- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.341
12.gün bitti bugün 13 e başliorm jillianda,bayag toparlandim,burdan bir şiirle teşekkür etmek istiorm sevgili jillianıma :)
Eki Görüntüle 1382379
keşke simit yeseydin balım simitin degerleri daha düşüktüyaaa kızlaaaar
ben işe erken gelmem gerektiği için kahvaltı yapamadım,
her tarafta simitçi var ,
bende büfeye gidip ufak paket bi bisküvi aldım,
içinde minicik 10 tane vardı, nescafe ikili yaptım yedim bi güzel.
sonra kalorisine bi baktım 480
eşşekoğlueşşekler 480 ne yaa
o yüzden öğlen mutfaga girip ızgara tavuk yapıcam, akşamda sadece yoğurt ve çorba
keşke simit yeseydin balım simitin degerleri daha düşüktü
Gunaydin hatunlar.. ben kupkuru mutfagimda bikac bisey yapip geliyorum.. kupkuru...anlatacagim
speedy cim 67 kilolusun ve şişman kelimesini kullanmışsın daha neler 67 ile çok çok hafif kilolu olabilirsin ancakaydacım süperdi fikrin ben yapıştıracağın resmi açamadım ama asacağın kısım ilgimi çekti az önce lavaboya gittim. Aklıma geldi güldüm deli deliKızlar sizce 163 boyundaki bir kadın kaç kg olmalıdır? Kendimden örnek vereyim bekarken çalıştığım işyerinde en zayıf bendim 58 kg.dim. Evlendikten sonra 67 nin altını görmedim ve yeni işyerimde hep en şişman ben oldum. Şuan 4 kişi aynı kilodayız kalanlar daha zayıf yani bir kaç kilo daha versem ortalamada olcam Diyorum ki 2 çocuğun var. Kaç kg olabilirsin ki? Ama düşününce Angelina Julie nın 3 , Adriana Lima nın 2, çağla Şikelin ne biliim Gülben ergen ebru şallı.... Liste uzar gider. ee onlar da anne Şimdi arkadaşlar ben hedef kilomu sizin yönlendirmelerinize göre belirleyeceğim. 163 boy kaç kg iyi durur? Şimdiden teşekkürler
çok güzel menün hurmanın degerleri düşük zaten sorun yok19/01 Menümm
sabah
az patates haşlaması
ara
5 hurma ( Abartı biliyorum ama Umreden yeni gelmişti. Çok lezzetliydi. Dayanamadım)
öğle
Yoğurtlu müsli
Akşam
Az keşkek
Haşlanmış Tavuk
Atlamadan bugünkü menümü de yazayım
20/01
Sabah sütle demlenmiş Mistik çay
3 Hurma
Ara
1 nescafe
Öğle
Zeytinyağlı barbunya
Akşam da
Közlenmiş kırmızı biber salatası yemeyi planlıyorum
Su 1,5 lt oldu hala spor yok. Öksürük krizlerim bitmedi. Arkadaşlar haydi tam gaz devam...
her zamanki gibi dyecek hiç bir lafım yok :)Kızlar, bu da menüm.
Leslie ile 3 mil takıldım.
karbonhidratı sporla dengelemişsin en azından :)Bu gunku menum de soyle
Sabah :sut,yumurta,1 dilim ekmek,bir parcs helva,bir kac parca patates kızartmasi,
Öğle: salcali makarna
Aksam: salcali makarna,1 kofte,3 kasik yoğurt
Ara ogunde 1 cocostar: (
100 duz mekik
50 yan mekik
Yarim saat ip atlama
10 squat
10 dk da yerde bacak hareketi
bencede amerikanın oyunu bak simit hakiki öz türk malısimiti çok seviyorum ama bugün yersem yarın canım isteyecek diye almadım bi de bilemedim ben bu kadar yüksek olduğunu küçücük bi paket
hep amerikanın oyunu bunlar
bi daha da yersem....
Ay ben bi 60 olam tartının resmini çekicem ne avatarı, resimden 2 metrelik kumaş yaptırıcam kendime takım dikicem onunla gezicem :)yani yeter ki gram gram eksilsin,
yaaa evet baya düşük yazdım hedefi, ben az yazarsam nasılsa veririm diyerek ipin ucunu kaçırabilirim (huyum kurusun) o yüzden hedefi düşük yazdım, ama ulaşırsam da ne mutlu bana, o rakamı görürsem tartının fotosunu avatar yapıcamsen de koy kızz
niçin şubatı bekliyorsun ahricim, bugün başla, takvim yap kendine yaptığın günleri yazarsın. Günler geçip gidiyor ama şimdi başlarsan şubatın ortasında vuuvvvvvvuuuuw olursun bak :)şubat ayında bende jilliana başlayacağımmart ayına kadar hergün
Ji ji ji jilian babe :)ben de spor yapmak istiyorum, ama hiç vakit bulamıyorummmm oofffff
Ahricim ahricimbana da yaz ya kıskandım
jillian dayı
hahahahaha diyorum başkada bişey demiyorum sanaAy ben bi 60 olam tartının resmini çekicem ne avatarı, resimden 2 metrelik kumaş yaptırıcam kendime takım dikicem onunla gezicem :)
niçin şubatı bekliyorsun ahricim, bugün başla, takvim yap kendine yaptığın günleri yazarsın. Günler geçip gidiyor ama şimdi başlarsan şubatın ortasında vuuvvvvvvuuuuw olursun bak :)
Ji ji ji jilian babe :)
Ahricim ahricim
Sen istersinde ben yazmazmiyim
Şubatı bekleme gel birlikte zayifliyalim
480lik bisküvit :) yemişin hadi bişi dimiyelim
Kafiye tutturjam diye canımı çikariyim
Olmayınca olmuyor fazla zorlamiyim :)
ben kendimden örnek vereyimaydacım süperdi fikrin ben yapıştıracağın resmi açamadım ama asacağın kısım ilgimi çekti az önce lavaboya gittim. Aklıma geldi güldüm deli deliKızlar sizce 163 boyundaki bir kadın kaç kg olmalıdır? Kendimden örnek vereyim bekarken çalıştığım işyerinde en zayıf bendim 58 kg.dim. Evlendikten sonra 67 nin altını görmedim ve yeni işyerimde hep en şişman ben oldum. Şuan 4 kişi aynı kilodayız kalanlar daha zayıf yani bir kaç kilo daha versem ortalamada olcam Diyorum ki 2 çocuğun var. Kaç kg olabilirsin ki? Ama düşününce Angelina Julie nın 3 , Adriana Lima nın 2, çağla Şikelin ne biliim Gülben ergen ebru şallı.... Liste uzar gider. ee onlar da anne Şimdi arkadaşlar ben hedef kilomu sizin yönlendirmelerinize göre belirleyeceğim. 163 boy kaç kg iyi durur? Şimdiden teşekkürler
kız yarım saat nasıl ip atladın. ben ip atlamayı çok seviyorum da göğüslerim sarkacak diye korkuma atlamıyorum. tam zayıflarken içleri boşalmışken sarkıvermesinler sakın.Bu gunku menum de soyle
Sabah :sut,yumurta,1 dilim ekmek,bir parcs helva,bir kac parca patates kızartmasi,
Öğle: salcali makarna
Aksam: salcali makarna,1 kofte,3 kasik yoğurt
Ara ogunde 1 cocostar: (
100 duz mekik
50 yan mekik
Yarim saat ip atlama
10 squat
10 dk da yerde bacak hareketi
günaydınlarr
nevacım ben 67 değil 70 kg.im. 67 evlendiğimden beri düşebildiğim endüşük kilo. Boyum 1,63 hedefim 59. İnşallah ulaşırım. Hedefimi güncellemek üzere sormuştum sadece. Cevaplar için çok çok teşekkürler
Callen şiirine bitiimSabah sabah iyi geldin. Allah da seni güldürsün...
serveycim bugün nasılsın?
Ayda sesin çıkmıyor rakibem meraktayım. Cumaya son 3 kızlar yeniden birinci olsun takımımız. Hadi
Ay ben bi 60 olam tartının resmini çekicem ne avatarı, resimden 2 metrelik kumaş yaptırıcam kendime takım dikicem onunla gezicem :)
Ay ben bi 60 olam tartının resmini çekicem ne avatarı, resimden 2 metrelik kumaş yaptırıcam kendime takım dikicem onunla gezicem :)
niçin şubatı bekliyorsun ahricim, bugün başla, takvim yap kendine yaptığın günleri yazarsın. Günler geçip gidiyor ama şimdi başlarsan şubatın ortasında vuuvvvvvvuuuuw olursun bak :)
Ji ji ji jilian babe :)
Ahricim ahricim
Sen istersinde ben yazmazmiyim
Şubatı bekleme gel birlikte zayifliyalim
480lik bisküvit :) yemişin hadi bişi dimiyelim
Kafiye tutturjam diye canımı çikariyim
Olmayınca olmuyor fazla zorlamiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?