- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.101
Simdi ben gitsem cigkofte alsam suc kimin? Sizin cunku toku aciktirirsiniz valla canimi cektirdiniz haAyrica boyle muhabbetler burada yasak degil miiii
canım karbonhidrat cok tüketiyorsun,bunun sonu doğal olarak kilokızlar ben suyu bırakıyorum. kesin karar verdim. su bende kilo yapıyor.
su içsem yarıyor diyenleri şimdi anladım.
şu cuma yarışmasına gireli 3 haftayı doldurdum ve ben 3 haftadır düzenli kilo alıyorum.
ben günlük hayatımda düşük tansiyonlu biriyim. 10 a 5.5 falan çıkar tansiyonum. onun için de yemekleri falan tuzlu seviyorum. vücudum istiyor yani tuzu.
günde 1 litre su içen yada onu bile içemeyen birisiydim. susamıyordum da. susayınca zaten içiyorum. demekki vücudumun istediği kadar suyu alıyordum. benim vücut buna alışık. şimdi anladım ki ben 3 haftadır 2 lt su içmeye çalışıyorum ya. vücudum şaşırdı ve bol su girişi olunca onu ödem olarak depolamaya başladı. böbreklerim demekki fazla suyu atamadı. hücrelere de su girince şiştiler. tuzda suyu tuttu. şişirdi beni. kakamı da 3 gündür yapmama rağmen ben geçen cumadan bu yana 1.5 kilo almış görünüyorum.
ki 1100 kaloriyi geçmeden beslendim. akşamları hafif yedim hatta bazen yemedim bile. homili gırtlak yesem bile 1 haftada 1.5 kilo alamayacağıma eminim.
sözün kısası ben artık eski su düzenime geri döneceğim..
canım keşke dediğin gibi 100 gr vermiş olsaydım. onun yerine 1.5 kilo aldım.
onun için ben bu hafta listeye girmeyi hiç haketmedim.
geçen hafta 70.6 dım
bu hafta 72.0 olmuşum.
regl dönemim falan da değil. çok üzgünümmutsuzum moralim bozuk hevesim kaçık bi durumdayım.
Kizzzzzzz 4 sıkım bir porsiyon.
Lavasla yeme..
Bi de kalorisi degil de...
Bulgurun o baharatlarla karisimi falan filan.. tartinin hic sevmedigi sey.
Yoksa bulgur yiyemeyecegimi bisey degil.
Aksine ara ara menude olmasi gerek.
Ve 4 sıkım yiyecegime.. hic yemem
Ben kadin hazirlarken kac tane goturuyoruummm (du)
Ayrica boyle muhabbetler burada yasak degil miiii
evet canım haklısın.benim menülerimi denetlemeyebilirsinkızlar haal bildirim yapmayan arkadaşlar var ama benim kızımla ilgilenmem lazım
kaptanım ben kaçıyorum,en son liste bildirimi 17:30du değil mi
canım karbonhidrat cok tüketiyorsun,bunun sonu doğal olarak kilo
sen o zaman bildiğin gibi beslen,belki dediğin gibi daha iyi sonuç alırsın,sonuçta insan kendini daha iyi tanır
ya bir de ben senin menülerine kaç haftadır yorum yapıyorum ama sen beni dinlemiyorsun,menüler hep aynı
çarşambaya kadar aynı böyle tatlıları yemeğe devam edersen,ben menü denetimini yapmak istemiyorum
üzgünüm
emine okadar götürse,gider 100 dakika eliptik,kürek power plank yapar..eritmeden duramaz,o hafta da iki kilo verir.....Hocaaaammmm
Emine götürüooomuuuşşşşşşş
Kendi ağzıyla itiraf ediyor :)
canım kendini çok yorma
kaynananlar anlayışla karşılar merak etme,sen güzelce uyu,kaynana durumu anlat..böyle yetiştirmem gereken bir proje var bana yardımcı olabilir ve kusuruma bakmayın anne demelisin.o da yemek ve ev işinde yardım etsin,sen pc basına gec,lütfen kendini yorma bukadar canım benim
aynı bana benziyorsun,misafir gelmeden önce derin temizlik ve asırı yorgunluk
canım benim inşallah her ser kolaylıkla gecer
Öncelikle 5 takımın kurallarını kabul ediyorum:)
Arkadaşlar 30 yaşındayım
65 kilo 1.62 boyu
Hedefim 58
Eger sizin içinde sorun olmazsa pazartesiden itibaren bildirim yapmak istiyorum iki gün regl döneminin bitmesi için fırsat buldukça geçmiş yazıları okumaya başlıyorum bakalım kimler neler yapmış :)
Ama callancım işin bide farklı yönü daha var.kızlar kaptanımıza da yazdım,size de söyleyeyim,bu menü denetçiliği olayının takımı kötü etkilediğini düşünmeye başladım,çünkü bu hafta cok bildirim yapmayan oldu ve ortalamamız düşük çıktı.açıkçası bu benim için biraz moral bozucu
giden arkadaşlar çok baskı hissetmiş olduğundan bıraktı gibi düşünceler var kafamda..kimsenin hakkını yemek istemem..belki daha özgür olunursa daha rahat kilo verilir,zaten herkes coğu şeyi biliyor
ben menü denetçiliğini bırakıyorum kızlar,böylesi daha iyi...öpüyorum hepinizi+seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?