Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yurtdışındaki biggest loser yarısmasında kilo veren bir kişi
bu arada sabah 59.2yi gördüm..58 geliyorum sanaaaa :)))
muhteşem bir şey ya
Nasıl bir mutluluktur
Vücudundan kaç kilo ağırlık gitmiş ne rahatlatıcıdır.
ben 5 kilo verdim ve azda olsa hafiflemiş hissediyorum kendimi.
Böyle zayıflayan insanlara hayran kalıorm

canım spor yapma şansım hiç yok.ama dün 10 a kadar iş yaptım.kızımı bırakıp spor yapamıyorum.su olayını bugun takip edip yazayım.pek dıkkat etmiyorum suya
o zaman sen yaptığın iş süresini de yaz,onu da hızlı yaparsan spordan sayarız
öyle yapalım olur mu
su için de 1,5 lt şişe al,daha kolay takip edersin

evet canım kesinlikle katılıyorum,ben spora başladım başlayalı düzenli tuvalete cıkıyordum,ama öncesinde 8 senedir filan cıkma problemim vardı
spor harikaa yaa
bu arada ben de jillianımı yaptım geldim
tekrar kaçıyorum

Bu anlattıklarımla ılgılı zulfi livanelinin bir yazısını anımsıyorum.alafranga tuvaletler yenı cıkıyor.yaslılarımız mağlum eskıye alışık takunya kullanıyorlar.ilk cıkınca klozetler bakıyorlar anlamlandıramıyorlar ve takunya ile klızetın ustune cıkıp yapmaya calışıyorlaracile surekli yaslı gelince bır tarafları kırılmış hephala kahkaha atarak gulerımm

selam kızlar
03.02.2015
sabah
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
4 parça süzme peynir
1 domates
öğle
1 kase yoğurt
3 dilim mısır ekmeği
ara öğün
3 dilim artmut
akşam
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 porsiyon çoban salata
yarım porsiyon yoğurt
vee evdeki tatlı bitmek bilmedi tatlı

kızlar bu ara bende farkındayım menülerimin pek iç açıcı olmadığına ama eşim almış tatlıyı epeydir yemediğim için şimdi yemezsem üzülür biliyorum. akşamdan akşama çayın yanında mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum.
Sahalara çok güzel döneceğim sadece bu haftayı da geçireyim azimle devame deceğim inş. Bu konuda kendime güveniyorum sizlerdende anlayışınıza ve desteğinizi esirgememenizi rica ediyorum

bence çokk güzel tepitlerreline sağlık,aynen katılıyorum

Sinoki tatlıyı sabah kahvaltısında ye kuzum aksam degıl

Ben istemiyorum canim niye biliyomusun bana 4 4 luk beslenen ve spor yapan kisiler yorum yapmali hamurisiyle beslenen kimselerden yorum almak istemiyorum dinimi ogreten musluman olsa der gibi gelio bana
Yuppecım nasıl ıstersen canım ciğerım ıstemiyorsan ben sahsen yapmam.ben saygı duyuyorum ve farklı dusunuyorum burada maksat elestırmek değil zaten herkes de kurmadan dokmeden elestırıyor ayrıca 4 4 lük beslenıp spor yapanın burada işi yok ztn buradaki herkes herseyın bılıncınde olan ama sağlıklı yasamı bazen ıradesıyle bazen psikolojısıyle bozan ama toparlayan kişiler.elestırıyoruz destek oluyoruz.sahsen kendım yapabılsem burda olmazdım ztn.ornek vereyım sımıtı cok severım buara engel olamıyorum kendıme kı eskıden her sabah ıkı dılım bugday ekmegıne peynır koyup yerdım callan yemesen artık dedı hemen azaltma yoluna gıttım ıkı gındur de yemıyorum gıbı gıbı callan da 4 4 luk beslenıp spor yapan bırı degıl ara ara hepimiz gıbı o da kacırabılıyor elestırmesı hıc dert değil önemli olan kırmamsk ama bu benım dusuncem saygı duyarız tabıı

geçen günkü menünle benzer
tamam canım şu tatlı bitsin şu öğlen 3 dilim mısır ekmeği ve akşam tatlısını kaldırıyorsun
anlaştık
verdiğin sözün arkasında duracağına eminim

Sinoki tatlıyı sabah kahvaltısında ye kuzum aksam degıl

canım tatlı bitmek üzere bu akşam sıfırlayacağız inş. Sabah kalkar kalmaz tatlı yiyemiyorum ben çalıştığım içinde işe getiremiyorum evde kalıyor ancak akşama tekrar yeme fırsatım oluyor.

Aslında bizdeki sorun akşam çayı deli gibi seviyoruz. Yanında da deli gibi yiyoruz

geçen günkü menünle benzer
tamam canım şu tatlı bitsin şu öğlen 3 dilim mısır ekmeği ve akşam tatlısını kaldırıyorsun
anlaştık
verdiğin sözün arkasında duracağına eminim

sağ ol cnmmm.
bugün mısır ekmeğini kaldırdım yarında tatlıyı kaldıracağım
teşekkür ederim anlayışınıza

Niye kız napyr ınsancık( ben de pek humanıst oldum gorumce kaynana kolluyorum surekli yakında gorumce olcam ya ondan)

geliyor her gelişinde bişeyler aldırıyor gidiyor ona deli oluyorum. üstünü başını düzme vakti geldi mi bize geliyorlar ne hikmetse. kendimi kullanılmış hissediyorum.

ozaly kübefe olmasaymış iyi imişte kübefe bozmuş tatlım
ayda özlettin kendini

öyle kilo aldım ki canım buraya yazacak yüzüm yok gibi geliyor. ondan sessiz takılıyorum biraz.

2şubat pazartesi menü denetimi***

toplight izinli

C CallanPinckney +

servey +

@dagyolu-izinli rakibem-

@hm22izinli

EmineF

Ozaly

ayda2kilogo geçen cuma 72 kg. bugün 72.2 kg cumaya 71,8 olacağım inşallah

S speedy26

yuppe

Hamburger +

C candy1907 +

@fancy pency+

M morpapatyam

Kızlaarrr
Yoğunluktan yazamadım. Sadece okuyup, beğenip, çıkıyorum. Leslie grubuna heyecanla kaydoldum. İnşallah spor hayatıma dahil olacak böylelikle. Grup başlayana kadar 15 dk.lık olanı yapcam. sonra grupla devam. Callenım haberdar ettiğin için saol
Aydacım biricik rakibem. Cuma ya az kaldı inanamıyorum nasıl hızlıca geçiyor zaman. Ne ben nede sen pek dişli rakip olamadık birbirimizedeğişmek ümidiyle
03/02/2015
sabah
2 köfte(ne alaka demeyin, hiç vaktim yoktu,halleye tercih ettim
Öğle
Çorba
fırında tavuk
Cacık
Minicik bulgur pilavı
Ara
türk kahvesi
Akşam
çorba
yarım fırında balık
Sanırım çorbayı 2 kez içmemeliydim. Spor yok ama bol hareket var. Misafir gelecek diye gayet atraksiyonluydum.
Hadi öptüm güzelllerrrr

canım yukarıda karb yazıyor ya,karbonhidrat miktarın 60 birimi geçmesin,toplam aldığın kalori kadar karbonhidrat da çok önemli
bir de akşama sebze et salata ye ama karbonhidrat alma;uno grissuno gibi

Anladım cnm grissuno çorbanin yanında ekmek yemedim için 3 tane fln yemistim karbonhidrat dikkat ederim onu bilmiyordum tskr ederim

evet dediğin gibi bi dikiş tutturamadım şu diyette. ama inşallah bundan sonra güzel zayıf günler hepimizi bekliyor...

tekrar hosgeldınnnnn
hımmmm... KORKUNC demeyelım de... zamanlı geldın dıyelım
su menü spor hepsi cok güzel
haftasonu ancak bukadar güzel geçirilir
maşallah
Herdaımmm Callannnn
tatıl yaptık mınnak da olsa.. yıne suppper dıyet yaptım.... Elıptık heryerde mevcut sukur...
yalnız powerplank ıcın hedeflerım vardı. o 3gunun odemesını yapacagım bugun ve yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…