden mi izin yoksa normal izin mi menü denetçiliği mesaj yazma falansa hiç sorun değil eğer izin alacaksan 2 haftadan az olmuyor biliyorsun bunu tatlım bildirim yapamayacak olursan bildirim yapmadı deriz haftaya 2 ye bölünür
canım bugün ateşi yok ama halsizliği devam ediyor sürekli koşturan bi çocuğun yatıp uyuması uyumasa bile koşturmaması garip geliyor işte
canım geçmiş olsun bi tanem dikkat et kendini eğer müsaitsen callan gelene kadar sen menü denetçiliği yapabilirmisin?
canım bizim okulda da suçiçeği salgını var ama sanırım su çiçeğini küçükken geçirdi o dönem 4 çocuk dr una götürmüştüm biraz döküntüsü ve ateşi olmuştu 2 si su çiçeği 2 si alerji demişti o yüzden geçirip geçirmediğini bilmiyorum bizimkinde de öksürük var öksürürken kabim acıyor diyor boğazım acımıyor diyor yarına kadar bekliyorum bende bakalım ne olacak
bu arada öğleyin 4,5 km yüğrüyüşümü yaptım ama yemekte hamsi tava yedim 1 porsiyon 2 haftadır ilk kaçamağımdı çok mu acaba kalorisi?
kalp kalbe karşıymış bende bu konuyu sormak istiyodum müsaitmidir acaba diye düşünüyodum :) şimdi bu hafta gerekirse girmeyebilirim zorunlu degil sana bağlı bu dimineva cım güzel kg verirsen bu hafta listedesin o yüzden ekstra dikkat et tatlım son 2 gün haberin olsun
valla diyet arkadaşımda da 296 yazıyor ben 296 yı baz aldım ben hep ızgara gibi yapınca kendimi suçlu hissettimhamsi tavanın kalorisi 122 gözüküyo yani kaçamağın yakınından bile geçmemiş :)
sen diyince yeniden baktım meger hamsiye bakmışımvalla diyet arkadaşımda da 296 yazıyor ben 296 yı baz aldım ben hep ızgara gibi yapınca kendimi suçlu hissettim
Ya kendi kendime nazar ettim. Öğlen müsli yedim. başım dönmeye başladı. Fır fır nasıl dönüyo. Arkadaş 1 dilim ama ince kek verdi yedim. Diğeri börek verdi yedim. Diğeri portakal yedim. 2de hurma attım bide türk kahvesi. Yuh patlicam şimdi. okadar yazdım yazdım. Olaya bak ya kendimi kınıyorum lütfen sizde kınayın. Aydacım durum berabere şimdiden ilan edeyim ben. Çok kızgınım kendime.yok yok yemeyeceğim daha söz veriyorum kendime inşallah . ben bu hafta da iddalı değilim. 2-0 olacak gibi görünüyor evet.
senı kınım kınım kınardımda hepmz aynı durumdayız yapamıycam o yuzdenYa kendi kendime nazar ettim. Öğlen müsli yedim. başım dönmeye başladı. Fır fır nasıl dönüyo. Arkadaş 1 dilim ama ince kek verdi yedim. Diğeri börek verdi yedim. Diğeri portakal yedim. 2de hurma attım bide türk kahvesi. Yuh patlicam şimdi. okadar yazdım yazdım. Olaya bak ya kendimi kınıyorum lütfen sizde kınayın. Aydacım durum berabere şimdiden ilan edeyim ben. Çok kızgınım kendime.
evet tatlım bu hafta girmen zorunlu değil güzel kilo vermiş olursan girersin ama zorunlu değil diye sen bırakma emi bak haftaya ayda girecek speedy girecek ates girecek ona göre sen fark at onlarakalp kalbe karşıymış bende bu konuyu sormak istiyodum müsaitmidir acaba diye düşünüyodum :) şimdi bu hafta gerekirse girmeyebilirim zorunlu degil sana bağlı bu dimi
yaaa kızlar ne oluyor size bakimm bugün cuma olsa neyse tartıya kalmış 2 gün listede değiliz diye rahat davranmayın bakimm hepiniz bu yediklerinizin cezasını bi şekilde spor olarak ödeyeceksiniz ona göreeYa kendi kendime nazar ettim. Öğlen müsli yedim. başım dönmeye başladı. Fır fır nasıl dönüyo. Arkadaş 1 dilim ama ince kek verdi yedim. Diğeri börek verdi yedim. Diğeri portakal yedim. 2de hurma attım bide türk kahvesi. Yuh patlicam şimdi. okadar yazdım yazdım. Olaya bak ya kendimi kınıyorum lütfen sizde kınayın. Aydacım durum berabere şimdiden ilan edeyim ben. Çok kızgınım kendime.
valla kaptancım bende anlamadım ne oldu bıze nazara geldık sanırım hepımız döküldük ben kılo vermışım ama sen verdıgımı begenecekmısın korkuyom benevet tatlım bu hafta girmen zorunlu değil güzel kilo vermiş olursan girersin ama zorunlu değil diye sen bırakma emi bak haftaya ayda girecek speedy girecek ates girecek ona göre sen fark at onlara
yaaa kızlar ne oluyor size bakimm bugün cuma olsa neyse tartıya kalmış 2 gün listede değiliz diye rahat davranmayın bakimm hepiniz bu yediklerinizin cezasını bi şekilde spor olarak ödeyeceksiniz ona göree
bakın ben sabahtan beri hamsi ızgara değil de tava yedim diye hayıflanıyorum aaaaaa
speedycm boşuna demıyolar karbonhıdrat bağımlılık yapıyo dıye ınan bır kaçamak yapayım deyınce peş gelıyo bşeyler yapıp kaçamağı sıfıra ındırmemız lazım yoksa fena kılo alıcaz eskıden hıç kaçamak yapmazdım o yuzden canım hıç bışey ıstemezdı şımdı cumadan berı kaçamaktan kurtulamıyorum yok ben anladım bız 1. olduk dıye şımardık ne dersınız sızde aynımı düşünüyosunuzNevacım saçmalanır da bu kadar da olmaz ama benimki de iş. Ya kek yedin bari böreği yeme hadi onu yedin hurma neyine? Müteakip meyve hadi hepsini geçtim türk kahvesi ne alaka? Kim ne verdiyse yedim hatta yuttum. 69.9 hayal bile değil cumaya
Ya kaptanım çok utanıyorum bende. sporada halim yok ama denicem bugün yapmayı. akşamıda minicik geçiştiricem. Başka telafisi yok. Ah cuma. Bu hafta listede olmadığım için sevindim ortalamayı düşürüyorum diye üzülürdümevet tatlım bu hafta girmen zorunlu değil güzel kilo vermiş olursan girersin ama zorunlu değil diye sen bırakma emi bak haftaya ayda girecek speedy girecek ates girecek ona göre sen fark at onlara
yaaa kızlar ne oluyor size bakimm bugün cuma olsa neyse tartıya kalmış 2 gün listede değiliz diye rahat davranmayın bakimm hepiniz bu yediklerinizin cezasını bi şekilde spor olarak ödeyeceksiniz ona göree
bakın ben sabahtan beri hamsi ızgara değil de tava yedim diye hayıflanıyorum aaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?