- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.381
1000kcal degılmıs...hahahkızlar bugun alacağım kaloriyi hesapladım 999 :))
inşallahh bolbol spor
görüsürüz
öptüm hepiniziiiii
hareketli günlerr dilerimm
hosgeldın Kaptannngünaydınlarrr sonunda evimdeyim annemin yanında iyi idim ama 2 günlük konya seyahati bana yaramadı orada gözüm döndü tabii bu da bana artı kg olarak döndü bugünn bol bol çamaşır temizlik var az yemek callan gibi düşük cal besleneceğim halim kalırsa da spora gideceğim
o yüzden fazla takılamayabilirim
ben sana vurdur dedımmmmmDedığimde ne kdr haklı oldugumu anlıyorum bır kez daha tartı bu kilolarda kecı yaaaa 72,3 dedım hedefı kucuk tuttum nuh dıyor peygamber demiyor yaaaa
hımmm. ben nokta yorumlar yaparım... zaten teeee geldıgım zaman da soylemıstım.Fancy yanlis anlama hani sozum meclisten disari derler ya bence ilk sayfada yazan kaptan ve yardimcilari haricinde birbirimize yorum yapmayalim benim fikrim tabiki ben kimseye yorum yapmiyorum 1 hafta oldu geleli bana yorum yapmayan kalmadi herkeze aciklama yapmak zorunda kaliyorum :) elestiri guzel bisey tabi ama bilmeden yorum yapinca karsi tarafı dusunmek lazim kaptanlarimiz biliyorlar insani ve hayat sartlarini ona gore yorumluyolar bnm fikrim tabi
Canim sen cok guzel besleniyorsun ve senin menulerini okuyorum ve cok begeniyorum1000kcal degılmıs...hahah
hosgeldın Kaptannn
ben sana vurdur dedımmmmm
mınık hedefler..bıyo ıle ınatlasmalar...
bak bır cocukla ınatlasan kaybeder..ıkı bıyo ıle...
o sebep vurdurrrr
hımmm. ben nokta yorumlar yaparım... zaten teeee geldıgım zaman da soylemıstım.
kımseyı tanımadıgımdan yorum yapamam.. ama yanlısları durdurmaya calısırım.
bu arada ben 3.5yas Cadaloz...8aylık canavar sahıbıyım.. emzırıyorum.
Tam karatay uygulamıyorum zaten ama sımıti sevıyorum yaaaaservey arkadasim simit yersen cikamazsin tabi bak ben tam bugday ve cavdar aliyorum hic icimde kalmiyor soylemesi ayip duzenli cikiyorum sanada tavsiye ederim ve madem karataycisin Karatay hoca una karsi simit yedigini duymasin
4 4 luk meselesine gelirsek meselaaa serbetli tatli yiyen beri bana saglikli beslenme hakkinda konusmasin komik olur ben konusmuyorum cunku saglikli beslenmedigim vakitlerde oluyor maksat bu fazla muhabbet cildi bozar
Suan wc problemım yok eskıden vardı cay ıctıgım donemservey arkadasim simit yersen cikamazsin tabi bak ben tam bugday ve cavdar aliyorum hic icimde kalmiyor soylemesi ayip duzenli cikiyorum sanada tavsiye ederim ve madem karataycisin Karatay hoca una karsi simit yedigini duymasin
4 4 luk meselesine gelirsek meselaaa serbetli tatli yiyen beri bana saglikli beslenme hakkinda konusmasin komik olur ben konusmuyorum cunku saglikli beslenmedigim vakitlerde oluyor maksat bu fazla muhabbet cildi bozar
ouyhh aynı kafadayız yanıı... kolaylıklar dılıyorum sanaCanim sen cok guzel besleniyorsun ve senin menulerini okuyorum ve cok begeniyorum
Bnmde kizim da 3 yasinda oglusum 7 bucuk aylik
ben menu cızıktırırken sen yıne ne dıyorsun benım ıcınnnEminemın mı menulerı cok guzel????? Hahayytttttt
sabah köfte yiyebilirsin benim açımdan hiç sorun yokKızlaarrr
Yoğunluktan yazamadım. Sadece okuyup, beğenip, çıkıyorum. Leslie grubuna heyecanla kaydoldum. İnşallah spor hayatıma dahil olacak böylelikle. Grup başlayana kadar 15 dk.lık olanı yapcam. sonra grupla devam. Callenım haberdar ettiğin için saol
Aydacım biricik rakibem. Cuma ya az kaldı inanamıyorum nasıl hızlıca geçiyor zaman. Ne ben nede sen pek dişli rakip olamadık birbirimizedeğişmek ümidiyle
03/02/2015
sabah
2 köfte(ne alaka demeyin, hiç vaktim yoktu,halleye tercih ettim
Öğle
Çorba
fırında tavuk
Cacık
Minicik bulgur pilavı
Ara
türk kahvesi
Akşam
çorba
yarım fırında balık
Sanırım çorbayı 2 kez içmemeliydim. Spor yok ama bol hareket var. Misafir gelecek diye gayet atraksiyonluydum.
Hadi öptüm güzelllerrrr
candycim senin bu cuma için hedef kilon kaçtı canımO zaman ben programima kaydediyorum Aksam toplu olarak yazarım
tebriklerrBugun kahvaltıya davetliydim ama ben tam buğday ekmeğimi alıp geldim :)))
tamam kabul ettim canım menünü hatırlıyorum3 Şubat menüm 2 Şubat menümün aynısı sadece akşam patlıcan yemeği yerine salata var. Geri dönüp copy paste yapıcam
Diğer gruplarda menülere yorum yapmayınca kızıyorlar ya kaptancım o yüzden yazmıştım ben decanım callan arkadasımız menü denetçisi hergün düzenli olarak kim menüsünü yazdı kontrol ediyor fazlasını eksiğini yazıyor ama sizlerde yorumlayanilirsiniz
Canım haklısın benim içim fark etmez hatta herkesin yorum yapmasını isterim. Burada da eskiden menülere yorum yapmamız isteniyordu. Hatta ben diğer Takımları falan okuyordum menülere yorum yapmayanlara kızıyorlar vs burası da öyle sandımFancy yanlis anlama hani sozum meclisten disari derler ya bence ilk sayfada yazan kaptan ve yardimcilari haricinde birbirimize yorum yapmayalim benim fikrim tabiki ben kimseye yorum yapmiyorum 1 hafta oldu geleli bana yorum yapmayan kalmadi herkeze aciklama yapmak zorunda kaliyorum :) elestiri guzel bisey tabi ama bilmeden yorum yapinca karsi tarafı dusunmek lazim kaptanlarimiz biliyorlar insani ve hayat sartlarini ona gore yorumluyolar bnm fikrim tabi
Aynen biliyorum söyledicanım fancy ilk geldiğinde tüm üyeler birbirine yorum yapıyordu,bundan olmuştur
fancycim yuppe bebiş emziriyor,bundan yaktığı kalori daha yüksek
Teşekkür ederim canım hayırlısıçok sevindim canım
sen sanki buradayken 80lerdeydin
tebrik ederim böyle devAm
bu arada senin menüleri diyetisyen mi hazırladı,öyle duruyorlar
Akşam yemeğinde sadece çorba içmek hiç sağlıklı değil yani diyetisyenim öyle diyor. Çorba ile ana öğün değiştirilmez ekmek vb ile değiştirebilirsin demişti "salata falan sebze yemeği yerine çorba içsem dışarda aksam yemeği için" diye sorduğumdagüzel menü canım
diyetisyene mi gidiyorsun
benim şahsi görüşüm akşamları çok hafif geçirmek,akşama mesela ya çorbayı ya da 1 porsiyon patlıcanı tercih etsen,daha iyi olur
ama yine de gayet sağlıklı bir menü
su güzel spor güzel
tebrikler
böyle bir listeyle geldikçe bize,çok güzel kilolar vereceksin
Hihihi :)Yok Fancy'cim, eşimin annesi ile kardeşi geldi ziyarete.
O yüzden.
İşin kötüsü paşa izin alamadı, bütün gün beraberiz.
Biz evde 2 kişi olunca çok rahat hareket ediyoruz.
Callancım halimiz komedi.
Biz normalde evde sürekli el ele falan takılırız. İşimiz varsa da illa bir temas halinde olacağız.
Ailelerin yanında da hiç rahat değilizdir.
Ben içeri geçiyorum bir şey yapmaya, arkamdan paşa geliyor. Hemen dur bir elini tutup gideyim hemen diye.
Kendimizle dalga geçiyorum ben de.
O nedir yahuuu.
Ben de olacağım böyle, sonra böyle giyinip yere yayılacağım, seksi seksi oturacağım.
Bir de fotoğrafımı çekerim bak ne oldum derim.
Ama bunlar rüyamda mı gerçekte mi olur bilemedim.
Şimdi bunu yaptığımı hayal ettim dee
Yolluyorum canım@speedy26 @sinokidiet killer menülerinizi bekliyorum kızlarr
sağlıklı ve hafif bir gün sizinle olsunn,öğleden sonra tekrar menülere bakmaya gireceğim
ve 3aylık hedef tablosunun son halini ekleyeceğim,bilgilerini vermeyen arkadaşlardan tekrar kilolarını alacağım inşallah..öpüldünüzzz
Hoşbulduk canımcım peki öyle diyelimtekrar hosgeldınnnnn
hımmmm... KORKUNC demeyelım de... zamanlı geldın dıyelım
Herdaımmm Callannnn
tatıl yaptık mınnak da olsa.. yıne suppper dıyet yaptım.... Elıptık heryerde mevcut sukur...
yalnız powerplank ıcın hedeflerım vardı. o 3gunun odemesını yapacagım bugun ve yarın
Aaa sağol canım benim. Spor aynı su da aynı belki daha fazladır biletamam kabul ettim canım menünü hatırlıyorum
tebrik ederim çok güzel
peki spor ve su da aynı mı
Saol canım teşekkür ederim bilmukabeleouyhh aynı kafadayız yanıı... kolaylıklar dılıyorum sana
ben menu cızıktırırken sen yıne ne dıyorsun benım ıcınnn
tuhhhhh bıleydımmm levreklerı yazmazdımmm... yandımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?