Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zayıflayınca eevde böyle bol sweatshirtler giyeceğim
güzele çuval giyse yakışıyor gerçekten,boşa dememişler

victoria secret giymekle angel olunmuyor mağlesef
onu taşıyacak vucut olmadıktan sonra,güzel iç çamaşır ve giysilerin bir anlamı yok

kızlar bugunden itibaren aramızda spor yapmayan kalmayacak
tekrar ediyorum hiç spor yapmayan 50 kere ip atlayacak 10 squat yapacak(10 squatı yapamayan 10kez daha ip atlayacak)
hergün bildirimlerde bunu görmek isterim
hiç zamanım yok spor yapamadım kelimesini artık görmeyeceğiz,çünkü bu hiç zaman almayan bir spor
kolay gelsin
bugun yediklerimize cokk dikkat edelim,yarın cuma ve güzel sonuçlar görmemiz gerekiyor

akşam yatağa girerken 2 dakika dans ettim o spor sayılır mı?

Ben ip atlarsan apartmandan kovulurum canım :) alt kattimdaki bayanin kedileri var kendileri rahatsız oluyormuş kızım bi iki kere atlamisti geldi söyledi korkuyormus kedileri saygı duymak lazım :)))

Ben ip atlarsan apartmandan kovulurum canım :) alt kattimdaki bayanin kedileri var kendileri rahatsız oluyormuş kızım bi iki kere atlamisti geldi söyledi korkuyormus kedileri saygı duymak lazım :)))
ip olmadan ip atlayacaksın
o zaman hiç ses çıkmıyor,istersen b,ir dene olmadı sana günlük 20 squat veririz,sadece onu yaparsın

Eger sarma zyagli ise..pismis hali ile at.
Mercjmek koftesini sıkım sıkım koyma.. butun koy. Cikardiginda sulanma olursa biraz daha incebulgur koyar yogurursun..hazir olur.

Ben Trabzon'luyum
Barbunyayi koymadigjmjz yemek kalmadi.
En sevdigim patatesli barbunya ve bugdayli barbunya...
Ayhh balkabakliyi da severim.
Bi de misiryarmasi ile yapiyoruz o da guzel...
Ayhh tovbe estgfr sevmedigim bisey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…